banner ad

Αποφράξεις Λούτσα – 2294028060

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ-ΛΟΥΤΣΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ-ΛΟΥΤΣΑ

Αποφράξεις Λούτσα – 22940 28060

Οι υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης από την Αποφράξεις Λούτσα είναι από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες αποχετευτικών εγκαταστάσεων, διότι τα περισσότερα σπίτια κάποια στιγμή θα τις χρειαστούν. Είτε πρόκειται για μια αποχέτευση ντους φραγμένη από τρίχες και σαπούνι που σας αφήνει μια μπανιέρα με βρώμικο νερό ή μια βουλωμένη αποχέτευση νεροχύτη κουζίνας που κάνει το πλύσιμο των πιάτων έναν πονοκέφαλο, μπορείτε να υπολογίζετε στους τεχνικούς μας για να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε πάλι πόσο σημαντική μπορεί να είναι μία αποχέτευση που ρέει ελεύθερα

Γιατί ΔΕΝ πρέπει να χρησιμοποιείτε χημικά προϊόντα καθαρισμού αποχέτευσης του λιανικού εμπορίου;
Αντιλαμβανόμαστε ότι είναι δελεαστικό να αγοράσετε ένα φτηνό χημικό καθαριστικό απόφραξης από ένα κατάστημα, αλλά οι πιστοποιημένοι τεχνικοί μας είναι έντονα ενάντια σε αυτό. Αν αυτές οι χημικές ουσίες ξεβουλώσουν πραγματικά μια φραγμένη αποχέτευση, αυτό έχει συνήθως βραχυχρόνια αποτελέσματα. Επιπλέον, αυτά τα διαβρωτικά χημικά μπορούν να βλάψουν τους σωλήνες σας ή ακόμα και να προκαλέσουν εγκαύματα στο δέρμα. Φροντίζουμε για την ασφάλεια σας, της οικογένειάς σας και των κατοικίδιων ζώων σας, γι ‘αυτό σας ενθαρρύνουμε να παραλείψετε τις πιθανώς επιβλαβείς χημικές ουσίες και να επιλέξετε μία επαγγελματική υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης από την αξιόπιστη Αποφράξεις Λούτσας.

Χρησιμοποιούμε ειδικά ηλεκτροκίνητα, περιστροφικά μηχανήματα επειδή είναι γρήγορα, αποτελεσματικά και δεν θα βλάψουν τους σωλήνες των αποχετευτικών σας εγκαταστάσεων. Βυθίζουμε ένα καλώδιο κάτω από τον φραγμένο σωλήνα σας, που είναι εφοδιασμένο με μικρά εξαρτήματα που τρέχουν κατά μήκος του αγωγού περιστρεφόμενα, κόβοντας τα οποιαδήποτε εμπόδια σε μικρά κομμάτια που μπορούν να αφαιρεθούν εξ ολοκλήρου ή να ξεπλυθούν. Έτσι η αποχέτευση έχει απαλλαχθεί από οτιδήποτε την είχε βουλώσει

Πώς μπορείτε να αποφύγετε εμπλοκές στην αποχέτευση;

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για τη διατήρηση των αποχετεύσεων σας:

 • Κρατήστε τις χαρτοπετσέτες και τα μωρομάντηλα έξω από την τουαλέτα.
 • Ποτέ μην ρίχνετε τα λάδια μαγειρέματος ή τα λίπη στον νεροχύτη της κουζίνας.
 • Τοποθετήστε σε όλες τις αποχετεύσεις σας ένα φίλτρο και στη συνέχεια να αφαιρείτε τα απορρίμματα τροφίμων, τα σαπούνια και τις τρίχες κλπ από τα φίλτρα τακτικά.

Οι επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΣΑ είναι διαθέσιμες σε όλη την περιοχή της Ανατολικής Αττικής και τα Μεσόγεια.

Στην εταιρεία Αποφράξεων Λούτσα είμαστε πολύ περήφανοι ως μια εξειδικευμένη εταιρεία στην παροχή υπηρεσιών απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων. Έχουμε άρτια εκπαιδευμένο, με κίνητρα προσωπικό και χρησιμοποιούν μηχανήματα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας ,τόσο στους οικιακό όσο και στον επιχειρηματικό και δημόσιο τομέα. Όλοι οι τεχνικοί μας φορούν στολές τονίζοντας την επαγγελματική μας προσέγγιση για τη δουλειά.

