banner ad

Αποφράξεις Νίκαια

Αποφράξεις Νίκαια

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Η εταιρεία αποφράξεων Νίκαιας 210 40 05 111 είναι συνώνυμο της αποτελεσματικής αντιμετώπισης των φραγμένων αποχετεύσεων σας. Το έμπειρο προσωπικό μας έχοντας στη διάθεσή του μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας βρίσκεται κοντά σας σε χρόνο ρεκόρ μόνο με ένα τηλεφώνημα. Αποφράξεις Νίκαιας είναι η απάντηση σε κάθε αναζήτησή σας για φραγμένη αποχέτευση.

Η Αποφρακτική Νίκαια κατέχει ηγετική θέση στο τομέα των αποχετεύσεων.

Από το 1970 προσφέρει τις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Όλες οι εργασίες που μας ανατίθενται ολοκληρώνονται από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Εκτιμούμε τους υπαλλήλους μας δημιουργώντας ένα από τα πιο ευχάριστα εργασιακά κλίματα και τους πελάτες μας, έχοντας ως στόχο την άριστη εξυπηρέτησή σας. Χρησιμοποιούμε τον καλύτερο εξοπλισμό με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και αντιμετωπίζουμε κάθε πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο αποτελεσματικά και ασφαλή.

Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε κάθε είδους οίκημα όπως οικείες, πολυκατοικίες, στρατόπεδα, νοσοκομεία, πλοία, σχολεία, καταστήματα, βιομηχανίες, εργοστάσια, κ.α. Στην γκάμα των υπηρεσιών μας περιλαμβάνεται ότι έχει σχέση με την αποχέτευσή σας.

Η Αποφρακτική Νίκαια είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας και είμαστε περήφανοι για τις επαγγελματικές και εξειδικευμένες γνώσεις μας. Οι τεχνικοί μας εκπαιδεύονται άρτια αποκλειστικά από εμάς και όλα τα φορτηγά μας φέρουν εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας.

Μη σας ανησυχεί αν παρουσιαστεί κάτι κατά την διάρκεια της νύχτας ή την ημέρα των Χριστουγέννων. Θα είμαστε άμεσα κοντά σας καθώς εργαζόμαστε όλο το 24ώρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

Αποφράξεις Φρεατίων Νίκαια – 210 40 05 111
Απόφραξη Νεροχύτη Νίκαια – 210 40 05 111
Απόφραξη Υδροροής Νίκαια – 210 40 05 111
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Νίκαια – 210 40 05 111
Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Νίκαια – 210 40 05 111
Καθαρισμός Φρεατίων Νίκαια – 210 40 05 111
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Νίκαια – 210 40 05 111
Μηνιαίες Συντηρήσεις Νίκαια – 210 40 05 111
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Νίκαια – 210 40 05 111

Αποφράξεις Αποχετεύσεων Νίκαια

Επίσης αναλαμβάνουμε:

  • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στη Νίκαια
  • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες στη Νίκαια
  • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στη Νίκαια

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Νίκαια για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210. 40. 05. 111

Αποφράξεις Νίκαια και στην Αθήνα

αποφραξεις-νικαια

Η Νίκαια, γνωστή και ως Κοκκινιά που είναι το παλιότερο όνομά της, είναι προάστιο του Πειραιά. Βρίσκεται περίπου 4 χλμ βορειοδυτικά από το κέντρο του Πειραιά και 8 χλμ δυτικά του κέντρου της Αθήνας. Με 93.086 κατοίκους το 2001, η Νίκαια είναι μία από τις μεγαλύτερες σε πληθυσμό περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος της Αθήνας. Έχει άριστη ρυμοτομία και στις κύριες οδούς συμπεριλαμβάνονται οι λεωφόροι Γρηγορίου Λαμπράκη και Πέτρου Ράλλη που συνδέονται και μεταξύ τους, ενώ η περιοχή αποτελεί την έδρα του Δήμου Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη.

πηγή: Wikipedia

Αποφραξεις Νίκαια κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210. 40. 05. 111

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των Βορείων προαστίων για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Αποφράξεις Νίκαια και Προάστια Πειραιά

Η αποστολή της Αποφράξεις Νίκαια είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες, για να διασφαλιστεί η αποτελεσματικότητα τους και να αισθάνεστε σίγουροι για εμάς συστήνοντας μας στους φίλους και την οικογένειά σας. Δείτε περισσότερες περιοχές αποφράξεων στη Νίκαια, στον Πειραιά και στα υπόλοιπα κοντινά προάστια.

Καθαρισμοι Αποχετευσεων Νίκαια

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις Νίκαια, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε Νίκαια απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Συντηρήσεις Αποφράξεις Νίκαια

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Βλάχος αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Έκτος από Αποφράξεις στη Νίκαια, η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις Νίκαια

 

 

 

 

Σχόλια

σχόλια

Top