ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΠΑΤΑ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΠΑΤΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στα Σπάτα, είναι «τολμηρός ο βλάχος»

210 66 65 999

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΠΑΤΑ. Ασχολούμαστε με την ομαλή λειτουργία και ροή των υδάτων σε κάθε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο. Αυτό σημαίνει ότι αναλαμβάνουμε να εντοπίσουμε με σύγχρονα μέσα το αποχετευτικό πρόβλημα και να το επιλύσουμε αποτελεσματικά και οριστικά. Με την «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» στα Σπάτα θα βάλετε τέλος στην ταλαιπωρία των φραγμένων αγωγών.

Στόχος μας είναι να επαναφέρουμε το αποχετευτικό σας δίκτυο σε άριστη κατάσταση πραγματοποιώντας καθαρισμό των σωληνώσεων μετά την απόφραξη. Θα σας δώσουμε χρήσιμες συμβουλές για να ξέρετε τι να κάνετε σε απρόσμενα μελλοντικά προβλήματα. Με μεγάλη μας χαρά θα ακούσουμε τις απορίες σας και θα σας δώσουμε προτάσεις και λύσεις συγκεκριμένα για το δικό σας ζήτημα.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΠΑΤΑ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Καταλαβαίνουμε ότι όταν κάτι έχει βουλώσει στην αποχέτευσή σας δεν μπορεί να περιμένει. Για αυτό και λειτουργούμε 365 ημέρες τον χρόνο, 7 ημέρες την εβδομάδα, Κυριακές και αργίες.

Γνωρίζουμε πολύ καλά τις βουλωμένες αποχετεύσεις. Πραγματοποιούμε αποφράξεις οποιασδήποτε δυσκολίας. 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΑΤΑ

 • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στα Σπάτα
 • Απόφραξη Νεροχύτη στα Σπάτα
 • Απόφραξη Υδρορροής στα Σπάτα
 • Απόφραξη Τουαλετών στα Σπάτα
 • Απόφραξη Σιφωνιού στα Σπάτα
 • Καθαρισμός Φρεατίων στα Σπάτα
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στα Σπάτα
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στα Σπάτα
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στα Σπάτα

ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΠΑΤΑ – ΞΕΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

Ξεβουλώνουμε οποιαδήποτε αποχέτευση, οποιουδήποτε μεγέθους και πραγματοποιούμε αποφράξεις και καθαρισμούς αποχετεύσεων όλων των τύπων. Καμία αποχέτευση δε μας αντιστέκεται όσο επίμονο και δύσκολο φράξιμο έχει υποστεί.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΠΑΤΑ – FAQ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Γιατί μπαίνουν οι ρίζες των δέντρων στους σωλήνες αποχέτευσης;

Οι ρίζες των δέντρων αρχικά έλκονται από υδρατμούς που διαφεύγουν από ρωγμές ή χαλαρούς αρμούς σε έναν σωλήνα αποχέτευσης. Τελικά, οι ρίζες μπορούν να αναπτυχθούν σε αυτούς τους χώρους, να αρχίσουν να τροφοδοτούνται από τα λύματα και να προκαλέσουν φράξεις ή ρήξεις του σωλήνα αποχέτευσης καθώς διαστέλλονται.

Μπορώ να ξεβουλώσω ένα νεροχύτη με μια βεντούζα αναρρόφησης;

Μια απλή βεντούζα με επίπεδο χείλος, δημιουργεί ένα σφράγισμα πάνω από την οπή του νεροχύτη για να ασκήσει την πίεση που απαιτείται για να αποσπάσει το φράξιμο. Βεβαιωθείτε ότι ο νεροχύτης περιέχει αρκετό νερό για να βυθίσει την κεφαλή της βεντούζας και τοποθετήστε το κύπελλο (κεφαλή βεντούζας) πάνω από την τρύπα αποστράγγισης.

Αν ένα δένδρο με τις ρίζες του είναι η αιτία βουλώματος της αποχέτευσης, μπορώ να το αφαιρέσω;

Τα δέντρα δεν αφαιρούνται επειδή οι ρίζες εισέρχονται στη γραμμή αποχέτευσης του σπιτιού. Οι ρίζες των δέντρων δεν αναπτύσσονται σε σωλήνες που είναι απαλλαγμένοι από ρωγμές ή ελαττώματα, οπότε η ανάπτυξη των ριζών είναι το σύμπτωμα και όχι η αιτία του προβλήματος.

