ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ

Άντληση υδάτων

Το αποχετευτικό σύστημα της πόλης δεν είναι επιμελώς συντηρημένο, επιπλέον έχει πολλά κατασκευαστικά λάθη και παθογένειες. Οι αδυναμίες του φαίνονται κυρίως στις περιπτώσεις έντονων βροχοπτώσεων. Τα νερά και τα λύματα δεν απορροφούνται από τα φρεάτια, καθώς είναι πολλές φορές βουλωμένα, παραμένουν στην επιφάνεια και πλημμυρίζουν κατοικίες και επιχειρήσεις. Γνωρίζοντας αυτή την ανάγκη, η εταιρεία μας έχει εξοπλιστεί με ισχυρές αντλίες αναρρόφησης και σας παρέχει και ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ.

Έχουμε τη δυνατότητα να προσεγγίσουμε κάθε σημείο και να αποβάλουμε τα νερά σε εξωτερικό χώρο ή στο κεντρικό δίκτυο της αποχέτευσης. Στόχος μας είναι πάντα να σας προσφέρουμε τις πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες.

Ποιοι χώροι πλημμυρίζουν και γιατί

Οι χώροι πλημμυρίζουν για δυο βασικούς λόγους. Ο ένας έχει να κάνει με κάποια εσωτερική διαρροή από κάποιον ελαττωματικό ή φραγμένο σωλήνα στο δίκτυο σας. Ο δεύτερος που είναι και ο πιο συνηθισμένος έχει να κάνει με ένα γενικότερο πρόβλημα του κεντρικού δικτύου να συγκρατήσει τα νερά μετά από έντονες νεροποντές (βουλωμένα φρεάτια).

Πρόβλημα αντιμετωπίζουν συνήθως οι υπόγειοι χώροι όπως υπόγεια πάρκινγκ και αποθήκες, ανελκυστήρες, φωταγωγοί, αντλιοστάσια, αποθήκες, βιομηχανίες κ.α.

Σε περιπτώσεις πλημμυρών, βουλωμένων αποχετεύσεων ή διαρροών έχουμε τα κατάλληλα μηχανήματα για ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ. Μπορούμε να αντλήσουμε (καθαρά ή ακάθαρτα νερά) από υπόγεια, φρεάτια ανελκυστήρων, υπόγειους χώρους στάθμευσης και γενικά σε χώρους όπου χρειάζεται ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ, απαλλάσσοντας έτσι, από τα ακάθαρτα ύδατα. Εξυπηρετούμε κάθε έκτακτη περίπτωση  σε όλη την Αθήνα.

ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ: Όλοι ξέρουμε ότι το αποχετευτικό σύστημα της πρωτεύουσας της χώρας μας βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, ενώ σε πολλές περιοχές είναι και ουσιαστικά ανύπαρκτο. Η κατάσταση γίνεται ακόμα χειρότερη όταν προκαλούνται περαιτέρω προβλήματα εξαιτίας έκτακτων καιρικών φαινομένων, όπως ξαφνικές νεροποντές και σφοδρές βροχοπτώσεις. Η εταιρεία Βλάχος διαθέτει τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό και πραγματοποιεί ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ, ακόμα και στις πιο δύσβατες περιοχές. Ειδικά βυτιοφόρα οχήματα, μηχανήματα άντλησης νερού και ειδικές αντλίες απορρόφησης είναι τα όπλα μας στην προσπάθειά μας να επιλύσουμε άμεσα και αποτελεσματικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.Έτσι, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας φέρνει εις πέρας οποιαδήποτε εργασία μας ανατεθεί, χρησιμοποιώντας σύγχρονα μέσα και τεχνικές από τεχνικούς με μεράκι και επαγγελματισμό. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο για εμάς.

ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Η εταιρεία Αποφράξεις Βλάχος εδώ και τριανταπέντε χρόνια δίνει οριστικό τέλος στα αποφρακτικά προβλήματα του δικτύου σας.

Η αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας των σωληνώσεών σας γίνεται με τη χρήση κάμερας η οποία εισχωρεί στα έγκατα των σωλήνων σας και εντοπίζει τη διαδρομή της φραγής των υδάτων σας. Αποφράξεις Βλάχος για οριστική και σίγουρη λύση του προβλήματος.

Οι αποχετεύσεις μας είναι κάτι που όλοι θεωρούμε δεδομένο, ώσπου μια μέρα, έχουμε ένα μπλοκάρισμα που επηρεάζει περιοχές εντός ή εκτός του σπιτιού μας.

Η ομάδα των Αποφράξεων Βλάχος είναι διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο, Κυριακές και αργίες, ημέρα και νύχτα.

Τηλεφωνήστε μας και μέσα σε ελάχιστη ώρα θα βρισκόμαστε στον χώρο σας για να σας απαλλάξουμε από έναν βουλωμένο νεροχύτη ή οτιδήποτε άλλοι σας έχει παρουσιαστεί.
Οι βουλωμένες αποχετεύσεις, οι φραγμένες τουαλέτες, οι νεροχύτες ή οι μπανιέρες μπορεί να είναι ένα πραγματικό πρόβλημα.

Αλλά όχι για τις Αποφράξεις Βλάχος, την αγαπημένη εταιρεία αποχετεύσεων σε όλη την Αττική. Τα φορτηγά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα και οι εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας είναι ειδικοί στον καθαρισμό βουλωμένων αποχετεύσεων γρήγορα και επαγγελματικά.

Εγγυόμαστε για όλες τις εργασίες μας και εξασφαλίζουμε ότι οποιοδήποτε πρόβλημά σας σύντομα θα αντιμετωπιστεί. Ακόμη μπορούμε να τοποθετήσουμε και μια κάμερα επιθεώρησης μέσα στους σωλήνες σας εντοπίζοντας όπου και αν είναι το θέμα που έχει παρουσιαστεί.

ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ - ΒΛΑΧΟΣ

Κόστος για αντληση υδάτων:

Αντλήσεις υδάτων: Από τι εξαρτάται όμως το κόστος μιας άντλησης υδάτων; Εξαρτάται κυρίως από τον όγκο των υδάτων που έχουν συσσωρευτεί στον χώρο που θέλουμε να πραγματοποιηθεί μια άντληση αλλά και στην υψομετρική διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στα δύο επίπεδα.

Για να αποφύγουμε και να προλάβουμε τέτοιου είδους καταστάσεις, θα πρέπει όλοι μας να καθαρίζουμε τις αποχετεύσεις μας. Η Αποφράξεις Βλάχος ελέγχοντας το αποχετευτικό σας δίκτυο, θα σας προτείνουν την συχνότητα των επισκέψεων μας για συντήρηση και καθαρισμό, ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες.

Χώροι που πλημμυρίζουν όπως υπόγεια, γκαράζ, φωταγωγοί, πατώματα, φρεάτια ασανσέρ αποτελούν κάτι περισσότερο από μια ενόχληση. Μπορεί να οδηγήσουν σε μια οικονομική καταστροφή, να επηρεάσουν πολύ αρνητικά την ανθρώπινη υγεία αλλά και να στοιχίσουν και στην απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής.

Η άντληση καθαρών και ακάθαρτων υδάτων είναι η διαδικασία που θα ακολουθηθεί σε μια τέτοια περίπτωση.

Υπηρεσίες Αποφράξεων

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Αποφράξεις Φρεατίων
 • Απόφραξη Νεροχύτη 
 • Απόφραξη Υδροροής 
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών 
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου
 • Καθαρισμός Φρεατίων 
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα 
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις 
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στην Αττική
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες στην Αττική
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα