ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ – ΔΙΩΝΗ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ – ΔΙΩΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στο Ντράφι – Διώνη, είναι «τολμηρός ο βλάχος»

210 66 65 999

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ – ΔΙΩΝΗ. Όταν πρόκειται για απόφραξη ή καθαρισμό αποχετευτικών αγωγών στην ανατολική Αττική ή τα Μεσόγεια, επικοινωνήστε με την «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ». Έχουμε χτίσει τη φήμη μας στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής παρέχοντας απαράμιλλη εξυπηρέτηση υπηρεσιών απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων. Οι τεχνικοί μας είναι εξειδικευμένοι και άριστα εκπαιδευμένοι και πάντα έτοιμοι να εξυπηρετήσουν το σπίτι ή την επιχείρηση σας. Δεν υπάρχει καμία δουλειά που να είναι μεγάλη ή μικρή για την ομάδα μας.

Καλέστε μας τώρα και ένα από τα συνεργεία μας θα έρθει άμεσα για να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε με την αποχέτευσή σας. Τα φορτηγά μας είναι εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας καθώς και με κάμερες υψηλής ανάλυσης για την επιθεώρηση σωλήνων που μας επιτρέπει να διαγνώσουμε την ακριβή θέση του προβλήματος και πολύ άμεσα να το αντιμετωπίσουμε.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ – ΔΙΩΝΗ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Αφήστε τους έμπειρους τεχνικούς της «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» να αντιμετωπίσουν τη δυσάρεστη δουλειά του καθαρισμού της αποχέτευσης. Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες κατοικιών και επιχειρήσεων γνωρίζουν ότι οι γραμμές αποχέτευσης είναι σημαντικές, αλλά το αποχετευτικό σύστημα είναι κάτι που επίσης ξεχνούν, μέχρι να αναπτυχθούν μπλοκαρίσματα.

Έχουμε εμπιστοσύνη στις ικανότητές μας και να είστε σίγουροι ότι θα ξεπεράσουμε κάθε προσδοκία σας. Οι πελάτες μας είναι η φωνή μας και η φωνή μας είναι η φήμη μας. Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι η άμεση εξυπηρέτηση και η καλή δουλειά. Καλέστε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ – ΔΙΩΝΗ

 • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στο Ντράφι – Διώνη
 • Απόφραξη Νεροχύτη στο Ντράφι – Διώνη
 • Απόφραξη Υδρορροής στο Ντράφι – Διώνη
 • Απόφραξη Τουαλετών στο Ντράφι – Διώνη
 • Απόφραξη Σιφωνιού στο Ντράφι – Διώνη
 • Καθαρισμός Φρεατίων στο Ντράφι – Διώνη
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στο Ντράφι – Διώνη
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στο Ντράφι – Διώνη
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στο Ντράφι – Διώνη

ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ – ΔΙΩΝΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ

Σας απαλλάσσουμε από προβλήματα που έχετε με τις αποχετεύσεις σας. Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» είναι η λύση για απόφραξη λεκάνης, μπάνιου, νεροχύτη, κουζίνας, φρεατίου και όλων των σημείων αποστράγγισης, είτε στο σπίτι σας, είτε στην επιχείρησή σας. Αν είσαστε ιδιοκτήτης ή ένοικος, μη διστάσετε να μας καλέσετε για άμεση απαλλαγή από το αποχετευτικό σας πρόβλημα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ – ΔΙΩΝΗ | Συχνές ερωτήσεις

Πώς μπορώ να συντηρήσω την αποχέτευση σε καλή κατάσταση;

• Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαγειρική σόδα και λευκό ξίδι για συντηρήσετε καθαρή την αποχέτευση.
• Μην αφήνετε υπολείμματα φαγητών στο νεροχύτη.
• Μη ρίχνετε ρευστά φαγητά στη λεκάνη.
• Χτενίστε τα μαλλιά σας πριν να λούσετε τα μαλλιά σας.
• Να πλένετε τα κατοικίδιά σας έξω από το σπίτι.
• Ρίχνετε ζεστό νερό (όχι βραστό) στις αποχετεύσεις εβδομαδιαίως.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην χρησιμοποιείτε βραστό νερό εάν έχετε πλαστικούς (PVC) σωλήνες, επειδή το νερό με θερμοκρασία πάνω από 80 C (βαθμούς Κελσίου) μπορεί να μαλακώσει ορισμένους τύπους σωλήνων PVC.

