ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΣΑ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΣΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στη ΛΟΥΤΣΑ, είναι «τολμηρός ο βλάχος»

2294 028 060

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΣΑ. Η ομάδα μας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λύσεων και μηχανημάτων με τα οποία θα εκτιμήσει και θα επιλύσει κάθε πρόβλημα αποχέτευσης. Κατεστραμμένες και βουλωμένες αποχετεύσεις διαταράσσουν την κανονικότητα του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Είμαστε δίπλα σας για να ξεβουλώσουμε οποιοδήποτε φράξιμο στην ιδιοκτησία σας.

Είμαστε πολύ περήφανοι ως μια εξειδικευμένη εταιρεία στην παροχή υπηρεσιών απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων. Έχουμε άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό και χρησιμοποιούμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, τόσο στους οικιακό όσο και στον επιχειρηματικό και δημόσιο τομέα. Καλέστε μας να σας ενημερώσουμε για τα συμβόλαια συντήρησης αποχετεύσεων που διαθέτουμε. Έτσι θα ξεχάσετε για πάντα τα αποχετευτικά προβλήματα.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΣΑ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Σας εξασφαλίζουμε ταχύτατους ρυθμούς στην απόφραξη των αποχετεύσεών σας. Ο σύγχρονος εξοπλισμός, οι έμπειροι τεχνικοί μας και η πολυετής εμπειρία μας επιλύουν κάθε πρόβλημα. Οι υπηρεσίες μας παρέχονται 365 μέρες το χρόνο με απόλυτο επαγγελματισμό. Αποφράξεις Λούτσας μόνο με ένα τηλεφώνημα 24ώρες το εικοσιτετράωρο δίπλα σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟΥ ΛΟΥΤΣΑ

 • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στη Λούτσα
 • Απόφραξη Νεροχύτη στη Λούτσα
 • Απόφραξη Υδρορροής στη Λούτσα
 • Απόφραξη Τουαλετών στη Λούτσα
 • Απόφραξη Σιφωνιού στη Λούτσα
 • Καθαρισμός Φρεατίων στη Λούτσα
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στη Λούτσα
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στη Λούτσα
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στη Λούτσα

ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΣΑ – ΞΕΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

Οι υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης από την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στη ΛΟΥΤΣΑ είναι από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες αποχετευτικών εγκαταστάσεων. Τα περισσότερα σπίτια κάποια στιγμή θα απαιτηθεί να αποφράξουν ή/και να καθαρίσουν την αποχετευτική τους γραμμή. Είτε πρόκειται για μια αποχέτευση ντους φραγμένη από τρίχες και σαπούνι που σας αφήνει μια μπανιέρα με βρώμικο νερό ή μια βουλωμένη αποχέτευση νεροχύτη κουζίνας που κάνει το πλύσιμο των πιάτων έναν πονοκέφαλο, μπορείτε να υπολογίζετε στους τεχνικούς μας για να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε πάλι πόσο σημαντική μπορεί να είναι μία αποχέτευση που ρέει ελεύθερα.

Όταν έχετε πιάτα για πλύσιμο, συνήθως τα πηγαίνετε στο νεροχύτη της κουζίνας σας. Δεν προκαλούν έκπληξη όμως τα υλικά, τα οποία αφήνουν πίσω τους, δηλαδή των τροφίμων και του λίπους που έχουν παραμείνει. Σε συνδυασμό με τα απορρυπαντικά και τα σαπούνια, ο καθαρισμός της αποχέτευσης της κουζίνας είναι αναγκαιότητα. Μην αφήνετε ένα μπλοκαρισμένο σωλήνα να σας εμποδίζει να χρησιμοποιείτε την κουζίνα σας.

Με την οδοντόκρεμα και άλλα αντικείμενα που ρέουν μέσα στις αποχετεύσεις που συνδέονται με το νιπτήρα του μπάνιου σας, οι σωλήνες τείνουν να δημιουργούν συσσωρεύσεις. Όταν το νερό στο νιπτήρα σας δεν αποστραγγίζεται σωστά, ξέρετε ότι έχετε κάποιο πρόβλημα. Οι έμπειροι τεχνικοί της «Αποφράξεις Βλάχος» έχουν αντιμετωπίσει όλα τα είδη αποχέτευσης, έτσι ώστε να είστε σίγουροι ότι το αποχετευτικό σας σύστημα είναι σε καλά χέρια μαζί μας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΣΑ | Συχνές ερωτήσεις

Είναι συνδεδεμένες όλες οι αποχετεύσεις σε ένα σπίτι;

Οι νεροχύτες, οι τουαλέτες, τα ντους και το πλυντήριό σας έχουν το καθένα τους δικούς του αγωγούς αποχέτευσης. Αυτές οι γραμμές διακλαδώνονται και συνδέονται με την κύρια αποχέτευση του σπιτιού σας σε κάποιο σημείο. Εάν η κύρια αποχέτευση του σπιτιού σας βουλώσει, όλες οι άλλες αποχετεύσεις στο σπίτι θα υπερχειλίζουν.

