ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΙΚΕΡΜΙ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΙΚΕΡΜΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στο Πικέρμι, είναι «τολμηρός ο βλάχος»

210 66 65 999

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΙΚΕΡΜΙ. Στον τομέα των αποχετεύσεων έχουμε καθιερωθεί ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες. Από το 1978, η ομάδα μας έχει τεράστια εμπειρία σε αποφράξεις αποχετεύσεων, καθαρισμούς αποχετεύσεων, συντηρήσεις αποχετεύσεων, διαγνώσεις αποχέτευσης με κάμερα και αντλήσεις υδάτων. Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ «ΒΛΑΧΟΣ» στο Πικέρμι για άμεσα αποτελέσματα.

Έχοντας στις τάξεις μας άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό και μηχανήματα ευκρίνειας, εντοπίζουμε το πρόβλημα του αποχετευτικού σας συστήματος σε λίγα μόλις λεπτά και το επιλύουμε οριστικά. Επίσης, επισημαίνουμε ότι η τακτική συντήρηση και η πρόληψη είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποφευχθούν μελλοντικές δαπανηρές βλάβες. Ρωτήστε μας, θα σας ενημερώσουμε και θα σας προτείνουμε ένα πρόγραμμα σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΙΚΕΡΜΙ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Είμαστε 24 ώρες δίπλα σας. Καλέστε μας είτε για να ζητήσετε μία αναλυτική εκτίμηση ή για υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Είτε πρόκειται για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς είτε την ημέρα των Χριστουγέννων, εμείς θα μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε καθώς λειτουργούμε όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Όταν έχετε πλημμυρίσει μέσα στο σπίτι σας ή οι αποχετεύσεις ξεχειλίζουν, η αμεσότητα είναι η ουσία για να λυθεί το πρόβλημά σας. Η υπηρεσία έκτακτης ανάγκης είναι εγγυημένη και δεν έχει σημασία ποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θα μας καλέσετε.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ

 • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στο Πικέρμι
 • Απόφραξη Νεροχύτη στο Πικέρμι
 • Απόφραξη Υδρορροής στο Πικέρμι
 • Απόφραξη Τουαλετών στο Πικέρμι
 • Απόφραξη Σιφωνιού στο Πικέρμι
 • Καθαρισμός Φρεατίων στο Πικέρμι
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στο Πικέρμι
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στο Πικέρμι
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στο Πικέρμι

ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΙΚΕΡΜΙ – ΞΕΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας έχουν καταρτισμένη εκπαίδευση και εμπειρία σε όλες τις πτυχές του καθαρισμού των αποχετεύσεων, της επιθεώρησης της αποχέτευσης και τα φορτηγά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με τον πιο προηγμένο διαγνωστικό εξοπλισμό, μηχανήματα και εργαλεία για να εντοπίσουμε και να διορθώσουμε το πρόβλημά σας στο σπίτι ή στην επιχείρησή σας. Όταν συμβαίνουν καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, μην το αγνοήσετε! Είναι η στιγμή που πρέπει να μας καλέσετε. Οι προσωρινές διορθώσεις μπορεί να βοηθήσουν απλά στη μείωση της σοβαρότητας των συμπτωμάτων, αλλά μακροπρόθεσμα μπορεί να κάνει το υποκείμενο πρόβλημα χειρότερο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΙΚΕΡΜΙ – FAQ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Μπορώ να ξεβουλώσω ένα νεροχύτη με μια βεντούζα αναρρόφησης;

Μια απλή βεντούζα με επίπεδο χείλος, δημιουργεί ένα σφράγισμα πάνω από την οπή του νεροχύτη για να ασκήσει την πίεση που απαιτείται για να αποσπάσει το φράξιμο. Βεβαιωθείτε ότι ο νεροχύτης περιέχει αρκετό νερό για να βυθίσει την κεφαλή της βεντούζας και τοποθετήστε το κύπελλο (κεφαλή βεντούζας) πάνω από την τρύπα αποστράγγισης.

