banner ad

Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο – 2102850015

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ-ΝΕΟ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο – 210 28 500 15

Βούλωσαν οι σωλήνες και οι αποχετεύσεις σας; Μην χάνετε το χρόνο σας και τα λεφτά σας χωρίς λόγο. Η εταιρεία αποφράξεων Νέο Ηράκλειο με σύγχρονες κάμερες και πιεστικά μηχανήματα, εντοπίζει το σημείο της αποχέτευσης που προκαλεί τη φραγή των σωληνώσεών σας και σας απαλλάσσει από τις ανεπιθύμητες συνέπειες. Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο με τον καλύτερο τιμοκατάλογο στις παροχές μας.

ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΖΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Μεγάλη ρίζα που έβγαλαν οι τεχνικοί της Αποφράξεις Βλάχος από αποχέτευση στο Νέο Ηράκλειο

Η Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο σας προσφέρει υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων σε ολόκληρη την περιοχή των βορείων προαστίων της Αττικής. Έχουμε πείρα και τεχνογνωσία 4 δεκαετιών και θα δώσουμε λύση σε κάθε πρόβλημα, για κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε.

Είμαστε έτοιμοι να φροντίσουμε κάθε δυσάρεστη κατάσταση στη γραμμή της αποχέτευσής σας, με γρήγορο, αποτελεσματικό και αποδοτικό τρόπο, εξασφαλίζοντας την ταχεία ολοκλήρωση των υπηρεσιών μας και την άριστη εξυπηρέτηση σας. Η Αποφράξεις Νέου Ηρακλείου ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1970 και έχει καθιερωθεί ως μια από τις καλύτερες εταιρείες στον τομέα των αποχετεύσεων. Οι εργασίες μας εκτελούνται σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες και αυστηρές προδιαγραφές, με μακροχρόνια και οριστικά αποτελέσματα και θα βρεθούμε δίπλα σας, όταν μας χρειαστείτε, για να δώσουμε λύσεις σε κάθε σας πρόβλημα των αποχετευτικών δικτύων.

Είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι στους πελάτες μας, προσφέροντάς τους υπηρεσίες, που υπερβαίνουν τις προσδοκίες τους, ήρεμα και χωρίς άγχος. Η Αποφράξεις Ν Ηράκλειο αναλαμβάνει περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης για να εξαλειφθεί η άσχημη κατάσταση που βιώνετε και δεν υπάρχει περίπτωση να μην λυθεί το πρόβλημα της αποχέτευσης του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου, που έχει αναστατώσει την καθημερινότητά σας και την εύρυθμη λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου σας.
Όποια και αν είναι τα προβλήματα των αποχετευτικών σας συστημάτων, εμπιστευτείτε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ και θα αντιμετωπιστεί με επαγγελματισμό και απόλυτη επιτυχία από τα πλήρως εξοπλισμένα τεχνικά συνεργεία μας άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά, ανεξάρτητα από το μέγεθος του προβλήματος.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι εξαιρετικής ποιότητας και Προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες, σε ανταγωνιστικές τιμές, οποιαδήποτε στιγμή μας χρειαστείτε.

Αναλαμβάνουμε με επαγγελματισμό και μεθοδικότητα οποιοδήποτε ζήτημα αντιμετωπίζετε στα αποχετευτικά δίκτυα, για να σας απαλλάξουμε από το πρόβλημα, με σεβασμό και συνέπεια για την απόλυτη ικανοποίηση σας, στο χαμηλότερο οικονομικό κόστος, με άμεσα και οριστικά αποτελέσματα. Η Αποφραξεις Νεο Ηρακλειο είναι κοντά σας , όποτε και όπου μας πείτε και να είστε σίγουροι ότι για κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, εγγυόμαστε για την ταχύτητα και την άριστη εξυπηρέτηση που θα σας παρέχουμε.

Η εταιρεία αποφράξεων Νέο Ηράκλειο είναι μια ασφαλής και με εμπειρία 40 ετών εταιρεία απόφραξης, συντήρησης και καθαρισμού αποχετεύσεων. Παρέχουμε μια γρήγορη, αποδοτική και επαγγελματική εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Είμαστε περήφανοι για την πορεία της εταιρείας μας και αυτό φαίνεται στους εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες μας, όπως σπίτια, πολυκατοικίες, σχολεία, επιχειρήσεις, καταστήματα, στρατόπεδα, κ.α.
Η εταιρεία αποφράξεων Νέο Ηράκλειο μπορεί να σας εξυπηρετήσει σε ότι και αν έχει σχέση με τις αποχετεύσεις σας, προτείνοντάς σας παράλληλα και προσεκτικά προγραμματισμένες συντηρήσεις, σχεδιασμένες και προσαρμοσμένες στις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες.

Έχουμε την ικανότητα να αντιδρούμε και να βρισκόμαστε άμεσα στον χώρο σας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
Το εκπαιδευμένο προσωπικό μας χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, κάνοντας τακτικές επιθεωρήσεις και συντηρήσεις ρουτίνας μπορούμε να σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε τις αποχετεύσεις καθαρές και χωρίς προβλήματα.

Έχουμε δεσμευτεί να παρέχουμε το υψηλότερο επίπεδο προστασίας της υγείας και της ασφάλειας σας. Μη διστάσετε να μας καλέσετε.

ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΖΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Μπάζα που έχουν βγάλει οι τεχνικοί της Αποφράξεις Βλάχος από αποχέτευση στο Νέο Ηράκλειο

Υπηρεσίες Αποφράξεων Νέο Ηράκλειο

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Αποφράξεις Φρεατίων Νέο Ηράκλειο – 210 28 500 15
 • Απόφραξη Νεροχύτη Νέο Ηράκλειο – 210 28 500 15
 • Απόφραξη Υδροροής Νέο Ηράκλειο – 210 28 500 15
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Νέο Ηράκλειο – 210 28 500 15
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Νέο Ηράκλειο – 210 28 500 15
 • Καθαρισμός Φρεατίων Νέο Ηράκλειο – 210 28 500 15
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα – 210 28 500 15
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Νέο Ηράκλειο – 210 28 500 15
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Νέο Ηράκλειο – 210 28 500 15

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στο Νέο Ηράκλειο
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες στο Νέο Ηράκλειο
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στο Νέο Ηράκλειο

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Νέο Ηράκλειο για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας στο Νέο Ηράκλειο και σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

ΠΟΥΡΙΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Πουριά που έχουν βγάλει οι τεχνικοί της Αποφράξεις Βλάχος από απόφραξη αποχέτευσης στο Νέο Ηράκλειο

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 28 500 15

Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο και στην Αθήνα

To Ηράκλειο Αττικής είναι Δήμος του πολεοδομικού συγκροτήματος των Αθηνών, στον βόρειο τομέα. Ο Δήμος περιλαμβάνει το Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Ηρακλείου, που περιλαμβάνει α) Δημοτική Βιβλιοθήκη, β) Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και έκθεσης, γ) Το δημοτικό θέατρο, δ) Το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης και Η «Βίλλα Στέλλα» όπου γίνεται ο Ανοιχτός Κύκλος Διαλέξεων, εκθέσεις ζωγραφικής και άλλες εκδηλώσεις.

Αποτελούν κέντρα στα οποία η συγκέντρωση των πολιτών είναι μεγάλη καθώς ξεφεύγουν έχοντας σε επαφή με τη μουσική, το θέατρο, την ποίηση και τον χορό. Το Πνευματικό Κέντρο Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας, τo Πνευματικό Κέντρο Αγίου Λουκά, ο Ραδιοφωνικός Σταθμός «Επικοινωνία 94 FM» και ο Θερινός κινηματογράφος «Νοσταλγία».

Στην αρχαία Ελλάδα το Ηράκλειο αποτελούσε έναν από τους δήμους του Κλεισθένη με το όνομα Ηφαιστιάδα ή Ιφιστίαι. Στα βόρεια του προαστίου υπήρχε το ιερό του Ηρακλή, από όπου πήρε και το νεότερο όνομά του. Την εποχή του Βυζαντίου ονομαζόταν Αράκλι ή Χαλκωματάδες. Στα νεώτερα χρόνια, την εποχή του Όθωνα χτίστηκε στο Παλαιό Ηράκλειο η Στρατιωτική αποικία των Βαυαρών (1837), που ήταν οι μισθοφόροι που είχε φέρει μαζί του ο Όθωνας όταν ήρθε ως βασιλιάς της Ελλάδας. Πρώτος μάλιστα διοικητής είχε οριστεί ο Χριστόφορος Νέζερ, παππούς του μεγάλου ηθοποιού.

Η περιοχή δεν επιλέχτηκε τυχαία. Λέγεται ότι οι αυλικοί του Όθωνα μετά από διαταγή του έσφαξαν αρνιά και τα άφησαν σε διάφορα σημεία της Αττικής. Εκεί που τα αρνιά θα σάπιζαν αργότερα θεωρούσαν ότι είχε λιγότερη υγρασία και καλύτερο κλίμα. Πράγματι τα αρνιά σάπισαν αργότερα στο Ηράκλειο και έτσι επέλεξαν την περιοχή.

Με το πέρασμα των χρόνων οι Βαυαροί κάτοικοι αφομοιώθηκαν από τους ντόπιους και εξελληνίστηκαν διατηρώντας μόνο το καθολικό δόγμα και το όνομα. Συχνά είναι τα Βαυαρικά επώνυμα ακόμα και στις μέρες μας (Βάγγερ, Πίτλιγγερ, Κελμάγερ, Φιξ και άλλα).

πηγή: Wikipedia

Αποφραξεις Νέο Ηράκλειο κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Τεχνικός της Αποφράξεις Βλάχος αποφράσει αποχέτευση στο Νέο Ηράκλειο βγάζοντας χαρτιά

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 28 500 15

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των Βορείων προαστίων για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο και Αθήνα

Οι αποφράξεις Βλάχος σε όλη την Αθήνα και στην Αττική.

Καθαρισμοι Αποχετευσεων Νέο Ηράκλειο

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 28 500 15

Συντηρήσεις Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Βλάχος στο Νέο Ηράκλειο αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος στο Νέο Ηράκλειο προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ

Αποφράξεις Φρεατίων Νέο Ηράκλειο – 210 28 500 15
Απόφραξη Νεροχύτη Νέο Ηράκλειο – 210 28 500 15
Απόφραξη Υδροροής Νέο Ηράκλειο – 210 28 500 15
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Νέο Ηράκλειο – 210 28 500 15
Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Νέο Ηράκλειο – 210 28 500 15
Καθαρισμός Φρεατίων Νέο Ηράκλειο – 210 28 500 15
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Νέο Ηράκλειο – 210 28 500 15
Μηνιαίες Συντηρήσεις Νέο Ηράκλειο – 210 28 500 15
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Νέο Ηράκλειο – 210 28 500 15

Δείτε το Βίντεο στο τέλος

 

Οι Αποφράξεις Νεο Ηρακλειο ειδικεύεται στις Αποφράξεις, Απολυμάνσεις, Αντλήσεις Υδάτων, Καθαρισμούς Αποχετεύσεων, Διάγνωση με κάμερα, και Συντηρήσεις Αποφράξεων στό Νεο Ηρακλειο.

 

Σχόλια

σχόλια

Top