ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμάνσεις Αγίου Δημητρίου 210 9901999

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολυμάνσεις Αγίου Δημητρίου 210 9901999

Απολυμάνσεις Αγίου Δημητρίου 210 99 01 999

Απολυμάνσεις Αγίου Δημητρίου - ΚΗΠΟΣ
 ΚΗΠΟΣ

Πιστεύουμε ακράδαντα στην παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης στους πελάτες στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, διατηρώντας ένα δημιουργικό περιβάλλον, στην μεγάλη ποικιλία, στην υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ανταγωνιστικές τιμές και στην διαρκή εκπαίδευση.

Η Απολυμάνσεις Βλάχος  ιδρύθηκε την άνοιξη του 1976, εξυπηρετώντας τον Άγιο Δημήτριο καθώς και τις γύρω περιοχές. Από τότε, η εταιρεία μας έχει αναπτυχθεί σταθερά για να γίνει μία από τις πιο έγκυρες εταιρείες καταπολέμησης παρασίτων. Η ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ  ΒΛΑΧΟΣ έχει εξυπηρετήσει τον Άγιο Δημήτριο για περισσότερα από 40 χρόνια και κατανοεί τη σημασία της προστασίας του σπιτιού ή της επιχείρησής σας με ακριβή και επαγγελματικό τρόπο. Η συνήθης υπηρεσία μας συμπεριλαμβάνει ποντίκια, μυρμήγκια, αράχνες, ψύλλους, κοριούς, κατσαρίδες κλπ.

Είμαστε από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης παρασίτων στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και αποσκοπούμε στην ευημερία και πάνω από όλα στην προστασία της υγείας όλων μας.

Για να εξασφαλιστεί αυτό, χρησιμοποιούμε τα καλύτερα σκευάσματα και εξοπλισμό που κατασκευάζονται από τις κορυφαίες εταιρείες του κόσμου.

Το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο στις πιο πρόσφατες τεχνικές, χρησιμοποιώντας εξελιγμένα μηχανήματα. Οι τεχνικοί μας είναι πιστοποιημένοι με εμπειρία και τεχνογνωσία στον οικιστικό, εμπορικό και δημόσιο τομέα και είναι σε θέση να λύσουν οποιαδήποτε προβλήματα γρήγορα και αποτελεσματικά. Έτσι, αν έχετε κάποιο πρόβλημα παρασίτων ή νομίζετε ότι μπορεί να έχετε, καλέστε μας στο 210 99 01 999 και άμεσα κάποιος από τους τεχνικούς – απολυμαντές μας θα έρθει άμεσα στον χώρο σας.

Μέχρι σήμερα έχουμε εξυπηρετήσει χιλιάδες πελάτες, προσφέροντας 100% ικανοποίηση. Για πολλά χρόνια οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται και μας επιλέγουν να εξολοθρεύσουμε κάθε ανεπιθύμητο παράσιτο που εισβάλλει στο σπίτι ή την επιχείρησή σας.

ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΟΔΙΑ ΑΠΟ ΚΟΡΙΟΥΣ - Απολυμάνσεις Αγίου Δημητρίου
ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΟΔΙΑ ΑΠΟ ΚΟΡΙΟΥΣ – Απολυμάνσεις Αγίου Δημητρίου

Επικοινωνήστε σήμερα  στο 210 99 01 999 για κάθε είδους απολυμάνσεις!

Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Απολυμάνσεις Άγιος Δημήτριος
Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος 

Εξυπηρετούμε ολόκληρη την περιοχή της Αττικής και είμαστε ειδικοί να αντιμετωπίσουμε και να καταπολεμήσουμε κάθε παράσιτο, καθώς η ανταπόκρισή μας είναι άμεση, κρατώντας κάθε επιβλαβείς οργανισμούς έξω από τον χώρο σας.

Οι τεχνικοί μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι αποκλειστικά από εμάς και συνεχίζουν να καταρτίζονται και να παρακολουθούν σεμινάρια, ώστε να είναι πάντα ενημερωμένοι και έτοιμοι για τα νέα σκευάσματα και τεχνικές. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι εγκεκριμένα από το αρμόδιο υπουργείο και είναι ασφαλή για τον άνθρωπο, τα ζωάκια και το περιβάλλον.

Η Απολυμάνσεις έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά.,

Γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις για:

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απολυμάνσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

  • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
  • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
  • δεν λεκιάζουν
  • δεν μυρίζουν
  • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.Απολυμάνσεις Άγιος Δημήτριος - ΕΝΤΟΜΟ

Έχουμε λάβει τη μέγιστη προσοχή κατά την επιλογή των χημικών προϊόντων, τον τρόπο εφαρμογής, τη διαθεσιμότητα των αντιδότων, την τοξικότητα των χημικών ουσιών και άλλων παραμέτρων πριν από την εφαρμογή.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συστηθούμε ως πρωτοπόροι στον τομέα των παρασίτων. Το έχουμε αποδείξει και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό.

Υπηρεσίες

προστασια απο εντομα στον
προστασια απο εντομα 

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″  image_width=”50″ image_height=”50″].

Απεντομώσεις Αγίου Δημητρίου

Η εταιρεία μας Απεντομώσεις Βλαχος από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απεντομώσεων σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους στον Αγίου Δημητρίου. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών

Στις Απεντομώσεις  εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσης:

  • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
  • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
  •  απωθητικά ερπετών
  • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες οικιστικές και εμπορικές υπηρεσίες απεντόμωσης των παρασίτων όπως μυρμήγκια, κατσαρίδες, αράχνες, σφήκες, ψύλλους, τσιμπούρια και πολλά άλλα. Μην διστάσετε να μας καλέσετε, θα λύσουμε κάθε σας απορία.

