banner ad

Αποφράξεις Υμηττός – 2107622111

ΥΜΗΤΤΟΣ

Αποφράξεις Υμηττός – 210 76 22 111

Η εταιρεία Αποφράξεων Υμηττού 210 76 22 111 έχοντας στην ομάδα της άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό και με μηχανήματα ευκρίνειας εντοπίζει το πρόβλημα του αποχετευτικού σας συστήματος σε λίγα μόλις λεπτά και το επιλύει οριστικά. Οικονομική, σίγουρη και μόνιμη λύση, μόνο με Αποφράξεις Υμηττού. Σαράντα χρόνια εμπειρίας είμαστε δίπλα σας και αποδεικνύουμε την ποιότητα των παροχών μας.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Η Αποφράξεις Υμηττός παρέχει γρήγορες, επαγγελματικές και έντιμες υπηρεσίες αποχετευτικών συστημάτων στην περιοχή της Αθήνας. Προσφέρουμε καθαρισμούς, συντηρήσεις και αποφράξεις σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

Εάν ο παραδοσιακός καθαρισμός των αποχετευτικών αγωγών δεν είναι τόσο αποτελεσματικός όσο θα θέλατε να είναι, τότε η άλλη επιλογή είναι η μέθοδος της υδροβολής στο σύστημα αποχέτευσης.
Πρόκειται για ένα καινοτόμο είδος καθαρισμού αποχέτευσης που βοηθά στην απομάκρυνση των ριζών, της λάσπης και άλλων υλικών από τις αποχετεύσεις σας μέσω υψηλής πίεσης νερού, τόσο ισχυρής που θα αφαιρέσει οτιδήποτε συνδέεται με τους τοίχους των σωλήνων και θα ξεπλύνει την κεντρική αποχετευτική γραμμή.

Είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο για τις ρίζες των μεγάλων κοντινών δέντρων να διεισδύσουν στις σωληνώσεις αποχέτευσης και μόλις φτάσουν στο εσωτερικό τους με συνεχή πρόσβαση στο νερό, να μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο μέχρι να μπλοκάρουν ολόκληρο το σωλήνα.

Το πιεστικό υδροβολής με νερό υψηλής πίεσης καθαρίζει και αφαιρεί:

 • Ρίζες
 • Λάσπη
 • Λίπη
 • Γράσο
 • Υπολείμματα τροφών

Στο ευρύ φάσμα του εξοπλισμού μας διαθέτουμε πιεστικά υδροβολής, ριζοκοπτικά μηχανήματα, ηλεκτροκίνητα, περιστροφικά μηχάνημα, ειδικές, ψηφιακές κάμερες διάγνωσης αποχέτευσης κλπ, οπότε αν χρειαστείτε οποιαδήποτε υπηρεσία καθαρισμού, συντήρησης, αποφράξεων, επιθεώρησης της αποχέτευσης με κάμερα κ.α. μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ και ρωτήστε το φιλικό προσωπικό του τηλεφωνικού μας κέντρο για οποιαδήποτε πληροφορία.

Ψάχνετε για υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης στην ανατολική Αττική; Η Αποφραξεις Υμηττος παρέχει καθαρισμό αποχέτευσης υψηλής ποιότητας για κάθε τύπο προβλημάτων. Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας προσφέρουν υπηρεσίες στα δίκτυα της αποχέτευσης για να διατηρήσουν το σύστημα σας σε άριστη κατάσταση.

Οι υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης των τεχνικών της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ περιλαμβάνουν:

 • 24ωρη υπηρεσία έκτακτης ανάγκης Υμηττός
 • καθαρισμό αποχέτευσης νεροχύτη κουζίνας Υμηττός
 • καθαρισμό αποχέτευσης νιπτήρα μπάνιου Υμηττός
 • καθαρισμό αποχέτευσης μπανιέρας και ντουζιέρας Υμηττός
 • καθαρισμό αποχέτευσης τουαλέτας Υμηττός
 • καθαρισμό αποχέτευσης φρεατίων Υμηττός
 • καθαρισμό αποχέτευσης πλυντηρίου Υμηττός
 • υπηρεσία επιθεώρησης σωλήνων με κάμερα Υμηττός

 

