banner ad

Αποφράξεις Χαϊδάρι- 2105737000

Αποφράξεις Χαϊδάρι –  210 57 37 000

Η εταιρεία Αποφράξεων Χαϊδαρίου είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ειδικεύεται στις αποφράξεις φρεατίων, καθαρισμούς και συντηρήσεις αποχετεύσεων σε όλο τον νομό Αττικής. Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας, είμαστε περήφανοι γιατί η φροντίδα και οι ανάγκες των πελατών μας είναι το πρωταρχικό μας μέλημα.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Δυστυχώς λόγω της κακής ρυμοτομίας σε όλη την Αττική, δημιουργούνται πάρα πολλά προβλήματα. Και επειδή οι σωλήνες και γενικότερα το αποχετευτικό μας δίκτυο είναι σε μη εμφανή σημεία, έχουμε την τάση να τα ξεχνάμε και να μην δίνουμε την απαραίτητη προσοχή και φροντίδα που χρειάζονται.

Ένα ξαφνικό πρόβλημα στην αποχέτευση σας μπορεί να προκαλέσει χάος και να διαταράξει την καθημερινότητα σας. Επιπλέον αν δεν αντιμετωπιστεί το πρόβλημα γρήγορα ενδέχεται να προκύψει ακόμη μεγαλύτερο θέμα με καταστροφικές συνέπειες για την υγεία σας και την περιουσία σας. Η εταιρεία Αποφράξεων Χαϊδαρίου μπορεί να επιλύσει όποιο πρόβλημα έχει παρουσιαστεί στο αποχετευτικό σας δίκτυο σε όλη την διάρκεια του 24ωρου, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα λάβετε μια άμεση, επαγγελματική και άκρως ανταγωνιστική υπηρεσία. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Η εταιρεία Αποφράξεων Χαϊδαρίου –  210 57 37 000 παρέχει όλες τις εργασίες της σε προσιτές πάντα τιμές και απαράμιλλη εξυπηρέτηση σε όλη την περιοχή Χαϊδαρίου για όλες τις περιπτώσεις απόφραξης. Αποφράξεις και ξεβούλωμα αποχετεύσεων εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων, συντήρηση αποχετευτικών δικτύων, είναι  μερικές μόνο  από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Πάντα με την καλύτερη σχέση τιμής και ποιότητας.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ

Υπηρεσίες Αποφράξεων Χαϊδάρι

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Αποφράξεις Φρεατίων Χαϊδαρίου – 210 57 37000
 • Απόφραξη Νεροχύτη Χαϊδαρίου – 210 57 37000
 • Απόφραξη Υδροροής Χαϊδαρίου – 210 57 37000
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Χαϊδαρίου – 210 57 37000
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Χαϊδαρίου – 210 57 37000
 • Καθαρισμός Φρεατίων Χαϊδαρίου – 210 57 37000
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Χαϊδαρίου – 210 57 37000
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Χαϊδαρίου – 210 57 37000
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Χαϊδαρίου – 210 57 37000

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στο Χαϊδάρι
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες  στο Χαϊδάρι
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στο Χαϊδάρι

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις  Χαϊδάρι για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.5737000

Αποφράξεις Χαϊδάρι και στην Αθήνα

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ-ΧΑΙΔΑΡΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ-ΧΑΙΔΑΡΙ

Το Χαϊδάρι είναι βορειοδυτικό προάστιο των Αθηνών και ομώνυμος δήμος. Βρίσκεται κοντά στο όρος Αιγάλεω, νοτιοανατολικά της Ελευσίνας, νότια της Αττικής Οδού και δυτικά του Κηφισού ποταμού και της λεωφόρου Κηφισού.

πηγή: Wikipedia

Αποφραξεις Χαϊδάρι κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης  και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.5737000

Αποφράξεις Χαϊδάρι και Δυτικά Προάστια

Στην Αποφράξεις Χαϊδάρι είμαστε περήφανοι για την προσφορά οικονομικά αποδοτικών λύσεων στο αποχετευτικό σας δίκτυο με ειλικρίνεια και ακεραιότητα. Σε αυτό προσθέστε και τους πιστούς και ικανούς μας τεχνικούς προσωπικό με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας.

 

Καθαρισμοι Αποχετευσεων Χαϊδάρι

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.5737000

Συντηρήσεις Αποφράξεις Χαϊδάρι

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Βλάχος αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Έκτος από Αποφράξεις στο Χαϊδάρι, η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις Χαιδάρι

 Δείτε άλλες περιοχές αποφράξεων:

Σχόλια

σχόλια

Top