ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολυμάνσεις Κορυδαλλός – 210 40 05 111

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολυμάνσεις Κορυδαλλός – 210 40 05 111

Απολυμάνσεις Κορυδαλλός – 210 40 05 111

Απολυμάνσεις Κορυδαλλός - ΚΟΡΙΟΙ
Απολυμάνσεις Κορυδαλλός – ΚΟΡΙΟΙ

Απολυμάνσεις Κορυδαλλός: Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα της Απολυμάνσεις Κορυδαλλός. Είμαστε μια επαγγελματική εταιρεία που παρέχουμε τον έλεγχο και εξολόθρευση των παρασίτων στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα σε όλες τις περιοχές της Αττικής.

Στα 40 και πλέον χρόνια λειτουργίας είμαστε πολύ περήφανοι που είμαστε σε θέση να προσφέρουμε υπηρεσίες απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας είναι φιλικοί και άκρως ευέλικτοι στην προσέγγισή τους. Δουλεύουμε με τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και οι απολυμαντές μας είναι εκπαιδευμένοι και καταρτισμένοι και παρακολουθούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα σεμινάρια ώστε να είναι πάντα ενημερωμένοι για τις νέες τεχνικές και σκευάσματα.

ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΦΡΟΥΤΟ - Απολυμάνσεις Κορυδαλλός
ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΦΡΟΥΤΟ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

Η εταιρία μας ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ Κορυδαλλός  από το 1970 συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονίας σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση και απολύμανση των ανεπιθύμητων επισκεπτών:

 • μυρμήγκια
 • κατσαρίδες
 • σκόρο
 • ψύλλοι
 • κουνούπια
 • μύγες
 • ποντίκια

Στις Απολυμάνσεις Κορυδαλλός εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές απεντόμωσηςαπολύμανσηςμυοκτονίας:

 • ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 • gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια
 •  απωθητικά ερπετών
 • καπνισμός εσωτερικών χώρων

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας Απολυμάνσεις Κορυδαλλός  σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία. Απολυμάνσεις Κορυδαλλός

Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Απολυμάνσεις Κορυδαλλός
Εφαρμογές απεντόμωσης από τεχνικούς της Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βλάχος στον Κορυδαλλό

Επικοινωνήστε σήμερα με τις Απολυμάνσεις Κορυδαλλός Βλάχος στο 210 40 05 111  για κάθε είδους απολυμάνσεις!

Απολυμάνσεις Κορυδαλλός - ΤΡΩΚΤΙΚΟ
ARKive image ARK014376 – Black rat

Παρέχουμε μια αξιόπιστη φιλική εξυπηρέτηση για αυτό και οι πελάτες μας, μας συστήνουν ανεπιφύλακτα σε γνωστούς, συγγενείς και φίλους. Βασικότερος και απώτερος σκοπός μας είναι η ασφάλεια και η υγεία σας και σε αυτό δεν συμβιβαζόμαστε. Κάθε περίπτωση είναι μοναδική και ξεχωριστή και σεβόμαστε στο έπακρο τις ανησυχίες όλων των πελατών μας.

Υπηρεσίες – Απολυμάνσεις Κορυδαλλός

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Απολυμάνσεις Κορυδαλλός – 210 40 05 111
 • Απεντόμωση Κορυδαλλός – 210 40 05 111
 • Μυοκτονία Κορυδαλλός – 210 40 05 111
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Κορυδαλλός – 210 40 05 111

Επίσης αναλαμβάνουμε:

[pagelist_ext child_of=”12″  image_width=”50″ image_height=”50″].

Απεντομώσεις – Απολυμάνσεις Κορυδαλλός

Οι Απεντομώσεις έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια κ.ά.,

Στις απεντομώσεις, γίνεται απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις:

 • μονοκατοικίες
 • διαμερίσματα
 • πολυκατοικίες
 • γραφεία
 • σχολεία
 • νοσοκομεία

Για την εξόντωση των παρασίτων χρησιμοποιούνται από τις Απεντομώσεις Βλάχος ειδικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των οποίων τα κύρια χαρακτηριστικά είναι:

 • μεγάλη τοξικότητα για τα έντομα
 • πολύ χαμηλή τοξικότητα για τον άνθρωπο και τα οικόσιτα ζώα (ασφαλέστατα)
 • δεν λεκιάζουν
 • δεν μυρίζουν
 • μεγάλη διάρκεια δράσης

Οι εφαρμογές γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά ψεκαστικά μέσα.

Απεντόμωση για μυρμήγκια Κορυδαλλός

Ένας στρατός μυρμηγκιών μπορεί εύκολα να καταστρέψει ένα ωραίο πικνίκ την άνοιξη, αλλά είναι πολύ πιο απογοητευτικό όταν τα εντοπίζετε να σέρνονται γύρω στην κουζίνα. Τα μυρμήγκια μπορούν να διεισδύσουν στα σπίτια πολύ εύκολα μέσα από ρωγμές στον τοίχο ή σε εκτεθειμένα καλώδια. Μόλις βρουν έναν τρόπο να εισβάλουν, αυτά τα ενοχλητικά έντομα ψάχνουν για γλυκά, κρέατα, ψωμιά και άλλα τρόφιμα στην κουζίνα σας. Μπορούν να μολύνουν το φαγητό σας και να γλιστρήσουν γύρω από άλλες περιοχές του σπιτιού σας, όπως νιπτήρες, ντους και πλυντήρια πιάτων.

ΠΟΝΤΙΚΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΨΩΜΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ - Απολυμάνσεις Κορυδαλλός
ΠΟΝΤΙΚΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΨΩΜΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη μυρμηγκιών που μπορούν να διεισδύσουν στο σπίτι σας και ένας εξουσιοδοτημένος εμπειρογνώμονας για τον έλεγχο παρασίτων είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να απαλλαγείτε από μια εισβολή των μυρμηγκιών. Οι τεχνικοί εξόντωσης μυρμηγκιών της Απολυμάνσεις Κορυδαλλός μπορούν να εντοπίσουν το συγκεκριμένο πρόβλημα των μυρμηγκιών σας και να βρουν τον καλύτερο τρόπο για την αντιμετώπισή τους.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ κατσαρίδες – ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ Κορυδαλλός

Οι άνθρωποι πρέπει να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποτρέψουν τις κατσαρίδες να βρουν φιλόξενο τόπο διαμονής. Αφαιρέστε όλα τα συντρίμμια από το σπίτι όπου τα έντομα μπορούν να κρυφτούν και να ευδοκιμήσουν. Επίσης, σφραγίστε τυχόν ρωγμές γύρω από το σπίτι σας για να αποτρέψετε τις κατσαρίδες να γλιστρήσουν μέσα. Αδειάστε τα απορρίμματα σας αμέσως όταν ο κάδος σας είναι γεμάτος, καθώς τα δύσοσμα σκουπίδια προσελκύουν τις κατσαρίδες. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει όλα τα φαγητά σας τακτοποιημένα και σφραγισμένα, καθώς δεν αφήνετε βρώμικα πιάτα στον νεροχύτη για μια νύχτα. Ακολουθώντας αυτές τις απλές συμβουλές καθημερινά, θα είστε σε θέση να αποτρέψετε αυτά τα έντομα από τη δημιουργία φωλιάς στο σπίτι σας.

ΚΟΡΙΟΙ ΣΕ ΣΤΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ
ΚΟΡΙΟΙ ΣΕ ΣΤΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

Ίσως να αναρωτιέστε ποια είναι η καλύτερη και πιο αποτελεσματική λύση για την αντιμετώπιση των κατσαρίδων. Λοιπόν, η αλήθεια είναι ότι οι κατσαρίδες είναι ένας από τους πιο δύσκολους τύπους εντόμων που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Είναι σε θέση να αναπαράγονται πολύ γρήγορα και σε εκπληκτικά μεγάλους αριθμούς, ενώ παράλληλα είναι εξαιρετικά ανθεκτικές σε πολλές θεραπείες εξολόθρευσης παρασίτων που διατίθενται στην αγορά. Απολυμάνσεις Κορυδαλλός

Δεν πρέπει να ανησυχείτε γιατί υπάρχει ακόμα κάτι που μπορείτε να κάνετε για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα για πάντα.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Απολυμάνσεις Κορυδαλλός για να έρθει και να απαλλαγείτε από αυτές μία και καλή. Αν δεν αναλάβετε δράση έγκαιρα, κινδυνεύετε να εκθέσετε την υγεία σας σε διάφορες ασθένειες που φέρουν αυτά τα παράσιτα. Όταν το σκεφτείτε, ο καλύτερος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αντιμετωπίσετε την προσβολή από κατσαρίδες δεν είναι καθόλου δύσκολος – χρειάζεται καθαρή αποχέτευση και προληπτικά μέτρα.

Όπως και κάθε άλλος ζωντανός οργανισμός, οι κατσαρίδες απαιτούν επίσης τροφή και νερό για να επιβιώσουν. Μία από τις κύριες πηγές νερού που μπορούν να βρεθούν κυριολεκτικά σε κάθε νοικοκυριό είναι η υγρασία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορούν πιο συχνά να βρεθούν σε μπάνια και κουζίνες. Μόλις δουν μια κατσαρίδα, οι περισσότεροι άνθρωποι αντιδρούν ψεκάζοντάς τη με ένα εντομοκτόνο που βρίσκεται πάντα στο ντουλάπι σας. Παρόλο που αυτό μπορεί να βοηθήσει στη θανάτωση του εντόμου, δεν είναι μια αποτελεσματική λύση για την αντιμετώπιση του προβλήματος της γενικής προσβολής των κατσαρίδων. Ένα θύμα δεν είναι τίποτα γι ‘αυτές.

Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι έχετε κατσαρίδες στο σπίτι σας, επικοινωνήστε με την Απολυμάνσεις Κορυδαλλού και τους επαγγελματίες εξολοθρευτές παρασίτων που διαθέτει, για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα. Εν τω μεταξύ, ένας αποτελεσματικός τρόπος για να αποφευχθεί η μόλυνση από τις κατσαρίδες είναι αρχικά, να αφαιρεθούν τυχόν πηγές νερού για αυτά τα πλάσματα. Κάντε μια πλήρη επισκευή και αναβάθμιση στο σύστημα των υδραυλικών σας προκειμένου να εξαλειφθεί κάθε πιθανή πηγή υγρασίας που αναζητούν οι κατσαρίδες για να επιβιώσουν.

Μυοκτονίες – ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ Κορυδαλλός

Η εταιρία μας Απολυμάνσεις Βλάχος από το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ.

Η δραστηριότητα των οικιακών ποντικών και αρουραίων είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τις κατασκευές που προκαλούν δομικές ζημιές και βραχυκυκλώματα κλπ.

Οι ζημιές που προκαλούν στα αποθηκευμένα τρόφιμα και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο εξαιτίας των ασθενειών που μεταδίδουν:

 • λεπτοσπείρωση
 • πανώλη
 • τύφο
 • τοξοπλάσμωση

Η εταιρία μας Απολυμάνσεις Βλάχος η εξόντωσή τους, είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και ανάλογα με την ένταση και το μέγεθος του προβλήματος χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές, που περιλαμβάνουν μέτρα εξυγίανσης του χώρου, χρήση ειδικών παγίδων και χρήση χημικών τρωκτικοκτόνων.

Τα χημικά παρασκευάσματα για τις απολυμάνσεις και μυοκτονίες που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • αποτελεσματικότητα για όλα τα είδη των ποντικών και αρουραίων
 • ιδιαίτερα προσελκυστικά ώστε να εξασφαλίζεται η σίγουρη κατανάλωση από τα ποντίκια
 • τα ποντίκια εξοντώνονται σε διάστημα 4-6 ημερών, ώστε να αποφύγουμε την «δολωματοφοβία»
 • είναι αντιπηκτικά 2ης γενιάς (μικρές δόσεις για το θανατηφόρο αποτέλεσμα)
 • τα ποντίκια πεθαίνουν από εσωτερική αιμορραγία στις φωλιές τους και συνήθως δεν μυρίζουν

Οι εφαρμογές και ο σχεδιασμός της καταπολέμησης γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό.

Μικροβιοκτονίες – ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ Κορυδαλλός

Η εταιρία μας Απολυμάνσεις Βλάχοςαπό το 1970 ειδικεύεται στις απολυμάνσεις και συγκεκριμένα στις μικροβιοκτονίες.

Πολλοί χώροι, εξαιτίας του είδους της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Νοσοκομεία, κλινικές, εστιατόρια και χώροι επεξεργασίας τροφίμων, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, ξενοδοχεία κ.α. ανήκουν στην κατηγορία αυτή. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητος ο έλεγχος των μικροβίων με συχνές απολυμανσεις. Η μέθοδος αφορά στην καταστροφή επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροοργανισμών, από τους οποίους ο συνηθέστερος είναι η χρήση χημικών απολυμαντικών.

Απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα σημεία, όπως στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία, σε σκεύη, σε επιφάνειες εργασίας, σε ψυκτικές μονάδες και σε συστήματα εξαερισμού.

Κορυδαλλός στα προάστια Πειραιά

Ο Κορυδαλλός είναι προάστιο του Πειραιά και ανήκει διοικητικά στο δήμο Κορυδαλλού της περιφέρειας Αττικής. Συνορεύει δυτικά και νότια με τη Νίκαια, ανατολικά με την Αγία Βαρβάρα, ενώ βόρεια με το Χαϊδάρι, όπου υπάρχει και το μοναδικό δάσος στο Όρος Αιγάλεω.

wikipedia

Απολυμάνσεις Κορυδαλλός – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 210 400 51 11 Τ.Κ. 18120


[posts-by-tag tags = “Απολυμάνσεις προάστια Πειραιά”]

Δείτε περισσότερα για ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ Κορυδαλλός

πως θα διώξω τις κατσαρίδες

οικολογικό φάρμακο

τζελ κατσαριδα

φαγούρα από έντομο

έντομο στο κρεβάτι

Απεντομωση ψύλλων

Απεντομωση κοριών

απεντομωση στρώματος

κοριός αντιμετώπιση

ψύλλος αντιμετώπιση