banner ad

Αποφράξεις Ραφήνα – 2294028060

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ-ΡΑΦΗΝΑ

Αποφράξεις Ραφήνα – 22940 28060

Η Αποφράξεις Ραφήνα αποτελεί την νούμερο 1 επιλογή σας στον τομέα των αποχετεύσεων και των αποφράξεων και παρέχει γρήγορες και αξιόπιστες υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων, καθώς και έκτακτης ανάγκης, για τους ιδιοκτήτες σπιτιών και επαγγελματικών χώρων σε όλες της περιοχές των Μεσόγειων και των ανατολικών προαστίων της Αττικής και είναι η επιλογή για όλους εσάς που θέλετε να συνεργαστείτε με τους καλύτερους και πιο αξιόπιστους επαγγελματίες του κλάδου των αποχετεύσεων και των αποφράξεων.

Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για σας η σωστή λειτουργία του αποχετευτικού σας συστήματος και δίνουμε μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια,σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές και απαιτήσεις του τομέα μας, ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ασφάλεια και άνεση και αξιόπιστες υπηρεσίες με μακροχρόνια αποτελέσματα.

Είμαστε μια εταιρεία που αντιμετωπίζει τους πελάτες της με ειλικρίνεια, σεβασμό και εκτίμηση και κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας παρέχουμε το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών σε κάθε εργασία που μας ζητηθεί και δεν υπάρχει περίπτωση να μην ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία.

Καλέστε Αποφράξεις Ραφήνας για κάθε σας πρόβλημα και εξοικονομήστε χρόνο, χρήμα, ηρεμία και σιγουριά και θα χαρούμε να είμαστε εμείς αυτοί που θα δώσουν λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Δεσμευόμαστε απέναντί σας, για την πλήρη ικανοποίησή σας και να είστε βέβαιοι ότι θα ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας. Παρέχουμε, εδώ και 4 περίπου δεκαετίες, υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και είμαστε απόλυτα σίγουροι για το αποτέλεσμα όλων των εργασιών που ολοκληρώνουμε, καθώς έχουμε επιλύσει άπειρα προβλήματα στα αποχετευτικά δίκτυα και μπορούμε να διαχειριστούμε και να επιλύσουμε οποιαδήποτε άσχημη κατάσταση στην αποχέτευση σπιτιών ή επιχειρήσεων.

Οι εκπρόσωποι του τηλεφωνικού μας τμήματος είναι έτοιμοι πάντα να σας εξυπηρετήσουν και να συλλέξουν όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούν, έτσι ώστε να σας ενημερώσουν για τον τρόπο που θα αντιμετωπίσουν την κατάσταση και να εκτιμήσουν το κόστος της υπηρεσίας. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΑΦΗΝΑ είναι εδώ για να σας λύσει οποιαδήποτε προβλήματα και σας προσφέρουμε εγγυήσεις για την ποιότητα των υπηρεσιών μας και ασυναγώνιστες τιμές.

Η εταιρεία Αποφράξεων Ραφήνας είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που περιλαμβάνει τις υπηρεσίες καθαρισμού, συντήρησης και απόφραξης αποχετεύσεων. Η ειδίκευσή μας περιλαμβάνει τα πάντα, από μια απλή απόφραξη σε έναν νεροχύτη ή μια τουαλέτα αλλά και επιθεώρηση κάμερας για την διάγνωση της ακριβούς θέσης του προβλήματος. Οι υπηρεσίες που θα σας παρέχουμε να είστε σίγουροι ότι θα είναι πρώτης τάξεως σε όλη την περιοχή της Αττικής.

Το προσωπικό μας σέβεται και εξυπηρετεί επαγγελματικά τον κάθε πελάτη μας. Φιλοσοφία της επιχείρησης μας είναι η 100% ικανοποίηση του κάθε πελάτη ξεχωριστά και η παροχή άριστων και εξαιρετικών υπηρεσιών.

Έχουμε πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των αποχετεύσεων και σας εξασφαλίζουμε μια φιλική ολοκληρωμένη υπηρεσία, από την αρχή ως το τέλος, όποιο και αν είναι το ζήτημα που σας απασχολεί.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λύσουμε κάθε πρόβλημα που σας απασχολεί και έχει χαλάσει την καθημερινότητα και την ηρεμία σας.

24 ώρες το 24ωρο είμαστε κοντά σας, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Θα είμαστε εκεί όταν μας χρειάζεστε για οποιαδήποτε υπηρεσία.

Η εταιρεία Αποφράξεων Ραφήνας  22940 28060 εδώ και 40 χρόνια είναι ενεργά κοντά σας. Τα οικονομικά τιμολόγια, το έμπειρο προσωπικό και τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας μας έχουν κάνει τους καλύτερους σύμμαχους σε θέματα αποφράξεων σε ότι έχει σχέση με το αποχετευτικό σας δίκτυο. Αποφράξεις Ραφήνας για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ

Υπηρεσίες Αποφράξεων Ραφήνα

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Αποφράξεις Φρεατίων Ραφήνα – 22940 2 80 60
 • Απόφραξη Νεροχύτη Ραφήνα – 22940 2 80 60
 • Απόφραξη Υδροροής Ραφήνα – 22940 2 80 60
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Ραφήνα – 22940 2 80 60
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Ραφήνα – 22940 2 80 60
 • Καθαρισμός Φρεατίων Ραφήνα – 22940 2 80 60
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Ραφήνα – 22940 2 80 60
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Ραφήνα – 22940 2 80 60
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Ραφήνα – 22940 2 80 60

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στη Ραφήνα
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες  στη Ραφήνα
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στη Ραφήνα

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Ραφήνα για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 22940.28060

Αποφράξεις Ραφήνα και στην Αθήνα

Η Ραφήνα είναι το λιμάνι των Μεσογείων, στις ακτές της Ανατολικής Αττικής. Καλύπτει έκταση 19.000 στρεμμάτων και ο πληθυσμός της ανέρχεται στους 10.701 κατοίκους σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Απέχει από την Αθήνα περίπου 25 χλμ.

πηγή: Wikipedia

Αποφραξεις Ραφήνα κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης  και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 22940.28060

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων  αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των Βορείων προαστίων για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Αποφράξεις Ραφήνα και Ανατολικά Προάστια

14) Όλο το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο, πιστοποιημένο και ιδιαίτερα πεπειραμένο. Εξάλλου εργάζονται στις αποχετεύσεις όλη την ημέρα, κάθε μέρα. Ο σωστός εξοπλισμός περιλαμβάνει τον πιο πρόσφατο μηχανολογικό εξοπλισμό για κάθε απόφραξη που πραγματοποιούμε.

Καθαρισμοι Αποχετευσεων Ραφήνα

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 22940.28060

Συντηρήσεις Αποφράξεις Ραφήνα

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Βλάχος αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Έκτος από Αποφράξεις στην Ραφήνα, η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις Ραφήνα

 Δείτε άλλες περιοχές αποφράξεων:

Σχόλια

σχόλια

Top