ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στο Μαρκόπουλο, είναι «τολμηρός ο βλάχος»

22940 28060

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ. Εδώ και σαράντα χρόνια «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» σημαίνει γρήγορη και αποτελεσματική αντιμετώπιση της αποχετευτικής δυσλειτουργίας του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας. Τα συνεργεία μας εγγυώνται την ποιοτική και ταχύτατη αποκατάσταση του προβλήματος των αποχετεύσεών σας. Όλοι οι τεχνικοί μας είναι άρτια καταρτισμένοι επαγγελματίες, που λειτουργούν σύμφωνα με υψηλά πρότυπα ασφάλειας. Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα λάβετε μία άμεση, επαγγελματική και οικονομική υπηρεσία.

Με μεγάλη εμπειρία στις υπηρεσίες μας είμαστε στην ευχάριστη θέση να συζητήσουμε τις απορίες σας και να σας προτείνουμε προτάσεις και λύσεις αποκλειστικά για τη δική σας περίπτωση. Στόχος μας είναι να λύσουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το αποχετευτικό σας δίκτυο. Και στη συνέχεια να σας δώσουμε χρήσιμες συμβουλές για να μην αντιμετωπίσετε τυχόν μελλοντικά προβλήματα.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Προσφέρουμε 24ωρη υπηρεσία, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες, Χριστούγεννα και Πάσχα. Μην διστάσετε όποια ώρα και αν είναι, να μας καλέσετε και πολύ γρήγορα θα βρεθούμε στον χώρο σας. Εσείς δεν χρειάζεται να ανησυχείτε και να αγχωθείτε για τίποτα.

Γνωρίζουμε πολύ καλά τις βουλωμένες αποχετεύσεις. Πραγματοποιούμε αποφράξεις οποιασδήποτε δυσκολίας. 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

  • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στο Μαρκόπουλο
  • Απόφραξη Νεροχύτη στο Μαρκόπουλο
  • Απόφραξη Υδρορροής στο Μαρκόπουλο
  • Απόφραξη Τουαλετών στο Μαρκόπουλο
  • Απόφραξη Σιφωνιού στο Μαρκόπουλο
  • Καθαρισμός Φρεατίων στο Μαρκόπουλο
  • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στο Μαρκόπουλο
  • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στο Μαρκόπουλο
  • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στο Μαρκόπουλο

ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ – ΞΕΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

Ειδικευόμαστε στην απόφραξη και τον καθαρισμό όλων των αποχετευτικών τύπων, εντός και εκτός των κτιρίων. Πραγματοποιούμε αποφράξεις αποχετεύσεων, καθαρισμό και συντήρηση αποχετευτικών δικτύων. Πραγματοποιούμε απόφραξη σε όλα τα βουλώματα, από το νεροχύτη έως το κεντρικό φρεάτιο της πολυκατοικίας. 

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ – FAQ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πώς να αποτρέψετε το φράξιμο των τουαλετών;

Η φραγή της λεκάνης της τουαλέτας είναι φυσικό επακόλουθο όταν δε γνωρίζετε τι πρέπει να αποφεύγετε. Δεν πρέπει να ρίχνετε στη λεκάνη το χαρτί υγείας. Επίσης, ρυθμίστε σωστά το επίπεδο έκπλυσης. Προσπαθήστε να καθαρίζετε συχνά το μέσα μέρος του χείλους της λεκάνης σας για να αποφύγετε τυχόν βουλώματα.όταν δε γνωρίζετε τι πρέπει να αποφεύγετε. Δεν πρέπει να ρίχνετε στη λεκάνη το χαρτί υγείας. Επίσης, ρυθμίστε σωστά το επίπεδο έκπλυσης. Το επιπλέον νερό στη λεκάνη της τουαλέτας σας δεν είναι καλό. Επίσης, προσπαθήστε να καθαρίζετε συχνά τη λεκάνη της τουαλέτας σας για να αποφύγετε τυχόν βουλώματα.

Πώς θα ξεβουλώσω μία βουλωμένη μπανιέρα με φυσικό τρόπο;

Ξεκινήστε ρίχνοντας μια κατσαρόλα με αρκετά ζεστό νερό (όχι βραστό) στην αποχέτευση. Στη συνέχεια, ρίξτε ένα φλιτζάνι μαγειρική σόδα και 1 φλιτζάνι νερό με ξίδι. Καλύψτε με την τάπα αποστράγγισης και περιμένετε 5 έως 10 λεπτά. Ρίξτε ξανά ζεστό νερό στην αποχέτευση.

