ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στην Ανάβυσσο, είναι «τολμηρός ο βλάχος»

22940 28060

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ. Είμαστε σε θέση να χειριζόμαστε και τα πιο σύνθετα προβλήματα στις εγκαταστάσεις της αποχέτευσής σας, και οι τεχνικοί μας αντιμετωπίζουν κάθε αποχετευτικό ζήτημα είτε είναι πολύ μικρό ή πολύ μεγάλο με την ίδια σοβαρότητα και επαγγελματισμό. Αφήστε τους επαγγελματίες της «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» να ασχοληθούν με αυτά τα προβλήματα για σας. Επιλέξτε επαγγελματικό καθαρισμό και απόφραξη αποχέτευσης για οποιοδήποτε βούλωμα.

Δουλεύοντας τόσο στον οικιακό όσο και στον επιχειρηματικό και δημόσιο τομέα είμαστε υπερήφανοι για την ποιότητα και την ταχύτητα της εργασίας μας. Χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας όπως επιθεώρηση του αποχετευτικού δικτύου με ειδική ψηφιακή κάμερα για τον ακριβή εντοπισμό του πραγματικού προβλήματος στη γραμμή αποχέτευσης.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» έχει εμπειρία και τεχνογνωσία πολλών δεκαετιών, με λύσεις για όλα τα προβλήματα αποχέτευσής σας. Με 24ωρη τηλεφωνική και τεχνική κάλυψη, όλες τις μέρες του χρόνου, Σαββατοκύριακα και Αργίες. Επίσης ανταποκρινόμαστε άμεσα στη κλήση σας καθώς διαθέτουμε μεγάλο στόλο από κινητά συνεργεία σε όλες τις περιοχές της Αθήνας και της ανατολικής Αττικής.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟ

 • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στην Ανάβυσσο
 • Απόφραξη Νεροχύτη στην Ανάβυσσο
 • Απόφραξη Υδρορροής στην Ανάβυσσο
 • Απόφραξη Τουαλετών στην Ανάβυσσο
 • Απόφραξη Σιφωνιού στην Ανάβυσσο
 • Καθαρισμός Φρεατίων στην Ανάβυσσο
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στην Ανάβυσσο
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στην Ανάβυσσο
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στην Ανάβυσσο

ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ – ΞΕΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

Όταν θα αρχίσετε να παρατηρείτε ότι στο ντους, στο νιπτήρα ή στην τουαλέτα σας δεν απομακρύνονται τα νερά όπως πρέπει ή μένουν μόνιμα, μάλλον ήρθε η ώρα να καλέσετε έναν επαγγελματία για να ξεμπλοκάρει αυτές τις σωλήνες και να επαναφέρει την ομαλή ροή στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Οι έμπειροι και άριστα εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας είναι πλήρως εξοπλισμένοι για να διαγνώσουν και να επιδιορθώσουν το πρόβλημα στην αποχέτευσή σας επί τόπου.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ – FAQ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Το πιεστικό με υδροβολή είναι αποτελεσματικό με τις ρίζες των δένδρων που μπλοκάρουν την αποχέτευση;

Το πιεστικό με υδροβολή είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αφαιρεθούν οι ρίζες από τους σωλήνες σας. Η εκτόξευση νερού υψηλής πίεσης θα απομακρύνει τις ρίζες των δέντρων από τους σωλήνες, θα τις σπάσει και θα ξεπλύνει το εσωτερικό των σωληνώσεων. Υπάρχουν βέβαια ορισμένες δύσκολες περιπτώσεις που απαιτούν ειδικό ριζοκοπτικό μηχανισμό.

Τι συμβαίνει εάν μια λεκάνη είναι βουλωμένη για πολύ καιρό;

Όσο περισσότερο αφήνετε ένα φράγμα, τόσο περισσότερες ευκαιρίες υπάρχουν για να επιδεινωθεί το φράγμα. Τα πιο υδατοδιαλυτά μέρη του φράγματος θα διαλυθούν και τα υπόλοιπα θα γεμίσουν τα κενά, κάνοντας το φράξιμο χειρότερο.

