ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ – 2106665999

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ – 2106665999

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ – 210 66 65 999

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ ΒΛΑΧΟΣ: Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ έχει καθιερωθεί στον τομέα των αποχετεύσεων ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες. Δεν έχει σημασία η ώρα και η στιγμή, είμαστε έτοιμοι να σας στηρίξουμε και να λύσουμε το πρόβλημα σας 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο, Κυριακές και αργίες. Καλέστε την εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ για άμεσο αποτέλεσμα στο 2106665999.

Εμπιστευτείτε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

Εμπιστευτείτε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ: Εμπιστευτείτε όσο κανέναν άλλον την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ για να κάνετε τη δουλειά σας σίγουρα, οικονομικά και γρήγορα, εάν έχετε ανάγκη ενός προληπτικού καθαρισμού και συντήρησης του δικτύου του αποχετευτικού σας συστήματος, καθώς προσφέρει όλες τις υπηρεσίες της για όλους τους τύπους αποχετευτικών δικτύων. Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές, καλύτερες από οποιαδήποτε από τους ανταγωνιστές μας και εξασφαλίζει την άριστη λειτουργία στο αποχετευτικό δίκτυο στο σπίτι ή την επιχείρησή σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ 24 ώρες

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ 24 ώρες: Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ παρέχουμε μια πλήρη γκάμα επαγγελματικών και οικιακών υπηρεσιών καθαρισμού δικτύων αποχέτευσης. Παρέχουμε γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση για άντληση υδάτων, καθαρισμό αποχετευτικών αγωγών, βουλωμένες τουαλέτες, αποφράξεις αποχετευτικών συστημάτων, επιθεώρηση αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης κλπ. Κοντά σας, 7 ημέρες την εβδομάδα, ολόκληρο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ με την εμπειρία που μας διακρίνει

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στη ΠΑΛΛΗΝΗ με την εμπειρία που μας διακρίνει: Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ είναι η επιλογή μας ψάχνετε για μια έμπειρη εταιρεία καθαρισμού αποχέτευσης με αξιόπιστες υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές στην Παλλήνη ή τις γύρω περιοχές, σας προσκαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας άμεσα για γρήγορη εξυπηρέτηση. Καλέστε σήμερα για μια επαγγελματική εκτίμηση.

Η Αποφράξεις Παλλήνη Βλάχος προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις αποχέτευσης τόσο σε οικιακά, όσο και επαγγελματικά αποχετευτικά δίκτυα καθώς παρέχουμε συγκεκριμένες επιλογές με τη βοήθεια της τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένης, ειδικής, ψηφιακής κάμερας ελέγχου της αποχέτευσης, για να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε την πηγή του προβλήματος, για τα προβλήματα που είναι πιο δύσκολο να γίνουν αντιληπτά.

Η ομάδα μας με εμπειρία μεγαλύτερη των 40 ετών χειρίζεται κάθε μπλοκάρισμα που ενδεχομένως έχετε, γρήγορα και οικονομικά. Όλοι οι τεχνικοί μας είναι πλήρως εκπαιδευμένοι και καταρτισμένοι με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, με τα υψηλότερα προσόντα.

Αποφράξεις στη Παλλήνη από το 1970

Από τη δεκαετία του 1970 που ιδρύθηκε η Αποφράξεις Παλλήνη παρέχει υπηρεσίες ανωτέρας ποιότητας και αποσκοπεί αποκλειστικά στην 100% ικανοποίησή σας. Εγγυόμαστε ότι όλες οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι φιλικές προς το περιβάλλον και προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών ώστε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες της περιοχής της Παλλήνης και της ανατολικής Αττικής γενικά για τον ιδιοκτήτη ή τον ένοικο κατοικίας, τον διαχειριστή πολυκατοικίας ή τον επαγγελματία, για την άμεση και εγγυημένη λύση του προβλήματός σας, στον ταχύτερο χρόνο, με το καλύτερο αποτέλεσμα, από τα έμπειρα και άρτια καταρτισμένα τεχνικά συνεργεία μας, με τη χρήση μεθόδων υψηλής τεχνολογίας και τεχνογνωσίας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Είμαστε εταιρεία καθαρισμού αποχέτευσης  που παρέχει υπηρεσίες σε εστιατόρια, πρατήρια καυσίμων, ξενοδοχεία και άλλους εμπορικούς και οικιακούς πελάτες. αναλαμβάνει να ξεβουλώσει και να καθαρίσει κάθε βουλωμένο φρεάτιο, σιφόνι, λεκάνη, τουαλέτα, μπανιέρα, ντουζιέρα, νιπτήρα και νεροχύτη. Επιπλέον, έχουμε σχέδια προληπτικής συντήρησης για να διατηρήσουμε αποτελεσματικά το σύστημα σας και να αποφύγουμε τις δαπανηρές επισκευές.

