ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στην ΠΑΛΛΗΝΗ, είναι «τολμηρός ο βλάχος»

210 66 65 999

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ. Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» παρέχουμε μια πλήρη γκάμα επαγγελματικών και οικιακών υπηρεσιών καθαρισμού δικτύων αποχέτευσης. Παρέχουμε γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση για άντληση υδάτων, καθαρισμό αποχετευτικών αγωγών, βουλωμένες τουαλέτες, αποφράξεις αποχετευτικών συστημάτων, επιθεώρηση αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης και οποιοδήποτε αποχετευτικό πρόβλημα σας ταλαιπωρεί, είτε οικιακό είτε επαγγελματικό.

Για να κάνετε τη δουλειά σας σίγουρα, οικονομικά και γρήγορα, καλέστε την «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» στην Παλλήνη. Εάν έχετε ανάγκη ενός προληπτικού καθαρισμού και συντήρησης του δικτύου του αποχετευτικού σας συστήματος, προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες για όλους τους τύπους αποχετευτικών δικτύων. Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές, εξασφαλίζοντας την άριστη λειτουργία στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Έχουμε καθιερωθεί στον τομέα των αποχετεύσεων ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες. Δεν έχει σημασία η ώρα και η στιγμή, είμαστε έτοιμοι να σας στηρίξουμε και να λύσουμε το πρόβλημα σας 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο, Κυριακές και αργίες. Παρέχουμε υπηρεσίες ανωτέρας ποιότητας και αποσκοπούμε αποκλειστικά στην 100% ικανοποίησή σας. Εγγυόμαστε ότι όλες οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι φιλικές προς το περιβάλλον και προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών ώστε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες της περιοχής της Παλλήνης και της ανατολικής Αττικής 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ

 • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στην Παλλήνη
 • Απόφραξη Νεροχύτη στην Παλλήνη
 • Απόφραξη Υδρορροής στην Παλλήνη
 • Απόφραξη Τουαλετών στην Παλλήνη
 • Απόφραξη Σιφωνιού στην Παλλήνη
 • Καθαρισμός Φρεατίων στην Παλλήνη
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στην Παλλήνη
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στην Παλλήνη
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στην Παλλήνη

ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

Είμαστε εταιρεία καθαρισμού και απόφραξης αποχετεύσεων και αναλαμβάνουμε να ξεβουλώσουμε και να καθαρίσουμε κάθε βουλωμένο φρεάτιο, σιφόνι, λεκάνη, τουαλέτα, μπανιέρα, ντουζιέρα, νιπτήρα και νεροχύτη. Επιπλέον, έχουμε σχέδια προληπτικής συντήρησης για να διατηρήσουμε αποτελεσματικά το αποχετευτικό σας σύστημα ώστε να αποφύγετε πιθανές δαπανηρές επισκευές.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ | Συχνές ερωτήσεις

Πώς μπορεί να περάσει η κάμερα μέσα στην αποχέτευση;

Ο τεχνικός μας μπορεί να εισχωρήσει την κάμερα για να επιθεωρήσει τις γραμμές αποχέτευσης μέσα από τις τρύπες αποστράγγισης στο ντους, στην μπανιέρα, στους νεροχύτες, στις λεκάνες και στα σιφώνια. Βρίσκουμε πάντα την κατάλληλη δίοδο ανάλογα με την περίπτωση. Για να αποκαλυφθεί το πρόβλημα, ο πομπός της κάμερας μεταδίδει την εικόνα στην οθόνη μέσα από την οποία ο τεχνικός βλέπει το εσωτερικό του σωλήνα σε πραγματικό χρόνο.

Μπορώ να ρίξω βραστό νερό σε μία αποχέτευση;

Γενικά καλό είναι να αποφεύγετε το τελείως βραστό νερό (100 βαθμούς Κελσίου) ιδιαίτερα σε πλαστικούς σωλήνες αποχέτευσης αλλά και σε παλαιές σωληνώσεις ακόμα και αν είναι μεταλλικές όπως από χάλυβα, σίδηρο ή χαλκό. Η ασφαλέστερη θερμοκρασία του νερού δεν πρέπει να υπερβαίνει τους 80 βαθμούς Κελσίου και αν έχετε πλαστικούς σωλήνες όχι πάνω από τους 70.

