banner ad

Αποφράξεις Αιγάλεω – 2105737000

Αποφράξεις Αιγάλεω – 210 57 37 000

Η εταιρεία Αποφράξεων Αιγάλεω ιδρύθηκε το 1970. Είναι μια τοπική οικογενειακή επιχείρηση που πολύ γρήγορα επεκτάθηκε στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και που πλέον εξυπηρετεί. Στις εργασίες της περιλαμβάνονται υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων. Από τα πρωταρχικά βήματα μας, παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και άριστη εξυπηρέτηση των πελατών. Ο επαγγελματισμός, η αφοσίωση και οι ικανότητες μας, οδήγησαν στην δημιουργία μιας αξιόπιστης και επιτυχημένης επιχείρησης. Για αυτό ότι και αν έχει συμβεί στο αποχετευτικό σας δίκτυο καλέστε μας τώρα.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Μια μπλοκαρισμένη γραμμή αποχέτευσης θα επιδεινωθεί με την πάροδο του χρόνου, ενδεχομένως να οδηγήσει σε δυσάρεστο πρόβλημα αποκατάστασης του αποχετευτικού αγωγού που θα μπορούσε να προκαλέσει τη ροή των λυμάτων στις σωληνώσεις σας και τα υδραυλικά, οπότε είναι καλύτερο να καλέσετε έναν επαγγελματία όσο το δυνατόν συντομότερα για να διορθώσετε το πρόβλημα. Αν χρειάζεστε έναν επαγγελματικό καθαρισμό αποχέτευσης, καλέστε σήμερα την Αποφράξεις Αιγάλεω.

Η υδροβολή χρησιμοποιεί εύκαμπτους σωλήνες και ισχυρούς πίδακες που επιτρέπουν στο νερό να φτάσει στις υψηλές πιέσεις που απαιτούνται, δημιουργώντας ένα απίστευτα ισχυρό ρεύμα νερού που μπορεί να καθαρίσει ακόμα και τα πιο πεισματικά εμπόδια από τους σωλήνες της κύριας γραμμής αποχέτευσης.

Οι εμπλοκές αποχετεύσεων προκαλούνται συνήθως από ρίζες δέντρων, άμμο, λάσπη, ιζήματα ή οργανικά άλατα, τα οποία μπορούν να απομακρυνθούν γρήγορα και αποτελεσματικά με τη μέθοδο της υδροβολής, η οποία έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τις παραδοσιακές μεθόδους καθαρισμού, όπως:

 • Απομακρύνει τα λίπη. Οποιοσδήποτε τύπος υλικού που θα μπορούσε να περιγραφεί ως «λιπαρός» μπορεί να αποτελέσει σοβαρή αιτία για μπλοκαρίσματα των αποχετευτικών εγκαταστάσεων. Η συσσώρευση του μαγειρικού λίπους στην αποχέτευση της κουζίνας σας είναι σύνηθες φαινόμενο και η κατάσταση στα φρεάτια είναι παρόμοια. Οι ισχυροί πίδακες νερού μπορούν να κονιορτοποιήσουν το λίπος σε ένα γαλάκτωμα μικρών σταγονιδίων, καθαρίζοντάς το με ασφάλεια.
 • Καταστρέφει τις ρίζες των δέντρων. Οι ρίζες των μεγάλων δένδρων είναι επιρρεπείς στην ανάπτυξη γύρω από τους σωλήνες αποχέτευσης, προκαλώντας ζημιά και εμπλοκές. Η υδροβολή μπορεί να ρυθμιστεί σε επαρκώς υψηλές πιέσεις για να κόψει τις ρίζες σαν ένα πριόνι, να τις κονιορτοποιήσει σε μικρά κομμάτια έτσι ώστε να μπορούν να απομακρυνθούν με ευκολία.
 • Διασπά τη λάσπη. Τα ρεύματα ύδατος υψηλής πίεσης μπορούν να διασπάσουν τη συσσωρευμένη οργανική λάσπη που συσσωρεύεται στο εσωτερικό των κύριων γραμμών του αποχετευτικού δικτύου, διαλύοντας και απομακρύνοντάς την για να αποφευχθεί η εμπλοκή και να αποκατασταθεί η κανονική ροή του νερού. Η υδροβολή μπορεί να καθαρίσει την λάσπη και τα συντρίμμια, που χρειάζονται χρόνο, αποκαθιστώντας έτσι την ομαλή ροή του νερού και των λυμάτων μέσα από το δίκτυο αποχέτευσης και μακριά από το σπίτι σας.

