ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στην Καλλιτεχνούπολη, είναι «τολμηρός ο βλάχος»

210 66 65 999

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ. Είστε στο ιδανικό σημείο για να κάνετε τη σωστή επιλογή για όλες τις ανησυχίες σχετικά με την αποχέτευσή σας. Καλέστε μας τώρα και αφήστε να φροντίσουμε εμείς τα αποχετευτικά σας προβλήματα. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ λειτουργεί πλέον των 40 ετών, αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία για να σας προσφέρει ποιτικές υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων.

Μία υπερχείλιση του αποχετευτικού δικτύου μπορεί να οδηγήσει το σπίτι σας σε οδυνηρές και ανθυγιεινές καταστάσεις. Εξασφαλίζουμε εκ των προτέρων ότι το σύστημα αποχέτευσης θα είναι σε άριστη κατάσταση λειτουργίας μετά το πέρας των εργασιών μας.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Όταν παρουσιάζεται ένα πρόβλημα στην αποχέτευσή σας, σίγουρα είναι κάτι που δεν μπορεί να περιμένει. Ανταποκρινόμαστε άμεσα στην κλήση σας και πολύ γρήγορα ερχόμαστε στον χώρο σας. Για αυτό και λειτουργούμε καθ όλη την διάρκεια του 24ωρου, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες στα ανατολικά προάστια και σε όλη την Αθήνα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ

 • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στην Καλλιτεχνούπολη
 • Απόφραξη Νεροχύτη στην Καλλιτεχνούπολη
 • Απόφραξη Υδρορροής στην Καλλιτεχνούπολη
 • Απόφραξη Τουαλετών στην Καλλιτεχνούπολη
 • Απόφραξη Σιφωνιού στην Καλλιτεχνούπολη
 • Καθαρισμός Φρεατίων στην Καλλιτεχνούπολη
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στην Καλλιτεχνούπολη
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στην Καλλιτεχνούπολη
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στην Καλλιτεχνούπολη

ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ

Μην αφήνετε τις φραγμένες αποχετεύσεις να σας διαταράξουν την καθημερινότητα. Οι επαγγελματίες τεχνικοί της «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» διαθέτουν τον καλύτερο εξοπλισμό που καθαρίζει με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα κάθε επίμονο φράγμα ή βραδεία αποστράγγιση αποχέτευσης. Εάν σκέφτεστε να αναθέσετε στον εαυτό σας μία εργασία απόφραξης ή καθαρισμού αποχέτευσης, αλλά δεν είστε σίγουροι για την αιτία, σκεφτείτε το δύο φορές. Χρησιμοποιώντας ένα συμβατικό εργαλείο ή καυστικά χημικά για να ξεβουλώσετε την αποχέτευσή σας, μπορεί να προκληθεί βλάβη στους σωλήνες, εάν δε χρησιμοποιηθούν σωστά. Αντί αυτού, καλέστε τους έμπειρους τεχνικούς μας που θα φτάσουν στην πόρτα σας αμέσως. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να προγραμματίσετε το ραντεβού σας ή για να επέμβουμε άμεσα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ | Συχνές ερωτήσεις

Τι είναι η κάμερα για απόφραξη;

Η επιθεώρηση με κάμερα για απόφραξη είναι πολύ σημαντική για τον καθαρισμό αποχετεύσεων. Είναι μία μικροσκοπική κάμερα συνδεδεμένη σε μια εύκαμπτη ράβδο. Χωράει σχεδόν σε όλα τα σιφώνια και, χάρη στην ευελιξία της, μπορεί να ταξιδέψει εύκολα στις καμπύλες και τις στροφές της αποχετευτικής γραμμής.