Πότε απαιτείται η απόφραξη με κάμερα;

Η απόφραξη με κάμερα είναι μια επιπλέον διαδικασία, η οποία εφαρμόζεται μόνο όταν απαιτείται. Η χρήση κάμερας υψηλής ευκρίνειας και ακρίβειας επιβάλλεται όταν ο εντοπισμός του βουλώματος είναι δύσκολος. Με τον μηχανισμό διάγνωσης του αποχετευτικού προβλήματος θα εντοπισθεί εύκολα οτιδήποτε εμποδίζει την ομαλή αποστράγγιση και φυσικά χωρίς να χρειαστεί σκάψιμο. Ανακαλύπτουμε το ακριβές σημείο όπως επίσης και το είδος του προβλήματος.

Γιατί μυρίζει ο νεροχύτης της κουζίνας μου;

Οι οσμές νεροχύτη κουζίνας μπορούν να προέλθουν από δύο πράγματα, σάπια τρόφιμα και αποχετευτικά αέρια. Τα σωματίδια τροφίμων στην αποχέτευση νεροχύτη κάποια στιγμή αρχίζουν να σαπίζουν και να εκπέμπουν βρώμικη οσμή. Εάν η μυρωδιά είναι από αέριο αποχέτευσης, πρέπει να ζητήσετε από έναν τεχνικό να επιθεωρήσει την κατάσταση ώστε να βεβαιωθείτε για την προέλευση του προβλήματος.

Αποφράξεις στη Λούτσα, πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Οι τιμές απόφραξης διαμορφώνονται βάσει του χρόνου εργασιών, του είδους του προβλήματος, τη χρήση ή όχι διαγνωστικών μέσων και άλλα. Η μέση τιμή μιας απλής απόφραξης γενικότερα στον κλάδο είναι 40-50 ευρώ.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να έρθετε για αποφράξεις στη Λούτσα;

Μπορούμε να βρεθούμε σε λιγότερο από 20 λεπτά στη Λούτσα και σε όλα τα ανατολικά προάστια.


  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΛΟΥΤΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

  • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
  • ΠΛΟΙΑ
  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΣΑ – ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

  Μέθοδοι και τεχνικές απόφραξης

  Όλοι οι τεχνικοί μας είναι πλήρως καταρτισμένοι και εκπαιδευμένοι αποκλειστικά από εμάς και είναι πάντα έτοιμοι να ανταποκριθούν σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Διαθέτουμε πλήρως εξοπλισμένα αυτοκίνητα ώστε να εντοπίζουμε το σημείο της αποχέτευσης που προκαλεί τη φραγή των σωληνώσεων σε κάθε σπίτι ή επιχείρηση και να μπορούμε να διασφαλίσουμε τη σωστή και εγγυημένη εξυπηρέτηση για όλες τις περιπτώσεις απόφραξης και ξεβουλώματος αποχετεύσεων εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων. Τα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε είναι σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και πάντα αναζητούμε τα καλύτερα, ώστε να έχουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα.

  Χρησιμοποιούμε ειδικά ηλεκτροκίνητα, περιστροφικά μηχανήματα επειδή είναι γρήγορα, αποτελεσματικά και δεν φθείρουν τους σωλήνες των αποχετευτικών σας εγκαταστάσεων. Βυθίζουμε ένα καλώδιο κάτω από τον φραγμένο σωλήνα σας, που είναι εφοδιασμένο με μικρά εξαρτήματα που τρέχουν κατά μήκος του αγωγού περιστρεφόμενα, κόβοντας τα οποιαδήποτε εμπόδια σε μικρά κομμάτια που μπορούν να αφαιρεθούν εξ ολοκλήρου ή να ξεπλυθούν. Έτσι η αποχέτευση έχει απαλλαχθεί από οτιδήποτε την είχε βουλώσει

  Το πιεστικό υδροβολής είναι ένα μηχάνημα που καθαρίζει την αποχέτευση, αλλά επίσης απομακρύνει και τη συσσώρευση. Με την εκτόξευση νερού μπορούμε να αποκαταστήσουμε τον αγωγό στην μέγιστη χωρητικότητα του, ειδικά αν πρόκειται για σωλήνα από χυτοσίδηρο.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΣΑ – HOTSPOT ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

