Αποφράξεις Περιστέρι – 2105737000

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Αποφράξεις Περιστέρι – 210 57 37 000

Ένα υγιές υδραυλικό σύστημα ξεκινάει από τη σωστή λειτουργία των αποχετεύσεών του. Καλέστε τώρα στην Αποφράξεις Περιστέρι για να κανονίσετε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα καθαρισμού του αποχετευτικού σας δικτύου από τους εμπειρογνώμονες τεχνικούς της εταιρίας μας. Εμείς θα σας εξασφαλίσουμε μια πραγματικά καθαρή αποχέτευση που θα λειτουργεί αποτελεσματικά.

Η Αποφράξεις Περιστέρι προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών εδώ και 40 περίπου έτη και μπορείτε να μας εμπιστευτείτε παρέχοντας σας αποφράξεις, καθαρισμούς και συντηρήσεις αποχετεύσεων σε όλη την περιοχή της δυτικής Αττικής.

Με την εμπειρία πάνω από 40 χρόνια στους κόλπους των αποχετευτικών συστημάτων, έχουμε δημιουργήσει ένα εξαιρετικό όνομα στις περιοχές που εξυπηρετούμε. Όλα τα συστήματα αποχέτευσης θα χρειαστούν επαγγελματικές υπηρεσίες κάποια στιγμή από την Αποφράξεις Περιστέρι.

Η Αποφράξεις Περιστέρι παρέχει γρήγορες προσιτές και επαγγελματικές υπηρεσίες και αναλαμβάνει καταστάσεις έκτακτης στα δίκτυα της αποχέτευσης σπιτιών και επιχειρήσεων στην ευρύτερη περιοχή των δυτικών προαστίων με ευγενική εξυπηρέτηση και χαμηλό κόστος.
Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε κάθε είδους σημεία όπως:

 • κατοικίες
 • πολυκατοικίες
 • καταστήματα
 • επιχειρήσεις
 • σχολεία
 • στρατόπεδα
 • δημόσιες υπηρεσίες κ.α.
ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ

Διατηρούμε άριστες σχέσεις με τους πελάτες μας προσφέροντάς τους ένα ευρύ φάσμα παροχών και τις απαραίτητες γνώσεις για να φροντίσουμε να εξαλειφθεί η άσχημη κατάσταση που βιώνετε. Αποτελούμε την πρώτη σας επιλογή στον τομέα των αποχετεύσεων και να παρέχουμε υπηρεσίες που υπερβαίνουν τις προσδοκίες σας.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι αποκλειστικά από την Αποφράξεις Περιστέρι και τα οχήματα του στόλου μας είναι εξοπλισμένα με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, συνδυασμός που μας κάνει ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς καθώς δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην επιλυθεί το ζήτημα που έχει αναστατώσει την καθημερινότητά σας.

Μπορείτε να καλέσετε Αποφράξεις Περιστέρι για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία και πρόβλημα αν έχετε. Είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι στους πελάτες μας και αυτό μας δίνει την δυνατότητα στην επίτευξη των υψηλότερων προτύπων σε όλους τους τομείς των υπηρεσιών μας.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Εμπιστευτείτε την Αποφράξεις Περιστέρι και βασιστείτε στις γρήγορες, αποτελεσματικές και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μας για να μπορέσετε έτσι να απολαύσετε ήρεμα και χωρίς άγχος την καθημερινότητά σας. Μπορούμε επίσης να σας προτείνουμε και τακτικά προγράμματα προληπτικής συντήρησης της γραμμής της αποχέτευσης του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου, για να σας βοηθήσει να αποφύγετε μελλοντικά προβλήματα πριν αυτά συμβούν και για την διατήρηση της εύρυθμης λειτουργίας του αποχετευτικού δικτύου σας.

Υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης στο Περιστέρι

Με το πέρασμα του χρόνου στις αποχετεύσεις συγκεντρώνονται συσσωρευμένες ποσότητες από τρίχες, κατάλοιπα τροφίμων, λίπη, μαγειρικά έλαια και φυσικά ιζήματα που βρίσκονται στο νερό. Αυτά δημιουργούν μια κολλώδη μάζα που είναι δύσκολο να αφαιρεθεί. Ο καλύτερος τρόπος πρόληψης αυτής της κατάστασης είναι ένας επαγγελματικός καθαρισμός του αποχευτικού δικτύου. Η αποφράξεις Περιστέρι είναι εταιρία που εξειδικεύεται στους επαγγελματικούς καθαρισμούς των αποχετεύσεων και προσφέρει ειδικά πακέτα, για πάσης φύσεως υπηρεσίες σχετικά με τις εγκαταστάσεις των αποχετεύσεων.

