ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στο ΚΟΡΩΠΙ, είναι «τολμηρός ο βλάχος»

210 66 65 999

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποχέτευσης για το σπίτι, την επιχείρησή σας ή κάποιο δημόσιο οργανισμό. Εξοικονομήστε χρήματα και χρόνο και απαλλαχτείτε μια για πάντα από βουλωμένα σιφόνια, υδρορροές και φρεάτια. Μπορούμε και κρατάμε τις τιμές σε φυσιολογικά επίπεδα και βρισκόμαστε στον χώρο σας άμεσα, όποτε εσείς μας το ζητήσετε, ημέρα ή νύχτα. Είτε έχει βουλώσει η τουαλέτα, ο νεροχύτης, ο νιπτήρας είτε οτιδήποτε άλλο στο αποχετευτικό σας δίκτυο, παρέχουμε τις υπηρεσίες μας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Μπορούμε να κινητοποιηθούμε άμεσα σε όλες τις γειτονιές του Κορωπίου και των γειτονικών περιοχών. Το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο και τα φορτηγά μας πλήρως εξοπλισμένα με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για τη δική σας άριστη εξυπηρέτηση. Η ασφάλεια είναι πάντα ύψιστης σημασίας, με την ομάδα μας πλήρως εκπαιδευμένη σε όλα τα πρότυπα υγείας και ασφάλειας. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η εμπειρία είναι ο κύριος αρωγός στην αποτελεσματικότητά μας.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Δραστηριοποιούμαστε στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής για πάνω από 40 χρόνια, προσφέροντας υπηρεσίες καθαρισμού, απόφραξης, συντήρησης αποχετεύσεων και άντλησης υδάτων. Όταν χρειάζεστε γρήγορη, αξιόπιστη και αποδοτική απόφραξη, καθαρισμό και συντήρηση αποχετεύσεων από την εταιρεία που γνωρίζει πώς να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες, καλέστε μας και θα εκπλαγείτε από την εξυπηρέτησή μας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ

  • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στο Κορωπί
  • Απόφραξη Νεροχύτη στο Κορωπί
  • Απόφραξη Υδρορροής στο Κορωπί
  • Απόφραξη Τουαλετών στο Κορωπί
  • Απόφραξη Σιφωνιού στο Κορωπί
  • Καθαρισμός Φρεατίων στο Κορωπί
  • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στο Κορωπί
  • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στο Κορωπί
  • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στο Κορωπί

ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ – ΞΕΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

Αν βούλωσε κάποια αποχέτευση στο σπίτι σας, μπορούμε να την επαναφέρουμε σε ομαλή λειτουργικότητα άμεσα. Είτε πρόκειται για τρίχες είτε για κάποιο αντικείμενο που γλίστρησε μέσα στην αποχέτευση και την έφραξε, έχουμε το κατάλληλα εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό και τον ειδικό αποφρακτικό εξοπλισμό να παραδώσουμε τις σωληνώσεις σας σε πλήρη λειτουργικότητα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ – FAQ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τι μπορεί να προκαλέσει τις ρίζες ώστε να αναπτυχθούν στη γραμμή αποχέτευσης;

Η πάροδος του χρόνου και οι φθορές δημιουργούν αλλοιώσεις οι οποίες μετατρέπονται σε μικρές τρύπες και από εκεί εισχωρούν αναζητώντας νερό. Οι μετατοπίσεις του εδάφους μπορεί να προκαλέσουν ελαφριά μετατόπιση των σωλήνων αποχέτευσης, επιφέροντας μικρά κενά και ρωγμές στις αρθρώσεις των σωλήνων. Οι ρίζες δέντρων περίπου στο μέγεθος μίας ανθρώπινης τρίχας, αναπτύσσονται έπειτα σε αυτές τις ρωγμές και σε κενά λόγω αναζήτησης νερού και θρεπτικών ουσιών.