Μπορούν δύο τουαλέτες να μοιράζονται την ίδια αποχέτευση; 

Τα περισσότερα σπίτια έχουν περισσότερες από μία τουαλέτες και αν βρίσκονται στην ίδια πλευρά του σπιτιού, οι γραμμές της αποχέτευσής τους μπορούν συνήθως να κατευθύνονται στον ίδιο σωλήνα. Ωστόσο, εάν βρίσκονται σε αντίθετες πλευρές, το καθένα μπορεί να έχει δική του γραμμή αποχέτευσης.

Αποφράξεις στην Παλλήνη, πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Οι τιμές απόφραξης διαμορφώνονται βάσει του χρόνου εργασιών, του είδους του προβλήματος, τη χρήση ή όχι διαγνωστικών μέσων και άλλα. Ενημερωθείτε για τις τιμές.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να έρθετε για αποφράξεις στην Παλλήνη;

Μπορούμε να βρεθούμε σε λιγότερο από 20 λεπτά στην Παλλήνη και σε όλα τα ανατολικά προάστια.


  ΚΤΙΡΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

  • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
  • ΠΛΟΙΑ
  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ – ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

  Μέθοδοι και τεχνικές απόφραξης

  Οι τρίχες από τα μαλλιά, η συσσώρευση σαπουνιού, η οδοντόκρεμα, το χαρτί υγείας, τα μωρομάντηλα και άλλα προϊόντα μπάνιου μπορούν να προκαλέσουν σοβαρή ζημιά στο αποχετευτικό σας δίκτυο με την πάροδο του χρόνου και να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στις σωληνώσεις σας. Βρωμιές και άλλες ακαθαρσίες μπορεί να φράξουν τα σιφόνια της τουαλέτας. Ρίζες δένδρων κινούνται ύπουλα και εισέρχονται στην αποχέτευση προκαλώντας βουλώματα τα οποία μερικές φορές επιφέρουν ιδιαίτερα δύσκολα προβλήματα. Έχουμε όλο τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε φράξιμο.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ – HOTSPOT ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

  Απόφραξη με υδροβολή ή ατσαλίνα;

  Είναι σημαντικό οι σωλήνες του σπιτιού σας να λειτουργούν καλά ανά πάσα στιγμή. Αυτοί οι σωλήνες είναι υπεύθυνοι για τη μετακίνηση των βρώμικων νερών και λυμάτων μακριά από το σπίτι σας. Δυστυχώς, όταν μπλοκάρουν οι σωλήνες, δεν μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους. Αυτό έχει σοβαρές συνέπειες για το αποχετευτικό σύστημα των κτιρίων. Εάν το σπίτι σας αντιμετωπίζει προβλήματα με βουλωμένους σωλήνες, υπάρχουν εκτός των άλλων οι δύο κάτωθι επιλογές: καθαρισμός με πιεστικό υδροβολής ή ατσαλίνα (υδραυλικό φίδι).

  Τι είναι η υδροβολή (Hydro-jetting);

  Το Hydro-jetting, που αναφέρεται και ως υδροβολή, είναι μια εξειδικευμένη λύση καθαρισμού για σωλήνες αποχέτευσης. Χρησιμοποιεί έναν εύκαμπτο σωλήνα υψηλής πίεσης που έχει ένα ειδικό ακροφύσιο στερεωμένο στο άκρο. Ο ίδιος ο εύκαμπτος σωλήνας συνδέεται με ένα μηχάνημα που κατευθύνει το νερό υπό πίεση μέσω του ακροφυσίου για να ξεβουλώσει και να καθαρίσει τους συμφορημένους σωλήνες αποχέτευσης.