 

Αν αναρωτιέστε για εμάς αναζητήστε τις μαρτυρίες και τις κριτικές των ικανοποιημένων πελατών μας στο Περιστέρι.

Ποια συμπτώματα θα πρέπει να σας προβληματίσουν ώστε να καλέσετε την Αποφράξεις Περιστέρι;

-Στάσιμα νερά ή αργή στράγγιση των υδάτων στο νεροχύτη ή τη μπανιέρα σας
-Δυσάρεστες μυρωδιές που προέρχονται από τους αγωγούς της αποχέτευσής σας
-Προβλήματα στο καζανάκι της λεκάνης της τουαλέτας, όταν ξεπλένεται η τουαλέτα αλλά το νερό αργεί να ξαναγεμίσει ή δεν γεμίζει καθόλου

Οποιαδήποτε από τις παραπάνω περιπτώσεις, δείχνει ότι υπάρχει πρόβλημα στην αποχέτευσή σας. Η Αποφράξεις Περιστέρι είναι εδώ για τον πιο ασφαλή και αποτελεσματικό καθαρισμό του αποχετευτικού σας συστήματος. Καλέστε μας σήμερα κιόλας. 24 ώρες, 365 ημέρες το χρόνο

Για ποιο λόγο να επιλέξετε την Αποφράξεις Περιστέρι;

Εκτός από την παροχή ασφαλών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών, σας προσφέρει επίσης χαρακτηριστικά οφέλη που αποσκοπούν στην περαιτέρω βελτίωση της εξυπηρέτησής σας:

Η εταιρία μας σας εγγυάται αξιόπιστη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση για κάθε περίπτωση που μπορεί να μας χρειαστείτε για ό,τι αφορά τις αποχετεύσεις σας.

Στοχεύουμε στην επανάληψη της συνεργασίας μας μαζί σας: οι επαναλαμβανόμενοι πελάτες μας, είναι ο πρωτεύον και κύριος στόχος μας και το επιτυγχάνουμε τηρώντας σταθερά αυτά που σας υποσχόμαστε χωρίς επιπλέον χρεώσεις και περαιτέρω ταλαιπωρίες και ζημιές για τον οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο.

Η εταιρεία Αποφράξεων Περιστέρι ασχολείται με αποφράξεις σε σωληνώσεις εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων, λούκια, σιφόνια και όλων των ειδών τα συστήματα αποχέτευσης. Οι υψηλές υπηρεσίες που παρέχουμε σε συνδυασμό με τις οικονομικές μας τιμές, μας έχουν τοποθετήσει εδώ και σαράντα χρόνια πολύ υψηλά στη συνείδηση των πελατών μας. Καλέστε Αποφράξεις Περιστερίου και λύστε όλα τα προβλήματα φραγής του δικτύου σας.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ

Υπηρεσίες Αποφράξεων Περιστέρι

Η εταιρεία Αποφράξεων Περιστερίου ξεκίνησε να προσφέρει τις υπηρεσίες της στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Με την πάροδο των ετών κερδήθηκε μια εξαιρετική φήμη στον δημόσιο, επιχειρηματικό και δημόσιο τομέα. Η σημερινή ομάδα διαχείρισης συνεχίζει την παράδοση της άριστης εξυπηρέτησης και την άριστη φήμη που αναπτύχθηκε όλα αυτά τα χρόνια.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

Αποφράξεις Φρεατίων Περιστέρι 210 57 37 000
Απόφραξη Νεροχύτη Περιστέρι – 210 57 37 000
Απόφραξη Υδροροής Περιστέρι – 210 57 37 000
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Περιστέρι – 210 57 37 000
Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Περιστέρι – 210 57 37 000
Καθαρισμός Φρεατίων Περιστέρι210 57 37 000
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Περιστέρι – 210 57 37 000
Μηνιαίες Συντηρήσεις Περιστέρι – 210 57 37 000
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Περιστέρι210 57 37 000

