banner ad

Αποφράξεις Πόρτο Ράφτη – 2294028060

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ-ΠΟΡΤΟ-ΡΑΦΤΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ-ΠΟΡΤΟ-ΡΑΦΤΗ

Αποφράξεις Πόρτο Ράφτη – 22940.28060

Η εταιρεία Αποφράξεων Πόρτο Ράφτη λειτουργεί εδώ και 40 χρόνια και εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή της Αττικής στον δημόσιο, ιδιωτικό και οικιακό τομέα. Οι τεχνικοί της επιχείρησής μας είναι εδώ και παρέχουν τις υπηρεσίες στο αποχετευτικό σας δίκτυο γρήγορα και αποτελεσματικά. Μπορούμε και διενεργούμε προληπτικούς καθαρισμούς για την πρόληψη τυχόν μελλοντικών μπλοκαρισμάτων.

ΚΙΝΗΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

Φορτηγό της Αποφράξεις Βλάχος που κινείται στον δρόμο στο Πόρτο Ράφτη

Δουλεύοντας συνειδητά με ασφάλεια η αποχέτευση σας θα λειτουργεί και πάλι όπως και πριν παρουσιαστεί το πρόβλημα. Έχουμε τις γνώσεις και τον εξοπλισμό για να λύσουμε όλα τα προβλήματα που σας απασχολούν. Καταλαβαίνουμε ότι αυτό μπορεί να είναι μια δυσάρεστη εμπειρία για τους πελάτες μας. Μπορούμε να τακτοποιήσουμε τα πάντα που σχετίζονται με το αποχετευτικό σας δίκτυο.

Το εργατικό μας δυναμικό είναι πάντα ευγενικό, φιλικό και στην ώρα του να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σας για μια σωστή εξυπηρέτηση. Είμαστε πάντα ευτυχείς να απαντήσουμε σε ερωτήσεις που μπορεί να έχετε, σε σχέση με τα ζητήματα του αποχετευτικού σας δικτύου. Σεβόμαστε την ιδιοκτησία σας, σαν να είναι το δικό μας σπίτι.

Καλέστε μας σήμερα και να είστε σίγουροι ότι θα ξεπεράσουμε κάθε προσδοκία σας. Μαζί σας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Η εταιρεία Αποφράξεων Πόρτο Ράφτη 22940 28 0 60 πασίγνωστη σε όλη την ευρύτερη περιοχή διαθέτει έμπειρους επαγγελματίες για την απόφραξη των αγωγών του σπιτιού ή τη επιχείρησής σας. Μη διστάσετε να μας καλέσετε άμεσα. θα σας εκπλήξει το χαμηλό κόστος των υπηρεσιών μας και η συνέπειά μας. Αποφράξεις Πόρτο Ράφτη και η λύση είναι δίπλα σας.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ

Υπηρεσίες Αποφράξεων Πόρτο Ράφτη

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Αποφράξεις Φρεατίων Πόρτο Ράφτη – 22940 2 80 60
 • Απόφραξη Νεροχύτη Πόρτο Ράφτη – 22940 2 80 60
 • Απόφραξη Υδροροής Πόρτο Ράφτη – 22940 2 80 60
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Πόρτο Ράφτη – 22940 2 80 60
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Πόρτο Ράφτη – 22940 2 80 60
 • Καθαρισμός Φρεατίων Πόρτο Ράφτη – 22940 2 80 60
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Πόρτο Ράφτη – 22940 2 80 60
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Πόρτο Ράφτη – 22940 2 80 60
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Πόρτο Ράφτη – 22940 2 80 60

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στο Πόρτο Ράφτη
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες  στο Πόρτο Ράφτη
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στο Πόρτο Ράφτη

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις  Πόρτο Ράφτη για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΖΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

Μεγάλη ρίζα που έβγαλαν οι τεχνικοί της Αποφράξεις Βλάχος από αποχέτευση στο Πόρτο Ράφτη

Κοντά σας σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 22940.28060

Αποφράξεις  Πόρτο Ράφτη και στην Αθήνα

Επτά χιλιόμετρα ανατολικά του Μαρκοπούλου βρίσκεται η περιοχή του Πόρτο Ράφτη ή Λιμήν Μεσογαίας. Πρόκειται για έναν κόλπο με 3 νησάκια (Ράφτη, Ραφτοπούλα, Πράσο) και ακτές από την Ερωτοσπηλιά έως το Αυλάκι. Ορίζεται ανατολικά από τον Ευβοϊκό, δυτικά από το βουνό Μπαθίστα, βόρεια από το βουνό Περατή και νότια από τα βουνά Χαρβάτι και Μαυρηνόρα.

πηγή: Wikipedia

Αποφραξεις  Πόρτο Ράφτη κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτική η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης  και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 22940.28060

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων  αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα  όλες τις περιοχές των Βορείων προαστίων για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

ΜΠΑΖΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

Μπάζα που βγάζει ο τεχνικός της Αποφράξεις Βλάχος από αποχέτευση στο Πόρτο Ράφτη

Αποφράξεις  Πόρτο Ράφτη και Ανατολικά Προάστια

Η Αποφράξεις Πόρτο Ράφτη προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων αλλά και απόφραξης φρεατίου, λεκάνης, υδρορροών, νιπτήρα, νεροχύτη σε όλη την περιοχή του Πόρτο Ράφτη.

Καθαρισμοι Αποχετευσεων Πόρτο Ράφτη

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 22940.28060

Συντηρήσεις Αποφράξεις Πόρτο Ράφτη

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Βλάχος αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

ΡΙΖΑ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

Ρίζα σε αποχέτευση στο Πόρτο Ράφτη

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

 Δείτε άλλες περιοχές αποφράξεων:

Σχόλια

σχόλια

Top