Μπορεί η coca-cola να ξεβουλώσει τον νεροχύτη ή τον νιπτήρα;

Για ήπια βουλώματα μπορείτε να δοκιμάσετε την γνωστή σε όλους coca-cola. Ρίξτε ένα μπουκάλι 2 λίτρων (Pepsi, Coca-cola) ή γενικά υποκατάστατα τέτοιου τύπου στην τρύπα του βουλωμένου αγωγού. Αυτού του τύπου τα αναψυκτικά είναι στην πραγματικότητα αρκετά καυστικά και αποτελεσματικά στην απομάκρυνση της συσσώρευσης μαζών των αποχετεύσεων, αλλά είναι πολύ πιο ήπια από τα εμπορικά τοξικά καθαριστικά τα οποία μπορεί να φθείρουν τις σωληνώσεις.

Το ξίδι θα βλάψει τους πλαστικούς σωλήνες PVC;

Τα περισσότερα χημικά καθαριστικά παράγουν θερμότητα στο εσωτερικό του σωλήνα. Το PVC μπορεί να μην αντέξει τη θερμότητα και να αλλοιωθεί ή να φθαρεί η σύνδεση των αρμών των σωλήνων. Αν θέλετε να δοκιμάσετε μια οικιακή χημική ουσία απόφραξης, δοκιμάστε ξίδι και μαγειρική σόδα. Δεν δημιουργούν κανένα κίνδυνο στους σωλήνες σας, αρκεί να μην τα χρησιμοποιήσετε σε συνδυασμό με βραστό νερό.

Αποφράξεις στην Καλλιτεχνούπολη, πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Οι τιμές απόφραξης διαμορφώνονται βάσει του χρόνου εργασιών, του είδους του προβλήματος, τη χρήση ή όχι διαγνωστικών μέσων και άλλα. Ενημερωθείτε για τις τιμές.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να έρθετε για αποφράξεις στην Καλλιτεχνούπολη;

Μπορούμε να βρεθούμε σε λιγότερο από 20 λεπτά στην Καλλιτεχνούπολη και σε όλη την Αθήνα.


  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤHΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

  • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
  • ΠΛΟΙΑ
  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ – ΡΙΖΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

  Τεχνικές αφαίρεσης ριζών από τους σωλήνες

  Το νερό που ρέει μέσα στους σωλήνες είναι η τροφή που αναζητούν τις ρίζες των δέντρων. Μία μικροσκοπική σχισμή σε μία ευαίσθητη άρθρωση των σωληνώσεων μπορεί να απελευθερώσει ατμούς οι οποίοι προσελκύουν τις ρίζες. Οι ρίζες βρίσκουν δίοδο εισέρχονται και αυξάνουν μέχρι να δημιουργήσουν ένα είδος θάμνου μέσα στον αγωγό. Αυτή η μάζα δε μειώνει απλά το πέρασμα των λυμάτων αλλά αγκιστρώνει και τα διάφορα μικροσωματίδια έτσι ώστε κάποια στιγμή να βουλώσει τον σωλήνα.

  Διαθέτουμε ειδικό εξοπλισμό για την αφαίρεση ριζών που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό των σωληνώσεων. Ο έμπειρος τεχνικός μας με την κατάλληλη τεχνική, θα αφαιρέσει και θα απομακρύνει τις ρίζες δέντρων από την αποχέτευσή σας. Ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες ακολουθούμε μεθόδους που ταιριάζουν στο πρόβλημά σας. Σημαντικές παράμετροι όπως η παλαιότητα των σωλήνων, η διατομής τους, το υπέδαφος και το σημείο της φραγής, λαμβάνονται σοβαρά υπόψιν καθώς επηρεάζουν το τελικό αποτέλεσμα αλλά και την ασφάλεια του αποχετευτικού σας δικτύου.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ – HOTSPOT ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ

  Τα συνεργεία μας έρχονται ταχύτατα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ – ΑΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ

  Χρήσιμες υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευσή σας

  Το αποχετευτικό σύστημα της Αθήνας και γενικότερα της Αττικής σε περιπτώσεις έντονης και απότομης βροχόπτωσης αδυνατεί να απορροφήσει τον τεράστιο όγκο νερού που απλώνεται όπου βρει δίοδο. Ακόμα περισσότερο αν οι σωλήνες των αποχετεύσεών σας είναι βρώμικοι και ελαφρώς βουλωμένοι ή τελείως φραγμένοι. Οι δημόσιες αποχετευτικές υδρορροές, τα φρεάτια και η ελλιπής κάλυψη με ευρύχωρους αποχετευτικούς αγωγούς προκαλούν φυσικές καταστροφές αλλά και πλημμυρισμένους χώρους στις ιδιωτικές περιουσίες.  