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στο Περιστέρι
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες  στο Περιστέρι
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στο Περιστέρι

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Περιστέριι για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες! – Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.57.37.300

Αποφράξεις Περιστέρι και στην Αθήνα

Tο Περιστέρι είναι ο κεντρικός και πολυπληθέστερος δήμος του Δυτικού Τομέα στο Αθηναϊκό Πεδίο της Αττικής και ένας από τους πολυπληθέστερους στην ελληνική επικράτεια. πηγή: Wikipedia

Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές στο Περιστέρι

 • της Κηπούπολης,
 • της Ανθούπολης,
 • Τα νέα Σεπόλια,
 • το Μπουρνάζι,
 • τον Άγιο Ιωάννη το Θεολόγο,
 • τη Νέα Κολοκυνθού,
 • την Τσαλαβούτα,
 • τη Χρυσούπολη,
 • τα Άσπρα Χώματα,
 • τη Νέα Ζωή,
 • το Λόφο Αξιωματικών
 • τη Βιαμάξ,
 • τον Άγιο Ιερόθεο,
 • και κάθε άλλο σημείο του Περιστερίου.

Αποφραξεις Περιστέρι κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης  και τη βροχή.

Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων  αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των Βορείων προαστίων για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Γιατί Αποφράξεις Περιστέρι στα Δυτικά Προάστια

Έχουμε στις υπηρεσίες μας τους πιο έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς, που διαθέτουν τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό στο χώρο των αποχετεύσεων και η παρουσία μας στον κλάδο των αποφράξεων επί σειράς άνω των 5 δεκαετιών μας παρέχει τη μεγαλύτερη εμπειρία και τεχνογνωσία σε θέματα αντλήσεων υδάτων και αποχετευτικών συστημάτων.

Έχουμε επενδύσει στον μεγαλύτερο βαθμό στην εκπαίδευση του προσωπικού μας και οι τεχνικοί μας τροφοδοτούνται συνεχώς με πλήρως εξοπλισμένα και εφοδιασμένα φορτηγά. Κατόπιν της κλήσεώς σας πολύ γρήγορα θα βρισκόμαστε στον χώρο σας και θα αντιμετωπίσουμε με αποτελεσματικότητα τα προβλήματα του αποχετευτικού σας δικτύου. Μπορούμε να σας προτείνουμε προγράμματα συντήρησης της αποχέτευσης σας ώστε να αποφεύγετε τα συνεχόμενα θέματα.
Όταν διαπιστώσετε ότι κάτι συμβαίνει στην αποχέτευσή σας, καλέστε μας κατευθείαν. Μην προσπαθήσετε να κάνετε κάτι γιατί άθελα σας θα δημιουργήσετε πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα. Εμπιστευτείτε μας και θα λύσουμε κάθε πρόβλημά σας. Μπορείτε να μας καλέσετε όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Η Αποφράξεις Περιστέρι ιδρυόμενη πριν από πολλά χρόνια, είχε την ευκαιρία να παρέχει υπηρεσίες στις αποχετεύσεις σε πελάτες σε ένα ευρύ φάσμα τομέων, συμπεριλαμβανομένων οικιών, επιχειρήσεων, δημόσιων υπηρεσιών. Ασφαλισμένοι, έμπειροι και άρτια εκπαιδευμένοι, οι τεχνικοί μας είναι ικανοί να αναλάβουν οποιαδήποτε εργασία απόφραξης αποχετεύσεων και όχι μόνο.

Καθαρισμοι Αποχετευσεων Περιστέρι

Ποια είναι τα οφέλη της υπηρεσίας επαγγελματικού καθαρισμού της αποχέτευσης;

Ένας επαγγελματικός καθαρισμός της αποχέτευσης από την Αποφράξεις Περιστέρι είναι μία από τις πιο ευεργετικές επενδύσεις που μπορεί να κάνει ένας ιδιοκτήτης για το ακίνητό του, είτε πρόκειται για κατοικία είτε για επαγγελματικό χώρο. Πολλοί επιλέγουν να προσπαθήσουν να την κάνουν μόνοι τους χρησιμοποιώντας χημικά προϊόντα του εμπορίου χωρίς να σκέφτονται ότι αυτό θα δημιουργήσει διάβρωση στο εσωτερικό των σωληνώσεων της αποχέτευσης. Αυτή η διάβρωση μπορεί να προκαλέσει την πρόωρη καταστροφή των σωλήνων και μπορεί να προκαλέσει την πρόωρη επανεμφάνιση του του βουλώματος.