Γιατί είναι σημαντικός ο έλεγχος σωλήνων με κάμερα απόφραξης;

• Επισημαίνει την ακριβή φύση και τη θέση των προβληματικών σημείων. Έτσι γνωρίζετε την ακριβή διάγνωση ώστε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.
• Μπορεί να εντοπίσει μικρά προβλήματα πριν γίνουν μεγάλα.
• Ίσως να βρεθείτε προ εκπλήξεων με αυτά που θα πιθανόν να ανακαλύψετε. Με την πάροδο του χρόνου, όσα πράγματα πέφτουν στην αποχέτευση μπορούν να μείνουν εκεί για πάντα όπως μικρά νομίσματα, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και ποιος ξέρει τι άλλο;

Γιατί μυρίζει ο νεροχύτης μου σαν σάπιο αυγό;

Ένας δύσοσμος νεροχύτης προκαλείται συνήθως από βακτήρια που συσσωρεύονται από τα λίπη και τα τρόφιμα τα οποία πέφτουν μέσα στην αποχέτευση. Αυτά στη συνέχεια κολλάνε στους σωλήνες προκαλώντας τη γνωστή μυρωδιά σάπιου αυγού.

Αποφράξεις στο Ντράφι – Διώνη, πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Οι τιμές απόφραξης διαμορφώνονται βάσει του χρόνου εργασιών, του είδους του προβλήματος, τη χρήση ή όχι διαγνωστικών μέσων και άλλα. Ενημερωθείτε για τις τιμές.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να έρθετε για αποφράξεις στο Ντράφι – Διώνη;

Μπορούμε να βρεθούμε σε λιγότερο από 20 λεπτά στο Ντράφι – Διώνη και σε όλη την Αθήνα.


  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΝΤΡΑΦΙ – ΔΙΩΝΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

  • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
  • ΠΛΟΙΑ
  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ – ΔΙΩΝΗ – ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ

  Τεχνικές απόφραξης

  Διαθέτουμε όλα τα αποφρακτικά εργαλεία για όλους τους τύπους αποχετεύσεων. Γνωρίζουμε πολλαπλές μεθόδους για να αντιμετωπίσουμε σωστά την κάθε περίπτωση. Ενδεχομένως σε ένα απλό φράξιμο μία απλή βεντούζα με τον κατάλληλο χειρισμό να είναι αρκετή. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι το πρόβλημα λύθηκε καθώς το βούλωμα μπορεί να επανέλθει.

  Οι έμπειροι τεχνικοί μας έχουν τη γνώση να αντιλαμβάνονται την πραγματική αιτία του βουλώματος αρχικά από τα συμπτώματα. Πέραν αυτού αν είναι δύσκολος ο εντοπισμός του σημείου φραγής, υπάρχει η δυνατότητα χρήσης της κάμερας απόφραξης. Χρησιμοποιούμε ηλεκτρομηχανικές ατσαλίνες, βέργες απόφραξης, πιεστικούς μηχανισμούς υδροβολής, ειδικά ριζοκοπτικά εργαλεία, αποχετευτικές κάμερες απόφραξης ανάλογα πάντα με την εκάστοτε εμπλοκή και την τρέχουσα κατάσταση του αποχετευτικού συστήματος. Οι μέθοδοι που εφαρμόζουμε ποικίλουν και προσαρμόζονται στην κάθε περίσταση, όπως για παράδειγμα σε μία γερασμένη σωλήνωση δε χρησιμοποιούμε αιχμηρά και επεμβατικά εργαλεία ενώ ταυτόχρονα ακολουθούμε ήπια τεχνική ώστε να μην επιβαρύνουμε ή να φθείρουμε τους ευαίσθητους αγωγούς.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ – ΔΙΩΝΗ – HOTSPOT ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ – ΔΙΩΝΗ

  Τα συνεργεία μας έρχονται ταχύτατα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ – ΔΙΩΝΗ – ΑΙΤΙΕΣ ΒΟΥΛΩΜΑΤΟΣ

  Χρήσιμες υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευσή σας

  Οι κύριες γραμμές αποχέτευσης συνδέουν όλες τις αποχετεύσεις στο σπίτι ή την επιχείρησή σας με το σύστημα αποχέτευσης στην πόλη σας. Αν αυτή η κύρια γραμμή ή οι δευτερεύουσες γραμμές αναπτύξουν μπλοκαρίσματα, θα έχετε προβλήματα με όλες τις αποχετεύσεις στο σπίτι σας.

