ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Απολύμανση – απεντόμωση – μυοκτονία σε πλοίο

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Απολύμανση – απεντόμωση – μυοκτονία σε πλοίο

Απολύμανση – απεντόμωση – μυοκτονία σε πλοίο

Απολύμανση - απεντόμωση - μυοκτονία σε πλοίο

Απολύμανση – απεντόμωση – μυοκτονία σε πλοίο

Η εταιρεία Απολυμάνσεις Βλάχος παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας σε πλοία, κρουαζιερόπλοια, θαλαμηγούς και σκάφη εδώ και τέσσερις δεκαετίες.

Τα πλοία παρέχουν ιδανικές συνθήκες που επιτρέπουν στα παράσιτα να αναπτυχθούν και να πολλαπλασιαστούν με κίνδυνο την μετάδοση σοβαρών ασθενειών σε πλήρωμα και επιβάτες. Η ναυτιλιακή βιομηχανία είναι από τους πιο απαιτητικούς τομείς, καθώς έχει πολύ συγκεκριμένες απαιτήσεις για την διαχείριση των επιβλαβών οργανισμών. Αποτελεί πρόκληση καθώς υπάρχουν κάποιες πολύ σημαντικές διαφορές με τις επιχειρήσεις και τις οικίες.

ΠΟΝΤΙΚΙ ΣΕ ΣΩΛΗΝΑ ΣΕ ΠΛΟΙΟ
ΠΟΝΤΙΚΙ ΣΕ ΣΩΛΗΝΑ ΣΕ ΠΛΟΙΟ

Και αναφερόμαστε σε:

  • Χρονικοί περιορισμοί: Συχνά τα καράβια μένουν για περιορισμένο χρόνο στο λιμάνι και θα πρέπει η εργασία να γίνει άμεσα και αποτελεσματικά. Αυτός είναι ο λόγος που η Απολυμάνσεις Βλάχος είναι πάντα σε εγρήγορση, ευέλικτη και αποτελεσματική.
  • Παρουσία πληρώματος και επιβατών: Κατά την σύντομη διάρκεια της διαμονής και με την παράλληλη φόρτωση προμηθειών όλα πρέπει να γίνουν γρήγορα. Η σωστή μέθοδος ελέγχου για την στοχευμένη καταπολέμηση εκτός από την ταχύτητα θα πρέπει να περιλαμβάνει την σωστή εφαρμογή και δοσολογία σκευασμάτων και την απόλυτη ασφάλεια ανθρώπων, κατοικίδιων ζώων και άλλων ευαίσθητων φορτίων.
  • Απρόσιτοι χώροι: Υπάρχουν πολλοί απρόσιτοι χώροι που μπορεί να φιλοξενούν πολλά επικίνδυνα παράσιτα. Ειδική μέριμνα πρέπει να ληφθεί σε αυτούς τους τομείς, ώστε να αναγνωριστούν και να εξοντωθούν. Όσο παλαιότερο είναι το πλοίο τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος να υπάρχουν παράσιτα σε δυσπρόσιτες θέσεις.
  • Παρουσία στάσιμου νερού: Γύρω από το πλοίο αλλά και σε πολλά άλλα σημεία υπάρχουν στεκούμενα νερά και ενθαρρύνουν την παρουσία προνυμφών κουνουπιών.
  • Εισχώρηση παρασίτων στο πλοίο με τρόφιμα και προμήθειες: Πολλά παράσιτα όπως είναι η ψιλή κατσαρίδα μεταφέρεται με τις σακούλες και από κιβώτια.
 • Εισχώρηση παρασίτων μέσω επιβατών και πληρώματος: Οι αποσκευές αυξάνουν σημαντικά την πιθανότητα της εισαγωγής επιβλαβών οργανισμών σε ένα πλοίο. Επίσης μπορεί να γίνει και μέσω των οχημάτων που μεταφέρει.