Μία τακτική υπηρεσία καθαρισμού της αποχέτευσης εξασφαλίζει στις υδραυλικές σας εγκαταστάσεις μια ασφαλή και αποτελεσματική καθαριότητα και σας απαλλάσσει από μελλοντικές περιπτώσεις βουλωμένων σωληνώσεων και σημαντική βελτίωση στη μακροζωία των σωλήνων σας.

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Το να καθαρίζετε και να συντηρείτε τις αποχετεύσεις σας σε τακτική βάση είναι ο καλύτερος τρόπος τρόπος διασφάλισης της μακροζωίας τους. Οι τεχνικοί της Αποφράξεις Περιστέρι είναι έμπειροι και εξειδικευμένοι και θα δουλέψουν, για να διατηρήσουν τις αποχετεύσεις σας απαλλαγμένες από τις εμπλοκές και να λειτουργούν ομαλά. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και θα χαρούμε να σας πούμε πώς διατηρούμε και καθαρίζουμε δίκτυα αποχέτευσης σε οικιακά και επαγγελματικά κτίρια σε όλη τη δυτική Αττική. Με τον εξοπλισμό υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας, καθώς και εξειδικευμένα μηχανήματα και εργαλεία η Αποφράξεις Περιστέρι διατηρεί τις αποχετεύσεις σας να λειτουργούν άριστα όλο το χρόνο. Θα προγραμματίσουμε μια προληπτική συντήρηση σε μια χρονική στιγμή, που είναι βολική για εσάς.

Ο σκοπός μιας υπηρεσίας καθαρισμού αποχέτευσης της Αποφραξεις Περιστερι είναι η εξάλειψη των συσσωρεύσεων απορριμμάτων που ενδέχεται να έχουν δημιουργηθεί με την πάροδο του χρόνου. Κάνοντας αυτό θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τις εμπλοκές μακρυά από το δίκτυο της αποχέτευσης σας. Ακόμα κι αν περιορίζετε προσεκτικά τις ουσίες που πέφτουν κάτω από τις αποχετεύσεις σας, μπορούν να συσσωρευτούν λίπη και άλλα απόβλητα στο εσωτερικό των σωλήνων σας. Ο επαγγελματικός καθαρισμός των αποχετεύσεων βοηθάει στην αποφυγή της συσσώρευσης λίπους και άλλων αποβλήτων. Αυτό θα συμβάλει στον περιορισμό της εμφάνισης ραγισμένων, φραγμένων ή βουλωμένων σωλήνων.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.57.37.300 για αποφράξεις στο Περιστέρι

Το τηλεφωνικό μας κέντρο και το έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας είναι διαθέσιμα 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα, 12 μήνες το χρόνο για όλες τις ανάγκες του σπιτιού, της οικογένειας, της επιχείρησής σας

Καλέστε τώρα την Αποφράξεις Περιστέρι και προγραμματίστε σήμερα, ένα ολοκληρωμένο ραντεβού για υπηρεσίες επαγγελματικού καθαρισμού της αποχέτευσής σας στο Περιστέρι για την ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία του συστήματος αποχέτευσης του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Συντηρήσεις Αποφράξεις Περιστέρι

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Βλάχος αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Έκτος από Αποφράξεις στο Περιστέρι, η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις Περιστέρι

 

Διάγνωση με κάμερα Περιστέρι

Η διατήρηση ενός καθαρού αποχετευτικού συστήματος σε οποιοδήποτε σπίτι ή επιχείρηση είναι ένα σημαντικό μέρος της διασφάλισης ότι οι σωληνώσεις και οι αποχετεύσεις σας λειτουργούν σωστά και δεν έχουν διαρροές. Στην Αποφράξεις Περιστέρι προσφέρουμε υπηρεσίες επιθεώρησης της αποχέτευσης με ειδική, ψηφιακή κάμερα διάγνωσης με υψηλή ανάλυση στο Περιστέρι και την ευρύτερη περιοχή των δυτικών προαστίων της Αττικής.

