ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥΝΙΟ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥΝΙΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στο Σούνιο, είναι «τολμηρός ο βλάχος»

2294 028 060

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥΝΙΟ. Για πάνω από σαράντα χρόνια δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των αποφράξεων. Προσφέρουμε άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση των αποχετευτικών προβλημάτων του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Τα κινητά συνεργεία μας εγγυώνται την ποιοτική και ταχύτατη επαναφορά των αποχετεύσεών σας στην κανονική τους λειτουργίας. Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις σας σε θέματα αποφράξεων καθώς ασχολούμαστε με όλο το φάσμα των αποχετευτικών θεμάτων.

Αν επιθυμείτε να ξεβουλώσουν οι σωλήνες της αποχέτευσης σας άμεσα, μπορούμε να εκπληρώσουμε την επιθυμία σας, παρέχοντας παράλληλα επαγγελματική εξυπηρέτηση και λογικές τιμές. Οι τεχνικοί μας είναι ειδικοί στην απόφραξη και τον καθαρισμό των αποχετεύσεων.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥΝΙΟ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Με έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό και τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ σας παρέχει τις πιο επαγγελματικές και πιο οικονομικές λύσεις αποφράξεων όλο το 24ωρο! Ξεβουλώνουμε και καθαρίζουμε όλες τις αποχετεύσεις και σωληνώσεις!

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥΝΙΟ

 • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στο Σούνιο
 • Απόφραξη Νεροχύτη στο Σούνιο
 • Απόφραξη Υδρορροής στο Σούνιο
 • Απόφραξη Τουαλετών στο Σούνιο
 • Απόφραξη Σιφωνιού στο Σούνιο
 • Καθαρισμός Φρεατίων στο Σούνιο
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στο Σούνιο
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στο Σούνιο
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στο Σούνιο

ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥΝΙΟ – ΞΕΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ

Εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες μεθόδους απόφραξης και χρησιμοποιούμε, εκτός των άλλων, πιεστικό μηχάνημα υδροβολής για το ξεβούλωμα των αποχετεύσεων. Όλες οι τεχνικές απόφραξης και καθαρισμού που πραγματοποιούμε αφήνουν άθικτες τις σωληνώσεις, χωρίς να επιφέρουν οποιαδήποτε φθορά κατά την εργασία μας. Αφαιρούμε όλα τα εμπόδια (μαγειρικά λίπη, τρίχες, υπολείμματα τροφών, χαρτιά, μωρομάντιλα, πουρί, μικροαντικείμενα κ.λ.π. ) που φράζουν τους αγωγούς.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥΝΙΟ | Συχνές ερωτήσεις

Πως σταματάω την ανάπτυξη λιπών στους σωλήνες;

Το πιο αποτελεσματικό καθαριστικό που μπορείτε να φτιάξετε είναι ένα μείγμα μισού ζεστού νερού και μισού ξιδιού. Μπορείτε επίσης να ρίξετε ζεστό νερό στην αποχέτευσή σας για να μαλακώσετε το λίπος μέσα στις αποχετεύσεις σας, βοηθώντας το να κινηθεί κατά μήκος των σωλήνων.

Πώς να ξεβουλώσετε τη λεκάνη τουαλέτας όταν δεν έχετε βεντούζα (έμβολο);

Αν δεν έχετε έμβολο στο σπίτι μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε μια βούρτσα τουαλέτας ή ένα φίδι υδραυλικού (ατσαλίνα) για να σπάσετε τη φραγή. Μπορείτε επίσης να ρίξετε σαπούνι και ζεστό (αλλά όχι βραστό) νερό στη λεκάνη της τουαλέτας για να προσπαθήσετε να διαλύσετε το φράγμα και να το μετακινήσετε.

Γιατί το νερό του νεροχύτη μου μπαίνει στο μπάνιο μου;

Εάν τα λύματα από την κουζίνα σας αναβλύζουν στη μπανιέρα σας, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει φράγμα κάπου μέσα στις αποχετεύσεις, πιο βαθιά από την οπή αποστράγγισης. Ανάλογα με το μέγεθος του σπιτιού σας, το βούλωμα θα μπορούσε να είναι στην πρώτη φάση, που συνδυάζει την κουζίνα με τη μπανιέρα σας, ή πιο κάτω προς τον κεντρικό αγωγό του σπιτιού.

Αποφράξεις στο Σούνιο, πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Οι τιμές απόφραξης διαμορφώνονται βάσει του χρόνου εργασιών, του είδους του προβλήματος, τη χρήση ή όχι διαγνωστικών μέσων και άλλα. Ενημερωθείτε για τις τιμές.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να έρθετε για αποφράξεις στο Σούνιο;

Μπορούμε να βρεθούμε σε λιγότερο από 20 λεπτά στο Σούνιο και σε όλη την Αθήνα.


