ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ «ΒΛΑΧΟΣ» στην ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ο ειδικός της αποχέτευσης!

210 66 65 999

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των αποχετεύσεων, των αντλήσεων υδάτων και των αποφράξεων. Είμαστε κοντά σας για κάθε αποχετευτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Από υπερχειλίσεις υδάτων σε είδη υγιεινής (τουαλέτες, νιπτήρες, μπανιέρες, ντουζιέρες, νεροχύτες κλπ), βουλωμένες σωλήνες αποχέτευσης και χαμηλή πίεση στην παροχή του νερού έως τον εντοπισμό προβλημάτων που προκαλούν δυσάρεστες οσμές, στους χώρους, κυρίως, της κουζίνας ή του μπάνιου σας.

Μια βουλωμένη αποχέτευση είναι ένα από τα πιο κοινά προβλήματα. Αυτό όμως δεν καθιστά την κατάσταση λιγότερο ανεπιθύμητη. Το σπίτι σας αξίζει ένα καθαρό, λειτουργικό σύστημα αποχετευτικών εγκαταστάσεων. Εδώ και σαράντα χρόνια και πλέον χρόνια η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» στην ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ σημαίνει άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του αποχετευτικού προβλήματος του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας. Τα συνεργεία μας, εγγυώνται την ποιοτική και ταχύτατη αποκατάσταση του προβλήματος των αποχετεύσεων σας. Η εταιρία μας  καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις σας στον αποχετευτικό τομέα. Τα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας που διαθέτουμε, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και την εμπειρία καλύπτουν οποιοδήποτε επίπεδο δυσκολίας στην αντιμετώπιση προβλημάτων των αποχετευτικών δικτύων.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Με ένα απλό τηλεφώνημα, βρισκόμαστε όπου εσείς μας υποδείξετε, την ώρα που εσάς βολεύει. Θα λύσουμε οριστικά το πρόβλημα απόφραξης που σας ταλαιπωρεί, άμεσα και αποτελεσματικά και θα σας απαλλάξουμε από πρόσθετες σκοτούρες και έξοδα. Μπορείτε να μας καλέσετε για οποιαδήποτε αναφορά του προβλήματός σας και διατύπωση απορίας. Είμαστε πρόθυμοι να σας δώσουμε κάθε πληροφορία που αφορά τις υπηρεσίες μας στις αποφράξεις, τις αντλήσεις υδάτων και γενικότερα τις αποχετεύσεις.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στην Αγία Παρασκευή
 • Απόφραξη Νεροχύτη στην Αγία Παρασκευή
 • Απόφραξη Υδρορροής στην Αγία Παρασκευή
 • Απόφραξη Τουαλετών στην Αγία Παρασκευή
 • Απόφραξη Σιφωνιού στην Αγία Παρασκευή
 • Καθαρισμός Φρεατίων στην Αγία Παρασκευή
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στην Αγία Παρασκευή
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στην Αγία Παρασκευή
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στην Αγία Παρασκευή

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΑΙΤΙΕΣ ΒΟΥΛΩΜΑΤΟΣ

Το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο και αυτό γιατί οι τεχνικοί μας έχουν εκπαιδευτεί και εξειδικευτεί αποκλειστικά από την «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ». Τα εργαλεία και τα μηχανήματα που φέρουν τα οχήματα των συνεργείων μας είναι προηγμένης τεχνολογίας και θα ολοκληρώσουν αποτελεσματικά κάθε εργασία που τους ανατίθεται, επαναφέροντας την εύρυθμη λειτουργία της καθημερινότητάς σας.

Μάθετε γιατί βουλώνουν οι αποχετεύσεις και πως μπορείτε να τις αποφράξετε.