Τι προκαλεί την απόφραξη της κύριας γραμμής αποχέτευσης;

Με την πάροδο του χρόνου, είναι πιθανό να αρχίσουν να συσσωρεύονται διάφορα συντρίμμια (υπολείμματα φαγητών, τρίχες, αδιάλυτες ουσίες) εντός της κύριας αποχέτευσης. Αυτό μπορεί να αποτελείται επίσης από πολλά άλλα πράγματα, όπως χαρτί υγείας, αφρό σαπουνιού και ξένα αντικείμενα που συσσωρεύονται και εμποδίζουν την κύρια γραμμή. Τα λάδια και τα λίπη είναι ένα συχνό πρόβλημα για τις αποχετεύσεις κύριας γραμμής και προκαλούν γρήγορα φράξιμο.

Αν ένα δέντρο είναι η πηγή των ριζών μέσα στην αποχέτευση, μπορώ να το αφαιρέσω;

Τα δέντρα δεν αφαιρούνται επειδή οι ρίζες εισέρχονται στη γραμμή αποχέτευσης του σπιτιού. Οι ρίζες των δέντρων δεν αναπτύσσονται σε σωλήνες που είναι απαλλαγμένοι από ρωγμές ή ελαττώματα, οπότε η ανάπτυξη των ριζών είναι το σύμπτωμα και όχι η αιτία του προβλήματος.

Αποφράξεις στο Κορωπί, πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Οι τιμές απόφραξης διαμορφώνονται βάσει του χρόνου εργασιών, του είδους του προβλήματος, τη χρήση ή όχι διαγνωστικών μέσων και άλλα. Ενημερωθείτε για τις τιμές.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να έρθετε για αποφράξεις στο Κορωπί;

Μπορούμε να βρεθούμε σε λιγότερο από 20 λεπτά στο Κορωπί και σε όλα τα ανατολικά προάστια.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ






    ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤO ΚΟΡΩΠΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

    • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
    • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
    • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
    • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
    • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
    • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
    • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
    • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
    • ΠΛΟΙΑ
    • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
    • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
    • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
    • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ – ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

    Μέθοδοι και τεχνικές απόφραξης

    Οι τεχνικοί της «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» στο Κορωπί διαθέτουν όλα τα εργαλεία για να καθαρίσουν ένα φραγμένο αποχετευτικό σύστημα που μπορεί να έχετε. Εάν έχετε ρίζες δέντρων που μπλοκάρουν το σωλήνα ή ένα βουλωμένο αγωγό, πρέπει να κάνετε έναν επαγγελματικό καθαρισμό αποχέτευσης. Είτε για το μπάνιο, είτε για την κουζίνα σας, οι τεχνικοί μας έχουν το σωστό εξοπλισμό για την απόφραξη, τον καθαρισμό και τη συντήρηση της αποχέτευσής σας. Όποια και αν είναι η κατάσταση των εγκαταστάσεων της αποχέτευσής σας, οι τεχνικοί μας θα διαγνώσουν το πρόβλημα και θα αντιμετωπίσουν με επιτυχία τη δύσκολη κατάστασή σας.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ – HOTSPOT ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

    Απόφραξη με κάμερα αποχέτευσης

    Μέχρι να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε πρόβλημα με τη γραμμή αποχέτευσης, μπορεί να έχετε αρχίσει να ακούτε για επιθεωρήσεις κάμερας. Μπορεί να έχετε ήδη παρατηρήσει τα συμπτώματα του προβλήματος προτού κατανοήσετε το εύρος των ίδιων των προβλημάτων και μια επιθεώρηση κάμερας θα σας βοηθήσει να επιλύσετε το πρόβλημα. Εάν είστε έτοιμοι να διαγνώσετε τα αποχετευτικά σας προβλήματα, ίσως χρειαστεί να βασιστείτε σε μια έρευνα με κάμερα.