Αποφράξεις Παλλήνη
Αποφράξεις Παλλήνη

Επιχειρούμε άμεσα για αποφράξεις στην Παλλήνη και τις γύρω περιοχές

Η Αποφράξεις Παλλήνη, θα έρθει κοντά σας 15’ αφού την καλέσετε και θα αναλάβει με πλήρη επιτυχία την άντληση των υδάτων από τον χώρο σας και αν χρειαστεί θα κάνει χρήση κάμερας ώστε να διαγνώσει μεγαλύτερα προβλήματα στο αποχετευτικό σας δίκτυο.  Μπορούμε να επαναφέρουμε τις αποχετεύσεις ώστε να λειτουργούν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους γρήγορα.

Οι τρίχες από τα μαλλιά, η συσσώρευση σαπουνιού, η οδοντόκρεμα, το χαρτί υγείας, τα μωρομάντηλα και άλλα προϊόντα μπάνιου μπορούν να προκαλέσουν σοβαρή ζημιά στο αποχετευτικό σας δίκτυο με την πάροδο του χρόνου και να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στις υδραυλικές σας εγκαταστάσεις. Βρωμιές και άλλες ακαθαρσίες μπορεί να φράξουν τα σιφόνια της τουαλέτας.

Τεχνικός της Αποφράξεις Βλάχος στην Παλλήνη βγάζει ρίζες από το φρεάτιο
Τεχνικός της Αποφράξεις Βλάχος στην Παλλήνη βγάζει ρίζες από το φρεάτιο

Μία βουλωμένη αποχέτευση μπορεί να δημιουργήσει μια πολύ σημαντική, οικονομική επιβάρυνση για τους ιδιοκτήτες ενός σπιτιού ή μίας επιχείρησης. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στο δίκτυο μίας αποχέτευσης, τα οποία θα συνεχίσουν να αυξάνονται και να προκαλούν μεγαλύτερη ζημιά και εμπόδια στην αποχετευτική γραμμή.

ΧΑΡΤΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ - Αποφράξεις Παλλήνη
ΧΑΡΤΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

Η ομάδα μας των έμπειρων και άριστα εξειδικευμένων τεχνικών στην Αποφράξεις Παλλήνης χρησιμοποιούν μια σειρά ειδικών εργαλείων και μηχανημάτων, για να καθαρίσουν αποτελεσματικά το αποχετευτικό σας δίκτυο και να σας βγάλουμε από το αδιέξοδο των προβλημάτων στις αποχετεύσεις σας.

Μια βουλωμένη αποχέτευση ή ένας σωλήνας μπορεί να γίνει γρήγορα μια βρώμικη και ακριβή κατάσταση για κάθε ιδιοκτήτη σπιτιού ή επιχείρησης. Αν λοιπόν σας συμβαίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να λάβετε βοήθεια γρήγορα για να διορθώσετε το πρόβλημα. Πραγματοποιούμε αποφράξεις, καθαρισμούς και συντηρήσεις αποχέτευσης, το ταχύτερο δυνατόν, χρησιμοποιώντας τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, όπως κάμερες διάγνωσης CCTV. Καλύπτουμε την ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ
ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Εμπειρία και τεχνογνωσία

Λόγω των γνώσεων και της εμπειρίας μας, είμαστε σίγουροι ότι θα είστε ικανοποιημένοι με τη δουλειά που κάνουμε. Είτε χρειάζεστε έκτακτα τις υπηρεσίες μας είτε για μια προληπτική συντήρηση είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.

Στην εταιρεία Αποφράξεων Παλλήνης κάνουμε τα πάντα, εάν πρόκειται για απόφραξη, συντήρηση και καθαρισμό αποχέτευσης. Χειριζόμαστε και αντιμετωπίζουμε οτιδήποτε και αν έχει συμβεί στην αποχέτευσή σας στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Η Αποφράξεις Παλλήνη – 210 66 65 999 με συνέπεια, πείρα και επαγγελματισμό, δίνει λύσεις στα προβλήματα αποχέτευσης και αποκαθιστά τη φυσιολογική ροή των υδάτων σας. Σιφόνια, υδροροές, λούκια, αποχετεύσεις, νεροχύτες, λεκάνες, μπανιέρες, διατηρούνται σε άριστη κατάσταση με τις αποφρακτικές μας υπηρεσίες. Αποφράξεις Παλλήνης και το αποτέλεσμα θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους.

