ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΚΟΡΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΚΟΡΙΩΝ

Απολύμανση κοριών – Καταπολέμηση κοριών

Από τη φύση του, ο κοριός θεωρείται από τα πλέον δύσκολα έντομα στην καταπολέμησή του, απαιτεί εφαρμογή με πολύ καλό σχεδιασμό και εξειδίκευση για την οριστική καταπολέμησή του. Η εταιρεία διαθέτει έμπειρο επιστημονικό προσωπικό γεωπόνους, απολυμαντές ικανούς  να αντεπεξέλθουν σε  κάθε  είδους μόλυνση από κοριούς. Το Συνεργείο απεντόμωσης που επισκέπτεται τον χώρο αφού εντοπίσει τις εστίες κοριών (φωλιές), διενεργεί εφαρμογή απεντόμωσης κοριών με σκευάσματα (φάρμακα) νέας γενιάς  προκειμένου να διενεργήσει μια ασφαλή και αποτελεσματική Απεντόμωση κοριών.

Πληροφορίες για τους Κοριούς

Απεντόμωση κοριών – Απολύμανση κοριών

Οι κοριοί είναι μικρά, επίπεδα οβάλ έντομα μήκους περίπου 5 χιλιοστών, όσο το μέγεθος ενός σπόρου μήλου. Έχουν ένα καφετί σώμα, που μετά το γεύμα του θα αποκτήσει κόκκινο χρώμα. Οι κοριοί τρέφονται με το αίμα ανθρώπων και ζώων και συνηθέστερα τη νύχτα, με αποτέλεσμα να είναι άσχημοι επισκέπτες του σπιτιού αν βρουν το δρόμο τους στο σπίτι ή την ιδιοκτησία σας.  

Αυτά τα έντομα όταν κολλήσουν σε ένα ρουχισμό ή αποσκευή, περιστασιακά χρησιμοποιημένα έπιπλα και καναπέδες που ήδη φιλοξενούν αυτά τα παράσιτα, ένα σπίτι ή δωμάτιο ξενοδοχείου μπορεί γρήγορα να μολυνθεί. Στη συνέχεια κρύβονται σε μικρές ρωγμές και σχισμές λόγω του σχήματός τους μπορούν να χωρέσουν σε σημεία τόσο λεπτά όσο μια πιστωτική κάρτα. Τα έπιπλα κομοδίνου, οι αποσκευές (ειδικά αν ταξιδεύετε συχνά) και ιδιαίτερα τα στρώματα, τα ελατήρια, ο σκελετός του κρεβατιού, τα κεφαλάρια, η χαλαρή ταπετσαρία και τα έπιπλα κομοδίνου είναι τα αγαπημένα τους κρησφύγετα, καθώς τους διευκολύνει να βρίσκουν και να τρέφονται με ανθρώπινο αίμα τη νύχτα. Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι οι κοριοί μπορούν επίσης να επιβιώσουν σε γάτες, σκύλους, οικόσιτα κατοικίδια, αλλά και μερικές φορές σε τρωκτικά ή άγρια ​​ζώα στη γύρω περιοχή, όπως πουλιά ή νυχτερίδες.

Οι αρσενικοί και οι θηλυκοί κοριοί ρουφούν το αίμα, τρέφονται με αίμα και πέφτουν από τον ξενιστή. Οι θηλυκοί κοριοί δαγκώνουν πιο συχνά καθώς χρειάζονται το αίμα για να αναπτύξουν τα αυγά τους. Η αλλεργική αντίδραση στο δάγκωμα κοριού μπορεί να προκαλέσει μόλυνση του δέρματος.

Αποτελούν ένα αυξανόμενο πρόβλημα παγκοσμίως, επειδή καθώς οι άνθρωποι ταξιδεύουν τόσο για επαγγελματικούς λόγους όσο και για αναψυχή, αυξάνονται οι πιθανότητες να αντιμετωπίσουν προσβολή από κοριούς και να τους εξαπλώσουν ακούσια. Αυτά τα παράσιτα γίνονται επίσης ένα αυξανόμενο πρόβλημα σε φοιτητικά καταλύματα, γηροκομεία και διαμερίσματα, αλλά έχουν βρεθεί σε αεροπλάνα και λεωφορεία και μόλις εγκατασταθούν μπορούν να μετακινηθούν εύκολα μεταξύ δωματίων και ιδιοκτησιών μεταδίδοντας κοριούς και σε άλλους χώρους.

Επιχειρούμε άμεσα μετά την κλήση σας210 76 22 111

Απεντόμωση κοριών – Απολύμανση κοριών

Σε 15 λεπτά βρισκόμαστε στο χώρο σας

Καλύπτουμε με πολυάριθμα διαθέσιμα συνεργεία όλη την Αττική για αυτό χρειαζόμαστε μόνο λίγα λεπτά για να φθάσουμε στο χώρο σας και να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα κοριών που σας ταλαιπωρεί. Καλέστε μας στο 210 76 22 111. Θα σας δώσουμε λύση στο πρόβλημα κοριών άμεσα. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως οι κοριοί είναι ιδιαίτερα ανθεκτικοί και εξαπλώνονται εύκολα. Η Απολύμανση από το «ΒΛΑΧΟ» θα δώσει τη λύση και θα σας συμβουλέψει για να μην υπάρξουν ξανά κοριοί.