Απεντόμωση για κουνούπια

ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΕΡΜΑ - Απολυμάνσεις Αγίου Δημητρίου
ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΕΡΜΑ

Ο έλεγχος κουνουπιών που είναι αποτελεσματικός στους υπαίθριους χώρους είναι απλά μια κλήση μακριά. Αν ανησυχείτε για τις δραστηριότητες σας στην αυλή που διαταράσσονται από κουνούπια, απογοητευμένοι από την ταλαιπωρία και την αναποτελεσματικότητα των συμβατικών εντομοκτόνων του εμπορίου ή ανησυχείτε για την εξάπλωση ασθενειών, όπως ο ιός του Δυτικού Νείλου, τότε εξετάστε το ενδεχόμενο να προσελκύσετε τη βοήθεια ενός επαγγελματία. Η Απολυμάνσεις Άγιος Δημήτριος είναι η καλύτερη σας επιλογή.

Τίποτα δεν είναι πιο διασκεδαστικό από ένα βραδινό μπάρμπεκιου σε εξωτερικούς χώρους. Όμως ένα σμήνος από αιμοδιψή κουνούπια μπορεί να το καταστρέψει. Εκτός από την πρόκληση οδυνηρών τσιμπημάτων, τα κουνούπια μπορούν να μεταδώσουν και ασθένειες. Μπορείτε να περιορίσετε τον πληθυσμό κουνουπιών σας και να αποφύγετε τα ενοχλητικά τσιμπήματα χρησιμοποιώντας τις σωστές εφαρμογές καταπολέμησης των κουνουπιών από την Απολυμάνσεις Άγιος Δημήτριος.

Η θεραπεία ελέγχου κουνουπιών που χρησιμοποιείται στην ιδιοκτησία σας παράγεται χρησιμοποιώντας μια διαδικασία ψεκασμού από ειδικά σκευάσματα, πιστοποιημένα και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και υπό τις οδηγίες διπλωματούχων Γεωπόνων.

Όταν το ειδικό απωθητικό κουνουπιών απορροφάται από ένα φυτό, οι βιοχημικές μεταβολές γίνονται στο φύλλωμά του, που τον αναγκάζουν να αποκρούει τα έντομα και να παρέχει έλεγχο των κουνουπιών. Βασικά, στα φυτά δίνεται μια μακράς διαρκείας εφαρμογή του σκευάσματος που αναγκάζει τα έντομα να απωθηθούν. Αξιοσημείωτα, η θεραπεία ελέγχου κουνουπιών είναι άοσμη για τους ανθρώπους μέσα σε λίγα λεπτά από την εφαρμογή.

Πρόσθετα οφέλη από την απεντόμωση για κουνούπια Άγιος Δημήτριος:

  • Τα έντομα αποκρούονται από την παρουσία του ειδικού εκχυλίσματος και δεν δημιουργούν αντίσταση σε αυτές τις θεραπείες ελέγχου κουνουπιών.
  • Το σκεύασμα κουνουπιών της Απολυμανσεις Αγιου Δημητριου μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλά διάφορα δέντρα, θάμνους και χλοοτάπητες που οι παραδοσιακές θεραπείες θα βλάψουν.
  • Το συγκεκριμένο σκεύασμα ελέγχου κουνουπιών δεν επηρεάζει τους θερμόαιμους οργανισμούς όπως άνθρωποι, σκύλοι, γάτες κλπ.

Τα κουνούπια που μεταφέρουν τον ιό του Νείλου Νείλου εξαλείφονται συμβάλλοντας στην ελαχιστοποίηση του κινδύνου τσιμπήματος και στην ασφαλή φύλαξη της οικογένειάς σας.

Μυοκτονίες Άγιος Δημήτριος

Η εταιρεία μας Μυοκτονίες Βλάχος από το 1970 ειδικεύεται και στις μυοκτονίες στον Άγιο Δημήτριο.

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

  • λεπτοσπείρωση
  • πανώλη
  • τύφο
  • τοξοπλάσμωση

Για την Μυοκτονίες Άγιος Δημήτριος η μυοκτονία είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

  • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
  • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
  • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
  • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
  • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι μυοκτονίες και ο σχεδιασμός της μυοκτονίας γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Μικροβιοκτονίες Άγιος Δημήτριος

Η εταιρεία μας Απολυμάνσεις Βλάχος από το 1970 ειδικεύεται και στις μικροβιοκτονίες στον Άγιο Δημήτριο.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές μικροβιοκτονίες. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Μικροβιοκτονίες πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Απολυμάνσεις Αγίου Δημητρίου – Επικοινωνία: 210 99 01 999

Απολυμάνσεις  Νότια προάστια

Ο Άγιος Δημήτριος (γνωστός και ως Μπραχάμι) είναι προάστιο της Νοτιοανατολικής Αττικής. Συνορεύει, ανατολικά, με το Δήμο Ηλιούπολης, δυτικά, με το Δήμο Ν. Σμύρνης, βόρεια, με το Δήμο Δάφνης – Υμηττού και νότια, με τους Δήμους Αλίμου και Π. Φαλήρου.

πηγή: Wikipedia

Δείτε άλλες περιοχές  στα νότια προάστια

[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις νότια προάστια”]

Εκτός από τις απολυμάνσεις η εταιρία μας πρωταγωνιστεί και στις αποφράξεις. Μερικές περιοχές των νοτίων προαστίων

Δείτε περισσότερα για Απολυμάνσεις Αγίου Δημητρίου

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση

Απολυμάνσεις Αγίου Δημητρίου στο 210 99 01 999