  Σε παλαιότερες κατοικίες, οι ρίζες των δέντρων αποτελούν την κύρια αιτία της φραγμένης γραμμής αποχέτευσης. Οι παλαιότερες γραμμές αποχέτευσης έξω στην αυλή μπορεί να έχουν προσβληθεί από ρίζες δέντρων. Σε πιο καινούργια σπίτια, οι πηγές φράγματος περιλαμβάνουν χαρτί υγείας, μωρομάντηλα και προϊόντα γυναικείας περιποίησης.

  Δυστυχώς, δεν μπορείτε να προβλέψετε πότε θα βουλώσουν οι αποχετεύσεις σας. Μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή ή το πρόβλημα θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο έως ότου επιδεινωθεί. Ωστόσο, υπάρχουν προειδοποιητικά σημάδια, τα οποία θα μπορούσαν να σας πουν ότι υπάρχουν ήδη ορισμένα ζητήματα που αναπτύσσονται στο σύστημα αποχέτευσης. Ορισμένα από τα προειδοποιητικά σημάδια περιλαμβάνουν το νερό που παγιδεύεται σε ένα σωλήνα τουαλέτας ή ένα φρεάτιο. Μπορεί επίσης να ακούσετε έναν περίεργο ήχο από τους αποχετευτικούς αγωγούς. Ενδέχεται να παρατηρήσετε ότι οι τουαλέτες αρχίζουν να υπερχειλίζουν όταν αποστραγγίζετε το πλυντήριο σας ή υπερχειλίζει το νερό από την αποχέτευση του υπογείου.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων
  ΝΤΡΑΦΙ – ΔΙΩΝΗ και άλλες περιοχές επέμβασης

  Ραφήνα ΠαλλήνηΑγία Παρασκευή ΚορωπίΑθήνα

  Εκτός από αποφράξεις στο Ντράφι – Διώνη εξυπηρετούμε και πολλές άλλες περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στην κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή των Αθηνών.

  Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

  Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

  Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

  Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ – ΔΙΩΝΗ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Υλικά που δεν πρέπει να πετάμε στην αποχέτευση

  Οι αποχετεύσεις είναι κατασκευασμένες για να δέχονται νερά και τα ανθρώπινα οργανικά απόβλητα (περιττώματα). Οτιδήποτε άλλο δυσχεραίνει την ομαλή λειτουργία του αποχετευτικού σας δικτύου. Σας παραθέτουμε κάποια υλικά τα οποία δεν πρέπει να ρίχνουμε στις αποχετεύσεις μας,

  Υπολείμματα καφέ

  Μπορεί να ξεπλένετε στην αποχέτευση του νεροχύτη κάθε μέρα καφέδες και μπρίκια και να μην είχατε ποτέ βουλωμένη αποχέτευση, μέχρι να σας συμβεί! Δυστυχώς, τα κατακάθια του καφέ δε διασπώνται στο νερό, έτσι αντί να ξεπλένονται και να φεύγουν από τους σωλήνες, συσσωρεύονται μεταξύ τους και όσο περνάει ο καιρός, τα κατακάθια, μαζί με άλλα υλικά, μπορούν να σχηματίσουν μία συστάδα και να γεμίσουν την αποχέτευση μέχρι να εξελιχθεί σε βούλωμα.

  Κελύφη αυγών

  Τα τσόφλια των αυγών είναι μια αιτία απόφραξης σωλήνων αποχετεύσεων. Και αυτό γιατί οι αιχμηρές άκρες του κελύφους των αυγών μπορεί να προσκολληθούν σε άλλα υλικά που βρίσκουν τον δρόμο τους στους σωλήνες αποχέτευσης της κουζίνας σας. Το αποτέλεσμα είναι ο σχηματισμός φράγματος στο σωλήνα αποχέτευσης.