Οι υπηρεσίες καθαρισμού των αποχετεύσεων μπορούν να απαλλάξουν τους αγωγούς σας από τα συντρίμμια ή οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει μπλοκάρισμα του συστήματος αποχέτευσης και οι επιθεωρήσεις με κάμερα μπορούν να εντοπίσουν αποτελεσματικά την πηγή οποιουδήποτε προβλήματος αποχέτευσης χωρίς να καταστρέψουμε τοίχους ή δάπεδα. Καλέστε τους εξειδικευμένους τεχνικούς της Αποφραξεις Περιστερι σήμερα για όλες τις ανάγκες ελέγχου με κάμερα.

Οι επιθεωρήσεις σωλήνων με κάμερα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ποικίλα ζητήματα αποχέτευσης και είναι ένα ανεκτίμητο εργαλείο κατά τον εντοπισμό της πηγής του προβλήματος. Οι έμπειροι τεχνικοί καθαρισμού αποχέτευσης απλώς εισάγουν τη μικροσκοπική, αδιάβροχη κάμερα σε μια αποχέτευση κοντά στην περιοχή του προβλήματος, η οποία στη συνέχεια μας επιτρέπει να κοιτάξουμε μέσα σε όλο το μήκος του σωλήνα για να ελέγξουμε τα φράγματα, τη διείσδυση ριζών δέντρων ή άλλα θέματα, όπως η μετατόπιση των σωλήνων με την πάροδο του χρόνου.

Μόλις εντοπίσουμε το πρόβλημα, μπορούμε να καθορίσουμε την καλύτερη μέθοδο αντιμετώπισης. Συνήθως, το βίντεο χρησιμοποιείται σε υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης για να διασφαλιστεί ότι η γραμμή είναι εντελώς απαλλαγμένη από απορρίμματα μόλις καθαριστεί επαγγελματικά. Καλέστε την Αποφράξεις Περιστερίου για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την υπηρεσία αυτή και πώς οι υπηρεσίες μας μπορούν να σας ωφελήσουν.

Πλεονεκτήματα της επιθεώρησης με κάμερα διάγνωσης

Εκτός από τον εντοπισμό των μπλοκαρισμάτων στο σύστημα αποχέτευσης, η τεχνολογία της κάμερας διάγνωσης έχει και άλλα πλεονεκτήματα για το σύστημα αποχετευτικών σας εγκαταστάσεων. Όταν χρησιμοποιείται σωστά, μπορεί να ανιχνεύσει οποιοδήποτε αριθμό προβλημάτων στις γραμμές των σωληνώσεων και το σύστημα αποχέτευσης . Εδώ είναι μερικά μόνο από αυτά τα πλεονεκτήματα:

 1. Γρήγορες και αποτελεσματικές επιθεωρήσεις αποχετεύσεων
 2. Διάγνωση αργών αποχετεύσεων ή βουλωμάτων
 3. Ανίχνευση και αποκατάσταση διαρροών
 4. Εντοπισμός εισβολής ρίζας δέντρου
 5. Εντοπισμός θέσης ρωγμών ή οπών

Η επιθεώρηση με κάμερα διάγνωσης μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τις σωστές λύσεις σε διάφορα προβλήματα αποχέτευσης. Καλέστε τους καταρτισμένους τεχνικούς της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ οποιαδήποτε στιγμή για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού για την επόμενη επιθεώρηση σας.

Αφού πραγματοποιήσουμε μια επιθεώρηση βίντεο των σωλήνων αποχέτευσης και αποστράγγισης, μπορούμε να διαπιστώσουμε εάν το ζήτημα που προκαλείτε προκαλείται από ένα φράξιμο στο σύστημα ή άλλο πρόβλημα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτά μπορούν να αφαιρεθούν με μία από τις υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης. Χρησιμοποιούμε το πιο αποτελεσματικό μέσο για την απομάκρυνση όλων των απορριμμάτων στο σύστημα αποχέτευσης. Στη συνέχεια, κάνουμε μια άλλη σάρωση βίντεο για να σιγουρευτούμε ότι οι σωλήνες είναι διαυγείς και χωρίς μπλοκαρίσματα. Καλέστε την Αποφραξεις Περιστεριου όταν χρειάζεστε υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης.