  Συνιστάται η υδροβολή για όλα τα φράγματα αποχέτευσης;

  Ορισμένοι σωλήνες δεν είναι αρκετά ισχυροί για να αντέξουν τη δύναμη της υδροβολής. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η χρήση ενός φιδιού αποστράγγισης είναι καλύτερη. Βέβαια, οι έμπειροι τεχνικοί μας γνωρίζουν πως πρέπει να συμπεριφερθούν και να προσεγγίσουν ένα βούλωμα σε αδύναμους σωλήνες ανάλογα με την περίπτωση. Η υπηρεσία drain snake (ηλεκτρομηχανική ατσαλίνα) χρησιμοποιεί μια καλωδιακή μηχανή για να καθαρίσει τα φράγματα και είναι μια οικονομική επιλογή. Η υδροβολή είναι η καλύτερη για σοβαρά βουλώματα, όπως όταν υπάρχουν ρίζες δέντρων στη γραμμή αποχέτευσης ή όταν υπάρχει ένα τεράστιο φράξιμο που δεν ανταποκρίνεται σε άλλες μεθόδους.

  Πλεονεκτήματα της υπηρεσίας Hydro-jetting (υδροβολής)

  Οι φραγμένες γραμμές αποχέτευσης θέτουν τις αποχετεύσεις μέσα στο σπίτι σας σε κίνδυνο να υποχωρήσουν και να υπερχειλίσουν. Είτε σας αρέσει είτε όχι, οι σωλήνες αποχέτευσης στην ιδιοκτησία σας είναι δική σας ευθύνη να συντηρείτε. Ο ευκολότερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να χρησιμοποιήσετε υδροβολή για να καθαρίσετε σοβαρά φράγματα. Ο λόγος που αυτή η μέθοδος είναι δημοφιλής και τόσο αποτελεσματική είναι ότι μπορεί να κόψει σχεδόν οτιδήποτε, συμπεριλαμβανομένου του ξύλου, του αποξηραμένου σκυροδέματος, του λίπους που προσκολλάται στους σωλήνες και αυτών των ενοχλητικών ριζών δέντρων. Το νερό υπό πίεση είναι αρκετά ισχυρό για να κονιορτοποιήσει σχεδόν οποιοδήποτε υλικό, να το ξεπλύνει και να το βγάλει από το σωλήνα. Ένα άλλο πλεονέκτημα του υδροεκτόξευσης είναι ότι καθαρίζει σχολαστικά τους σωλήνες, αφήνοντας τους σωλήνες πεντακάθαρους και έτοιμους να αποτρέψουν μελλοντικά βουλώματα.

  Οφέλη από το Drain Snake (ατσαλίνα ή φίδι αποστράγγισης)

  Το drain snake είναι μια εξαιρετική επιλογή για μικρά βουλώματα που δεν έχουν περάσει από το σιφώνι και δεν έχουν μπει βαθιά στη γραμμή. Είναι επίσης μια καλή επιλογή για τους ιδιοκτήτες σπιτιού που θέλουν να προσπαθήσουν να καθαρίσουν ένα φράγμα πριν καλέσουν για επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης. Τα φίδια αποστράγγισης ή οι κοχλίες χειρός, είναι διαθέσιμα σε καταστήματα οικιακών ειδών και είναι μια οικονομικά αποδοτική, εύχρηστη επιλογή για τον μέσο άνθρωπο.

  Ποια είναι η καλύτερη επιλογή;

  Εξαρτάται πραγματικά από το είδος του φράγματος που έχετε. Εάν πρόκειται για βαθιά απόφραξη της γραμμής αποχέτευσης, η μόνη σας πραγματική επιλογή είναι η υδροβολή. Ενώ τα φίδια αποστράγγισης λειτουργούν καλά σε ρηχά φράγματα. Το φίδι δεν θα καθαρίσει εντελώς το εσωτερικό του σωλήνα όπως το εργαλείο υδροβολής. Επομένως, πιθανότατα θα δείτε το φράξιμο να επανέρχεται μέσα σε λίγους μήνες. Η υδροβολή καθαρίζει τον σωλήνα και τον αφήνει καθαρό όπως την ημέρα που τοποθετήθηκε.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