Αν ένα δένδρο με τις ρίζες του είναι η αιτία βουλώματος της αποχέτευσης, μπορώ να το αφαιρέσω;

Τα δέντρα δεν αφαιρούνται επειδή οι ρίζες εισέρχονται στη γραμμή αποχέτευσης του σπιτιού. Οι ρίζες των δέντρων δεν αναπτύσσονται σε σωλήνες που είναι απαλλαγμένοι από ρωγμές ή ελαττώματα, οπότε η ανάπτυξη των ριζών είναι το σύμπτωμα και όχι η αιτία του προβλήματος.

Αποφράξεις στο Μαρκόπουλο, πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Οι τιμές απόφραξης διαμορφώνονται βάσει του χρόνου εργασιών, του είδους του προβλήματος, τη χρήση ή όχι διαγνωστικών μέσων και άλλα. Ενημερωθείτε για τις τιμές.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να έρθετε για αποφράξεις στο Μαρκόπουλο;

Μπορούμε να βρεθούμε σε λιγότερο από 20 λεπτά στο Μαρκόπουλο και σε όλα τα βόρεια προάστια.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ






    ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

    • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
    • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
    • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
    • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
    • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
    • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
    • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
    • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
    • ΠΛΟΙΑ
    • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
    • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
    • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
    • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ – ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

    Μέθοδοι και τεχνικές

    Οι ρίζες των δέντρων είναι μία από τις σημαντικότερες αιτίες βλάβης των υπόγειων σωλήνων. Η τεχνική μας ομάδα έχει τα εξειδικευμένα εργαλεία τα οποία και χειρίζεται άψογα ώστε να αφαιρεθούν οι ρίζες. Η τεχνική με τα υπερσύγχρονα ριζοκοπτικά πολλαπλών μεγεθών, δε δημιουργεί καμία ακαταστασία στον κήπο και την αυλή σας. Θα αφαιρεθούν προσεκτικά εκείνες οι ρίζες που εμποδίζουν την ομαλή ροή στους σωλήνες και η ομαλή λειτουργία θα επανέλθει στην κανονικότητά της. Μετά την απομάκρυνση των ριζών, μπορείτε προαιρετικά να ζητήσετε έναν καθαρισμό σωλήνων αποχέτευσης.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ – HOTSPOT ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

    Η εμπειρία και η τεχνογνωσία είναι το εφαλτήριο στην παροχή υψηλού επιπέδου αποχετευτικών υπηρεσιών. Θα το διαπιστώσετε από την πρώτη κλήση σας!

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

    Χρήσιμες υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευσή σας

    Μία από τις συνηθέστερες αιτίες των προβλημάτων των γραμμών αποχέτευσης είναι η διείσδυση των ριζών. Ρίζες από δέντρα και μεγαλύτερους θάμνους εισέρχονται στη γραμμή αποχέτευσης από μια άρθρωση των σωλήνων. Αυτές αναπτύσσονται και επεκτείνονται για να γεμίσουν το σωλήνα με ρίζες που μοιάζει με τρίχες. Οι μάζες αυτές γρήγορα φράζουν με χαρτί υγείας, θραύσματα και γράσα που προέρχονται από το σπίτι στην κύρια γραμμή αποχέτευσης. Καθώς οι ρίζες συνεχίζουν να αυξάνονται, ασκούν πίεση στον σωλήνα και υπάρχει ενδεχόμενο να τον σπάσουν.

    Γνωρίζουμε σε «βάθος» τις βουλωμένες αποχετεύσεις. Οι αποφράξεις μεγάλης δυσκολίας είναι για εμάς η ενδιαφέρουσα πλευρά της δραστηριότητάς μας. Αντιμετωπίζουμε τις ρίζες οι οποίες εισέρχονται στις σωληνώσεις και είτε τις φράζουν είτε τις προκαλούν βλάβες. Κάνουμε διείσδυση στα πιο απόκρυφα σημεία της αποχετευτικής σας γραμμής με κάμερα υψηλής ευκρίνειας και αποκαλύπτουμε ό,τι δεν φαίνεται.

    Μερικές φορές, ένα βούλωμα είναι πολύ βαθύ για το ανθρώπινο μάτι. Σε αυτήν την περίπτωση, θα χρησιμοποιήσουμε κάμερα επιθεώρησης για να εντοπίσουμε την πηγή του βουλώματος. Μόλις εντοπίσουμε με επιτυχία το πρόβλημα που μπορεί να είναι σπάσιμο, ράγισμα, ρίζες ή οτιδήποτε άλλο, θα σας ενημερώσουμε αμέσως και θα σας παραδώσουμε κάρτα μνήμης με όλη την εργασία καταγεγραμμένη. (Αν θέλετε καταγραφή σε USB παρακαλούμε πολύ να μας ενημερώσετε πριν την έναρξη της εργασίας)

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων
    ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ και άλλες περιοχές επέμβασης

    Ραφήνα ΠαλλήνηΑγία Παρασκευή ΚορωπίΑθήνα

    Εκτός από αποφράξεις στο Μαρκόπουλο εξυπηρετούμε και πολλές άλλες περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στην κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας.

    Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

    Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

    Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

    Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

    Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

    Τα ΝΑΙ και ΟΧΙ του αποχετευτικού συστήματος

    ΟΧΙ

    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ στις αποχετεύσεις σας χαρτιά, τρίχες (από ξύρισμα – λούσιμο – χτένισμα), είδη ατομικής υγιεινής, λίπη, αποφάγια, πάνες, σερβιετάκια, προφυλακτικά, περιττώματα ζώων. Επειδή η διαδικασία δημιουργίας βουλώματος από συσσωματώσεις λειτουργεί προσθετικά, κάθε τι που πέφτει στις οπές των αποχετεύσεων είναι και άλλο ένα τούβλο (μικρό ή μεγάλο) στον τοίχο που θα δημιουργήσετε μέσα στους σωλήνες σας. Κανονικά οι αποχετεύσεις πρέπει να δέχονται μόνο νερό και ανθρώπινα περιττώματα. Επιπρόσθετα η κακή μεταχείριση και χρήση των αποχετεύσεων επιδεινώνει το ήδη βαθιά τραυματισμένο περιβάλλον.

    ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ - ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ

    NAI

    ΑΝ, χρησιμοποιήσετε αυτά τα πάμφθηνα διχτυωτά καλύμματα (πλαστικά, αλουμινένια, νίκελ ή σιδερένια) θα αποφύγετε ένα σωρό μικροσκουπιδάκια που γλιστρούν στην οπή αποστράγγισης.

    ΑΝ, καθαρίζετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα τις αποχετεύσεις με ζεστό νερό με λίγο ξύδι και μαγειρική σόδα, θα βοηθήσουν στη μακροζωία των σωλήνων αλλά και στην ελαχιστοποίηση των βουλωμάτων. Επιπροσθέτως, αυτά τα καθαρά και φυσικά υλικά βοηθούν στη μείωση των βακτηρίων και τις δυσοσμίες.

    ΑΝ δείτε κάτι ύποπτο όπως π.χ. το νερό να κατεβαίνει αργά σε κάποια από τις αποχετεύσεις ή να βγαίνει άσχημη μυρωδιά από αυτές, τότε ξεκινήστε τη διαδικασία προληπτικής καθαριότητας ώστε να μην αντιμετωπίσετε επίμονα βουλώματα.

    ΑΝ υπάρχουν μικρά παιδιά στο σπίτι, να τους μάθετε ότι η λεκάνη δεν είναι κουβάς αχρήστων. Επίσης, όταν η λεκάνη της τουαλέτας δε χρησιμοποιείται το καπάκι να είναι κλειστό.

    ΑΝ ο αέρας φέρνει χώματα, φύλλα και κλαδάκια πρέπει οι εξωτερικοί χώροι να σκουπίζονται τακτικά, γιατί υπάρχει κίνδυνος να ξεχειλίσουν τα νερά στα λούκια κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθεί υγρασία τους τοίχους.

    Πληροφορίες για τη χρήση χημικών καθαριστικών απόφραξης του εμπορίου

    Όταν ρίχνετε το χημικό καθαριστικό αποχέτευσης μέσα στους σωλήνες, οι χημικές ουσίες αντιδρούν με το φράξιμο και προκαλούν χημική αντίδραση που παράγει θερμότητα. Αυτή η υψηλή θερμοκρασία συναινεί στη διάλυση του βουλώματος ή στην υγροποίησή του έτσι ώστε να μπορεί να ρεύσει μέσα στην αποχέτευση. Υπάρχει όμως και η κακή πλευρά σε αυτή τη διαδικασία. Η υπερβολική θερμότητα δεν επηρεάζει μόνο το φράξιμο αλλά και τη υγεία των σωλήνων ειδικά αν είναι πλαστικοί ή είναι ταλαιπωρημένοι λόγω παλαιότητας. Έτσι, ενώ φαινομενικά δείχνει μία εύκολη και βολική λύση, καλό είναι να υπολογίσετε και τα πιθανά μελλοντικά προβλήματα, ένα εκ των οποίων αφορά στις δαπάνες αλλαγής ή επισκευής που στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι αρκετά υψηλές.

    Όταν χρησιμοποιείτε χημικά καθαριστικά για απόφραξη πρέπει πάντα να είστε προστατευμένοι με γάντια και γυαλιά. Αυτά τα προϊόντα είναι βλαβερά για την ανθρώπινη υγεία και εξαιρετικά επικίνδυνα για το περιβάλλον. Πριν τη διαδικασία εφαρμογής τους να διαβάζετε πολύ προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης του κάθε κατασκευαστή.

    Εύκολοι τρόποι για να ξεβουλώσετε την αποχέτευση μόνοι σας