  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

  • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
  • ΠΛΟΙΑ
  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥΝΙΟ – ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ

  Απόφραξη και έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα

  Η διάγνωση με κάμερα απόφραξης είναι το ιδανικό εργαλείο για να βρίσκουμε την πραγματική αιτία των βουλωμάτων ή να εξερευνούμε όλο το μήκος του αποχετευτικού δικτύου. Είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να ταξιδεύει μέσα στις σωληνώσεις με τον κατάλληλο χειρισμό και να μεταδίδει ό,τι βλέπει σε οθόνη. Μπορείτε να δείτε καθαρά τι εμποδίζει τις σωληνώσεις σας, από μικροαντικείμενα μέχρι ρίζες δένδρων. Με αυτή τη διαδικασία έχετε πλήρη εικόνα της κατάστασης της αποχετευτικής σας γραμμής.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥΝΙΟ – HOTSPOT ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥΝΙΟ

  Τα συνεργεία μας έρχονται ταχύτατα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥΝΙΟ – ΡΙΖΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

  Χρήσιμες υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευσή σας

  Οι ρίζες των δέντρων χρειάζονται νερό για να επιβιώσουν και να αναπτυχθούν. Αναζητώντας νερό εισχωρούν στους σωλήνες από μικρές ρωγμές ή από χαλαρούς αρμούς και σιγά σιγά γεμίζει με λεπτές ίνες οι οποίες μεγαλώνουν.

  Εάν υποψιάζεστε ότι έχετε βούλωμα το οποίο οφείλεται σε ρίζες, καλέστε μας. Τέτοιες αποφράξεις είναι αρκετά πολύπλοκες, δύσκολες και χρειάζονται ειδικό εξοπλισμό. Ο τεχνικός μας με τη χρήση αποχετευτικής κάμερας θα μπορέσει να εντοπίσει το ακριβές σημείο της εισβολής των ριζών. Με τη χρήση ειδικών ριζοκοπτικών μηχανημάτων θα αφαιρέσει τις ρίζες και θα τις απομακρύνει. Τέλος, με τον πιεστικό μηχανισμό υδροβολής θα καθαρίσει πλήρως τις σωληνώσεις ώστε να είναι πλέον πεντακάθαρος. Τονίζουμε ότι οι χημικές αποφράξεις απαγορεύονται σε τέτοιους είδους βουλώματα, γιατί πιθανότατα θα καταστρέψουν το δέντρο.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων
  ΣΟΥΝΙΟ και άλλες περιοχές επέμβασης

  Ραφήνα ΠαλλήνηΑγία Παρασκευή ΚορωπίΑθήνα

  Εκτός από αποφράξεις στο Σούνιο εξυπηρετούμε και πολλές άλλες περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στην κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή των Αθηνών.

  Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

  Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

  Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

  Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥΝΙΟ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Υλικά που δεν πρέπει να πετάμε στην αποχέτευση

  Οι αποχετεύσεις είναι κατασκευασμένες για να δέχονται νερά και τα ανθρώπινα οργανικά απόβλητα (περιττώματα). Οτιδήποτε άλλο δυσχεραίνει την ομαλή λειτουργία του αποχετευτικού σας δικτύου. Σας παραθέτουμε κάποια υλικά τα οποία δεν πρέπει να ρίχνουμε στις αποχετεύσεις μας,

  Υπολείμματα καφέ

  Μπορεί να ξεπλένετε στην αποχέτευση του νεροχύτη κάθε μέρα καφέδες και μπρίκια και να μην είχατε ποτέ βουλωμένη αποχέτευση, μέχρι να σας συμβεί! Δυστυχώς, τα κατακάθια του καφέ δε διασπώνται στο νερό, έτσι αντί να ξεπλένονται και να φεύγουν από τους σωλήνες, συσσωρεύονται μεταξύ τους και όσο περνάει ο καιρός, τα κατακάθια, μαζί με άλλα υλικά, μπορούν να σχηματίσουν μία συστάδα και να γεμίσουν την αποχέτευση μέχρι να εξελιχθεί σε βούλωμα.

  Κελύφη αυγών

  Τα τσόφλια των αυγών είναι μια αιτία απόφραξης σωλήνων αποχετεύσεων. Και αυτό γιατί οι αιχμηρές άκρες του κελύφους των αυγών μπορεί να προσκολληθούν σε άλλα υλικά που βρίσκουν τον δρόμο τους στους σωλήνες αποχέτευσης της κουζίνας σας. Το αποτέλεσμα είναι ο σχηματισμός φράγματος στο σωλήνα αποχέτευσης.