Η Coca Cola ξεμπλοκάρει τη βουλωμένη τουαλέτα;

Εάν είστε τυχεροί, ο ευκολότερος τρόπος για να ξεβουλώσετε μια τουαλέτα είναι να την περιμένετε απλά. Αφήστε το νερό να διαλύσει το φράγμα και δοκιμάστε να ξεπλύνετε ξανά μετά από αρκετές ώρες. Ρίχνοντας μια καυστική σόδα (κόκα κόλα, για παράδειγμα) στη λεκάνη της τουαλέτας, μπορείτε να επιταχύνετε σημαντικά τη διαδικασία διάλυσης.

Αποφράξεις στην Ανάβυσσο, πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Οι τιμές απόφραξης διαμορφώνονται βάσει του χρόνου εργασιών, του είδους του προβλήματος, τη χρήση ή όχι διαγνωστικών μέσων και άλλα. Ενημερωθείτε για τις τιμές.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να έρθετε για αποφράξεις στην Ανάβυσσο;

Μπορούμε να βρεθούμε σε λιγότερο από 20 λεπτά στην Ανάβυσσο και σε όλα τα βόρεια προάστια.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

  • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
  • ΠΛΟΙΑ
  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ – ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

  Μέθοδοι και τεχνικές

  Ο καθαρισμός με υδροβολή είναι μια διαδικασία που θα καθαρίσει τις αποχετεύσεις σας σε χρόνο μηδέν. Διοχετεύοντας μια μεγάλη ποσότητα νερού μέσω των σωλήνων σας σε υψηλή πίεση, απομακρύνεται η συσσώρευση και τα μπλοκαρίσματα που έχουν δημιουργηθεί, επιτρέποντας στο νερό να αποστραγγιστεί, χωρίς να βλάψει τους σωλήνες. Πολλές φορές η συσσώρευση θα περιορίσει τη ροή αρκετά, ώστε να βουλώσουν οι μπανιέρες και οι τουαλέτες και θα μπορούσε να οδηγήσει σε δημιουργία υπερχειλίσεων στο σπίτι σας.

  Η χρήση χημικών απόφραξης μπορεί να καταστρέψει τους σωλήνες σας και μπορεί να βλάψει τους σωλήνες σας περισσότερο, από το να τους βοηθήσει. Ένα ηλεκτροκίνητο, περιστροφικό μηχάνημα μπορεί να ξεβουλώσει και να ανακουφίσει τους σωλήνες σας από ένα φράγμα, αλλά δεν καθαρίζει σωστά τους σωλήνες σας όπως κάνει ένα πιεστικό μηχάνημα υδροβολής. Η υψηλή πίεση του νερού θα αφαιρέσει τα συντρίμμια από τις πλευρές των σωληνώσεων σας όπως λίπος ή άλλες συσσωρεύσεις.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ – HOTSPOT ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ

  Έχουμε πάντα ως στόχο την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Ο εξοπλισμός των φορτηγών μας μπορεί να αντιμετωπίσει όλες τις δυσκολίες και να ξεβουλώσει τα πάντα.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  Χρήσιμες υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευσή σας

  Προσφέρουμε σε πολλούς πελάτες μας ένα προληπτικό πρόγραμμα συντήρησης για προβληματικά συστήματα αποχέτευσης. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε τον τακτικό καθαρισμό αποχέτευσης για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, το οποίο μειώνει σημαντικά τις πιθανότητες των καταστάσεων έκτακτης ανάγκης για το δίκτυο αποχέτευσης.

  Σας παρέχουμε επίσης, επιθεώρηση των σωλήνων του δικτύου σας με χρήση ειδικής ψηφιακής κάμερας ελέγχου της αποχέτευσης από έμπειρο τεχνικό για να διασφαλιστεί ότι δε θα επανεμφανιστούν στο μέλλον, προβλήματα στις εγκαταστάσεις του συστήματος αποχέτευσής σας.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων
  ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ και άλλες περιοχές επέμβασης

  Ραφήνα ΠαλλήνηΑγία Παρασκευή ΚορωπίΑθήνα

  Εκτός από αποφράξεις στην Ανάβυσσο εξυπηρετούμε και πολλές άλλες περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στην κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας.

  Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

  Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

  Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

  Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Τα ΝΑΙ και ΟΧΙ του αποχετευτικού συστήματος

  ΟΧΙ

  ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ στις αποχετεύσεις σας χαρτιά, τρίχες (από ξύρισμα – λούσιμο – χτένισμα), είδη ατομικής υγιεινής, λίπη, αποφάγια, πάνες, σερβιετάκια, προφυλακτικά, περιττώματα ζώων. Επειδή η διαδικασία δημιουργίας βουλώματος από συσσωματώσεις λειτουργεί προσθετικά, κάθε τι που πέφτει στις οπές των αποχετεύσεων είναι και άλλο ένα τούβλο (μικρό ή μεγάλο) στον τοίχο που θα δημιουργήσετε μέσα στους σωλήνες σας. Κανονικά οι αποχετεύσεις πρέπει να δέχονται μόνο νερό και ανθρώπινα περιττώματα. Επιπρόσθετα η κακή μεταχείριση και χρήση των αποχετεύσεων επιδεινώνει το ήδη βαθιά τραυματισμένο περιβάλλον.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ - ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ

  NAI

  ΑΝ, χρησιμοποιήσετε αυτά τα πάμφθηνα διχτυωτά καλύμματα (πλαστικά, αλουμινένια, νίκελ ή σιδερένια) θα αποφύγετε ένα σωρό μικροσκουπιδάκια που γλιστρούν στην οπή αποστράγγισης.

  ΑΝ, καθαρίζετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα τις αποχετεύσεις με ζεστό νερό με λίγο ξύδι και μαγειρική σόδα, θα βοηθήσουν στη μακροζωία των σωλήνων αλλά και στην ελαχιστοποίηση των βουλωμάτων. Επιπροσθέτως, αυτά τα καθαρά και φυσικά υλικά βοηθούν στη μείωση των βακτηρίων και τις δυσοσμίες.

  ΑΝ δείτε κάτι ύποπτο όπως π.χ. το νερό να κατεβαίνει αργά σε κάποια από τις αποχετεύσεις ή να βγαίνει άσχημη μυρωδιά από αυτές, τότε ξεκινήστε τη διαδικασία προληπτικής καθαριότητας ώστε να μην αντιμετωπίσετε επίμονα βουλώματα.

  ΑΝ υπάρχουν μικρά παιδιά στο σπίτι, να τους μάθετε ότι η λεκάνη δεν είναι κουβάς αχρήστων. Επίσης, όταν η λεκάνη της τουαλέτας δε χρησιμοποιείται το καπάκι να είναι κλειστό.

  ΑΝ ο αέρας φέρνει χώματα, φύλλα και κλαδάκια πρέπει οι εξωτερικοί χώροι να σκουπίζονται τακτικά, γιατί υπάρχει κίνδυνος να ξεχειλίσουν τα νερά στα λούκια κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθεί υγρασία τους τοίχους.

  Πληροφορίες για τη χρήση χημικών καθαριστικών απόφραξης του εμπορίου

  Όταν ρίχνετε το χημικό καθαριστικό αποχέτευσης μέσα στους σωλήνες, οι χημικές ουσίες αντιδρούν με το φράξιμο και προκαλούν χημική αντίδραση που παράγει θερμότητα. Αυτή η υψηλή θερμοκρασία συναινεί στη διάλυση του βουλώματος ή στην υγροποίησή του έτσι ώστε να μπορεί να ρεύσει μέσα στην αποχέτευση. Υπάρχει όμως και η κακή πλευρά σε αυτή τη διαδικασία. Η υπερβολική θερμότητα δεν επηρεάζει μόνο το φράξιμο αλλά και τη υγεία των σωλήνων ειδικά αν είναι πλαστικοί ή είναι ταλαιπωρημένοι λόγω παλαιότητας. Έτσι, ενώ φαινομενικά δείχνει μία εύκολη και βολική λύση, καλό είναι να υπολογίσετε και τα πιθανά μελλοντικά προβλήματα, ένα εκ των οποίων αφορά στις δαπάνες αλλαγής ή επισκευής που στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι αρκετά υψηλές.

  Όταν χρησιμοποιείτε χημικά καθαριστικά για απόφραξη πρέπει πάντα να είστε προστατευμένοι με γάντια και γυαλιά. Αυτά τα προϊόντα είναι βλαβερά για την ανθρώπινη υγεία και εξαιρετικά επικίνδυνα για το περιβάλλον. Πριν τη διαδικασία εφαρμογής τους να διαβάζετε πολύ προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης του κάθε κατασκευαστή.

  Εύκολοι τρόποι για να ξεβουλώσετε την αποχέτευση μόνοι σας