Πληροφορίες περιοχής Περιστερίου

Tο Περιστέρι είναι ο κεντρικός και πολυπληθέστερος δήμος του Δυτικού Τομέα στο Αθηναϊκό Πεδίο της Αττικής και ένας από τους πολυπληθέστερους στην ελληνική επικράτεια. Η πόλη των 10.050 στρεμμάτων εκτείνεται 4,5 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του κέντρου της πρωτεύουσας μέχρι τους πρόποδες του ορεινού όγκου του Ποικίλου, επέκτασης του Όρους Αιγάλεω. Η σύγχρονη ιστορία της ανάγεται στο 1923, λίγο μετά τη μικρασιατική καταστροφή, ενώ εξακολουθεί να είναι από τους μεγαλύτερους Δήμους της Αθήνας.

Παρόλο που η κυρίαρχη αντίληψη θέλει το Περιστέρι να ξεκινά την ζωή του περίπου το 1923 με την εγκατάσταση των πρώτων προσφύγων από την Μ. Ασία και τον Πόντο, σύμφωνα με ανασκαφές που έγιναν στην περιοχή τη δεκαετία του 1980, φαίνεται ότι η Αρχαία Λευκονόη βρισκόταν περίπου στα σύνορα των σημερινών δήμων Περιστερίου και Ιλίου.

Εδώ εντοπίζονται τα κτήματα του Περικλή. Το περιβάλλον εκείνη την εποχή είναι πολύ εύκολο να περιγραφεί. Ένα Ποικίλο όρος με ελάχιστη βλάστηση, ένας υπέροχος απέραντος Ελαιώνας, χωράφια με στάρι, αμπέλια και λουλούδια και ένας χειμαρρώδεις αλλά πεντακάθαρος Κηφισός.

Ο Πλάτωνας περιγράφει αυτή την περιοχή: «Και το κάρπημα τούτου του τόπου έλεγαν πως ξεπερνούσε κάθε άλλο μέρος, επειδή όμως έγιναν πολλοί και μεγάλοι κατακλυσμοί μέσα στα εννιά χιλιάδες χρόνια, το χώμα που μέσα στα χρόνια αυτά και στο διάστημα αυτών των συμβάντων δεν εμαζεύονταν πάνω στο έδαφος, όπως γινόταν σ’ άλλα μέρη, μα κάθε φορά μπόλικο απ’ αυτό τραβιότανε προς τα παραθαλάσσια, χάνονταν μέσα στα βαθιά νερά της θάλασσας και αυτός ο πετρότοπος που σήμερα τον λένε Φελλέα, τότε ήταν γεμάτος από παχιά χώματα και τα βουνά ήταν γεμάτα από πολλά δάση όπου ακόμα υπάρχουν φανερά σημάδια.

Σημαντικές προσωπικότητες της Λευκονόης ήταν ο Γνάθιος ο Λευκονοιεύς γιος του Μνέσονος, ο βουλευτής Δαμίας ο Λευκονοιεύς, ο Διδυμίας ο Λευκονοιεύς κ.α.

Να πως την περιγράφει ο Στράβωνας στα τέλη του 1ου π.Χ. αιώνα:

«Ποταμοί δ’ εισίν, ο μέν Κηφισσός, εκ Τρινεμιών τάς αρχάς έχων, ρέων δέ διά του πεδίου, εφ’ ου και η Γέφυρα κι οι Γεφυρισμοί δια δέ των σκελών των από του άστεως εις τον Πειραιά καθηκόντων, εκδίδωσιν εις το Φαληρικόν, χειμαρώδεις τό πλέον, θέροις δέ μειούται τελείως».

Που σημαίνει:

«Υπάρχουν ποτάμια και το ένα είναι ο Κηφισός που ξεκινάει από την περιοχή των Τριμενιών, κυλάει στην πεδιάδα, γι αυτό υπάρχουν γεφύρια και γεφυρισμοί, χωρίζεται σε σκέλη, φτάνει μέχρι τον Πειραιά, χύνεται στο Φαληρικό, είναι χειμαρρώδης και το θέρος μειώνεται τελείως».

Τα γάργαρα νερά του Κηφισού υμνούνται και στη Μήδεια του Ευριπίδη:

«Κι εκεί το λεν, η Κυπρίδα παίρνοντας απ’ τα γάργαρα του Κηφισού νερά με τις γλυκόπνοες αύρες των ανάλαφρων ανέμων κάμπους και βουνά δροσαίνει».