Τα τρόφιμα, οι τρίχες, τα λίπη μπορούν να προκαλέσουν εμπλοκές στην αποχέτευση. Επίσης ρίζες δέντρων, χαρτί υγείας και άλλα προϊόντα υγιεινής μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στις γραμμές αποχέτευσης. Οποιοσδήποτε τύπος βουλώματος μπορεί να προκαλέσει ζητήματα για ένα σπίτι ή μια επιχείρηση, που κυμαίνεται από μικρά προβλήματα έως σοβαρές ζημιές στην ιδιοκτησία. Όλα τα είδη υλικών και αντικειμένων μπορούν να εμποδίσουν τη ροή των αγωγών σας και να προκαλέσουν φράξιμο: μαλλιά, σαπούνι, γράσο, οδοντόκρεμες, υπολείμματα τροφών ακόμα και κοσμήματα και παιδικά παιχνίδια.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ | Συχνές ερωτήσεις

Ποιο είναι το βασικό σύμπτωμα μιας φραγμένης αποχέτευσης;

Το πιο σημαντικό σημάδι πως χρειάζεστε απόφραξη αποχέτευσης είναι η κακή αποστράγγιση και η σταθερά ανεβασμένη στάθμη του νερού σε νιπτήρα, μπανιέρα κ.λπ.

Χρειάζομαι ειδικό εξοπλισμό για να κάνω μόνος/η μου την απόφραξη;

Εξαρτάται από το βάθος που βρίσκεται το πρόβλημα στην αποχέτευση. Υπάρχουν κάποιοι σπιτικοί μέθοδοι όπως το ζεστό νερό, η μαγειρική σόδα, η βεντούζα κ.λπ. Ωστόσο έχουν αποτέλεσμα μόνο σε πιο επιφανειακά προβλήματα. Σε αντίθετη περίπτωση που το φράξιμο εντοπίζεται σε μεγάλο βάθος, η χρήση διαγνωστικών μέσων και ειδικών μηχανημάτων απόφραξης είναι απαραίτητη.

Από τι βουλώνουν οι σωλήνες της αποχέτευσης;

Οι σωλήνες βουλώνουν από μαγειρικά λίπη, τρίχες, χαρτί, υπολείμματα τροφής, οργανικά λύματα, σαπούνι, χώμα (λάσπη) και σε μερικές περιπτώσεις από ρίζες δέντρων.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να έρθετε για αποφράξεις στην Αγία Παρασκευή;

Μπορούμε να βρεθούμε σε λιγότερο από 20 λεπτά στην Αγία Παρασκευή και σε όλα τα βόρεια και ανατολικά προάστια.

Αν χρειαστεί η χρήση κάμερας στην απόφραξη πόσο κοστίζει;

Ο έλεγχος δικτύου με κάμερα έχει κόστος μεταξύ 80 και 120 ευρώ στον κλάδο μας. Η ποιότητα του εξοπλισμού παίζει καθοριστικό ρόλο στην τιμή. Το μήκος του καλωδίου, ο άρτιος ρομποτικός έλεγχος και η ποιότητα λήψης είναι στοιχεία που παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο σε μια δύσκολη διάγνωση της αποχέτευσης.


  ΚΤΙΡΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

  • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
  • ΠΛΟΙΑ
  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

  Μέθοδοι και τεχνικές απόφραξης

  Η χρήση ειδικών μηχανημάτων απόφραξης και ελέγχου των σωληνώσεων της αποχέτευσης, όπως ριζοκοπτικάψηφιακές κάμερες ανίχνευσης προβλημάτωνμηχανήματα με χρήση νερού υψηλής πιέσεως κ.α σας δίνουν οικονομικές και σίγουρες λύσεις για κάθε πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσετε, με εξασφαλισμένο αποτέλεσμαγρήγορα και άμεσα, γλυτώνοντάς σας μια και καλή από τις ταλαιπωρίες και τα υψηλά επιπλέον έξοδα.

  Επίσης, παρέχουμε μια σειρά υπηρεσιών που προλαμβάνουν τυχόντα μελλοντικά προβλήματα με την εφαρμογή συστηματικών συντηρήσεων στις αποχετευτικές σας εγκαταστάσεις και επαγγελματικούς καθαρισμούς των σωληνώσεων του δικτύου. Με αυτόν τον τρόπο ελαχιστοποιούμε την περίπτωση εμφάνισης απρόοπτων προβλημάτων και μεγιστοποιούμε το χρόνο ζωής των εγκαταστάσεων και των σωληνώσεων της αποχέτευσής σας.

  Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΛΑΧΟΣ θα εξυπηρετηθείτε με χρήση των πιο εξελιγμένων μηχανημάτων και πιστοποιημένων μεθόδων στον χώρο της απόφραξης δικτύων. Πάντα προσαρμόζουμε τις εφαρμογές μας στις ανάγκες της δικής σας αποχέτευσης διαφυλάσσοντας πως θα την επαναφέρουμε χωρίς να την τραυματίσουμε.

  Εξειδικευμένοι τεχνικοί αποχετεύσεων στην Αγία Παρασκευή

  Διαθέτουμε εξειδικευμένους και άρτια καταρτισμένους τεχνικούς για αποφράξεις στην Αγία Παρασκευή που όλα αυτά τα χρόνια έχουν αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία. Οι έλεγχοι μπορούν να πραγματοποιηθούν με τη χρήση κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης για να καθορίσουν την κατάσταση των σωλήνων, βοηθώντας τον προσδιορισμό της θέσης και την αιτία του βουλώματος.

  Οι τεχνικοί της «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» μπορούν να επιβεβαιώσουν την ακεραιότητα του συστήματός σας και να διασφαλίσουν ότι δεν θα έχετε προβλήματα, λόγω απρόβλεπτων καταστάσεων. Αν εντοπιστούν τυχόν προβλήματα, βουλώματα ή διαρροές, θα ξέρετε αμέσως τι ακριβώς θα χρειαστεί για να επιδιορθωθούν.

  Διάγνωση με κάμερα απόφραξης στην Αγία Παρασκευή

  Θα μπορούσε να βουλώσει ένας σωλήνας αποχέτευσης χωρίς να το γνωρίζετε;
  Τα σημάδια ότι υπάρχει εμπλοκή, ενδέχεται να μην εμφανίζονται για κάποιο χρονικό διάστημα και τα σημεία μπορεί να εμφανιστούν σε διαφορετική θέση από το βούλωμα. Όσο περισσότερο υπάρχει το πρόβλημα, τόσο μεγαλύτερη ζημιά προκαλεί στο κτίριό σας. Αυτό μπορεί να αποφευχθεί, αν εφαρμοστούν οι επιθεωρήσεις της αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης.

  Μέσω της χρήσης καινοτόμων τεχνολογιών, μπορούμε να επιθεωρήσουμε ολόκληρο το σύστημα των εγκαταστάσεων της αποχέτευσής σας, για να εντοπίσουμε ακριβώς πού είναι το πρόβλημα, ώστε να μπορέσουμε να προσδιορίσουμε τα πιο αποτελεσματικά βήματα για την αντιμετώπισή του. Η υπηρεσία επιθεώρησης με κάμερα, μας επιτρέπει να ελέγξουμε τους σωλήνες που τρέχουν κάτω από το πάτωμα, χωρίς να χρειάζεται να σκάψουμε.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  Χρήσιμες υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευσή σας

  Όταν χρειαζόμαστε απόφραξη της αποχέτευσης κάποιες φορές είναι η κορυφή του παγόβουνου σε σχέση με τα γενικότερα ζητήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει το αποχετευτικό δίκτυο. Οι πιο χρήσιμες επιπλέον υπηρεσίες που μπορεί να σας εξυπηρετήσουν σε κάποιο ζήτημα με το αποχετευτικό σας δίκτυο είναι ο έλεγχος με κάμερα (διάγνωση) ο καθαρισμός αποχέτευσης, η προληπτική συντήρηση της αποχέτευσης και η άντληση υδάτων. Ποιοι είναι όμως οι πιο σημαντικοί λόγοι που δημιουργούνται βουλώματα, διαρροές και βλάβες γενικότερα αλλά δεν έχουν άμεση σχέση με εμάς και την προσωπική χρήση;

