banner ad

Αποφράξεις Κολωνάκι – 2107622111

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

Αποφράξεις Κολωνάκι – 210 76 22 111

Η εταιρεία Αποφράξεων Κολωνάκι είμαστε μια έμπιστη οικογενειακή επιχείρηση πάντα έτοιμοι να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων.

Μέσα σε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, παρέχουμε και την υπηρεσία έκτακτης ανάγκης που καλύπτει τους πελάτες μας 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι επανδρωμένο από φιλικά και άκρως εξυπηρετικά άτομα, ικανά καταρχάς να σας καθησυχάσουν.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Εν συνεχεία, μέσα σε λίγη ώρα από το τηλεφώνημα σας, εξοπλισμένα οχήματα με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα έρχονται στον χώρο σας ώστε να ολοκληρώσουν άμεσα και αποτελεσματικά την εργασία τους.

Εκτός από βουλωμένες αποχετεύσεις ξεμπλοκάρουμε τουαλέτες, νιπτήρες, μπανιέρες, ντουζιέρες και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Αναλαμβάνουμε οποιοδήποτε πρόβλημα που παρουσιάζεται στις αποχετεύσεις σας σε σχολεία, στρατόπεδα, οικίες, πολυκατοικίες, νοσοκομεία, κ.α.

Μην αφήνετε καμία ένδειξη να οδηγήσει σε ένα τεράστιο πρόβλημα που θα απειλήσει την οικογενειακή σας ηρεμία, την υγεία σας και την περιουσία σας.

Με παρουσία για περισσότερο από σαράντα χρόνια στο χώρο των αποφράξεων, η εταιρεία Αποφράξεων Κολωνακίου είναι έτοιμη να σας λύσει και το πιο σύνθετο αποχετευτικό πρόβλημα του ακινήτου σας. Καταφέρνουμε να έχουμε μόνιμη και οριστική φυσιολογική ροή υδάτων για τη σωστή λειτουργία του αποχετευτικού σας συστήματος. Αποφράξεις Κολωνάκι σημαίνει εγγύηση για τη σωστή λειτουργία των σωληνώσεων και των αγωγών σας.

Υπηρεσίες Αποφράξεων Κολωνάκι

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Αποφράξεις Φρεατίων Κολωνάκι – 210 76 22 111
 • Απόφραξη Νεροχύτη Κολωνάκι – 210 76 22 111
 • Απόφραξη Υδροροής Κολωνάκι – 210 76 22 111
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Κολωνάκι – 210 76 22 111
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Κολωνάκι – 210 76 22 111
 • Καθαρισμός Φρεατίων Κολωνάκι – 210 76 22 111
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Κολωνάκι – 210 76 22 111
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Κολωνάκι – 210 76 22 111
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Κολωνάκι – 210 76 22 111

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στο Κολωνάκι
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες στο Κολωνάκι
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στο Κολωνάκι

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Κολωνάκιγια κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 76 22 111

Αποφράξεις Κολωνακι και στην Αθήνα

Το Κολωνάκι είναι συνοικία στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με την επικρατούσα άποψη, το Κολωνάκι ξεκινά από την λεωφόρο Πανεπιστημίου (νοτιοδυτικά) και εκτείνεται βόρεια-βορειανατολικά μέχρι το μαιευτήριο Έλενα Βενιζέλου και από περίπου την λεωφόρο Λυκαβηττού (δυτικά) μέχρι την λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας (ανατολικά). Το Κολωνάκι ονομάστηκε έτσι λόγω μιας παλαιάς μαρμάρινης κυλινδρικής στήλης ύψους 2 μέτρων και διαμέτρου 30 εκατοστών που βρέθηκε στη περιοχή και αναστηλώθηκε στην δεξιά σκάλα της Δεξαμενής.

πηγή: https://el.wikipedia.org/wiki/Κολωνάκι

Αποφραξεις Κολωνακι κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης  και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 76 22 111

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων  αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των Βορείων προαστίων για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Αποφράξεις Κολωνακι και Αθήνα

Οι αποφράξεις Βλάχος σε όλη την Αθήνα και στην Αττική.

Καθαρισμοι Αποχετευσεων Κολωνακι

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 76 22 111

Συντηρήσεις Αποφράξεις Κολωνακι

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Βλάχος αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Έκτος από Αποφράξεις στο Κολωνάκι, η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις Κολωνάκι

Δείτε άλλες περιοχές αποφράξεων:

Σχόλια

σχόλια

Top