  Μαγειρεμένα λάδια και λίπη προκαλούν βούλωμα αποχετεύσεων

  Όταν λάδια και λίπη χύνονται ή ξεπλένονται στους νεροχύτες, τις αποχετεύσεις ή τις τουαλέτες σας, εισέρχονται στο σύστημα αποχέτευσης όπου ψύχονται, σκληραίνουν και κολλάνε στα εσωτερικά τοιχώματα των σωλήνων αποχέτευσης. Με την πάροδο του χρόνου, καθώς περισσότερα λάδια και λίπη προστίθενται στο σύστημα, αυτά τα εμπόδια αποχέτευσης συσσωρεύονται και σκληραίνουν μέχρι να βουλώσουν εντελώς τους σωλήνες. Η σκληρότητα των μπλοκαρίσματος καθιστά δύσκολο τον καθαρισμό τους.

  Ετικέτες φρούτων και συσκευασίας φαγητών

  Όταν πρόκειται να φάτε ένα μήλο ή μια μπανάνα, οι πιθανότητες να υπάρχει ένα αυτοκόλλητο στη φλούδα του φρούτου είναι αρκετά υψηλές. Πράγματι, αυτό χρειάζεται είτε για την τιμή του φρούτου, εκτός από τυχόν κανονισμούς και πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζει ο αγοραστής. Αν και μπορεί να είναι η ευκολότερη κίνηση, να πετάξετε δηλαδή αυτό το μικρό αυτοκόλλητο στην αποχέτευση, θα πρέπει πραγματικά να αρχίσετε να το ξανασκεφτείτε. Με την πάροδο του χρόνου θα μπορούσε να δημιουργήσει φράγμα στους σωλήνες σας καθώς θα μπορούσαν να κολλήσουν στα τοιχώματα του σωλήνα.

  Χαρτί και βαμβάκι

  Ακόμη και αντικείμενα όπως χαρτοπετσέτες και χαρτομάντιλα προσώπου δεν είναι φιλικά προς την τουαλέτα και τους σωλήνες των αποχετεύσεων. Αυτό μπορεί να φαίνεται περίεργο, καθώς είναι κατασκευασμένα από χαρτί. Δεν όμως είναι σχεδιασμένα για να διαλύονται εύκολα, γι’ αυτό έχουν μεγαλύτερη καθαριστική δύναμη και μπορούν να απορροφούν το νερό.

  Το βαμβάκι όταν βραχεί μαζεύει και γίνεται μία μικρή σφαίρα η οποία προσκολλάται εύκολα σε άλλα υλικά. Είναι ό,τι χειρότερο για την αποχέτευση.

  Προφυλακτικά

  Τα προφυλακτικά είναι ένα άλλο κοινό αντικείμενο που πολλοί άνθρωποι πετούν στις τουαλέτες τους επειδή φαίνεται σαν η πιο βολική επιλογή για απόρριψη. Δυστυχώς, το ξέπλυμα των προφυλακτικών είναι επίσης ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο αποχετευτικό σας σύστημα.

  Το λατέξ που χρησιμοποιείται για την κατασκευή προφυλακτικών έχει σχεδιαστεί για να αποτρέπει τη διαφυγή των σωματικών υγρών, επομένως το υλικό είναι πολύ πιο δυνατό από όσο νομίζετε. Το προφυλακτικό είναι φτιαγμένο από καουτσούκ και είναι βέβαιο ότι θα κολλήσει κάπου στα αποχετευτικό σύστημα και μερικές φορές δυστυχώς εμπλέκεται με διάφορα άλλα υλικά σε αρκετά βαθύ σημείο των σωληνώσεων.

  Οδοντικό νήμα

  Ένα κομμάτι οδοντικού νήματος φαίνεται εντελώς ακίνδυνο, σωστά; Είναι λεπτό και λογικά χωράει εύκολα στις αποχετεύσεις χωρίς να προκαλεί κανένα πρόβλημα, τουλάχιστον φαινομενικά. Δυστυχώς, λόγω της δράσης του στροβιλισμού και των στενών χώρων μέσα στις αποχετεύσεις, το οδοντικό νήμα έχει την τάση να τυλίγεται γύρω από άλλα αντικείμενα, συγκρατώντας τα μαζί σε σχηματισμό που μπορεί να προκαλέσει απόφραξη της αποχέτευσης. Συνήθως, θα πρέπει να πετάτε το οδοντικό νήμα στα σκουπίδια.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ – ΔΙΩΝΗ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Πώς να απαλλαγείτε από τις μυρωδιές του νεροχύτη της κουζίνας

  Γιατί εμφανίζονται μυρωδιές από την αποχέτευση της κουζίνας

  Υπάρχουν δύο κύριοι λόγοι για τους οποίους η αποχέτευση της κουζίνας σας μπορεί να μυρίζει:

