ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

Υπηρεσίες

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Η εταιρεία μας με σεβασμό στους πελάτες μας και υπευθυνότητα φροντίζει να παρέχει ένα υψηλότατο επίπεδο υπηρεσιών. Κατά την επίσκεψη μας στον χώρο σας φροντίζουμε να έχουμε όλες τις λύσεις που χρειάζεστε. Γι’ αυτό καλύπτουμε ένα ευρύτερο φάσμα υπηρεσιών που αφορά το αποχετευτικό σας δίκτυο και όχι μόνο. Παρακάτω θα αναφέρουμε όλες τις εφαρμογές που αναλαμβάνουμε.

Υπηρεσίες όλο το 24ωρο

Είμαστε στην διάθεση σας για να απαντήσουμε σε όλες σας τις απορίες που αφορούν τις υπηρεσίες μας. Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι διαθέσιμο 24 ώρες τη μέρα, όλο τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε και για οποιαδήποτε απορία σε σχέση με το ζήτημα που αντιμετωπίζετε. Η συμβουλευτική υποστήριξη είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια των υπηρεσιών μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας


  Οι σημαντικότερες υπηρεσίες που παρέχουμε

  Όλες μας οι υπηρεσίες συνάδουν με τα υψηλότερα στάνταρτ των μεγαλύτερων εταιριών του εξωτερικού και έχουν πάντα ως στόχο το μόνιμο αποτέλεσμα. Δίνουμε μεγάλη βάση στην άρτια εξειδίκευση του έμψυχου δυναμικού μας αλλά και στην τεχνολογία αιχμής, κάτι που μας φέρνει ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Ας δούμε τις πιο σημαντικές εργασίες.

  Αποφράξεις

  Αναλαμβάνουμε κάθε είδους αποφράξεις αποχετεύσεων με μόνιμα αποτέλεσμα. Για την πιο σωστή και άμεση διάγνωση εφαρμόζουμε και αποφράξεις με κάμερα, την πιο εξελιγμένη μέθοδο επίλυσης σχετικών προβλημάτων της αποχέτευσης. Καλέστε μας για πάσης φύσεως προβλήματα αποχέτευσης. Δείτε τα κάτω αναλύτικα.

  Αποφράξεις

  Καθαρισμός αποχέτευσης


  Οι σωληνώσεις μπορεί να φράξουν για πολλούς λόγους. Οι σημαντικότεροι αφορούν σκουπίδια και οργανικά λύματα τα οποία συσσωρεύονται και εμποδίζουν τη φυσική ροή των υδάτων. Εμείς καθαρίζουμε τις σωλήνες σε κάθε σημείο υπάρξει πρόβλημα με χρήση πιεστικών μηχανημάτων, ηλεκτροκίνητης ατσαλίνας και μηχανημάτων κοπής ριζών.

  Ο καθαρισμός της αποχέτευσης είναι μια εργασία που μπορεί να εφαρμόζεται και προληπτικά για την καλή κατάσταση του δικτύου όλο τον χρόνο.

  Καθαρισμός αποχέτευσης

  Άντληση υδάτων


  Το γενικό δίκτυο της πόλης βρίσκεται σε κακή κατάσταση σε μεγάλο βαθμό. Σε περιπτώσεις έντονων βροχοπτώσεων βουλώνουν τα φρεάτια, αγωγοί και το νερό παγιδεύεται προκαλώντας πλημμύρες. Οι πλημμυρισμένοι χώροι είναι συνήθως υπόγεια γκαράζ και αποθήκες, φωταγωγοί, αντλιοστάσια κλπ.

  Εμείς έχοντας γνώση του προβλήματος έχουμε όλο το τεχνικό εξοπλισμό και τη γνώση να σας παρέχουμε και άντληση υδάτων για έκτακτα και μη περιστατικά.

  Άντληση υδάτων

  Συντήρηση της αποχέτευσης


  Ένα προβληματικό ή επιβαρυμένο αποχετευτικό δίκτυο μπορεί να μας προκαλεί συνεχώς προβλήματα. Η κακή κατασκευή, η παλαιότητα αλλά και άλλοι εξωγενείς παράγοντες είναι οι βασικές αιτίες. Προκειμένου να προλαβαίνετε πάντα μια ζημιά που θα σας κοστίσει πολύ σε χρήματα αλλά και ταλαιπωρία υπάρχει μια σίγουρη λύση.

  Η μηνιαία συντήρηση της αποχέτευσης θα διαφυλάξει την άρτια λειτουργία του δικτύου ανά πάσα στιγμή. Τα συμβόλαια συντηρήσεων που σας παρέχουμε εμπεριέχουν τον έλεγχο και την επίλυση όλων το προβλημάτων εγκαίρως σε πολύ χαμηλή τιμή.

  Συντήρηση αποχέτευσης

  Απολύμανση


  Κατά τον καθαρισμό του αποχετευτικού δικτύου πολλές φορές ερχόμαστε αντιμέτωποι με πολλά είδη παράσιτων. Η ανάγκη των πελατών μας για απολύμανση μας έκανε να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις του προσωπικού μας και να προμηθευτούμε με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

  Έχουμε τη δυνατότητα παροχής απολυμάνσεων με πιστοποιητικό για κατσαρίδες, ποντίκια – τρωκτικά, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μικροβιοκτονία και γενικότερα κάθε είδους παράσιτου.

  Απολύμανση