  Ο καλύτερος τρόπος για να προσδιορίσετε τη σωστή επιλογή καθαρισμού αποχέτευσης για την δική σας περίπτωση είναι να επικοινωνήσετε με έναν τεχνικό μας στο

  6944 388 277

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  Χρήσιμες υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευσή σας

  Μια βουλωμένη αποχέτευση ή ένας σωλήνας μπορεί να γίνει γρήγορα μια βρώμικη και ακριβή κατάσταση για κάθε ιδιοκτήτη σπιτιού ή επιχείρησης. Αν λοιπόν σας συμβαίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να λάβετε βοήθεια γρήγορα για να διορθώσετε το πρόβλημα. Πραγματοποιούμε αποφράξεις, καθαρισμούς και συντηρήσεις αποχέτευσης, το ταχύτερο δυνατόν, χρησιμοποιώντας τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, όπως κάμερες διάγνωσης CCTV.

  Με συνέπεια, πείρα και επαγγελματισμό, δίνει λύσεις στα προβλήματα αποχέτευσης και αποκαθιστά τη φυσιολογική ροή των υδάτων σας. Σιφόνια, υδροροές, λούκια, αποχετεύσεις, νεροχύτες, λεκάνες, μπανιέρες, διατηρούνται σε άριστη κατάσταση με τις αποφρακτικές μας υπηρεσίες.

  Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεών σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων
  ΠΑΛΛΗΝΗ και άλλες περιοχές επέμβασης

  Κηφισιά ΜαρούσιΑγία Παρασκευή Χαλάνδρι

  Εκτός από αποφράξεις στην Παλλήνη εξυπηρετούμε και πολλές άλλες περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στην κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας.

  Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

  Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

  Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

  Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Τι δεν πρέπει να ρίχνετε στην αποχέτευση

  Εδώ είναι μερικά από τα πράγματα που συνήθως οι άνθρωποι ρίχνουν στις αποχετεύσεις τους αλλά δεν πρέπει. Οτιδήποτε, εκτός του νερού, κατεβαίνει στους σωλήνες του αποχετευτικού δικτύου του σπιτιού σας αυξάνει τις πιθανότητες βουλώματος.

  Κατακάθια καφέ

  Οι περισσότεροι άνθρωποι υποθέτουν ότι τα κατακάθια του καφέ είναι αρκετά μικρά ώστε να μην κολλάνε στους σωλήνες σας, αλλά αυτό δε συμβαίνει. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι τεχνικοί μας λένε ότι το κατακάθι του καφέ είναι μια από τις πιο πιθανές πηγές βουλώματος στους σωλήνες της κουζίνας σας.

  Κελύφη αυγών

  Τα ίδια τα τσόφλια αυγών μπορεί να φαίνονται αβλαβή, αλλά όταν τα στέλνετε στην αποχέτευση, ο «σκουπιδοφάγος» τα τρίβει σε μικρά κομμάτια και στη συνέχεια κολλάνε σε λίπος και άλλες ελαιώδεις ουσίες για να δημιουργήσουν μία παχύρρευστη μάζα που μπορεί εύκολα να φράξει τους σωλήνες σας. Καλύτερα να πετάξετε τα τσόφλια των αυγών στον κάδο απορριμμάτων.

  Λίπος και λάδια

  Αυτές οι ουσίες συνδυάζονται και λειτουργούν ως συνδετικό υλικό για όλα τα είδη υλικών, όπως τα τσόφλια αυγών που αναφέρθηκαν προηγουμένως, και δημιουργούν χοντρές, κολλώδεις σφαίρες που μπορούν να επικαλύψουν τους σωλήνες μέχρι να μην περάσει τίποτα μέσα από αυτά. Έτσι, όταν πρόκειται για λίπος μπέικον, λίπος κρέατος και άλλες ουσίες σαν αυτές, ο καλύτερος εμπειρικός κανόνας είναι να τα τοποθετήσετε σε ένα βάζο ή σε κονσέρβα για να τα αφήσετε να κρυώσουν και μετά να τα τοποθετήσετε στα σκουπίδια σας.

  Aυτοκόλλητα σε προϊόντα και φρούτα

  Αυτά τα φαινομενικά αβλαβή αυτοκόλλητα μπορούν πραγματικά να προκαλέσουν μεγάλα προβλήματα στο εσωτερικό των σωλήνων σας. Ακόμη και η μικρή κόλλα που είναι πάνω τους μπορεί να είναι αρκετή για να τα κάνει να κολλήσουν στο εσωτερικό των σωλήνων. Εάν περάσουν από τους σωλήνες σας, μπορεί επίσης να παγιδευτούν σε σωλήνες και φίλτρα επεξεργασίας λυμάτων, προκαλώντας προβλήματα με τον εξοπλισμό που έχει σχεδιαστεί για την επεξεργασία του νερού σας. Αν με κάποιο τρόπο ξεπεράσουν και τα δύο αυτά εμπόδια, μπορεί να καταλήξουν στην παροχή νερού. Όπως και να το δεις, αυτό απλώς δημιουργεί πρόβλημα.

  Βαμβακερές μπάλες και χαρτοπετσέτες

  Ακριβώς επειδή οι χαρτοπετσέτες και οι μπάλες από βαμβάκι είναι βιοδιασπώμενα δε σημαίνει ότι θα διαλυθούν αμέσως. Είναι σχεδιασμένα να είναι απορροφητικά, γεγονός που τα καθιστά τον τέλειο ένοχο για να φράξουν τους σωλήνες. Εάν πρέπει να τα χρησιμοποιήσετε, πετάξτε τα στα σκουπίδια όταν τελειώσετε. Ωστόσο, συνιστούμε να μεταβείτε σε υφασμάτινες πετσέτες, ειδικά στην κουζίνα όπου οι άνθρωποι τείνουν να χρησιμοποιούν πολλές χαρτοπετσέτες σε σύντομο χρονικό διάστημα.

  Προφυλακτικά

  Τα προφυλακτικά είναι κατασκευασμένα από καουτσούκ. Το καουτσούκ δεν είναι βιοδιασπώμενο. Δεν διαλύεται στο νερό. Είτε θα κολλήσει στα υδραυλικά σας είτε, αν καταφέρει με κάποιο τρόπο να περάσει τους σωλήνες σας, πιθανότατα θα καταλήξει να επιπλέει κάπου στην παροχή νερού και κανείς δεν θέλει να το συναντήσει.

  Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής

  Ακριβώς όπως τα προφυλακτικά, έτσι και οι σερβιέτες, τα ταμπόν, τα ντεμακιγιάζ, οι μπατονέτες αυτιών, τα οδοντονήματα δεν πρέπει να τα ρίχνουμε στις αποχετεύσεις καθώς περιπλέκονται μεταξύ τους. Επίσης μαζί με αλλά υλικά δημιουργούν άμορφες μάζες και συσσωματώσεις οι οποίες μερικές φορές είναι αρκετά δύσκολο να αφαιρεθούν.

  Περιττώματα γάτας

  Τα απορρίμματα γάτας είναι γνωστό ότι φράζουν τις αποχετεύσεις και δημιουργούν τεράστια προβλήματα στα σηπτικά συστήματα. Εκτός αυτού, τα κόπρανα γάτας μπορούν να μαζέψουν βακτήρια τα οποία είναι ανθεκτικά στις χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται συνήθως για την επεξεργασία του νερού, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί τελικά να βρει το δρόμο του στην παροχή νερού όπου μπορεί να αποτελέσει απειλή για πολλά ζώα.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Πώς να απαλλαγείτε από τις μυρωδιές του νεροχύτη της κουζίνας

  Γιατί εμφανίζονται μυρωδιές από την αποχέτευση της κουζίνας

  Υπάρχουν δύο κύριοι λόγοι για τους οποίους η αποχέτευση της κουζίνας σας μπορεί να μυρίζει:

  1. Συσσώρευση τροφής και υπολειμμάτων στον αγωγό αποχέτευσης. Οτιδήποτε ρίχνετε στο νεροχύτη σας, εκτός από το νερό, μπορεί να κολλήσει στα πλαϊνά των σωλήνων ή να καθίσει στο σιφώνι. Και με την πάροδο του χρόνου, τα βακτήρια θα το κάνουν να αποσυντεθεί και να μυρίσει.
  2. Μυρίζουν οι σωλήνες σας από την αποχέτευση. Εάν δεν υπάρχει νερό στο σιφώνι (το σωλήνα κάτω από το νεροχύτη σε σχήμα U) λόγω διαρροής ή εξάτμισης, τα αέρια αποχέτευσης θα απελευθερωθούν από τον σωλήνα σας. Η λύση είναι να διερευνήσετε το σιφώνι για διαρροές ή εμπόδια. Για να το διορθώσετε, μπορεί να χρειαστεί να αφαιρέσετε το σιφώνι και να το καθαρίσετε.
  3. Μούχλα. Σε ορισμένες σπάνιες περιπτώσεις, οι μυρωδιές της κουζίνας προκαλούνται από μούχλα.

  Πώς να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά

  Παρακάτω είναι μια λίστα με διάφορες μεθόδους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να απαλλαγείτε από τις δυσάρεστες οσμές του νεροχύτη της κουζίνας.

  Για μυρωδιές φαγητού που σαπίζουν, δοκιμάστε μία από τις παρακάτω μεθόδους καθαρισμού μόνοι σας. Για μυρωδιές αερίων αποχέτευσης κάνετε έλεγχο στο σιφώνι σας.

  1. Ζεστό νερό

  1. Βράζουμε ένα μπρίκι γεμάτο νερό, το αφήνουμε λίγο για να φθάσει στους 80 βαθμούς Κελσίου.
  2. Χύστε το αργά στην οπή του νεροχύτη
  3. Περίμενε 5 λεπτά
  4. Ανοίξτε την κρύα βρύση για να αναγκάσετε το υπόλοιπο λίπος να πήξει και να ξεπλυθεί

  2. Λευκό ξύδι

  1. Ρίξτε μια μικρή ποσότητα λευκού ξιδιού στην οπή του νεροχύτη
  2. Αφήστε το να σταθεί για 30 λεπτά
  3. Ξεπλύνετε με ζεστό νερό

  3. Μαγειρική σόδα και ξύδι

  1. Ρίξτε μισό φλιτζάνι μαγειρική σόδα στην οπή του νεροχύτη
  2. Ρίξτε 1 φλιτζάνι ξύδι στην τρύπα
  3. Αφήστε το διάλυμα να αφρίσει και αφήστε το να σταθεί για μερικές ώρες
  4. Ρίξτε λίγο ζεστό νερό στην οπή για να ξεπλύνετε τα πάντα

  Ελέγξτε το σιφώνι

  Το σιφώνι κάτω από τον νεροχύτη της κουζίνας σας το οποίο είναι επίσης γνωστό και ως παγίδα αερίων αποχέτευσης. Αυτή η κάμψη σε σχήμα U πρέπει να είναι πάντα γεμάτη νερό και να λειτουργεί ως φράγμα για να σταματά τις μυρωδιές της αποχέτευσης να διαφεύγουν προς τα πάνω.

  Ελέγξτε τα ακόλουθα:

  Έχει εξατμιστεί το νερό στην καμπή U; Αυτό μπορεί να συμβεί αν έχετε πάει διακοπές και δεν τρέχεει το νερό για κάποιο διάστημα. Η απλή λύση είναι να τρέξετε λίγο νερό για να γεμίσετε το σιφώνι.

  Υπάρχει διαρροή στο σιφώνι; Ελέγξτε για σταγόνες ή υγρές κηλίδες κάτω από το νεροχύτη. Εάν υπάρχει διαρροή, καλέστε έναν επαγγελματία.

  Υπάρχει εμπόδιο στο σιφώνι; Εάν εξακολουθεί να υπάρχει απόφραξη μετά τον καθαρισμό, αφαιρέστε το U-bend με ένα κλειδί και καθαρίστε το με μια συρμάτινη βούρτσα.