βουλωμενο φρεατιο στην Παλληνη
βουλωμένο φρεάτιο στην Παλλήνη

Γιατί να μας επιλέξετε για αποφράξεις στη Παλλήνη

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να επιλέξετε την Αποφράξεις Παλλήνη αν αντιμετωπίζεται πρόβλημα βουλωμένης αποχέτευσης.

 • Η επιχείρηση μας διαθέτει εμπειρία 40 ετών στις αποφράξεις αποχετεύσεων. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως θα κάνουμε την ροή των λημμάτων φυσιολογική.
 • Παρέχουμε μεγάλη διαθεσιμότητα κινητών αποφρακτικών συνεργείων. Αυτό σημαίνει πως έχουμε τη δυνατότητα να επιχειρήσουμε άμεσα σε κάθε σας κλήση. Γνωρίζουμε που βρίσκονται τα οχήματα μας μέσω gps και σας στέλνουμε το κοντινότερο στη περιοχή σας.
 • Διαθέτουμε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και μεθόδους για όλες τις υπηρεσίες αποχετεύσεων. Βρισκόμαστε πάντα στην αιχμή των εξελίξεων σε ότι αφορά αποφρακτικά μηχανήματα αλλά και τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους απόφραξης.
 • Οι τιμές μας είναι οι πιο ανταγωνιστικές για το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών. Στόχος μας πάντα είναι η μόνιμη λύση του προβλήματος αλλά και αποφυγή επανάληψης του.
 • Η Αποφράξεις Παλλήνη ξεχωρίζει γιατί πρώτο μέλημα της είναι η σωστή και αξιόπιστη εξυπηρέτηση του πελάτη. Αυτό σημαίνει πως εκτός από τις αποτελεσματικές υπηρεσίες μας, δίνουμε βάρος και στην ιδανική γενικότερη εμπειρία του πελάτη. Σας παραδίδουμε τον χώρο ακριβώς όπως ήταν, κινούμαστε πάντα βάση των απαιτήσεων σας και φυσικά είμαστε ειλικρινείς μαζί σας και στις τιμές και σε όλα.
 • Γνωρίζουμε πολύ καλά τις ιδιαιτερότητες του αποχετευτικού δικτύου κάθε γειτονιάς της Αθήνας. Μετά από τόσα χρόνια στις αποφράξεις αποχετεύσεων γνωρίζουμε καλά τις ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής. Μπορούμε να καταλάβουμε άμεσα πιο είναι το πρόβλημα και αν έχει σχέση με το κεντρικό δίκτυο ή με την αποχέτευση σας. Γνώση που μπορεί να σας γλιτώσει από πολλά περιττά έξοδα.
 • Παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης. Πάντα μετά το πέρας της επίσκεψη μας σας κάνουμε μια πλήρη ενημέρωση για το πώς δεν θα επαναληφθεί φραγή στην αποχέτευση  σας και τι θα πρέπει να προσέχετε. Εδώ στην  Αποφρακτική Παλλήνης Βλάχος θα είμαστε πάντα διαθέσιμοι στο τηλεφωνικό μας κέντρο να σας βοηθήσουμε ξανά όποτε μας χρειαστείτε.

Κάθε είδους αποφράξεις στη Παλλήνη

Από το 1970, η ομάδα μας έχοντας τεράστια εμπειρία σε αποφράξεις αποχετεύσεων, καθαρισμό αποχέτευσης, συντηρήσεις αποχετεύσεων, διάγνωση αποχέτευσης με κάμερα και άντληση υδάτων. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Αποφράξεις Φρεατίων Παλλήνη 
 • Απόφραξη Νεροχύτη 
 • Απόφραξη Υδροροής 
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών 
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου 
 • Καθαρισμός Φρεατίων 
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα 
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις 

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στην Παλλήνη
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες 
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις αποχετεύσεων στη Παλλήνη για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. Κοντά σας σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης  και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους. Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων  αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των Βορείων προαστίων για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Συντηρήσεις  αποχετεύσεων στην Παλλήνη

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού. Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Βλάχος αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση. Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Παλλήνη προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Καθαρισμοί Αποχετεύσεων στην Παλλήνη

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας. Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας. Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Εξυπηρετούμε όλα τα Ανατολικά Προάστια

Οι εργασίες που γίνονται στις αποχετεύσεις σας είναι μια βρώμικη δουλειά. Και δεν μπορεί ο καθένας να τις κάνει. Η Αποφρακτική Παλλήνης λειτουργεί με ακεραιότητα, τιμιότητα και δίκαιη τιμολόγηση. Οι τεχνικοί μας εργάζονται με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και εξυπηρετούν όλες τις περιοχές των ανατολικών προαστίων.

Παλλήνη

Η Παλλήνη είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Παλλήνης, έδρας της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, μαζί με το Γέρακα και την Ανθούσα.