Απεντόμωση κοριών

Συνήθως απαντώνται στα υπνοδωμάτια, αλλά κρύβονται σε σχισμές και χαραμάδες κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το πιο συνηθισμένο καταφύγιο για κοριούς είναι οι ραφές των στρωμάτων, οι σχισμές και οι ρωγμές στο πλαίσιο του κρεβατιού, πίσω από έπιπλα γύρω από το κρεβάτι (ιδίως το κεφαλάρι) ή το σημείο όπου ο τοίχος εφάπτεται με το πάτωμα. Μεγαλύτερες εστίες κοριών συσχετίζονται με σκουρόχρωμους ή μαύρους λεκέδες στο στρώμα λόγω των απεκκρίσεων των κοριών.

Αντιμετώπιση κοριών

Απεντόμωση κοριών – Απολύμανση κοριών

Μόλις εντοπίσετε τα σημάδια μόλυνσης από κοριούς, η έμπειρη ομάδα μας εξολόθρευσης κοριών μπορεί να σας δώσει τις καλύτερες συμβουλές για την καταλληλότερη πορεία δράσης. Οι κοριοί είναι εμφανώς δύσκολο να αφαιρεθούν με μεθόδους καταπολέμησης παρασίτων, καθώς μπορούν να ζήσουν για ένα χρόνο χωρίς τροφή. Ένας ενήλικος θηλυκός κοριός μπορεί να γεννήσει 1-10 αυγά την ημέρα και 200-500 αυγά στη διάρκεια της ζωής του, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ζωτικής σημασίας να βρεθεί και να εξοντωθεί κάθε τελευταίος κοριός που υπάρχει.

Όσο πιο γρήγορα ξεκινήσει η εξόντωση κοριών τόσο πιο γρήγορα μπορούν να αντιμετωπισθούν οι μολυσμένες περιοχές και τόσο πιο γρήγορα οι επαγγελματίες εξολοθρευτές μας μπορούν να μειώσουν την εξάπλωση. Η ομάδα μας θα αξιολογήσει ολόκληρη την ιδιοκτησία για να βρει και να εντοπίσει αποδεικτικά στοιχεία και να τεκμηριώσει την εξάπλωση της μόλυνσης από κοριούς για να παρέχει την καλύτερη διαδικασία ελέγχου κοριών που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από αυτούς.

Μέθοδοι απεντόμωσης κοριών

Απεντόμωση κοριών – Απολύμανση κοριών

Οι μέθοδοι με εντομοκτόνα που διεξάγονται διεξοδικά και σωστά από το αδειοδοτημένο συνεργείο μας μπορεί να είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για τον έλεγχο των κοριών. Τρεις διαφορετικοί τύποι εντομοκτόνων χρησιμοποιούνται για να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα.

  • Ένα εντομοκτόνο επαφής ταχείας δράσης για χρήση σε επιφάνειες που αγγίζουν συχνά οι άνθρωποι, π.χ. καναπέδες.
  • Ένα υπολειμματικό εντομοκτόνο για εσωτερικά έπιπλα, ρωγμές και σχισμές και την κάτω πλευρά των επιφανειών που ακουμπάμε.
  • Εντομοκτόνο σκόνης για ρωγμές, ρωγμές και κενά, όπως πρίζες ηλεκτρικού ρεύματος και σανίδες βάσης.

Μια ενδελεχής απεντόμωση με εντομοκτόνο θα πρέπει να περιλαμβάνει 2-3 επισκέψεις, καθώς είναι απίθανο να σκοτωθούν όλοι οι κοριοί στην αρχική θεραπεία. Μια θεραπεία με εντομοκτόνο συνήθως διαρκεί περίπου 30 λεπτά έως 2 ώρες ανά δωμάτιο, ανάλογα με το μέγεθος και την κατάσταση του δωματίου. Μόλις ολοκληρωθεί η απεντόμωση, θα πρέπει να περιμένετε έως ότου στεγνώσουν όλα τα εντομοκτόνα πριν επιστρέψετε στο σπίτι σας ή έως ότου το συνεργείο μας πει ότι είναι ασφαλές να εισέλθετε ξανά.

Πριν από οποιαδήποτε θεραπεία, σας παρέχουμε μια λεπτομερή λίστα με οδηγίες για το πώς να προετοιμάσετε το σπίτι σας. Είναι πολύ σημαντικό να ακολουθείτε πιστά αυτές τις οδηγίες καθώς η σωστή προετοιμασία του σπιτιού είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα σε οποιαδήποτε διαδικασία απεντόμωσης. Η ακατάλληλη προετοιμασία είναι ένας από τους κύριους λόγους που αποτυγχάνει η απεντόμωση για κοριούς.

Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να μην προσπαθήσετε να κάνετε μόνοι σας μια εντομοκτόνο θεραπεία για κοριούς. Ο έλεγχος των κοριών με εντομοκτόνα είναι μια προκλητική και χρονοβόρα διαδικασία που απαιτεί τεχνογνωσία και απαιτείται άδεια για την εφαρμογή των εντομοκτόνων που σκοτώνουν τους κοριούς.

Πρόληψη κοριών

Απεντόμωση κοριών – Απολύμανση κοριών

Η πλήρης πρόληψη των κοριών είναι δύσκολη, αλλά μπορούν να ληφθούν διάφορα προληπτικά μέτρα και προφυλάξεις ώστε να μειωθεί αρκετά η πιθανότητα προσβολής από κοριούς.

Όταν ταξιδεύετε
Βεβαιωθείτε ότι τα υπάρχοντά σας, οι αποσκευές και τα ρούχα σας πλένονται σε υψηλές θερμοκρασίες. Ελέγξτε τα κρεβάτια για κοινά σημάδια κοριών και προσπαθήστε να κρατήσετε τα υπάρχοντά σας μακριά από αυτά. Συνιστάται να αποφεύγετε να αποθηκεύετε βαλίτσες σε ζεστούς χώρους του σπιτιού σας. Ένα γκαράζ ή ένα υπόστεγο είναι ιδανικό καθώς η αποθήκευση σε πιο δροσερούς χώρους μπορεί να αποτρέψει τους κοριούς από το να μολύνουν τις αποσκευές σας.

Στο σπίτι
Σκουπίζετε το σπίτι σας με ηλεκτρική σκούπα τακτικά και σχολαστικά, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα κεφαλάρια, τα κουφώματα κρεβατιού και τους γύρω χώρους δαπέδου. Δυστυχώς, η ηλεκτρική σκούπα δε θα αφαιρέσει ένα υπάρχον πρόβλημα κοριού, αλλά μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των πιθανοτήτων εμφάνισης μόλυνσης. Βεβαιωθείτε ότι αδειάζετε την ηλεκτρική σκούπα και πετάτε εντελώς τα απορρίμματα για να αποφύγετε τη μεταφορά κοριών σε νέους χώρους. Αυτά τα παράσιτα θα αναζητήσουν μέρη για να κρυφτούν, επομένως μειώστε την ακαταστασία.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

Μετά την καταπολέμηση κοριών η εταιρεία συνιστά ο ψεκασμένος χώρος να καθαριστεί μετά τη δεύτερη (2) εφαρμογή για Απεντόμωσης κοριών. Η καθυστέρηση στο να καθαριστεί ο χώρος βοηθά  αισθητά στην καλύτερη και πιο γρήγορη καταπολέμηση του εντόμου.

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται τόσο για την απεντόμωση για κοριούς, όσο και για την απολύμανση, είναι νέας γενιά και ειδικά για κατοικημένους χώρους, είναι πολύ φιλικά ως προς τον άνθρωπο αλλά και στα ζώα, δε χρειάζεται η απομάκρυνση των ανθρώπων και των κατοικίδιων από το σπίτι.

Η εταιρεία διενεργεί εφαρμογές απεντομώσεων για κοριούς για περισσότερα από 30 έτη, Η εμπειρία, σε συνάρτηση με την τεχνογνωσία και τα σκευάσματα (φάρμακα) που χρησιμοποιούμε, είναι οι βασικοί παράγοντες οι οποίοι μπορούν να εγγυηθούν την αποτελεσματικότητα. Εσείς, έχετε μόνο την υποχρέωση να ακολουθήσει πιστά τις υποδείξεις των απολυμαντών από το συνεργείο απεντόμωσης, και των υπευθύνων γεωπόνων της εταιρείας.

Οι κοριοί πολλαπλασιάζονται με ιδιαίτερα υψηλούς ρυθμούς, δημιουργούν εστίες κοριών (φωλιές) σε πολλά σημεία μέσα στο σπίτι, όπως το εσωτερικό των στρωμάτων,  χαραμάδες, πρίζες, ψευδοροφές, εσωτερικά των κουφωμάτων και σε αρκετά άλλα δύσκολα σε πρόσβαση σημεία. Η αντιμετώπιση πρέπει να είναι άμεση.

Απεντόμωση κοριών στην ΑΘήνα – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε λίγα λεπτά είμαστε στον χώρο σας και δίνουμε λύση. Απεντόμωση κοριών – ΒΛΑΧΟΣ για εγγυημένο αποτέλεσμα σε πολύ λίγο χρόνο. Δοκιμάστε τις υπηρεσίες μας, προσφέρουμε αποτέλεσμα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ σε όλη την Αθήνα με ένα τηλεφώνημα στο 210 76 22 111