Αποφράξεις στα Σπάτα, πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Οι τιμές απόφραξης διαμορφώνονται βάσει του χρόνου εργασιών, του είδους του προβλήματος, τη χρήση ή όχι διαγνωστικών μέσων και άλλα. Ενημερωθείτε για τις τιμές.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να έρθετε για αποφράξεις στα Σπάτα;

Μπορούμε να βρεθούμε σε λιγότερο από 20 λεπτά στα Σπάτα και σε όλα τα βόρεια προάστια.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΣΠΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

  • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
  • ΠΛΟΙΑ
  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΠΑΤΑ – ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

  Μέθοδοι και τεχνικές

  Οι ρίζες των δέντρων είναι μία από τις σημαντικότερες αιτίες βλάβης των υπόγειων σωλήνων. Η τεχνική μας ομάδα έχει τα εξειδικευμένα εργαλεία τα οποία και χειρίζεται άψογα ώστε να αφαιρεθούν οι ρίζες. Η τεχνική με τα υπερσύγχρονα ριζοκοπτικά πολλαπλών μεγεθών, δε δημιουργεί καμία ακαταστασία στον κήπο και την αυλή σας. Θα αφαιρεθούν προσεκτικά εκείνες οι ρίζες που εμποδίζουν την ομαλή ροή στους σωλήνες και η ομαλή λειτουργία θα επανέλθει στην κανονικότητά της. Μετά την απομάκρυνση των ριζών, μπορείτε προαιρετικά να ζητήσετε έναν καθαρισμό σωλήνων αποχέτευσης.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΠΑΤΑ – HOTSPOT ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΠΑΤΑ

  Τα πλήρως εξοπλισμένα αυτοκίνητα του στόλου μας, με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα, καλύπτουν όλες τις περιοχές των Ανατολικών προαστίων για την απρόσκοπτη εξυπηρέτησή σας

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΠΑΤΑ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  Χρήσιμες υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευσή σας

  Μία από τις συνηθέστερες αιτίες των προβλημάτων των γραμμών αποχέτευσης είναι η διείσδυση των ριζών. Ρίζες από δέντρα και μεγαλύτερους θάμνους εισέρχονται στη γραμμή αποχέτευσης από μια άρθρωση των σωλήνων. Αυτές αναπτύσσονται και επεκτείνονται για να γεμίσουν το σωλήνα με ρίζες που μοιάζει με τρίχες. Οι μάζες αυτές γρήγορα φράζουν με χαρτί υγείας, θραύσματα και γράσα που προέρχονται από το σπίτι στην κύρια γραμμή αποχέτευσης. Καθώς οι ρίζες συνεχίζουν να αυξάνονται, ασκούν πίεση στον σωλήνα και υπάρχει ενδεχόμενο να τον σπάσουν.

  Γνωρίζουμε σε «βάθος» τις βουλωμένες αποχετεύσεις. Οι αποφράξεις μεγάλης δυσκολίας είναι για εμάς η ενδιαφέρουσα πλευρά της δραστηριότητάς μας. Αντιμετωπίζουμε τις ρίζες οι οποίες εισέρχονται στις σωληνώσεις και είτε τις φράζουν είτε τις προκαλούν βλάβες. Κάνουμε διείσδυση στα πιο απόκρυφα σημεία της αποχετευτικής σας γραμμής με κάμερα υψηλής ευκρίνειας και αποκαλύπτουμε ό,τι δεν φαίνεται.

  Μερικές φορές, ένα βούλωμα είναι πολύ βαθύ για το ανθρώπινο μάτι. Σε αυτήν την περίπτωση, θα χρησιμοποιήσουμε κάμερα επιθεώρησης για να εντοπίσουμε την πηγή του βουλώματος. Μόλις εντοπίσουμε με επιτυχία το πρόβλημα που μπορεί να είναι σπάσιμο, ράγισμα, ρίζες ή οτιδήποτε άλλο, θα σας ενημερώσουμε αμέσως και θα σας παραδώσουμε κάρτα μνήμης με όλη την εργασία καταγεγραμμένη. (Αν θέλετε καταγραφή σε USB παρακαλούμε πολύ να μας ενημερώσετε πριν την έναρξη της εργασίας)

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων
  ΣΠΑΤΑ και άλλες περιοχές επέμβασης

  Ραφήνα ΠαλλήνηΑγία Παρασκευή ΚορωπίΑθήνα

  Εκτός από αποφράξεις στα Σπάτα εξυπηρετούμε και πολλές άλλες περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στην κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας.

  Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

  Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

  Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

  Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΠΑΤΑ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Τα ΝΑΙ και ΟΧΙ του αποχετευτικού συστήματος

  ΟΧΙ

  ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ στις αποχετεύσεις σας χαρτιά, τρίχες (από ξύρισμα – λούσιμο – χτένισμα), είδη ατομικής υγιεινής, λίπη, αποφάγια, πάνες, σερβιετάκια, προφυλακτικά, περιττώματα ζώων. Επειδή η διαδικασία δημιουργίας βουλώματος από συσσωματώσεις λειτουργεί προσθετικά, κάθε τι που πέφτει στις οπές των αποχετεύσεων είναι και άλλο ένα τούβλο (μικρό ή μεγάλο) στον τοίχο που θα δημιουργήσετε μέσα στους σωλήνες σας. Κανονικά οι αποχετεύσεις πρέπει να δέχονται μόνο νερό και ανθρώπινα περιττώματα. Επιπρόσθετα η κακή μεταχείριση και χρήση των αποχετεύσεων επιδεινώνει το ήδη βαθιά τραυματισμένο περιβάλλον.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ - ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ

  NAI

  ΑΝ, χρησιμοποιήσετε αυτά τα πάμφθηνα διχτυωτά καλύμματα (πλαστικά, αλουμινένια, νίκελ ή σιδερένια) θα αποφύγετε ένα σωρό μικροσκουπιδάκια που γλιστρούν στην οπή αποστράγγισης.

  ΑΝ, καθαρίζετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα τις αποχετεύσεις με ζεστό νερό με λίγο ξύδι και μαγειρική σόδα, θα βοηθήσουν στη μακροζωία των σωλήνων αλλά και στην ελαχιστοποίηση των βουλωμάτων. Επιπροσθέτως, αυτά τα καθαρά και φυσικά υλικά βοηθούν στη μείωση των βακτηρίων και τις δυσοσμίες.

  ΑΝ δείτε κάτι ύποπτο όπως π.χ. το νερό να κατεβαίνει αργά σε κάποια από τις αποχετεύσεις ή να βγαίνει άσχημη μυρωδιά από αυτές, τότε ξεκινήστε τη διαδικασία προληπτικής καθαριότητας ώστε να μην αντιμετωπίσετε επίμονα βουλώματα.

  ΑΝ υπάρχουν μικρά παιδιά στο σπίτι, να τους μάθετε ότι η λεκάνη δεν είναι κουβάς αχρήστων. Επίσης, όταν η λεκάνη της τουαλέτας δε χρησιμοποιείται το καπάκι να είναι κλειστό.

  ΑΝ ο αέρας φέρνει χώματα, φύλλα και κλαδάκια πρέπει οι εξωτερικοί χώροι να σκουπίζονται τακτικά, γιατί υπάρχει κίνδυνος να ξεχειλίσουν τα νερά στα λούκια κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθεί υγρασία τους τοίχους.

  Πληροφορίες για τη χρήση χημικών καθαριστικών απόφραξης του εμπορίου

  Όταν ρίχνετε το χημικό καθαριστικό αποχέτευσης μέσα στους σωλήνες, οι χημικές ουσίες αντιδρούν με το φράξιμο και προκαλούν χημική αντίδραση που παράγει θερμότητα. Αυτή η υψηλή θερμοκρασία συναινεί στη διάλυση του βουλώματος ή στην υγροποίησή του έτσι ώστε να μπορεί να ρεύσει μέσα στην αποχέτευση. Υπάρχει όμως και η κακή πλευρά σε αυτή τη διαδικασία. Η υπερβολική θερμότητα δεν επηρεάζει μόνο το φράξιμο αλλά και τη υγεία των σωλήνων ειδικά αν είναι πλαστικοί ή είναι ταλαιπωρημένοι λόγω παλαιότητας. Έτσι, ενώ φαινομενικά δείχνει μία εύκολη και βολική λύση, καλό είναι να υπολογίσετε και τα πιθανά μελλοντικά προβλήματα, ένα εκ των οποίων αφορά στις δαπάνες αλλαγής ή επισκευής που στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι αρκετά υψηλές.

  Όταν χρησιμοποιείτε χημικά καθαριστικά για απόφραξη πρέπει πάντα να είστε προστατευμένοι με γάντια και γυαλιά. Αυτά τα προϊόντα είναι βλαβερά για την ανθρώπινη υγεία και εξαιρετικά επικίνδυνα για το περιβάλλον. Πριν τη διαδικασία εφαρμογής τους να διαβάζετε πολύ προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης του κάθε κατασκευαστή.

  Εύκολοι τρόποι για να ξεβουλώσετε την αποχέτευση μόνοι σας