banner ad

Αποφράξεις Άρτεμις – 2294028060

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΤΕΜΙΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΤΕΜΙΣ

Αποφράξεις Άρτεμις – 22940 28060

Με 40 χρόνια εμπειρίας στην απόφραξη, καθαρισμό και συντήρηση αποχετεύσεων η εταιρεία Αποφράξεων Άρτεμις είναι σε θέση να προσφέρει πολύτιμες, εξαιρετικές και αξιόπιστες υπηρεσίες. Δεν θα ησυχάσουμε μέχρι να είστε εσείς ικανοποιημένοι.

Όχι μόνο υποσχόμαστε γρήγορη και έγκαιρη λύση για όλες τις αποχετευτικές σας ανάγκες στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, αλλά προσφέρουμε και συμβουλές καθώς επίσης και προτάσεις προληπτικού καθαρισμού για αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων.

Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας συνδυάζοντας την προηγμένη τεχνογνωσία και τεχνολογία θα εκτελέσουν με τον πιο αποτελεσματικό, ευγενικό και επαγγελματικό τρόπο την εργασία που τους έχει ανατεθεί.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΣ

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Είμαστε αφοσιωμένοι στο να σας παρέχουμε όχι απλά την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, αλλά την άριστη. Θα φτάσουμε την καθορισμένη ώρα που έχουμε προγραμματίσει εκτός και αν το πρόβλημα στην αποχέτευση σας είναι ξαφνικό. Είμαστε κοντά σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο.

Για εμάς δεν έχει σημασία το είδος της εργασίας, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας παρέχει άριστες υπηρεσίες. Εμπιστευτείτε μας.

Η εταιρεία Αποφράξεων Άρτεμις – 22940 28 0 60 εδώ και σαράντα χρόνια δίνει οριστικό τέλος στα αποφρακτικά προβλήματα του δικτύου σας. Η αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας των σωληνώσεών σας γίνεται με τη χρήση κάμερας η οποία εισχωρεί στα έγκατα των σωλήνων σας και εντοπίζει τη διαδρομή της φραγής των υδάτων σας. Αποφράξεις Άρτεμις για οριστική και σίγουρη λύση του προβλήματος.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ

Υπηρεσίες Αποφράξεων Αρτέμιδα

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Αποφράξεις Φρεατίων Άρτεμις22940 2 80 60
 • Απόφραξη Νεροχύτη Άρτεμις – 22940 2 80 60
 • Απόφραξη Υδροροής Άρτεμις – 22940 2 80 60
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Άρτεμις – 22940 2 80 60
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Άρτεμις – 22940 2 80 60
 • Καθαρισμός Φρεατίων Άρτεμις22940 2 80 60
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα – 22940 2 80 60
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Άρτεμις – 22940 2 80 60
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Άρτεμις – 22940 2 80 60

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στην Άρτεμις
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες  στην Άρτεμις
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στην Άρτεμις

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Άρτεμις για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 22940.280.60

Αποφράξεις Άρτεμις και στην Αθήνα

Η Αρτέμιδα (Άρτεμη ή Άρτεμις) αποτελεί πόλη και δημοτική κοινότητα του καλλικράτειου Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδας της Ανατολικής Αττικής και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το ιερό της Βραυρώνας όπου λατρευόταν η Άρτεμη, θεότητα του κυνηγιού. Σήμερα μια από τις μεγαλύτερες σε πληθυσμό πόλεις της ανατολικής Αττικής και μεταλλάσσεται με γρήγορο ρυθμό από παραθεριστική κωμόπολη των Μεσογείων σε τόπο μόνιμης κατοικίας, με εμπορικό και οικονομικό κέντρο τη Λούτσα.

πηγή: Wikipedia

Αποφραξεις  Άρτεμις κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης  και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 22940.280.60

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων  αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των Βορείων προαστίων για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Αποφράξεις Άρτεμις και Ανατολικά Προάστια

Όταν πρόκειται για την απόφραξη και τον καθαρισμό αποχετεύσεων, η Αποφράξεις Άρτεμις έχει όλη την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό που χρειάζεται για να γίνει η δουλειά γρήγορα, επαγγελματικά και με τον ελάχιστο κόπο.

Καθαρισμοι Αποχετευσεων Άρτεμις

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 22940.280.60

Συντηρήσεις Αποφράξεις Αρτεμιδα

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Βλάχος αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Έκτος από Αποφράξεις στην Αρτέμιδα, η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις Άρτεμις

 Δείτε άλλες περιοχές αποφράξεων:

Σχόλια

σχόλια

Top