  1. Συσσώρευση τροφής και υπολειμμάτων στον αγωγό αποχέτευσης. Οτιδήποτε ρίχνετε στο νεροχύτη σας, εκτός από το νερό, μπορεί να κολλήσει στα πλαϊνά των σωλήνων ή να καθίσει στο σιφώνι. Και με την πάροδο του χρόνου, τα βακτήρια θα το κάνουν να αποσυντεθεί και να μυρίσει.
  2. Μυρίζουν οι σωλήνες σας από την αποχέτευση. Εάν δεν υπάρχει νερό στο σιφώνι (το σωλήνα κάτω από το νεροχύτη σε σχήμα U) λόγω διαρροής ή εξάτμισης, τα αέρια αποχέτευσης θα απελευθερωθούν από τον σωλήνα σας. Η λύση είναι να διερευνήσετε το σιφώνι για διαρροές ή εμπόδια. Για να το διορθώσετε, μπορεί να χρειαστεί να αφαιρέσετε το σιφώνι και να το καθαρίσετε.
  3. Μούχλα. Σε ορισμένες σπάνιες περιπτώσεις, οι μυρωδιές της κουζίνας προκαλούνται από μούχλα.

  Πώς να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά

  Παρακάτω είναι μια λίστα με διάφορες μεθόδους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να απαλλαγείτε από τις δυσάρεστες οσμές του νεροχύτη της κουζίνας.

  Για μυρωδιές φαγητού που σαπίζουν, δοκιμάστε μία από τις παρακάτω μεθόδους καθαρισμού μόνοι σας. Για μυρωδιές αερίων αποχέτευσης κάνετε έλεγχο στο σιφώνι σας.

  1. Ζεστό νερό

  1. Βράζουμε ένα μπρίκι γεμάτο νερό, το αφήνουμε λίγο για να φθάσει στους 80 βαθμούς Κελσίου.
  2. Χύστε το αργά στην οπή του νεροχύτη
  3. Περίμενε 5 λεπτά
  4. Ανοίξτε την κρύα βρύση για να αναγκάσετε το υπόλοιπο λίπος να πήξει και να ξεπλυθεί

  2. Λευκό ξύδι

  1. Ρίξτε μια μικρή ποσότητα λευκού ξιδιού στην οπή του νεροχύτη
  2. Αφήστε το να σταθεί για 30 λεπτά
  3. Ξεπλύνετε με ζεστό νερό

  3. Μαγειρική σόδα και ξύδι

  1. Ρίξτε μισό φλιτζάνι μαγειρική σόδα στην οπή του νεροχύτη
  2. Ρίξτε 1 φλιτζάνι ξύδι στην τρύπα
  3. Αφήστε το διάλυμα να αφρίσει και αφήστε το να σταθεί για μερικές ώρες
  4. Ρίξτε λίγο ζεστό νερό στην οπή για να ξεπλύνετε τα πάντα

  Ελέγξτε το σιφώνι

  Το σιφώνι κάτω από τον νεροχύτη της κουζίνας σας το οποίο είναι επίσης γνωστό και ως παγίδα αερίων αποχέτευσης. Αυτή η κάμψη σε σχήμα U πρέπει να είναι πάντα γεμάτη νερό και να λειτουργεί ως φράγμα για να σταματά τις μυρωδιές της αποχέτευσης να διαφεύγουν προς τα πάνω.

  Ελέγξτε τα ακόλουθα:

  Έχει εξατμιστεί το νερό στην καμπή U; Αυτό μπορεί να συμβεί αν έχετε πάει διακοπές και δεν τρέχεει το νερό για κάποιο διάστημα. Η απλή λύση είναι να τρέξετε λίγο νερό για να γεμίσετε το σιφώνι.

  Υπάρχει διαρροή στο σιφώνι; Ελέγξτε για σταγόνες ή υγρές κηλίδες κάτω από το νεροχύτη. Εάν υπάρχει διαρροή, καλέστε έναν επαγγελματία.

  Υπάρχει εμπόδιο στο σιφώνι; Εάν εξακολουθεί να υπάρχει απόφραξη μετά τον καθαρισμό, αφαιρέστε το U-bend με ένα κλειδί και καθαρίστε το με μια συρμάτινη βούρτσα.