  Xημικά προϊόντα καθαρισμού αποχέτευσης του εμπορίου

  Γιατί δεν πρέπει να τα χρησιμοποιείτε

  Αντιλαμβανόμαστε ότι είναι δελεαστικό λόγω κόστους και εύκολο να αγοράσετε ένα χημικό καθαριστικό απόφραξης από το κοντινό σας κατάστημα, αλλά οι πιστοποιημένοι τεχνικοί μας είναι έντονα ενάντια σε αυτό. Αν αυτές οι χημικές ουσίες ξεβουλώσουν πραγματικά μια φραγμένη αποχέτευση, αυτό έχει συνήθως βραχυχρόνια αποτελέσματα. Επιπλέον, αυτά τα διαβρωτικά χημικά μπορούν να βλάψουν τους σωλήνες σας ή ακόμα και να προκαλέσουν εγκαύματα στο δέρμα. Φροντίζουμε για την ασφάλειά σας, της οικογένειάς σας και των κατοικίδιων ζώων σας, γι ‘αυτό σας ενθαρρύνουμε να αποφύγετε τις πιθανώς επιβλαβείς χημικές ουσίες και να επιλέξετε μία επαγγελματική υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης από την αξιόπιστη Αποφράξεις Λούτσα Βλάχος.

  Τα χημικά δεν μπορούν να διαλύσουν τις τρίχες

  Τα χημικά καθαριστικά δεν μπορούν να ξεβουλώσουν την αποχέτευση που έφραξε από τρίχες ή μπερδεμένες πλεξούδες μαλλιών. Η «χημική επέμβαση» στις τρίχες δε θα έχει αποτέλεσμα αντιθέτως υπάρχει το ενδεχόμενο να επιδεινώσει το μπλοκάρισμα, καθώς το φράγμα από τρίχες μαζί με τα χημικά θα αυξηθεί.

  Στενοί σωλήνες

  Υπάρχουν περιπτώσεις που τα χημικά δημιουργούν προβλήματα αντί να τα λύσουν, ιδιαίτερα όταν έχουν στενέψει οι σωληνώσεις λόγω συσσώρευσης ορυκτών, αλάτων και άλλων ουσιών. Τα χημικά προϊόντα απόφραξης πιθανώς να μειώσουν ακόμα περισσότερο το ελεύθερο άνοιγμα ροής στους σωλήνες αν προσκολληθούν στην ήδη στενή διάμετρο. Όταν η ροή εντός των σωληνώσεων είναι ήδη ελαττωμένη, η πρόκληση μιας βαρύτερης φραγής ελοχεύει και η απόφραξη θα απαιτήσει περισσότερο χρόνο.

  Βεβαιωθείτε ότι το είδος και η έκταση της βλάβης μπορεί να αντιμετωπισθεί από τη χημική απόφραξη. Διαφορετικά το απλό βούλωμα μπορεί να μετατραπεί σε μία πολύπλοκη διαδικασία απόφραξης. Καλύτερα να επιχειρήσετε αρχικά απλές «οικιακές» αθώες λύσεις (όπως το σαπούνι για τα πιάτα με ζεστό νερό ή μαγειρική σόδα με ξίδι), ύστερα ακολουθήστε με μηχανικές λύσεις (βεντούζα ή ατσαλίνα) και αφήστε για το τέλος τις χημικές ουσίες. Φυσικά εμείς είμαστε πάντα παρόντες σε οποιαδήποτε περίπτωση. Απλά καλέστε μας, 6944 388 277.

  Μεγάλη προσοχή στη χρήση Χημικών

  Τέλος, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι τα προϊόντα χημικής απόφραξης αποτελούνται από ισχυρές χημικές ουσίες που μπορούν να προκαλέσουν εγκαύματα, ακόμη και μόνιμη βλάβη στα μάτια! Γι’ αυτό το λόγο:

  1. Ποτέ μην επιχειρήσετε απόφραξη με εργαλεία αν πρώτα έχετε δοκιμάσει χημική απόφραξη, καθώς, ακόμα και λίγες μόνο σταγόνες νερού με υπολείμματα χημικού μπορεί να προκαλέσουν εγκαύματα και βλάβες στον οργανισμό σας,
  2. Μην χρησιμοποιήσετε διαφορετικά είδη χημικών, καθώς αυτά μπορεί να αλληλεπιδράσουν και να απελευθερώσουν τοξικές – ακόμη και θανατηφόρες- αναθυμιάσεις
  3. Μην κάνετε αποφράξεις με χημικά σε σωλήνες που έχουν βουλώσει τελείως.

  Είναι πάντοτε καλύτερο όταν δεν είστε σίγουροι να καλέσετε έναν επαγγελματία αποφράξεων προκειμένου να γλιτώσετε κόπο και χρήματα.