  Μαγειρεμένα λάδια και λίπη προκαλούν βούλωμα αποχετεύσεων

  Όταν λάδια και λίπη χύνονται ή ξεπλένονται στους νεροχύτες, τις αποχετεύσεις ή τις τουαλέτες σας, εισέρχονται στο σύστημα αποχέτευσης όπου ψύχονται, σκληραίνουν και κολλάνε στα εσωτερικά τοιχώματα των σωλήνων αποχέτευσης. Με την πάροδο του χρόνου, καθώς περισσότερα λάδια και λίπη προστίθενται στο σύστημα, αυτά τα εμπόδια αποχέτευσης συσσωρεύονται και σκληραίνουν μέχρι να βουλώσουν εντελώς τους σωλήνες. Η σκληρότητα των μπλοκαρίσματος καθιστά δύσκολο τον καθαρισμό τους.

  Ετικέτες φρούτων και συσκευασίας φαγητών

  Όταν πρόκειται να φάτε ένα μήλο ή μια μπανάνα, οι πιθανότητες να υπάρχει ένα αυτοκόλλητο στη φλούδα του φρούτου είναι αρκετά υψηλές. Πράγματι, αυτό χρειάζεται είτε για την τιμή του φρούτου, εκτός από τυχόν κανονισμούς και πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζει ο αγοραστής. Αν και μπορεί να είναι η ευκολότερη κίνηση, να πετάξετε δηλαδή αυτό το μικρό αυτοκόλλητο στην αποχέτευση, θα πρέπει πραγματικά να αρχίσετε να το ξανασκεφτείτε. Με την πάροδο του χρόνου θα μπορούσε να δημιουργήσει φράγμα στους σωλήνες σας καθώς θα μπορούσαν να κολλήσουν στα τοιχώματα του σωλήνα.

  Χαρτί και βαμβάκι

  Ακόμη και αντικείμενα όπως χαρτοπετσέτες και χαρτομάντιλα προσώπου δεν είναι φιλικά προς την τουαλέτα και τους σωλήνες των αποχετεύσεων. Αυτό μπορεί να φαίνεται περίεργο, καθώς είναι κατασκευασμένα από χαρτί. Δεν όμως είναι σχεδιασμένα για να διαλύονται εύκολα, γι’ αυτό έχουν μεγαλύτερη καθαριστική δύναμη και μπορούν να απορροφούν το νερό.

  Το βαμβάκι όταν βραχεί μαζεύει και γίνεται μία μικρή σφαίρα η οποία προσκολλάται εύκολα σε άλλα υλικά. Είναι ό,τι χειρότερο για την αποχέτευση.

  Προφυλακτικά

  Τα προφυλακτικά είναι ένα άλλο κοινό αντικείμενο που πολλοί άνθρωποι πετούν στις τουαλέτες τους επειδή φαίνεται σαν η πιο βολική επιλογή για απόρριψη. Δυστυχώς, το ξέπλυμα των προφυλακτικών είναι επίσης ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο αποχετευτικό σας σύστημα.

  Το λατέξ που χρησιμοποιείται για την κατασκευή προφυλακτικών έχει σχεδιαστεί για να αποτρέπει τη διαφυγή των σωματικών υγρών, επομένως το υλικό είναι πολύ πιο δυνατό από όσο νομίζετε. Το προφυλακτικό είναι φτιαγμένο από καουτσούκ και είναι βέβαιο ότι θα κολλήσει κάπου στα αποχετευτικό σύστημα και μερικές φορές δυστυχώς εμπλέκεται με διάφορα άλλα υλικά σε αρκετά βαθύ σημείο των σωληνώσεων.

  Οδοντικό νήμα

  Ένα κομμάτι οδοντικού νήματος φαίνεται εντελώς ακίνδυνο, σωστά; Είναι λεπτό και λογικά χωράει εύκολα στις αποχετεύσεις χωρίς να προκαλεί κανένα πρόβλημα, τουλάχιστον φαινομενικά. Δυστυχώς, λόγω της δράσης του στροβιλισμού και των στενών χώρων μέσα στις αποχετεύσεις, το οδοντικό νήμα έχει την τάση να τυλίγεται γύρω από άλλα αντικείμενα, συγκρατώντας τα μαζί σε σχηματισμό που μπορεί να προκαλέσει απόφραξη της αποχέτευσης. Συνήθως, θα πρέπει να πετάτε το οδοντικό νήμα στα σκουπίδια.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥΝΙΟ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Πώς να απαλλαγείτε από τις μυρωδιές του νεροχύτη της κουζίνας