 

Εάν υποψιάζεστε ότι η κύρια γραμμή αποχέτευσης μπορεί να είναι φραγμένη, μην περιμένετε πολύ για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα. Για γρήγορες και αποτελεσματικές υπηρεσίες αποχετευτικών συστημάτων, καλέστε άμεσα την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΙΓΑΛΕΩ.

Η εταιρεία Αποφράξεων Αιγάλεω ειδικεύεται σε κατοικίες, πολυκατοικίες, στρατόπεδα, νοσοκομεία, σχολεία, επιχειρήσεις, βιομηχανίες, κ.α. Με πάνω από 40 χρόνια στον τομέα των αποχετεύσεων έχουμε ολοκληρώσει χιλιάδες εργασίες, έχοντας πάντα ως στόχο την δική σας ικανοποίηση. Καμία δουλειά δεν είναι πολύ μικρή ή μεγάλη για την εταιρεία Αποφράξεων Αιγάλεω.

Έχουμε αφιερωθεί στην δουλειά μας και πιστεύουμε ότι οι δεξιότητες και οι γνώσεις που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια χρειάζεται συνεχώς να ανανεώνονται και να γίνονται ακόμη καλύτερες. Οι τεχνικοί που απαρτίζουν τα συνεργεία μας αντικατοπτρίζουν την ακεραιότητα, τον επαγγελματισμό και τις ικανότητές μας. Οι εργαζόμενοι μας εκπαιδεύονται συνεχώς εξασφαλίζοντας έτσι το υψηλότερο επίπεδο προσφερόμενων υπηρεσιών.

Μπορείτε να μας καλέσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας, όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Είμαστε κυρίαρχη εταιρεία ως Αποφράξεις Αιγάλεω 210 57 37 000 μιας και ήδη αριθμούμε μεγάλο αριθμό ικανοποιημένων πελατών στην περιοχή, όχι μόνο λόγω της συνέπειας που μας διακατέχει αλλά και λόγω του γεγονότος ότι πάντα δίνουμε μόνιμη λύση στο πρόβλημα που παρουσιάζεται. Εταιρεία Αποφράξεων Αιγάλεω … με τελευταίου τύπου εξοπλισμό και άριστα συνεργεία.

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ

Υπηρεσίες Αποφράξεων Αιγάλεω

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Αποφράξεις Φρεατίων Αιγάλεω – 210 57 37 000
 • Απόφραξη Νεροχύτη Αιγάλεω – 210 57 37 000
 • Απόφραξη Υδροροής Αιγάλεω – 210 57 37 000
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Αιγάλεω – 210 57 37 000
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Αιγάλεω – 210 57 37 000
 • Καθαρισμός Φρεατίων Αιγάλεω – 210 57 37 000
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα – 210 57 37 000
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αιγάλεω – 210 57 37 000
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Αιγάλεω – 210 57 37 000

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στο Αιγάλεω
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες  στο Αιγάλεω
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στο Αιγάλεω

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Αιγάλεω για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.57.37.000

Αποφράξεις Αιγάλεω και στην Αθήνα

Ο Δήμος Αιγάλεω βρίσκεται στο Δυτικό Τομέα του Αθηναϊκού Πεδίου της Περιφέρεια Αττικής και έχει πληθυσμό 69.660 κατοίκους σύμφωνα με την απογραφή του 2011. Συνορεύει προς τα ανατολικά με το Δήμο Αθηναίων, βόρεια με τους δήμους Περιστερίου και Χαϊδαρίου, δυτικά με τους δήμους Νίκαιας και Αγ. Βαρβάρας και νότια με τους δήμους Ρέντη και Ταύρου.

πηγή: Wikipedia

Αποφραξεις Αιγάλεω κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης  και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.57.37.000

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων  αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των Βορείων προαστίων για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Αποφράξεις Αιγάλεω και Δυτικά Προάστια

Οι τεχνικοί αποφράξεων που απασχολούνται στην επιχείρησή μας έχουν μια ποικιλία πιστοποιήσεων και ικανοτήτων. Με τον στόλο των φορτηγών μας μπορούμε να εγγυηθούμε την κάθε απόφραξη αποχέτευσης. Η φιλοσοφία μας για την παροχή υψηλής ποιότητας εργασίας και άριστης εξυπηρέτησης των πελατών είναι αυτό που μας έχει κάνει μια επιτυχής εταιρεία

Καθαρισμοι Αποχετευσεων Αιγάλεω

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.57.37.000

Συντηρήσεις Αποφράξεις Αιγάλεω

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Βλάχος αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Έκτος από Αποφράξεις στο Αιγάλεω, η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις Αιγάλεω

 Δείτε άλλες περιοχές αποφράξεων:

Σχόλια

σχόλια

Top