  Πραγματοποιούμε αντλήσεις υδάτων, βρόχινων και ακάθαρτων, με ταχύτητα και βέβαιο αποτέλεσμα. Διαθέτουμε σύγχρονες αντλίες για όλες τις περιπτώσεις ενώ οι έμπειροι τεχνικοί μας προσεγγίζουν οποιοδήποτε χώρο όσο δυσπρόσιτος κι αν είναι. Επεμβαίνουμε άμεσα και ολοκληρώνουμε τις εργασίες άντλησης επαγγελματικά και αποτελεσματικά.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων
  ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ και άλλες περιοχές επέμβασης

  Ραφήνα ΠαλλήνηΑγία Παρασκευή ΚορωπίΑθήνα

  Εκτός από αποφράξεις στην Καλλιτεχνούπολη εξυπηρετούμε και πολλές άλλες περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στην κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή των Αθηνών.

  Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

  Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

  Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

  Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Υλικά που δεν πρέπει να πετάμε στην αποχέτευση

  Οι αποχετεύσεις είναι κατασκευασμένες για να δέχονται νερά και τα ανθρώπινα οργανικά απόβλητα (περιττώματα). Οτιδήποτε άλλο δυσχεραίνει την ομαλή λειτουργία του αποχετευτικού σας δικτύου. Σας παραθέτουμε κάποια υλικά τα οποία δεν πρέπει να ρίχνουμε στις αποχετεύσεις μας,

  Υπολείμματα καφέ

  Μπορεί να ξεπλένετε στην αποχέτευση του νεροχύτη κάθε μέρα καφέδες και μπρίκια και να μην είχατε ποτέ βουλωμένη αποχέτευση, μέχρι να σας συμβεί! Δυστυχώς, τα κατακάθια του καφέ δε διασπώνται στο νερό, έτσι αντί να ξεπλένονται και να φεύγουν από τους σωλήνες, συσσωρεύονται μεταξύ τους και όσο περνάει ο καιρός, τα κατακάθια, μαζί με άλλα υλικά, μπορούν να σχηματίσουν μία συστάδα και να γεμίσουν την αποχέτευση μέχρι να εξελιχθεί σε βούλωμα.

  Κελύφη αυγών

  Τα τσόφλια των αυγών είναι μια αιτία απόφραξης σωλήνων αποχετεύσεων. Και αυτό γιατί οι αιχμηρές άκρες του κελύφους των αυγών μπορεί να προσκολληθούν σε άλλα υλικά που βρίσκουν τον δρόμο τους στους σωλήνες αποχέτευσης της κουζίνας σας. Το αποτέλεσμα είναι ο σχηματισμός φράγματος στο σωλήνα αποχέτευσης.

  Μαγειρεμένα λάδια και λίπη προκαλούν βούλωμα αποχετεύσεων

  Όταν λάδια και λίπη χύνονται ή ξεπλένονται στους νεροχύτες, τις αποχετεύσεις ή τις τουαλέτες σας, εισέρχονται στο σύστημα αποχέτευσης όπου ψύχονται, σκληραίνουν και κολλάνε στα εσωτερικά τοιχώματα των σωλήνων αποχέτευσης. Με την πάροδο του χρόνου, καθώς περισσότερα λάδια και λίπη προστίθενται στο σύστημα, αυτά τα εμπόδια αποχέτευσης συσσωρεύονται και σκληραίνουν μέχρι να βουλώσουν εντελώς τους σωλήνες. Η σκληρότητα των μπλοκαρίσματος καθιστά δύσκολο τον καθαρισμό τους.

