ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΤΕΜΙΣ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΤΕΜΙΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στην Αρτέμιδα, είναι «τολμηρός ο βλάχος»

22940 28060

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΤΕΜΙΣ. Με 40 και πλέον χρόνια εμπειρίας στην απόφραξη αποχετεύσεων η εταιρεία αποφράξεων «ΒΛΑΧΟΣ» είναι σε θέση να προσφέρει πολύτιμες, εξαιρετικές και αξιόπιστες υπηρεσίες. Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας συνδυάζοντας την τεχνογνωσία και την προηγμένη τεχνολογία θα εφαρμόσουν με τον πιο αποτελεσματικό, διακριτικό και επαγγελματικό τρόπο την εργασία απόφραξης – καθαρισμού άντλησης υδάτων. Για εμάς δεν έχει σημασία το είδος της εργασίας, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας παρέχει άριστες υπηρεσίες. Εμπιστευτείτε μας!

Έχουμε καθιερωθεί στον τομέα των αποχετεύσεων ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες. Όχι μόνο υποσχόμαστε γρήγορη και εγγυημένη λύση για όλες τις αποχετευτικές σας ανάγκες στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, αλλά προσφέρουμε και συμβουλές καθώς επίσης και προτάσεις προληπτικού καθαρισμού για αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΤΕΜΙΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Είμαστε αφοσιωμένοι στο να σας παρέχουμε όχι απλά την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, αλλά την άριστη. Θα φτάσουμε την καθορισμένη ώρα που έχουμε προγραμματίσει εκτός και αν το πρόβλημα στην αποχέτευση σας είναι ξαφνικό. Είμαστε κοντά σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο.

Γνωρίζουμε πολύ καλά τις βουλωμένες αποχετεύσεις. Αναλαμβάνουμε αποφράξεις οποιουδήποτε επιπέδου δυσκολίας. Τα οχήματα του στόλου μας είναι πλήρως εξοπλισμένα για όλες τις περιπτώσεις.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ

 • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στην Αρτέμιδα
 • Απόφραξη Νεροχύτη στην Αρτέμιδα
 • Απόφραξη Υδρορροής στην Αρτέμιδα
 • Απόφραξη Τουαλετών στην Αρτέμιδα
 • Απόφραξη Σιφωνιού στην Αρτέμιδα
 • Καθαρισμός Φρεατίων στην Αρτέμιδα
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στην Αρτέμιδα
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στην Αρτέμιδα
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στην Αρτέμιδα

ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΤΕΜΙΣ – ΞΕΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

Όταν πρόκειται για την απόφραξη και τον καθαρισμό αποχετεύσεων, η Αποφράξεις «ΒΛΑΧΟΣ» στην Αρτέμιδα έχει όλη την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό που χρειάζεται για να γίνει η δουλειά γρήγορα, επαγγελματικά και με εγγυημένα αποτελέσματα. Ξεβουλώνουμε τα πάντα σε ό,τι αφορά στις αποχετεύσεις με ευκολία

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΤΕΜΙΣ – FAQ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τι μπορείτε να ρίξετε στη λεκάνη της τουαλέτας για να την ξεβουλώσετε;

Ένας εντελώς φυσικός, και ακίνδυνος, τρόπος για να ξεβουλώσετε τη λεκάνη της τουαλέτας σας είναι να ρίξετε ένα μείγμα ζεστού νερού και σαπουνιού και να το αφήσετε να δράσει για 30 λεπτά έως μία ώρα. Να είστε προσεκτικοί όταν χρησιμοποιείτε χημικές ουσίες του εμπορίου, καθώς η ανάμειξή τους μπορεί να οδηγήσει σε επιβλαβείς αναθυμιάσεις ή έντονες χημικές αντιδράσεις. Φροντίστε να φοράτε ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό, όπως γάντια και γυαλιά, εάν διαλέξετε αυτή τη λύση.

Αν ένα δένδρο με τις ρίζες του είναι η αιτία βουλώματος της αποχέτευσης, μπορώ να το αφαιρέσω;

Τα δέντρα δεν αφαιρούνται επειδή οι ρίζες εισέρχονται στη γραμμή αποχέτευσης του σπιτιού. Οι ρίζες των δέντρων δεν αναπτύσσονται σε σωλήνες που είναι απαλλαγμένοι από ρωγμές ή ελαττώματα, οπότε η ανάπτυξη των ριζών είναι το σύμπτωμα και όχι η αιτία του προβλήματος.