    Πώς λειτουργεί μια κάμερα αποχέτευσης;

    Μια κάμερα αποχέτευσης είναι μια πολύ μικρή και εύκαμπτη κάμερα που συνδέεται με ένα καλώδιο, σαν ένα φίδι αποχέτευσης. Ο τεχνικός αποχέτευσης θα χρησιμοποιήσει το φίδι για να φτάσει στο σημείο στο οποίο μπορεί να υπάρχει φράξιμο ή σπάσιμο με την ελπίδα ότι μπορούν να διορθώσουν το πρόβλημα με όσο το δυνατόν λιγότερη επεμβατική συμπεριφορά. Τα φίδια μπορούν να στρίβουν και να γυρίζουν έτσι ώστε να μπορούν να κινούνται μέσα από όλες τις γωνίες και τις στροφές των σωληνώσεών σας.

    Τα καλά νέα σχετικά με τη χρήση κάμερας είναι ότι δε χρειάζεται να σκάψετε την αυλή σας για να φτάσετε στη ρίζα του προβλήματος. Στο παρελθόν, ένας υδραυλικός μπορεί να χρειαζόταν να καταστρέψει την περιουσία σας για να καταλάβει γιατί το πρόβλημα παραμένει, μόνο για να διαπιστώσει ότι το πρόβλημα θα μπορούσε να είχε επιλυθεί χωρίς να το κάνει.

    Ο τεχνικός παρακολουθεί το υλικό της κάμερας σε πραγματικό χρόνο, κάτι που του επιτρέπει να κάνει μια διάγνωση των σωλήνων σας σχεδόν αμέσως. Δε χρειάζεται να περιμένετε μέρες ή εβδομάδες για να εξετάσει κάποιος το υλικό και να επικοινωνήσει μαζί σας με μια εκτίμηση. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε το βίντεο.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

    Γιατί σας ωφελεί η διερεύνηση της κάμερας της γραμμής αποχέτευσης;

    Με μια κάμερα γραμμής αποχέτευσης, μπορείτε να εντοπίσετε συγκεκριμένους τύπους προβλημάτων αποχέτευσης. Μια κάμερα αποχέτευσης, για παράδειγμα, βοηθά έναν τεχνικό να δει μια απόφραξη ή ένα σημείο διαρροής μέσα στους σωλήνες. Χαρτί, πουρί και άλλα αντικείμενα μπορεί να μπλοκάρουν τη γραμμή σας. Εάν ξεπλύνετε το λάθος αντικείμενο στην τουαλέτα, μπορεί να διαπιστώσετε ότι μπλοκάρει τη γραμμή σας εβδομάδες και μήνες αργότερα.

    Οι κάμερες αποχέτευσης είναι επίσης εξαιρετικές για τον εντοπισμό ριζών δέντρων, οι οποίες έχουν διαφορετική αντιμετώπιση από άλλους τύπους αποφράξεων. Οι ρίζες των δέντρων είναι συνηθισμένοι ένοχοι όταν έχετε προβλήματα με βουλώματα ή διαρροές. Όταν οι ρίζες των δέντρων αναζητούν νερό, μπορούν να σπάσουν τους πορώδεις σωλήνες και να δημιουργήσουν ρωγμές. Η αφαίρεση του δέντρου και η αντικατάσταση των σωλήνων μπορεί να λύσει αυτό το πρόβλημα αν και η αφαίρεση δένδρων δημιουργεί άσχημες συνθήκες και για τον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού σας αλλά και για το γενικότερο οικοσύστημα όλων μας.

    Ορισμένα προβλήματα είναι πολύ πιο λεπτά και μπορεί να χρειαστεί προσεκτική έρευνα με κάμερα για να εντοπίσετε τους υποκινητές των μεγάλων προβλημάτων. Πολλά αντικείμενα προκαλούν τους σωλήνες σας να σπάσουν, να ραγίσουν και να καταρρεύσουν. Μερικές φορές το έδαφος απλώς μετατοπίζεται, γεγονός που προκαλεί ζημιά στον σωλήνα. Οι πληροφορίες από την κάμερα αποχέτευσης βοηθούν να προσδιορισθεί ακριβώς πού πρέπει να γίνει η επιδιόρθωση.

    Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μία έρευνα κάμερας γραμμής αποχέτευσης εάν θέλετε να αγοράσετε ένα σπίτι και ο κτηματομεσίτης σας προτείνει να ζητήσετε την αξιολόγηση των αποχετευτικών εγκαταστάσεων του πιθανού νέου σπιτιού σας.

    Τέλος, οι έρευνες με κάμερα προσφέρουν πληροφορίες για πρόσφατα έργα κοινής ωφέλειας. Το ανθρώπινο λάθος μπορεί να βλάψει τους σωλήνες σας, επομένως κάποιος που εργάστηκε στους σωλήνες σας μέσω της εταιρείας κοινής ωφέλειας μπορεί να έχει προκαλέσει κατά λάθος κάποια βλάβη στους σωλήνες σας. Με μια επιθεώρηση κάμερας γραμμής αποχέτευσης, ίσως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υλικό για να διαπραγματευτείτε με την εταιρεία κοινής ωφέλειας το κόστος των επισκευών που αντιμετωπίζετε.

    Με μια ομάδα από έμπειρους ειδικούς τεχνικούς είμαστε πάντα σε ετοιμότητα να σας βοηθήσουμε 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες στο Κορωπί και στα ανατολικά προάστια.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ

    Χρήσιμες υπηρεσίες για το σπίτι ή την επιχείρηση

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων
    ΚΟΡΩΠΙ και άλλες περιοχές επέμβασης

    Λούτσα ΜαρκόπουλοΑγία Παρασκευή Χαλάνδρι

    Εκτός από αποφράξεις στο Κορωπί εξυπηρετούμε και πολλές άλλες περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στην κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας.

    Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

    Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

    Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

    Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

    Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

    Τι δεν πρέπει να ρίχνετε στην αποχέτευση

    Εδώ είναι μερικά από τα πράγματα που συνήθως οι άνθρωποι ρίχνουν στις αποχετεύσεις τους αλλά δεν πρέπει. Οτιδήποτε, εκτός του νερού, κατεβαίνει στους σωλήνες του αποχετευτικού δικτύου του σπιτιού σας αυξάνει τις πιθανότητες βουλώματος.

    Κατακάθια καφέ

    Οι περισσότεροι άνθρωποι υποθέτουν ότι τα κατακάθια του καφέ είναι αρκετά μικρά ώστε να μην κολλάνε στους σωλήνες σας, αλλά αυτό δε συμβαίνει. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι τεχνικοί μας λένε ότι το κατακάθι του καφέ είναι μια από τις πιο πιθανές πηγές βουλώματος στους σωλήνες της κουζίνας σας.

    Κελύφη αυγών

    Τα ίδια τα τσόφλια αυγών μπορεί να φαίνονται αβλαβή, αλλά όταν τα στέλνετε στην αποχέτευση, ο «σκουπιδοφάγος» τα τρίβει σε μικρά κομμάτια και στη συνέχεια κολλάνε σε λίπος και άλλες ελαιώδεις ουσίες για να δημιουργήσουν μία παχύρρευστη μάζα που μπορεί εύκολα να φράξει τους σωλήνες σας. Καλύτερα να πετάξετε τα τσόφλια των αυγών στον κάδο απορριμμάτων.

    Λίπος και λάδια

    Αυτές οι ουσίες συνδυάζονται και λειτουργούν ως συνδετικό υλικό για όλα τα είδη υλικών, όπως τα τσόφλια αυγών που αναφέρθηκαν προηγουμένως, και δημιουργούν χοντρές, κολλώδεις σφαίρες που μπορούν να επικαλύψουν τους σωλήνες μέχρι να μην περάσει τίποτα μέσα από αυτά. Έτσι, όταν πρόκειται για λίπος μπέικον, λίπος κρέατος και άλλες ουσίες σαν αυτές, ο καλύτερος εμπειρικός κανόνας είναι να τα τοποθετήσετε σε ένα βάζο ή σε κονσέρβα για να τα αφήσετε να κρυώσουν και μετά να τα τοποθετήσετε στα σκουπίδια σας.