  Ετικέτες φρούτων και συσκευασίας φαγητών

  Όταν πρόκειται να φάτε ένα μήλο ή μια μπανάνα, οι πιθανότητες να υπάρχει ένα αυτοκόλλητο στη φλούδα του φρούτου είναι αρκετά υψηλές. Πράγματι, αυτό χρειάζεται είτε για την τιμή του φρούτου, εκτός από τυχόν κανονισμούς και πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζει ο αγοραστής. Αν και μπορεί να είναι η ευκολότερη κίνηση, να πετάξετε δηλαδή αυτό το μικρό αυτοκόλλητο στην αποχέτευση, θα πρέπει πραγματικά να αρχίσετε να το ξανασκεφτείτε. Με την πάροδο του χρόνου θα μπορούσε να δημιουργήσει φράγμα στους σωλήνες σας καθώς θα μπορούσαν να κολλήσουν στα τοιχώματα του σωλήνα.

  Χαρτί και βαμβάκι

  Ακόμη και αντικείμενα όπως χαρτοπετσέτες και χαρτομάντιλα προσώπου δεν είναι φιλικά προς την τουαλέτα και τους σωλήνες των αποχετεύσεων. Αυτό μπορεί να φαίνεται περίεργο, καθώς είναι κατασκευασμένα από χαρτί. Δεν όμως είναι σχεδιασμένα για να διαλύονται εύκολα, γι’ αυτό έχουν μεγαλύτερη καθαριστική δύναμη και μπορούν να απορροφούν το νερό.

  Το βαμβάκι όταν βραχεί μαζεύει και γίνεται μία μικρή σφαίρα η οποία προσκολλάται εύκολα σε άλλα υλικά. Είναι ό,τι χειρότερο για την αποχέτευση.

  Προφυλακτικά

  Τα προφυλακτικά είναι ένα άλλο κοινό αντικείμενο που πολλοί άνθρωποι πετούν στις τουαλέτες τους επειδή φαίνεται σαν η πιο βολική επιλογή για απόρριψη. Δυστυχώς, το ξέπλυμα των προφυλακτικών είναι επίσης ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο αποχετευτικό σας σύστημα.

  Το λατέξ που χρησιμοποιείται για την κατασκευή προφυλακτικών έχει σχεδιαστεί για να αποτρέπει τη διαφυγή των σωματικών υγρών, επομένως το υλικό είναι πολύ πιο δυνατό από όσο νομίζετε. Το προφυλακτικό είναι φτιαγμένο από καουτσούκ και είναι βέβαιο ότι θα κολλήσει κάπου στα αποχετευτικό σύστημα και μερικές φορές δυστυχώς εμπλέκεται με διάφορα άλλα υλικά σε αρκετά βαθύ σημείο των σωληνώσεων.

  Οδοντικό νήμα

  Ένα κομμάτι οδοντικού νήματος φαίνεται εντελώς ακίνδυνο, σωστά; Είναι λεπτό και λογικά χωράει εύκολα στις αποχετεύσεις χωρίς να προκαλεί κανένα πρόβλημα, τουλάχιστον φαινομενικά. Δυστυχώς, λόγω της δράσης του στροβιλισμού και των στενών χώρων μέσα στις αποχετεύσεις, το οδοντικό νήμα έχει την τάση να τυλίγεται γύρω από άλλα αντικείμενα, συγκρατώντας τα μαζί σε σχηματισμό που μπορεί να προκαλέσει απόφραξη της αποχέτευσης. Συνήθως, θα πρέπει να πετάτε το οδοντικό νήμα στα σκουπίδια.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Πώς να απαλλαγείτε από τις μυρωδιές του νεροχύτη της κουζίνας

  Γιατί εμφανίζονται μυρωδιές από την αποχέτευση της κουζίνας

  Υπάρχουν δύο κύριοι λόγοι για τους οποίους η αποχέτευση της κουζίνας σας μπορεί να μυρίζει:

  1. Συσσώρευση τροφής και υπολειμμάτων στον αγωγό αποχέτευσης. Οτιδήποτε ρίχνετε στο νεροχύτη σας, εκτός από το νερό, μπορεί να κολλήσει στα πλαϊνά των σωλήνων ή να καθίσει στο σιφώνι. Και με την πάροδο του χρόνου, τα βακτήρια θα το κάνουν να αποσυντεθεί και να μυρίσει.
  2. Μυρίζουν οι σωλήνες σας από την αποχέτευση. Εάν δεν υπάρχει νερό στο σιφώνι (το σωλήνα κάτω από το νεροχύτη σε σχήμα U) λόγω διαρροής ή εξάτμισης, τα αέρια αποχέτευσης θα απελευθερωθούν από τον σωλήνα σας. Η λύση είναι να διερευνήσετε το σιφώνι για διαρροές ή εμπόδια. Για να το διορθώσετε, μπορεί να χρειαστεί να αφαιρέσετε το σιφώνι και να το καθαρίσετε.
  3. Μούχλα. Σε ορισμένες σπάνιες περιπτώσεις, οι μυρωδιές της κουζίνας προκαλούνται από μούχλα.

  Πώς να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά

  Παρακάτω είναι μια λίστα με διάφορες μεθόδους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να απαλλαγείτε από τις δυσάρεστες οσμές του νεροχύτη της κουζίνας.

  Για μυρωδιές φαγητού που σαπίζουν, δοκιμάστε μία από τις παρακάτω μεθόδους καθαρισμού μόνοι σας. Για μυρωδιές αερίων αποχέτευσης κάνετε έλεγχο στο σιφώνι σας.

  1. Ζεστό νερό

  1. Βράζουμε ένα μπρίκι γεμάτο νερό, το αφήνουμε λίγο για να φθάσει στους 80 βαθμούς Κελσίου.
  2. Χύστε το αργά στην οπή του νεροχύτη
  3. Περίμενε 5 λεπτά
  4. Ανοίξτε την κρύα βρύση για να αναγκάσετε το υπόλοιπο λίπος να πήξει και να ξεπλυθεί

  2. Λευκό ξύδι

  1. Ρίξτε μια μικρή ποσότητα λευκού ξιδιού στην οπή του νεροχύτη
  2. Αφήστε το να σταθεί για 30 λεπτά
  3. Ξεπλύνετε με ζεστό νερό

  3. Μαγειρική σόδα και ξύδι

  1. Ρίξτε μισό φλιτζάνι μαγειρική σόδα στην οπή του νεροχύτη
  2. Ρίξτε 1 φλιτζάνι ξύδι στην τρύπα
  3. Αφήστε το διάλυμα να αφρίσει και αφήστε το να σταθεί για μερικές ώρες
  4. Ρίξτε λίγο ζεστό νερό στην οπή για να ξεπλύνετε τα πάντα

  Ελέγξτε το σιφώνι

  Το σιφώνι κάτω από τον νεροχύτη της κουζίνας σας το οποίο είναι επίσης γνωστό και ως παγίδα αερίων αποχέτευσης. Αυτή η κάμψη σε σχήμα U πρέπει να είναι πάντα γεμάτη νερό και να λειτουργεί ως φράγμα για να σταματά τις μυρωδιές της αποχέτευσης να διαφεύγουν προς τα πάνω.

  Ελέγξτε τα ακόλουθα:

  Έχει εξατμιστεί το νερό στην καμπή U; Αυτό μπορεί να συμβεί αν έχετε πάει διακοπές και δεν τρέχεει το νερό για κάποιο διάστημα. Η απλή λύση είναι να τρέξετε λίγο νερό για να γεμίσετε το σιφώνι.

  Υπάρχει διαρροή στο σιφώνι; Ελέγξτε για σταγόνες ή υγρές κηλίδες κάτω από το νεροχύτη. Εάν υπάρχει διαρροή, καλέστε έναν επαγγελματία.

  Υπάρχει εμπόδιο στο σιφώνι; Εάν εξακολουθεί να υπάρχει απόφραξη μετά τον καθαρισμό, αφαιρέστε το U-bend με ένα κλειδί και καθαρίστε το με μια συρμάτινη βούρτσα.