Με τις υπηρεσίες προληπτικής συντήρησης της αποχέτευσης, μπορείτε να αποφύγετε τις δαπανηρές εμπλοκές και τη ζημιά στα περιουσιακά σας στοιχεία και τις εγκαταστάσεις σας. Θα δημιουργήσουμε ένα πρόγραμμα συντήρησης για εσάς, με βάση τις ανάγκες σας. Καλέστε την Αποφράξεις Υμηττού για να σας εξυπηρετήσουμε. Μπορείτε να βασιστείτε στους έμπειρους και έμπειρους τεχνικούς μας για να βεβαιωθείτε ότι η δουλειά σας θα γίνει σωστά.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

Τα προβλήματα στις αποχετεύσεις μπορούν να συμβούν στην πιο ακατάλληλη στιγμή και να προκαλέσουν πονοκεφάλους στον ιδιοκτήτη του ακινήτου. Η εταιρεία Αποφράξεων Υμηττός είναι εδώ για να σας βοηθήσει με το πρόβλημά διαρροή σας. Τα συνεργεία μας εφαρμόζουν σύγχρονες τεχνικές στον τομέα των υπηρεσιών μας και να είστε σίγουροι ότι θα παρέχουν μια διεξοδική υπηρεσία. Με τη χρήση της κάμερας, είμαστε σε θέση να κοιτάξουμε μέσα από τους σωλήνες και να εντοπίσουμε το πρόβλημα με ακρίβεια.

Είμαστε σε θέση να διορθώσουμε ότι και αν είναι αυτό που φράσσει το σύστημα της αποχέτευσης σας. Η ομάδα μας μπορεί να αντιμετωπίσει τα πάντα. Οι συνήθεις αιτίες αποφράξεων είναι μαλλιά, χαρτί τουαλέτας, ρίζες δέντρων, φύλλα και οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο.

Οι τεχνικοί μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι και με τα υψηλότερα προσόντα λόγω της πολύχρονης τους εμπειρίας. Συνδυάζουμε την πείρα και τις δεξιότητες με τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό μας. Σε καμία περίπτωση δεν θα θυσιάζαμε την φήμη μας για κανέναν λόγο.

Είμαστε κοντά σας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Καλέστε μας και άμεσα θα βρισκόμαστε στον χώρο σας για να επιλύσουμε το πρόβλημα στο αποχετευτικό σας σύστημα.

Υπηρεσίες Αποφράξεων Υμηττος

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Αποφράξεις Φρεατίων Υμηττός – 210 76 22 111
 • Απόφραξη Νεροχύτη Υμηττός – 210 76 22 111
 • Απόφραξη Υδροροής Υμηττός – 210 76 22 111
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Υμηττός – 210 76 22 111
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Υμηττός – 210 76 22 111
 • Καθαρισμός Φρεατίων Υμηττός – 210 76 22 111
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Υμηττός – 210 76 22 111
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Υμηττός – 210 76 22 111
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Υμηττός – 210 76 22 111
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Καισαριανή – 210 75 222 98
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Καισαριανή – 210 75 222 98

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στον Υμηττό.
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες στον Υμηττό.
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στον Υμηττό.

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις  Υμηττός για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.76.22.111

Αποφράξεις Υμηττός και στην Αθήνα

Ο Υμηττός είναι βουνό της Αττικής. Βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του λεκανοπεδίου της Αθήνας. Υψώνεται μεταξύ του λεκανοπεδίου Αθηνών και των Μεσογείων με κατεύθυνση από Β. προς Ν. από τη δίοδο του Αγίου Ιωάννου του Κυνηγού καταλήγοντας πάνω από τη Βούλα και τη Βάρη.

πηγή: Wikipedia

Αποφραξεις Υμηττός κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης  και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.76.22.111

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων  αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των Βορείων προαστίων για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Αποφράξεις Υμηττός και Αθήνα

Οι αποφράξεις Βλάχος σε όλη την Αθήνα και στην Αττική.

Καθαρισμοι Αποχετευσεων Υμηττός

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.76.22.111

Συντηρήσεις Αποφράξεις Υμηττός

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Βλάχος αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Έκτος από Αποφράξεις στον Υμητό, η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις Υμηττός

 Δείτε άλλες περιοχές αποφράξεων:

Σχόλια

σχόλια

Top