Μετά από τους κλασικούς χρόνους που έχουμε τη μεγάλη ανάπτυξη της Αθήνας, άρα και των Δήμων της, ακολουθεί η περίοδος των ελληνιστικών χρόνων.

Σ’ αυτήν την περίοδο έχουμε μια μεγάλη παρακμή της Αθήνας που φτάνει σχεδόν μέχρι της πλήρους εξαφάνισης.

Ακολουθούν οι Βυζαντινοί χρόνοι και ο Μεσαίωνας που εξαφανίζει τους αρχαίους δήμους εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις. Μόνο κάποια χωριά κατά μήκος κύρια του Κηφισού παραμένουν στην περιοχή.

Στην Τουρκοκρατία ο τόπος ανήκε στον «Περιστέρ-Αγά», το όνομα του οποίου δε γνωρίζουμε αν είναι πραγματικό ή δάνειο από τα αγριοπερίστερα που συνάγονταν στην περιοχή.

Άλλωστε στη γη αυτή έβοσκαν πολλά κοπάδια, τα οποία πήρε ο Αγάς μετά την απελευθέρωση. Έκτοτε η έκταση της περιοχής δόθηκε στον αγωνιστή Σούτσο και το 1866 πωλήθηκε στο Γάλλο Φορντιέρ και ακολούθως στον πατέρα του Μάνθου Μάσχα. Εκτός από τον αγωνιστή Σούτσο, σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα έντονη δράση εμφάνισε και ο αγωνιστής Ζαχαρίτσας που κατείχε κτήματα που εκτείνονταν από την περιοχή του Αγίου Βασιλείου έως την Ανθούπολη. Κάτοχος κτημάτων ήταν και ο Λιούμης, διανοούμενος έφορος των Αθηνών, διάσπαρτα στο Περιστέρι και το Αιγάλεω και τα οποία κάποια στιγμή βγήκαν σε πλειστηριασμό και αγοράστηκαν από τον πατέρα του Μάσχα.

Στην περιοχή των Εκατοδένδρων, όνομα τοποθεσίας που υπάρχει έως σήμερα, δέσποζε το αρχοντικό Μάσχα, από το οποίο πήρε το όνομά της η γειτονιά γύρω από το κτίσμα, μια εκκλησία και η αντίστοιχη εκλογική ενορία. Φαίνεται συνεπώς ότι τα πρώτα σπίτια της περιοχής κατασκευάστηκαν από τους αγρότες της περιοχής και τους βοσκούς.

Το Περιστέρι επιβίωσε όλα τα χρόνια αυτά σαν ένα ασήμαντο χωριουδάκι στον αθηναϊκό κάμπο. Κατάλοιπα αυτής της εποχής έχουμε κάποια εκκλησάκια όπως του Αγ. Γεωργίου και των Αγ. Θεοδώρων.

Ο ελαιώνας καταστράφηκε σε μεγάλο μέρος στην επανάσταση του ’21. Συνολικά καταστράφηκαν περίπου 150.000 ρίζες ελιές αλλά η περιοχή παραμένει ένας πολύ όμορφος τόπος.

Το Ελληνικό κράτος δημιουργείται και η πρωτεύουσα μεταφέρεται στην Αθήνα. Έτσι η περιοχή της Κολοκυνθούς γίνεται τόπος αναψυχής για τους Αθηναίους.

Η Μικρασιατική καταστροφή του 1922 έφερε στην Ελλάδα 1.500.000 πρόσφυγες, οι 300.000 από αυτούς φτάνουν στην Αθήνα.

Η Κυβέρνηση των Αθηνών αποφασίζει να στεγαστούν σε ακατοίκητες περιοχές γύρω από την πρωτεύουσα. Σ’ αυτές τις περιοχές περιλαμβάνεται και το Περιστέρι.

Το τοπίο πια αρχίζει να αλλοιώνεται στην περιοχή. Αρχίζει μια άναρχη δόμηση της περιοχής χωρίς σχέδιο χωρίς ρυμοτομία, χωρίς κοινόχρηστους χώρους. Η αδιαφορία του κράτους είναι έκδηλη παντού. Η πληθυσμιακή ανάπτυξη της περιοχής είναι αλματώδης.