Απολύμανση - απεντόμωση - μυοκτονία σε πλοίο

Κίνδυνοι από παράσιτα σε πλοία

Τα παράσιτα μπορούν να μεταφέρουν σοβαρές ασθένειες στους επιβάτες και το πλήρωμα. Αυτό μπορεί να γίνει με την κατανάλωση τροφής που περιέχουν ανθρώπινους εντεροπαθογόνους που μεταδίδονται από κατσαρίδες, μύγες, κ.α, αλλά και της μετάδοσης από άνθρωπο σε άνθρωπο ( π.χ. ψώρα, μια ασθένεια που μεταφέρεται από ακάρεα ή τύφο ή ελονοσία από τα κουνούπια).

Τα πιο κοινά παράσιτα που έχουν βρεθεί σε πλοία είναι:

 • Κατσαρίδες
 • Ποντίκια και αρουραίοι
 • Ψύλλοι
 • Κοριοί
 • Κουνούπια

Πιστοποιητικό απεντόμωσης – μυοκτονίας

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται σε όλες τις εφαρμογές είναι ασφαλή για τους επιβάτες και το πλήρωμα, τα κατοικίδια ζώα και το περιβάλλον και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Οι απολυμαντές μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι, ακολουθούν τις οδηγίες και τις συστάσεις του υπεύθυνου επιστήμονα και παρακολουθούν τακτικά σεμινάρια. Σε κάθε εφαρμογή δίδεται πιστοποιητικό απεντόμωσης – μυοκτονίας.

Απολυμάνσεις Βλάχος γιατί για τα σοβαρά πράγματα χρειάζεστε μια σοβαρή εταιρία

Τηλέφωνο Αποφράξεις

210 76 22 111 : ΒΥΡΩΝΑΣ – ΚΑΡΕΑΣ – ΥΜΗΤΤΟΣ – ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ – ΖΩΓΡΑΦΟΥ – ΙΛΙΣΣΙΑ – ΓΟΥΔΙ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

210 76 22 111 : ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΑΓ. ΑΡΤΕΜΙΟΣ – ΜΕΤΣ – ΚΟΛΩΝΑΚΙ – ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ – ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

210 90 29 667 : ΔΑΦΝΗ – ΚΟΥΚΑΚΙ – Ν. ΚΟΣΜΟΣ – Ν. ΣΜΥΡΝΗ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΜΟΣΧΑΤΟ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

210 99 01 999 : ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΛΙΜΟΣ- ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΜΠΡΑΧΑΜΙ) – ΦΑΛΗΡΟ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

210 89 90 600 : ΓΛΥΦΑΔΑ – ΒΟΥΛΑ – ΒΑΡΗ – ΒΑΡΚΙΖΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΚΑΒΟΥΡΙ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

210 66 65 999 : ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΧΟΛΑΡΓΟΣ – ΠΑΠΑΓΟΥ – ΨΥΧΙΚΟ – ΦΙΛΟΘΕΗ – ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ – ΜΕΛΙΣΣΙΑ – ΜΑΡΟΥΣΙ – ΚΗΦΙΣΙΑ – ΓΕΡΑΚΑΣ – ΠΑΛΛΗΝΗ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

210 28 50 015 : Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΠΕΥΚΗ – Ν. ΙΩΝΙΑ – Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ – ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΓΑΛΑΤΣΙ – ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ – ΛΑΜΠΡΙΝΗ – ΠΕΥΚΑΚΙΑ – ΠΕΡΙΣΣΟΣ – ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ – Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ – ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

210 57 37 000 : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΙΛΙΟΝ – ΑΙΓΑΛΕΩ – ΧΑΪΔΑΡΙ – ΚΟΛΩΝΟΣ – ΣΕΠΟΛΙΑ – ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ – ΑΧΑΡΝΑΙ – ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ – ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

210 40 05 111 : ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ – ΝΕΑΠΟΛΗ – ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ – ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ – ΝΙΚΑΙΑ – ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

22940 28060 : ΜΕΣΟΓΕΙΑ – Ν. ΜΑΚΡΗ – ΡΑΦΗΝΑ – ΑΡΤΕΜΙΣ (ΛΟΥΤΣΑ) – ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ – ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ – ΚΟΡΩΠΙ – ΚΕΡΑΤΕΑ – ΚΑΛΥΒΙΑ – ΛΑΓΟΝΗΣΙ – ΣΑΡΩΝΙΔΑ – ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ – ΛΑΥΡΙΟ & ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

6944 388 277 : ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