  • Η κακή ποιότητα κατασκευής είναι ένας σημαντικός λόγος που το δίκτυο μας μπορεί να μας προκαλεί συνεχώς πρόβλημα. Κακή σχεδίαση, με διαμόρφωση γωνιών που δυσκολεύουν τη ροή του νερού, στενοί αγωγοί, κλπ.
  • Ένας άλλος σημαντικός λόγος είναι η παλαιότητα του δικτύου. Παρωχημένα υλικά κατασκευής, ταλαιπωρημένοι αγωγοί και πολλές παθογένειες που έχουν παρουσιαστεί με τον καιρό.
  • Τέλος, η κακή συντήρηση του γενικού ή του δικού μας δικτύου πολλές φορές είναι η αιτία των ζητημάτων που αντιμετωπίζουμε. Οι ανωμαλίες στο δίκτυο διαμορφώνονται προσθετικά, έτσι η καλή συντήρησή του είναι ζωτικής σημασίας.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχέτευσης στην ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και σε άλλες περιοχές

  Μαρούσι ΠεντέληΧαλάνδριΧολαργός

  Εκτός από αποφράξεις στην Αγία Παρασκευή εξυπηρετούμε και τις γύρω περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στη κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή των βορείων προαστίων.

  Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

  Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

  Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

  Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Προληπτικά μέτρα για την αποχέτευση

  ΟΧΙ

  Δεν πρέπει να ρίχνετε σκουπίδια, λίπη, τρίχες, υπολείμματα φαγητών και χαρτιά στην αποχέτευση. Αυτά σε συνδυασμό με οργανικές ύλες που δεν απορροφούνται από την αποχέτευση χτίζουν ένα σκληρό περίβλημα στις σωληνώσεις. Το αποτέλεσμα είναι, με τον καιρό, να μικραίνει η διάμετρος στις σωλήνες και να δημιουργείται βούλωμα στην αποχέτευση.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ - ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ

  NAI

  Πολύ χρήσιμο είναι να βάλουμε ένα προστατευτικό φίλτρο στα σιφώνια για να συγκρατούν κάθε απόρριμμα που ρίχνεται στην αποχέτευση.

  Προληπτικά μπορούμε κάθε 15 μέρες να αδειάζουμε ζεστό νερό στην αποχέτευση. Μια φορά τον μήνα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και μαγειρική σόδα και ξύδι.

  Είναι πολύ σημαντικό να παρατηρούμε σημάδια που μπορεί να προμηνύουν πρόβλημα όπως η κακή αποστράγγιση, οι μυρωδιές, η υγρασία σε τοίχους, και οι γάργαροι ήχοι κατά την αποστράγγιση.

  Το καπάκι της λεκάνης να είναι κλειστό γιατί μπορεί να πέσουν αντικείμενα χωρίς να το καταλάβουμε, όπως επίσης και μικρά παιχνίδια από τα παιδιά.

  Στους εξωτερικούς χώρους να σκουπίζουμε τακτικά γιατί φύλλα και χώματα θα βουλώσουν τα λούκια προκαλώντας πλημμύρες και υγρασίες.

  Τι να προσέξετε αν χρησιμοποιήσετε χημικά του εμπορίου για την απόφραξη της αποχέτευσης

  Τα χημικά καθαριστικά μπορούν να σας δώσουν γρήγορες λύσεις σε επιφανειακά προβλήματα. Πρέπει πάντα να είσαστε προσεκτικοί και να φοράτε γάντια και γυαλιά. Επίσης, πρέπει να διαβάσετε πολύ προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και να τις ακολουθήσετε πιστά, ιδιαίτερα όσον αφορά στην ποσότητα χημικού που θα ρίξετε στην αποχέτευση.

  Τα χημικά είναι βλαβερά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ενώ διαβρώνουν και τους αγωγούς της αποχέτευσης αν χρησιμοποιούνται σχετικά συχνά. Γενικά είναι μια λύση που δε σας προτείνουμε.

  Εύκολοι τρόποι για να ξεβουλώσετε την αποχέτευση μόνοι σας