banner ad

Αποφράξεις Νέα Χαλκηδόνα – 2102850015

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ

Αποφράξεις Νέα Χαλκηδόνα – 210 28 500 15

Η εταιρεία Αποφράξεων Νέας Χαλκηδόνας ιδρύθηκε πριν από 40 περίπου χρόνια. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Στις εργασίες μας περιλαμβάνονται υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων.

Μέσα σε λίγη ώρα από την κλήση σας, εμείς θα βρισκόμαστε στον χώρο σας. Αντιδρούμε γρήγορα και αποτελεσματικά στις περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο, 7 ημέρες την εβδομάδα, Κυριακές και αργίες.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Στην εταιρεία Αποφράξεων Νέας Χαλκηδόνας είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας, για την έγκαιρη εξυπηρέτηση και τις ανταγωνιστικές τιμές. Το σήμα κατατεθέν μιας επιτυχημένης επιχείρησης είναι η ικανοποίηση του πελάτη και αυτό φαίνεται από το σύνολο των μέχρι τώρα πελατών μας.

Αποφράξεις Χαλκηδόνα 210 28 500 15 … σιφώνια, φρεάτια, λεκάνη ή νεροχύτης … μπορούμε άμεσα να αποκαταστήσουμε τη λειτουργία τους. Τεχνικός της εταιρείας Αποφράξεων Χαλκηδόνας με σύγχρονη κάμερα διάγνωσης και πιεστικό μηχάνημα δίνει οριστική λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα αποχετευτικού δικτύου.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε Αποφράξεων Νέα Χαλκηδόνα

 • Αποφράξεις Φρεατίων Νέα Χαλκηδόνα – 210 28 500 15
 • Απόφραξη Νεροχύτη Νέα Χαλκηδόνα – 210 28 500 15
 • Απόφραξη Υδροροής Νέα Χαλκηδόνα – 210 28 500 15
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Νέα Χαλκηδόνα – 210 28 500 15
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Νέα Χαλκηδόνα – 210 28 500 15
 • Καθαρισμός Φρεατίων Νέα Χαλκηδόνα – 210 28 500 15
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Νέα Χαλκηδόνα – 210 28 500 15
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Νέα Χαλκηδόνα – 210 28 500 15
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Νέα Χαλκηδόνα – 210 28 500 15

Επίσης αναλαμβάνουμε: συντηρήσεις, Αντλήσεις, ειδική κάμερα

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στη Νέα Χαλκηδόνα
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες  στη Νέα Χαλκηδόνα
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στη Νέα Χαλκηδόνα

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Νέα Χαλκηδόνα για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.28.500.15

Αποφράξεις Νέα Χαλκηδόνα και στην Αθήνα

Η Νέα Χαλκηδόνα είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Φιλαδελφείας – Χαλκηδόνος στο βόρειο άκρο του Κεντρικού Τομέα Αθηνών στην Αττική. Έχει έκταση περίπου 1.1 τετραγωνικά χιλιόμετρα και έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με τη γειτονική του Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Δήμος Νέας Χαλκηδόνας ανήκει στην περιφέρεια Αττικής, Νομαρχία Αθηνών. Ο πρώτος οικισμός αναπτύχθηκε δυτικά του χειμάρρου Ποδονίφτης που σήμερα ονομάζεται Περισσός. Συνορεύει με τους Δήμους Αθηνών, Νέας Φιλαδέλφειας και Αγ. Αναργύρων.

πηγή: Wikipedia

Αποφραξεις Νέα Χαλκηδόνα κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης  και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.28.500.15

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων  αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των Βορείων προαστίων για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Αποφράξεις Νέα Χαλκηδόνα και Δυτικά Προάστια

Με έναν από τους μεγαλύτερους στόλους σε όλες τις περιοχές της Αττικής μπορούμε να είμαστε γρήγορα σε εσάς και θα αποφράξουμε γρήγορα τα πάντα. Βουλωμένα σιφώνια, λεκάνες, φρεάτια, νεροχύτες, νιπτήρες θα αποτελούν παρελθόν

Καθαρισμοι Αποχετευσεων Νέα Χαλκηδόνα

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.28.500.15

Συντηρήσεις Αποφράξεις Νέα Χαλκηδόνα

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Βλάχος αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Έκτος από Αποφράξεις στη Νέα Χαλκηδόνα, η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις Νέα Χαλκηδόνα

 Δείτε βιντεο  αποφράξεων – Αποφράξεις Νέα Χαλκηδόνα:

Σχόλια

σχόλια

Top