Ως ειδικοί στις αποχετεύσεις, η ομάδα μας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λύσεων και μηχανημάτων με τα οποία θα εκτιμήσει και θα επιλύσει κάθε πρόβλημα. Κατεστραμμένες και βουλωμένες αποχετεύσεις είναι άσχημα νέα για τις περισσότερες επιχειρήσεις, με αποτέλεσμα να διακόπτεται η καθημερινή εργασία και να απειλείται η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων. Με ένα πρόγραμμα συντήρησης μπορούμε να αποτρέψουμε την ανάγκη για δαπανηρές επισκευές και την ταλαιπωρία που θα περάσετε.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Μπορούμε και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας, αξιόπιστη υπηρεσία για όλους τους τύπους των πελατών μας. Θα μας βρείτε σε όλη την διάρκεια του 24ωρου, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Η εταιρεία Αποφράξεων Λούτσας  22940 28 0 60 εξασφαλίζει με ταχύτατους ρυθμούς την απόφραξη των αποχετεύσεων σας. Ο σύγχρονος εξοπλισμός, οι έμπειροι τεχνικοί μας και η πολυετή μας πείρα επιλύουν κάθε πρόβλημα. Οι υπηρεσίες μας παρέχονται 365 μέρες το χρόνο με απόλυτο επαγγελματισμό. Αποφράξεις Λούτσας μόνο με ένα τηλεφώνημα 24ώρες το εικοσιτετράωρο δίπλα σας.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε Αποφράξεων Λούτσα

 • Αποφράξεις Φρεατίων Λούτσα – 22940 2 80 60
 • Απόφραξη Νεροχύτη Λούτσα – 22940 2 80 60
 • Απόφραξη Υδροροής Λούτσα – 22940 2 80 60
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Λούτσα – 22940 2 80 60
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Λούτσα – 22940 2 80 60
 • Καθαρισμός Φρεατίων Λούτσα – 22940 2 80 60
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Λούτσα – 22940 2 80 60
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Λούτσα – 22940 2 80 60
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Λούτσα – 22940 2 80 60

Επίσης αναλαμβάνουμε: συντηρήσεις, Αντλήσεις, ειδική κάμερα

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στην Λούτσα
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες  στην Λούτσα
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στην Λούτσα

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Λούτσα για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 22940.280.60

Αποφράξεις Λούτσα και στην Αθήνα

Η Λούτσα (Άρτεμη ή Άρτεμις) αποτελεί πόλη και δημοτική κοινότητα του καλλικράτειου Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδας της Ανατολικής Αττικής και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το ιερό της Βραυρώνας όπου λατρευόταν η Άρτεμη, θεότητα του κυνηγιού. Σήμερα μια από τις μεγαλύτερες σε πληθυσμό πόλεις της ανατολικής Αττικής και μεταλλάσσεται με γρήγορο ρυθμό από παραθεριστική κωμόπολη των Μεσογείων σε τόπο μόνιμης κατοικίας, με εμπορικό και οικονομικό κέντρο τη Λούτσα.

πηγή: Wikipedia

Αποφραξεις  Λούτσα κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης  και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 22940.280.60

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων  αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό στον καθαρισμό αποχετεύσεων και με υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των Βορείων προαστίων για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Αποφράξεις Λούτσα και Ανατολικά Προάστια

Όλο το προσωπικό μας αποτελείται από τεχνικούς αποφράξεων που είναι εκπαιδευμένοι να κατανοήσουν πώς οι αποχετεύσεις λειτουργούν αποτελεσματικά, πως προκύπτουν προβλήματα και το σημαντικότερο πώς θα διορθώσουν τα προβλήματα στις αποχετεύσεις και να αποτραπούν στο μέλλον. Για κάθε είδους απόφραξη δεν χρειάζεται να ψάξετε, απλά καλέστε μας

Καθαρισμοι Αποχετευσεων Λούτσα

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 22940.280.60

Συντηρήσεις Αποφράξεις Λούτσα

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Βλάχος αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Έκτος από Αποφράξεις στην Λούτσα, η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις Λούτσα

Σχόλια

σχόλια

Top