    Aυτοκόλλητα σε προϊόντα και φρούτα

    Αυτά τα φαινομενικά αβλαβή αυτοκόλλητα μπορούν πραγματικά να προκαλέσουν μεγάλα προβλήματα στο εσωτερικό των σωλήνων σας. Ακόμη και η μικρή κόλλα που είναι πάνω τους μπορεί να είναι αρκετή για να τα κάνει να κολλήσουν στο εσωτερικό των σωλήνων. Εάν περάσουν από τους σωλήνες σας, μπορεί επίσης να παγιδευτούν σε σωλήνες και φίλτρα επεξεργασίας λυμάτων, προκαλώντας προβλήματα με τον εξοπλισμό που έχει σχεδιαστεί για την επεξεργασία του νερού σας. Αν με κάποιο τρόπο ξεπεράσουν και τα δύο αυτά εμπόδια, μπορεί να καταλήξουν στην παροχή νερού. Όπως και να το δεις, αυτό απλώς δημιουργεί πρόβλημα.

    Βαμβακερές μπάλες και χαρτοπετσέτες

    Ακριβώς επειδή οι χαρτοπετσέτες και οι μπάλες από βαμβάκι είναι βιοδιασπώμενα δε σημαίνει ότι θα διαλυθούν αμέσως. Είναι σχεδιασμένα να είναι απορροφητικά, γεγονός που τα καθιστά τον τέλειο ένοχο για να φράξουν τους σωλήνες. Εάν πρέπει να τα χρησιμοποιήσετε, πετάξτε τα στα σκουπίδια όταν τελειώσετε. Ωστόσο, συνιστούμε να μεταβείτε σε υφασμάτινες πετσέτες, ειδικά στην κουζίνα όπου οι άνθρωποι τείνουν να χρησιμοποιούν πολλές χαρτοπετσέτες σε σύντομο χρονικό διάστημα.

    Προφυλακτικά

    Τα προφυλακτικά είναι κατασκευασμένα από καουτσούκ. Το καουτσούκ δεν είναι βιοδιασπώμενο. Δεν διαλύεται στο νερό. Είτε θα κολλήσει στα υδραυλικά σας είτε, αν καταφέρει με κάποιο τρόπο να περάσει τους σωλήνες σας, πιθανότατα θα καταλήξει να επιπλέει κάπου στην παροχή νερού και κανείς δεν θέλει να το συναντήσει.

    Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής

    Ακριβώς όπως τα προφυλακτικά, έτσι και οι σερβιέτες, τα ταμπόν, τα ντεμακιγιάζ, οι μπατονέτες αυτιών, τα οδοντονήματα δεν πρέπει να τα ρίχνουμε στις αποχετεύσεις καθώς περιπλέκονται μεταξύ τους. Επίσης μαζί με αλλά υλικά δημιουργούν άμορφες μάζες και συσσωματώσεις οι οποίες μερικές φορές είναι αρκετά δύσκολο να αφαιρεθούν.

    Περιττώματα γάτας

    Τα απορρίμματα γάτας είναι γνωστό ότι φράζουν τις αποχετεύσεις και δημιουργούν τεράστια προβλήματα στα σηπτικά συστήματα. Εκτός αυτού, τα κόπρανα γάτας μπορούν να μαζέψουν βακτήρια τα οποία είναι ανθεκτικά στις χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται συνήθως για την επεξεργασία του νερού, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί τελικά να βρει το δρόμο του στην παροχή νερού όπου μπορεί να αποτελέσει απειλή για πολλά ζώα.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

    Πώς να απαλλαγείτε από τις μυρωδιές του νεροχύτη της κουζίνας

    Γιατί εμφανίζονται μυρωδιές από την αποχέτευση της κουζίνας

    Υπάρχουν δύο κύριοι λόγοι για τους οποίους η αποχέτευση της κουζίνας σας μπορεί να μυρίζει:

    1. Συσσώρευση τροφής και υπολειμμάτων στον αγωγό αποχέτευσης. Οτιδήποτε ρίχνετε στο νεροχύτη σας, εκτός από το νερό, μπορεί να κολλήσει στα πλαϊνά των σωλήνων ή να καθίσει στο σιφώνι. Και με την πάροδο του χρόνου, τα βακτήρια θα το κάνουν να αποσυντεθεί και να μυρίσει.
    2. Μυρίζουν οι σωλήνες σας από την αποχέτευση. Εάν δεν υπάρχει νερό στο σιφώνι (το σωλήνα κάτω από το νεροχύτη σε σχήμα U) λόγω διαρροής ή εξάτμισης, τα αέρια αποχέτευσης θα απελευθερωθούν από τον σωλήνα σας. Η λύση είναι να διερευνήσετε το σιφώνι για διαρροές ή εμπόδια. Για να το διορθώσετε, μπορεί να χρειαστεί να αφαιρέσετε το σιφώνι και να το καθαρίσετε.
    3. Μούχλα. Σε ορισμένες σπάνιες περιπτώσεις, οι μυρωδιές της κουζίνας προκαλούνται από μούχλα.

    Πώς να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά

    Παρακάτω είναι μια λίστα με διάφορες μεθόδους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να απαλλαγείτε από τις δυσάρεστες οσμές του νεροχύτη της κουζίνας.

    Για μυρωδιές φαγητού που σαπίζουν, δοκιμάστε μία από τις παρακάτω μεθόδους καθαρισμού μόνοι σας. Για μυρωδιές αερίων αποχέτευσης κάνετε έλεγχο στο σιφώνι σας.

    1. Ζεστό νερό

    1. Βράζουμε ένα μπρίκι γεμάτο νερό, το αφήνουμε λίγο για να φθάσει στους 80 βαθμούς Κελσίου.
    2. Χύστε το αργά στην οπή του νεροχύτη
    3. Περίμενε 5 λεπτά
    4. Ανοίξτε την κρύα βρύση για να αναγκάσετε το υπόλοιπο λίπος να πήξει και να ξεπλυθεί

    2. Λευκό ξύδι

    1. Ρίξτε μια μικρή ποσότητα λευκού ξιδιού στην οπή του νεροχύτη
    2. Αφήστε το να σταθεί για 30 λεπτά
    3. Ξεπλύνετε με ζεστό νερό

    3. Μαγειρική σόδα και ξύδι

    1. Ρίξτε μισό φλιτζάνι μαγειρική σόδα στην οπή του νεροχύτη
    2. Ρίξτε 1 φλιτζάνι ξύδι στην τρύπα
    3. Αφήστε το διάλυμα να αφρίσει και αφήστε το να σταθεί για μερικές ώρες
    4. Ρίξτε λίγο ζεστό νερό στην οπή για να ξεπλύνετε τα πάντα

    Ελέγξτε το σιφώνι

    Το σιφώνι κάτω από τον νεροχύτη της κουζίνας σας το οποίο είναι επίσης γνωστό και ως παγίδα αερίων αποχέτευσης. Αυτή η κάμψη σε σχήμα U πρέπει να είναι πάντα γεμάτη νερό και να λειτουργεί ως φράγμα για να σταματά τις μυρωδιές της αποχέτευσης να διαφεύγουν προς τα πάνω.

    Ελέγξτε τα ακόλουθα:

    Έχει εξατμιστεί το νερό στην καμπή U; Αυτό μπορεί να συμβεί αν έχετε πάει διακοπές και δεν τρέχεει το νερό για κάποιο διάστημα. Η απλή λύση είναι να τρέξετε λίγο νερό για να γεμίσετε το σιφώνι.

    Υπάρχει διαρροή στο σιφώνι; Ελέγξτε για σταγόνες ή υγρές κηλίδες κάτω από το νεροχύτη. Εάν υπάρχει διαρροή, καλέστε έναν επαγγελματία.

    Υπάρχει εμπόδιο στο σιφώνι; Εάν εξακολουθεί να υπάρχει απόφραξη μετά τον καθαρισμό, αφαιρέστε το U-bend με ένα κλειδί και καθαρίστε το με μια συρμάτινη βούρτσα.