  Γιατί εμφανίζονται μυρωδιές από την αποχέτευση της κουζίνας

  Υπάρχουν δύο κύριοι λόγοι για τους οποίους η αποχέτευση της κουζίνας σας μπορεί να μυρίζει:

  1. Συσσώρευση τροφής και υπολειμμάτων στον αγωγό αποχέτευσης. Οτιδήποτε ρίχνετε στο νεροχύτη σας, εκτός από το νερό, μπορεί να κολλήσει στα πλαϊνά των σωλήνων ή να καθίσει στο σιφώνι. Και με την πάροδο του χρόνου, τα βακτήρια θα το κάνουν να αποσυντεθεί και να μυρίσει.
  2. Μυρίζουν οι σωλήνες σας από την αποχέτευση. Εάν δεν υπάρχει νερό στο σιφώνι (το σωλήνα κάτω από το νεροχύτη σε σχήμα U) λόγω διαρροής ή εξάτμισης, τα αέρια αποχέτευσης θα απελευθερωθούν από τον σωλήνα σας. Η λύση είναι να διερευνήσετε το σιφώνι για διαρροές ή εμπόδια. Για να το διορθώσετε, μπορεί να χρειαστεί να αφαιρέσετε το σιφώνι και να το καθαρίσετε.
  3. Μούχλα. Σε ορισμένες σπάνιες περιπτώσεις, οι μυρωδιές της κουζίνας προκαλούνται από μούχλα.

  Πώς να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά

  Παρακάτω είναι μια λίστα με διάφορες μεθόδους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να απαλλαγείτε από τις δυσάρεστες οσμές του νεροχύτη της κουζίνας.

  Για μυρωδιές φαγητού που σαπίζουν, δοκιμάστε μία από τις παρακάτω μεθόδους καθαρισμού μόνοι σας. Για μυρωδιές αερίων αποχέτευσης κάνετε έλεγχο στο σιφώνι σας.

  1. Ζεστό νερό

  1. Βράζουμε ένα μπρίκι γεμάτο νερό, το αφήνουμε λίγο για να φθάσει στους 80 βαθμούς Κελσίου.
  2. Χύστε το αργά στην οπή του νεροχύτη
  3. Περίμενε 5 λεπτά
  4. Ανοίξτε την κρύα βρύση για να αναγκάσετε το υπόλοιπο λίπος να πήξει και να ξεπλυθεί

  2. Λευκό ξύδι

  1. Ρίξτε μια μικρή ποσότητα λευκού ξιδιού στην οπή του νεροχύτη
  2. Αφήστε το να σταθεί για 30 λεπτά
  3. Ξεπλύνετε με ζεστό νερό

  3. Μαγειρική σόδα και ξύδι

  1. Ρίξτε μισό φλιτζάνι μαγειρική σόδα στην οπή του νεροχύτη
  2. Ρίξτε 1 φλιτζάνι ξύδι στην τρύπα
  3. Αφήστε το διάλυμα να αφρίσει και αφήστε το να σταθεί για μερικές ώρες
  4. Ρίξτε λίγο ζεστό νερό στην οπή για να ξεπλύνετε τα πάντα

  Ελέγξτε το σιφώνι

  Το σιφώνι κάτω από τον νεροχύτη της κουζίνας σας το οποίο είναι επίσης γνωστό και ως παγίδα αερίων αποχέτευσης. Αυτή η κάμψη σε σχήμα U πρέπει να είναι πάντα γεμάτη νερό και να λειτουργεί ως φράγμα για να σταματά τις μυρωδιές της αποχέτευσης να διαφεύγουν προς τα πάνω.

  Ελέγξτε τα ακόλουθα:

  Έχει εξατμιστεί το νερό στην καμπή U; Αυτό μπορεί να συμβεί αν έχετε πάει διακοπές και δεν τρέχεει το νερό για κάποιο διάστημα. Η απλή λύση είναι να τρέξετε λίγο νερό για να γεμίσετε το σιφώνι.

  Υπάρχει διαρροή στο σιφώνι; Ελέγξτε για σταγόνες ή υγρές κηλίδες κάτω από το νεροχύτη. Εάν υπάρχει διαρροή, καλέστε έναν επαγγελματία.

  Υπάρχει εμπόδιο στο σιφώνι; Εάν εξακολουθεί να υπάρχει απόφραξη μετά τον καθαρισμό, αφαιρέστε το U-bend με ένα κλειδί και καθαρίστε το με μια συρμάτινη βούρτσα.