Το 1930 το Περιστέρι εξακολουθεί να είναι ένας συνοικισμός με πολλά προβλήματα καθώς στερείται γενικού ρυμοτομικού σχεδιασμού καθώς εξυπηρετείται μόνο από μια λεωφόρο (Παναγή Τσαλδάρη) που συνδέει την περιοχή μέσω της Λεωφόρου Κηφισού με την Αθήνα.

Το 1934, ο Δήμος της Αθήνας αποφασίζει την αποκοπή από το Δήμο κάποιων προσφυγικών συνοικιών όπως Περιστέρι, Ν. Ιωνία, Ν. Φιλαδέλφεια, Ν. Χαλκηδόνα, Ν. Σμύρνη κ.λπ. Έτσι το Περιστέρι γίνεται δήμος παρ’ ότι ο κόσμος του δε θέλει να γίνει. Τα προβλήματα είναι πολλά, υποδομή δεν υπάρχει καμιά και όλοι εγκαταλείπονται στην μοίρα τους.

Το 1934 εκλέγεται ο πρώτος Δήμαρχος Περιστερίου ο Καστριώτης που προσπαθεί να κάνει κάποια έργα υποδομής με χρήματα που δε δίνονται. Έτσι η ηλεκτροδότηση στο Περιστέρι υπάρχει μόνο στο κεντρικό δρόμο μέχρι το τότε Δημαρχείο.

Τα φτωχόσπιτα του Περιστεριού που δεν άντεχαν σε οποιοδήποτε φυσικό φαινόμενο (βροχή, ανεμοθύελλα κ.λπ.) άντεξαν στον κατακτητή κατά τη διάρκεια της κατοχής.

Μεταπολεμικά το Περιστέρι γνώρισε μια εκπληκτική πληθυσμιακή έκρηξη. Ιδιαίτερα τη δεκαετία του ‘50 ο πληθυσμός του αυξήθηκε κατά 122% από 35.733 κατοίκους ξεπέρασε τους 79.335.

Στη γη του Περιστερίου, που έως τότε ήταν κατ’ εξοχήν αγροτικές εκτάσεις που καλλιεργούσαν λαχανικά ή σιτηρά, γίνονται οικόπεδα και τα περισσότερα παράνομα σπίτια.

Μετά το 1975, με μεγάλους αγώνες των δημοτικών αρχών και τις κινητοποιήσεις των κατοίκων, έγιναν έργα υποδομής όπως το δίκτυο αποχέτευσης, όμβριων υδάτων και λυμάτων, δεσμεύονται χώροι για να γίνουν πλατείες και παιδικές χαρές.

Μεγάλη προσπάθεια για την καλυτέρευση των συνθηκών στο Περιστέρι έκαναν για πολλά χρόνια ο αγωνιστής Δήμαρχος Δημήτρης Φωλόπουλος, ο ιατρός Δήμαρχος Θεόδωρος Δημητρακόπουλος, ενώ το Περιστέρι αναμορφώνεται πραγματικά σε μια σύγχρονη πόλη από το 2003 και μετά με Δήμαρχο τον Ανδρέα Παχατουρίδη.

πηγή: Wikipedia

 Δείτε βιντεο αποφράξεων περιστερι:

Νέα περιοχής Περιστερίου

Το ρεπορτάζ του Sport24.gr επιβεβαιώθηκε, καθώς το Περιστέρι ανακοίνωσε μία σούπερ μεταγραφική κίνηση, αποκτώντας τον 33χρονο Αμερικανό γκαρντ, Κίκι Κλαρκ, ο οποίος διαθέτει τεράστια έφεση στο σκορ. Ένας χαρισματικός πλέι-μέικερ, με παρελθόν στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο οποίος έχει φορέσει τις φανέλες των Αιγάλεω (2006-07), Άρη (2008-2010) και Προμηθέα (2016-2017).
Την σεζόν 2007 και 2009, αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ το 2004 και το 2005, ήταν ο πρώτος σκόρερ του Κολεγιακού πρωταθλήματος στις ΗΠΑ. Το Περιστέρι, το οποίο φέτος ανέβηκε στην Α2, με την συγκεκριμένη μεταγραφική κίνηση, δείχνει αποφασισμένο να επιστρέψει στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας, στην Stoiximan.gr Basket League.

sport24.gr

Σχόλια

σχόλια

Top