Μπορεί η coca cola να ξεμπλοκάρει τις αποχετεύσεις;

Η κόκα κόλα είναι μια λιγότερο γνωστή λύση που μπορείτε να βρείτε στο ψυγείο σας. Ρίξτε ένα μπουκάλι κόλα 2 λίτρων – Pepsi, Coca ή υποκατάστατα – στη βουλωμένη αποχέτευση. Η κόκα κόλα είναι στην πραγματικότητα αρκετά καυστική και αποτελεσματική στο να απομακρύνει τη συσσώρευση στις αποχετεύσεις σας, αλλά είναι πολύ πιο ήπιο από τα εμπορικά καθαριστικά αποχέτευσης.

Πως σταματάω την ανάπτυξη λιπών στους σωλήνες;

Το πιο αποτελεσματικό καθαριστικό που μπορείτε να φτιάξετε είναι ένα μείγμα μισού ζεστού νερού και μισού ξιδιού. Μπορείτε επίσης να ρίξετε ζεστό νερό στην αποχέτευσή σας για να μαλακώσετε το λίπος μέσα στις αποχετεύσεις σας, βοηθώντας το να κινηθεί κατά μήκος των σωλήνων.

Αποφράξεις στο Πικέρμι, πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Οι τιμές απόφραξης διαμορφώνονται βάσει του χρόνου εργασιών, του είδους του προβλήματος, τη χρήση ή όχι διαγνωστικών μέσων και άλλα. Ενημερωθείτε για τις τιμές.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να έρθετε για αποφράξεις στο Πικέρμι;

Μπορούμε να βρεθούμε σε λιγότερο από 20 λεπτά στο Πικέρμι και σε όλα τα βόρεια προάστια.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

  • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
  • ΠΛΟΙΑ
  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΙΚΕΡΜΙ – ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

  Μέθοδοι και τεχνικές

  Εάν υποψιάζεστε ότι το βούλωμα οφείλεται σε ρίζες, καλέστε μας. Τέτοιες αποφράξεις είναι αρκετά περίπλοκες και δεν μπορείτε να τις κάνετε μόνοι σας. Ο τεχνικός μας με τη χρήση μικροκάμερας θα εκτιμήσει την έκταση του προβλήματος. Κατόπιν, θα απομακρύνει τις ρίζες από τους σωλήνες με ειδικά μηχανήματα και τεχνικές μέσω των οποίων θα αποκαταστήσει την ομαλή ροή των νερών και των λυμάτων στους σωλήνες. Τονίζουμε ότι οι χημικές αποφράξεις καλό είναι να αποφεύγονται σε τέτοιους είδους βουλώματα, γιατί πιθανότατα θα καταστρέψουν το δέντρο.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΙΚΕΡΜΙ – HOTSPOT ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΙΚΕΡΜΙ

  Οι έμπειροι τεχνικοί μας μπορούν να ολοκληρώσουν αντλήσεις υδάτων σε οποιοδήποτε χώρο όσο δυσπρόσιτος και αν είναι. Ανταποκρινόμαστε άμεσα και εκτελούμε τις εργασίες μας επαγγελματικά και αποτελεσματικά.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΙΚΕΡΜΙ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΩΛΗΝΩΝ ΜΕ ΥΔΡΟΒΟΛΗ

  Χρήσιμες υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευσή σας

  Για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα υδροβολής σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση, τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

  Το πιεστικό μηχάνημα υδροβολής, με την ορθή τεχνική, αποτελεί την κορυφαία λύση απόφραξης – συντήρησης των αποχετεύσεων. Επίσης, η μέθοδος υδροβολής είναι μη επεμβατική διατηρώντας την ασφάλεια της υγείας των σωληνώσεων. Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας τα οποία προσαρμόζονται σε οποιαδήποτε διατομή σωλήνων.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων
  ΠΙΚΕΡΜΙ και άλλες περιοχές επέμβασης

  Ραφήνα ΠαλλήνηΑγία Παρασκευή ΚορωπίΑθήνα

  Εκτός από αποφράξεις στο Πικέρμι εξυπηρετούμε και πολλές άλλες περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στην κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας.

  Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

  Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

  Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

  Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΙΚΕΡΜΙ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Τα ΝΑΙ και ΟΧΙ του αποχετευτικού συστήματος

  ΟΧΙ

  ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ στις αποχετεύσεις σας χαρτιά, τρίχες (από ξύρισμα – λούσιμο – χτένισμα), είδη ατομικής υγιεινής, λίπη, αποφάγια, πάνες, σερβιετάκια, προφυλακτικά, περιττώματα ζώων. Επειδή η διαδικασία δημιουργίας βουλώματος από συσσωματώσεις λειτουργεί προσθετικά, κάθε τι που πέφτει στις οπές των αποχετεύσεων είναι και άλλο ένα τούβλο (μικρό ή μεγάλο) στον τοίχο που θα δημιουργήσετε μέσα στους σωλήνες σας. Κανονικά οι αποχετεύσεις πρέπει να δέχονται μόνο νερό και ανθρώπινα περιττώματα. Επιπρόσθετα η κακή μεταχείριση και χρήση των αποχετεύσεων επιδεινώνει το ήδη βαθιά τραυματισμένο περιβάλλον.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ - ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ

  NAI

  ΑΝ, χρησιμοποιήσετε αυτά τα πάμφθηνα διχτυωτά καλύμματα (πλαστικά, αλουμινένια, νίκελ ή σιδερένια) θα αποφύγετε ένα σωρό μικροσκουπιδάκια που γλιστρούν στην οπή αποστράγγισης.

  ΑΝ, καθαρίζετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα τις αποχετεύσεις με ζεστό νερό με λίγο ξύδι και μαγειρική σόδα, θα βοηθήσουν στη μακροζωία των σωλήνων αλλά και στην ελαχιστοποίηση των βουλωμάτων. Επιπροσθέτως, αυτά τα καθαρά και φυσικά υλικά βοηθούν στη μείωση των βακτηρίων και τις δυσοσμίες.

  ΑΝ δείτε κάτι ύποπτο όπως π.χ. το νερό να κατεβαίνει αργά σε κάποια από τις αποχετεύσεις ή να βγαίνει άσχημη μυρωδιά από αυτές, τότε ξεκινήστε τη διαδικασία προληπτικής καθαριότητας ώστε να μην αντιμετωπίσετε επίμονα βουλώματα.

  ΑΝ υπάρχουν μικρά παιδιά στο σπίτι, να τους μάθετε ότι η λεκάνη δεν είναι κουβάς αχρήστων. Επίσης, όταν η λεκάνη της τουαλέτας δε χρησιμοποιείται το καπάκι να είναι κλειστό.

  ΑΝ ο αέρας φέρνει χώματα, φύλλα και κλαδάκια πρέπει οι εξωτερικοί χώροι να σκουπίζονται τακτικά, γιατί υπάρχει κίνδυνος να ξεχειλίσουν τα νερά στα λούκια κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθεί υγρασία τους τοίχους.

  Πληροφορίες για τη χρήση χημικών καθαριστικών απόφραξης του εμπορίου

  Όταν ρίχνετε το χημικό καθαριστικό αποχέτευσης μέσα στους σωλήνες, οι χημικές ουσίες αντιδρούν με το φράξιμο και προκαλούν χημική αντίδραση που παράγει θερμότητα. Αυτή η υψηλή θερμοκρασία συναινεί στη διάλυση του βουλώματος ή στην υγροποίησή του έτσι ώστε να μπορεί να ρεύσει μέσα στην αποχέτευση. Υπάρχει όμως και η κακή πλευρά σε αυτή τη διαδικασία. Η υπερβολική θερμότητα δεν επηρεάζει μόνο το φράξιμο αλλά και τη υγεία των σωλήνων ειδικά αν είναι πλαστικοί ή είναι ταλαιπωρημένοι λόγω παλαιότητας. Έτσι, ενώ φαινομενικά δείχνει μία εύκολη και βολική λύση, καλό είναι να υπολογίσετε και τα πιθανά μελλοντικά προβλήματα, ένα εκ των οποίων αφορά στις δαπάνες αλλαγής ή επισκευής που στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι αρκετά υψηλές.

  Όταν χρησιμοποιείτε χημικά καθαριστικά για απόφραξη πρέπει πάντα να είστε προστατευμένοι με γάντια και γυαλιά. Αυτά τα προϊόντα είναι βλαβερά για την ανθρώπινη υγεία και εξαιρετικά επικίνδυνα για το περιβάλλον. Πριν τη διαδικασία εφαρμογής τους να διαβάζετε πολύ προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης του κάθε κατασκευαστή.

  Εύκολοι τρόποι για να ξεβουλώσετε την αποχέτευση μόνοι σας