banner ad

Αποφράξεις Σπάτα – 2106665999

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ-ΣΠΑΤΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ-ΣΠΑΤΑ

Αποφράξεις Σπάτα – 210 66 65 999

Η εταιρεία Αποφράξεων Σπάτα – 210 66 65 999 ασχολείται με την ομαλή λειτουργία και ροή των υδάτων σε κάθε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο. Αυτό σημαίνει ότι αναλαμβάνει να εντοπίζει με σύγχρονα μέσα το πρόβλημα και να το επιλύει αποτελεσματικά και οριστικά. Αποφράξεις Σπάτων για να βάλετε τέλος μια για πάντα στην ταλαιπωρία των φραγμένων αγωγών.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ

Υπηρεσίες Αποφράξεων Σπάτα

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Αποφράξεις Φρεατίων Σπάτα210 66 65 999
 • Απόφραξη Νεροχύτη Σπάτα – 210 66 65 999
 • Απόφραξη Υδροροής Σπάτα – 210 66 65 999
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Σπάτα – 210 66 65 999
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Σπάτα – 210 66 65 999
 • Καθαρισμός Φρεατίων Σπάτα – 210 66 65 999
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Σπάτα – 210 66 65 999
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Σπάτα – 210 66 65 999
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Σπάτα – 210 66 65 999

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στα Σπάτα
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες  στα Σπάτα
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στο Σπάτα

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Σπάτα για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Κοντά σας σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 66 65 999

Αποφράξεις Σπάτα και στην Αθήνα

Τα Σπάτα συνιστούν πόλη της Αττικής και έδρα του δήμου Σπάτων-Λούτσας. Βρίσκονται στο κέντρο της πεδιάδας των Μεσογείων (που οριοθετείται από τους ορεινούς όγκους της Πεντέλης, του Υμηττού και της Μερέντας) και πάνω σε λόφο. Διοικητικά υπάγονται στη Νομαρχία Ανατολικής Αττικής, με πρωτεύουσα τη γειτονική Παλλήνη, ενώ επίνειο τους είναι η Λούτσα του Δήμου Αρτέμιδος.

πηγή: Wikipedia

Αποφραξεις Σπάτα κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης  και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 66 65 999

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων  αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των Βορείων προαστίων για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Αποφράξεις Σπάτα και Ανατολικά Προάστια

Στην Αποφράξεις Σπάτα καταλαβαίνουμε ότι όταν κάτι έχει βουλώσει στην αποχέτευσή σας δεν μπορεί να περιμένει. Για αυτό και λειτουργούμε 365 ημέρες τον χρόνο, 7 ημέρες την εβδομάδα, Κυριακές και αργίες.

Καθαρισμοι Αποχετευσεων Σπάτα

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 66 65 999

Συντηρήσεις Αποφράξεις Σπάτα

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Βλάχος αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Σχόλια

σχόλια

Top