  Αν προσπαθήσατε να αποφράξετε βουλώματα με χημικά καθαριστικά ενημερώστε τον τεχνικό μας ώστε να προστατευθεί ο ίδιος αλλά και η αποχέτευσή σας με τον κατάλληλο χειρισμό του. Αν χρησιμοποιήσατε χημικά αλλά δεν ξεβούλωσε η αποχέτευση, ΜΗΝ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΣΑ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  Χρήσιμες υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευσή σας

  Για να διατηρήσετε τους σωλήνες σας υγιείς και τις αποχετεύσεις σας καθαρές, καλέστε τους επαγγελματίες τεχνικούς μας, εδώ στις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ. Με αποφρακτικές υπηρεσίες για νεροχύτες, τουαλέτες, μπανιέρες και αποχετεύσεις, το τεχνικό μας προσωπικό έχει όλα όσα χρειάζεστε για ένα υγιές και λειτουργικό σύστημα υδραυλικών εγκαταστάσεων.

  Αναλαμβάνουμε συντηρήσεις, αντλήσεις, διάγνωση με κάμερα στη Λούτσα:

  • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στη Λούτσα
  • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες στη Λούτσα
  • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στη Λούτσα

  Η κάμερα ελέγχου και διάγνωσης αποχετεύσεων μπορεί να εμφανίσει την πραγματική αιτία της φραγής σε όποιο βάθος και αν βρίσκεται καθώς η εξαιρετική δεξιότητα των τεχνικών μας στον χειρισμό της, την οδηγεί στα πιο δυσπρόσιτα σημεία των σωλήνων.

  Οι υδραντλίες μας είναι ισχυρές και μπορούμε να φθάσουμε άμεσα σε οποιοδήποτε χώρο όσο απομονωμένος ή δύσβατος κι αν είναι, για αντλήσεις υδάτων είτε από πλημμύρες είτε από βουλώματα είτε από διαρροές.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων
  ΛΟΥΤΣΑ και άλλες περιοχές επέμβασης

  Ραφήνα ΜαρκόπουλοΑγία Παρασκευή Κορωπί

  Εκτός από αποφράξεις στη Λούτσα εξυπηρετούμε και πολλές άλλες περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στην κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας.

  Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

  Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

  Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

  Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΣΑ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Προληπτικά μέτρα για την αποχέτευση

  ΟΧΙ

  Δεν πρέπει να ρίχνετε σκουπίδια, λίπη, τρίχες, υπολείμματα φαγητών και χαρτιά στην αποχέτευση. Αυτά σε συνδυασμό με οργανικές ύλες που δεν απορροφούνται από την αποχέτευση χτίζουν ένα σκληρό περίβλημα στις σωληνώσεις. Το αποτέλεσμα είναι, με τον καιρό, να μικραίνει η διάμετρος στις σωλήνες και να δημιουργείται βούλωμα στην αποχέτευση.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ - ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ

  NAI

  Πολύ χρήσιμο είναι να βάλουμε ένα προστατευτικό φίλτρο στα σιφώνια για να συγκρατούν κάθε απόρριμμα που ρίχνεται στην αποχέτευση.

  Προληπτικά μπορούμε κάθε 15 μέρες να αδειάζουμε ζεστό νερό στην αποχέτευση. Μια φορά τον μήνα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και μαγειρική σόδα και ξύδι.

  Είναι πολύ σημαντικό να παρατηρούμε σημάδια που μπορεί να προμηνύουν πρόβλημα όπως η κακή αποστράγγιση, οι μυρωδιές, η υγρασία σε τοίχους, και οι γάργαροι ήχοι κατά την αποστράγγιση.

  Το καπάκι της λεκάνης να είναι κλειστό γιατί μπορεί να πέσουν αντικείμενα χωρίς να το καταλάβουμε, όπως επίσης και μικρά παιχνίδια από τα παιδιά.

  Στους εξωτερικούς χώρους να σκουπίζουμε τακτικά γιατί φύλλα και χώματα θα βουλώσουν τα λούκια προκαλώντας πλημμύρες και υγρασίες.

  Τι να προσέξετε αν χρησιμοποιήσετε χημικά του εμπορίου για την απόφραξη της αποχέτευσης

  Τα χημικά καθαριστικά μπορούν να σας δώσουν γρήγορες λύσεις σε επιφανειακά προβλήματα. Πρέπει πάντα να είσαστε προσεκτικοί και να φοράτε γάντια και γυαλιά. Επίσης, πρέπει να διαβάσετε πολύ προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και να τις ακολουθήσετε πιστά, ιδιαίτερα όσον αφορά στην ποσότητα χημικού που θα ρίξετε στην αποχέτευση.

  Τα χημικά είναι βλαβερά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ενώ διαβρώνουν και τους αγωγούς της αποχέτευσης αν χρησιμοποιούνται σχετικά συχνά. Γενικά είναι μια λύση που δε σας προτείνουμε.

  Εύκολοι τρόποι για να ξεβουλώσετε την αποχέτευση μόνοι σας