Πώς να αποτρέψετε το φράξιμο των τουαλετών;

Η φραγή της λεκάνης της τουαλέτας είναι φυσικό επακόλουθο όταν δε γνωρίζετε τι πρέπει να αποφεύγετε. Δεν πρέπει να ρίχνετε στη λεκάνη το χαρτί υγείας. Επίσης, ρυθμίστε σωστά το επίπεδο έκπλυσης. Προσπαθήστε να καθαρίζετε συχνά το μέσα μέρος του χείλους της λεκάνης σας για να αποφύγετε τυχόν βουλώματα.όταν δε γνωρίζετε τι πρέπει να αποφεύγετε. Δεν πρέπει να ρίχνετε στη λεκάνη το χαρτί υγείας. Επίσης, ρυθμίστε σωστά το επίπεδο έκπλυσης. Το επιπλέον νερό στη λεκάνη της τουαλέτας σας δεν είναι καλό. Επίσης, προσπαθήστε να καθαρίζετε συχνά τη λεκάνη της τουαλέτας σας για να αποφύγετε τυχόν βουλώματα.

Αποφράξεις στην Αρτέμιδα, πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Οι τιμές απόφραξης διαμορφώνονται βάσει του χρόνου εργασιών, του είδους του προβλήματος, τη χρήση ή όχι διαγνωστικών μέσων και άλλα. Ενημερωθείτε για τις τιμές.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να έρθετε για αποφράξεις στην Αρτέμιδα;

Μπορούμε να βρεθούμε σε λιγότερο από 20 λεπτά στην Αρτέμιδα και σε όλα τα βόρεια προάστια.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

  • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
  • ΠΛΟΙΑ
  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΤΕΜΙΣ – ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

  Μέθοδοι και τεχνικές

  Αν βιντεοσκοπήσουμε τους σωλήνες σας, θα σας δείξουμε ακριβώς πού βρίσκονται τα μπλοκαρίσματα που προκαλούν όλα τα αποχετευτικά προβλήματά σας, παρατηρώντας και εξηγώντας σας κάθε στάδιο της διαδικασίας επιθεώρησης. Θέλουμε να ενημερωθείτε για την πραγματική κατάσταση των σωληνώσεών σας αλλά και για όλη τη διαδικασία και να αισθανθείτε άνετα γνωρίζοντας ότι θα αντιμετωπίσουμε τις ανησυχίες σας όπως ακριβώς αν ήταν δικές μας.

  Η μέθοδος της απόφραξης με κάμερα αποκαλύπτει όλα τα κρυφά προβλήματα ή τις φθορές των αγωγών σας όσο βαθιά και αν βρίσκονται. Επίσης, με την κατάλληλη τεχνική εντοπίζονται πρόωρες βλάβες, χαμένα μικροαντικείμενα αλλά και καταγραφή της βιντεοσκόπησης, εφόσον το ζητήσετε, ως αποδεικτικά στοιχεία από βλάβες που σας προκάλεσαν τρίτοι.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΤΕΜΙΣ – HOTSPOT ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΤΕΜΙΣ

  Η υγεία, η ασφάλεια, το περιβάλλον και η ποιότητα είναι οι τέσσερις ακρογωνιαίοι λίθοι της εταιρείας μας. οι οποίες παρέχουν τις γερές βάσεις για την επιτυχημένη πορεία μας.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΤΕΜΙΣ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  Χρήσιμες υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευσή σας

  Ο καθαρισμός με υδροβολή είναι ένας πολύ πιο ασφαλής τρόπος για να καθαρίσετε τους σωλήνες σας από τα επιβλαβή χημικά, οπότε προτού να ρίξετε άγνωστα σκευάσματα στην αποχέτευσή σας καλέστε τους τεχνικούς της «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» να ρίξουν μια ματιά.

  Ο νούμερο 1 στόχος είναι πάντα να παρέχουμε στους πελάτες μας ποιοτική, φιλική εξυπηρέτηση από πεπειραμένους τεχνικούς. Οι τεχνικοί μας είναι πλήρως εκπαιδευμένοι και παραμένουν σε επαφή με τις νέες τεχνολογίες, έτσι ώστε να μπορούν να σας παρέχουν αποτελεσματικές λύσεις για όλες σας τις αποχετευτικές ανησυχίες. Κατανοούμε ότι η ανταγωνιστική τιμολόγηση από μόνη της δεν κάνει μία εταιρεία ποιοτική. Η αφοσίωσή μας στην ουσία της απόφραξης είναι που μας διαφοροποιεί από τους υπόλοιπους.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων
  ΑΡΤΕΜΙΣ και άλλες περιοχές επέμβασης

  Ραφήνα ΠαλλήνηΑγία Παρασκευή ΚορωπίΑθήνα

  Εκτός από αποφράξεις στην Αρτέμιδα εξυπηρετούμε και πολλές άλλες περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στην κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας.

  Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

  Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

  Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

  Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΤΕΜΙΣ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Τα ΝΑΙ και ΟΧΙ του αποχετευτικού συστήματος

  ΟΧΙ

  ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ στις αποχετεύσεις σας χαρτιά, τρίχες (από ξύρισμα – λούσιμο – χτένισμα), είδη ατομικής υγιεινής, λίπη, αποφάγια, πάνες, σερβιετάκια, προφυλακτικά, περιττώματα ζώων. Επειδή η διαδικασία δημιουργίας βουλώματος από συσσωματώσεις λειτουργεί προσθετικά, κάθε τι που πέφτει στις οπές των αποχετεύσεων είναι και άλλο ένα τούβλο (μικρό ή μεγάλο) στον τοίχο που θα δημιουργήσετε μέσα στους σωλήνες σας. Κανονικά οι αποχετεύσεις πρέπει να δέχονται μόνο νερό και ανθρώπινα περιττώματα. Επιπρόσθετα η κακή μεταχείριση και χρήση των αποχετεύσεων επιδεινώνει το ήδη βαθιά τραυματισμένο περιβάλλον.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ - ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ

  NAI

  ΑΝ, χρησιμοποιήσετε αυτά τα πάμφθηνα διχτυωτά καλύμματα (πλαστικά, αλουμινένια, νίκελ ή σιδερένια) θα αποφύγετε ένα σωρό μικροσκουπιδάκια που γλιστρούν στην οπή αποστράγγισης.

  ΑΝ, καθαρίζετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα τις αποχετεύσεις με ζεστό νερό με λίγο ξύδι και μαγειρική σόδα, θα βοηθήσουν στη μακροζωία των σωλήνων αλλά και στην ελαχιστοποίηση των βουλωμάτων. Επιπροσθέτως, αυτά τα καθαρά και φυσικά υλικά βοηθούν στη μείωση των βακτηρίων και τις δυσοσμίες.

  ΑΝ δείτε κάτι ύποπτο όπως π.χ. το νερό να κατεβαίνει αργά σε κάποια από τις αποχετεύσεις ή να βγαίνει άσχημη μυρωδιά από αυτές, τότε ξεκινήστε τη διαδικασία προληπτικής καθαριότητας ώστε να μην αντιμετωπίσετε επίμονα βουλώματα.

  ΑΝ υπάρχουν μικρά παιδιά στο σπίτι, να τους μάθετε ότι η λεκάνη δεν είναι κουβάς αχρήστων. Επίσης, όταν η λεκάνη της τουαλέτας δε χρησιμοποιείται το καπάκι να είναι κλειστό.

  ΑΝ ο αέρας φέρνει χώματα, φύλλα και κλαδάκια πρέπει οι εξωτερικοί χώροι να σκουπίζονται τακτικά, γιατί υπάρχει κίνδυνος να ξεχειλίσουν τα νερά στα λούκια κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθεί υγρασία τους τοίχους.

  Πληροφορίες για τη χρήση χημικών καθαριστικών απόφραξης του εμπορίου

  Όταν ρίχνετε το χημικό καθαριστικό αποχέτευσης μέσα στους σωλήνες, οι χημικές ουσίες αντιδρούν με το φράξιμο και προκαλούν χημική αντίδραση που παράγει θερμότητα. Αυτή η υψηλή θερμοκρασία συναινεί στη διάλυση του βουλώματος ή στην υγροποίησή του έτσι ώστε να μπορεί να ρεύσει μέσα στην αποχέτευση. Υπάρχει όμως και η κακή πλευρά σε αυτή τη διαδικασία. Η υπερβολική θερμότητα δεν επηρεάζει μόνο το φράξιμο αλλά και τη υγεία των σωλήνων ειδικά αν είναι πλαστικοί ή είναι ταλαιπωρημένοι λόγω παλαιότητας. Έτσι, ενώ φαινομενικά δείχνει μία εύκολη και βολική λύση, καλό είναι να υπολογίσετε και τα πιθανά μελλοντικά προβλήματα, ένα εκ των οποίων αφορά στις δαπάνες αλλαγής ή επισκευής που στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι αρκετά υψηλές.

  Όταν χρησιμοποιείτε χημικά καθαριστικά για απόφραξη πρέπει πάντα να είστε προστατευμένοι με γάντια και γυαλιά. Αυτά τα προϊόντα είναι βλαβερά για την ανθρώπινη υγεία και εξαιρετικά επικίνδυνα για το περιβάλλον. Πριν τη διαδικασία εφαρμογής τους να διαβάζετε πολύ προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης του κάθε κατασκευαστή.

  Εύκολοι τρόποι για να ξεβουλώσετε την αποχέτευση μόνοι σας