ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στον ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ, είναι «τολμηρός ο βλάχος»

210 80 80 878

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ. Αναλαμβάνουμε αποφράξεις αποχετεύσεων, καθαρισμούς σωληνώσεων, αντλήσεις υδάτων με εγγυημένη αποτελεσματικότητα. Σε καθημερινή βάση, 24 ώρες από το 1978 αντιμετωπίζουμε πάμπολλα αποχετευτικά προβλήματα. Είτε πρόκειται για ένα απλό ξεβούλωμα νιπτήρα τουαλέτας είτε για πρόκειται για την πλήρη απεμπλοκή αγωγών από τις ρίζες δένδρων, είμαστε πάντα δίπλα σας προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό μας, ο εξοπλισμός τελευταίας γενιάς, η εμπειρία, η τεχνογνωσία, το ήθος, ο σεβασμός στην περιουσία σας, η συνέπεια και ο επαγγελματισμός είναι τα εφαλτήρια της επιτυχημένης μας πορείας στον τομέα των αποφράξεων. Με την πρώτη σας κλήση στο τηλεφωνικό μας κέντρο θα αντιληφθείτε το ενδιαφέρον μας και την αγάπη στη δουλειά που κάνουμε.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Ο διάσπαρτος στόλος των πλήρως εξοπλισμένων οχημάτων μας στην Αθήνα και τα βόρεια προάστια είναι πάντα σε ετοιμότητα να επέμβουν άμεσα με την κλήση σας. Οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και της νύχτας, οποιαδήποτε ημέρα του χρόνου το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι ανοιχτό. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι σημαίνει επείγον περιστατικό και γι αυτό το λόγο η εταιρεία «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» επιχειρεί ΑΜΕΣΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ

 • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στον Άγιο Στέφανο
 • Απόφραξη Νεροχύτη στον Άγιο Στέφανο
 • Απόφραξη Υδρορροής στον Άγιο Στέφανο
 • Απόφραξη Τουαλετών στον Άγιο Στέφανο
 • Απόφραξη Σιφωνιού στον Άγιο Στέφανο
 • Καθαρισμός Φρεατίων στον Άγιο Στέφανο
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στον Άγιο Στέφανο
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στον Άγιο Στέφανο
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στον Άγιο Στέφανο

ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ | Συχνές ερωτήσεις

Γιατί μπαίνουν οι ρίζες των δέντρων στους σωλήνες αποχέτευσης;

Οι ρίζες των δέντρων αρχικά έλκονται από υδρατμούς που διαφεύγουν από ρωγμές ή χαλαρούς αρμούς σε έναν σωλήνα αποχέτευσης. Τελικά, οι ρίζες μπορούν να αναπτυχθούν σε αυτούς τους χώρους, να αρχίσουν να τροφοδοτούνται από τα λύματα και να προκαλέσουν φράξεις ή ρήξεις του σωλήνα αποχέτευσης καθώς διαστέλλονται.

Αν ένα δέντρο είναι η πηγή των ριζών μέσα στην αποχέτευση, μπορώ να το αφαιρέσω;

Τα δέντρα δεν αφαιρούνται επειδή οι ρίζες εισέρχονται στη γραμμή αποχέτευσης του σπιτιού. Οι ρίζες των δέντρων δεν αναπτύσσονται σε σωλήνες που είναι απαλλαγμένοι από ρωγμές ή ελαττώματα, οπότε η ανάπτυξη των ριζών είναι το σύμπτωμα και όχι η αιτία του προβλήματος.

Τι είναι το hydro-jetting;

Η υδροβολή είναι μια μέθοδος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό των βουλωμένων αποχετεύσεων και των γραμμών αποχέτευσης με μία εκτόξευση νερού υψηλής πίεσης. Για εσωτερικές γραμμές, μια φορητή μονάδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσα στο σπίτι ή την επιχείρησή σας για να ξεπλύνετε τη γραμμή. Οι εξωτερικές γραμμές αποχέτευσης ενδέχεται να απαιτούν τη χρήση μιας ακόμη πιο ισχυρής μονάδας.

Αποφράξεις στον Άγιο Στέφανο, πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Οι τιμές απόφραξης διαμορφώνονται βάσει του χρόνου εργασιών, του είδους του προβλήματος, τη χρήση ή όχι διαγνωστικών μέσων και άλλα. Ενημερωθείτε για τις τιμές.


  ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

  • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
  • ΠΛΟΙΑ
  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ – ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

  Μέθοδοι και τεχνικές απόφραξης

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ – HOTSPOT ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

  Πώς να αποφύγετε την εισβολή ριζών στη γραμμή αποχέτευσης

  Ενώ τα δέντρα προσθέτουν κομψότητα στο τοπίο σας, οι ρίζες τους μπορεί να σας προκαλέσουν πονοκέφαλο πολλών ευρώ εάν εισβάλουν και σπάσουν την κύρια γραμμή αποχέτευσης. Οι ρίζες αναπτύσσονται προς τους σωλήνες αποχέτευσης επειδή συγκρατούν νερό, θρεπτικά συστατικά και οξυγόνο – πράγματα που ποθούν οι ρίζες.

  Και αν η ρίζα βρει μια ρωγμή ή διαρροή στον σωλήνα, θα αγκαλιάσουν το τοίχωμα του σωλήνα και θα αναπτυχθούν μέσα στο σωλήνα, εμποδίζοντας τη ροή των λυμάτων στην αποχέτευση. Τελικά, η ανάπτυξη της ρίζας θα προσθέσει υπερβολική πίεση στον σωλήνα, με αποτέλεσμα να σπάσει και να καταρρεύσει, αφαιρώντας αρκετά ευρώ για τις απαραίτητες επισκευές.

  Θέλετε να αποτρέψετε αυτό το σενάριο; Διαβάστε παρακάτω.

  Βήμα 1: Προσδιορίστε εάν έχετε δέντρα κοντά σε μια γραμμή αποχέτευσης

  Πρώτα, καθορίστε πού βρίσκεται η γραμμή αποχέτευσης. Τα σπίτια κανονικά πρέπει να έχουν καπάκια καθαρισμού αποχέτευσης σε 2 σημεία. Συνήθως πρόκειται για λευκούς σωλήνες PVC ή μαύρους ABS που προεξέχουν από το έδαφος ή μερικές φορές σε ένα χωνευτό κουτί στο γκαζόν. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο σωλήνας οδεύεται από αυτό το γενικό πλάνο.

  Εάν δεν έχετε καθαρά καπάκια, μπορεί να έχουν θαφτεί από το χώμα ή να μην έχουν τοποθετηθεί ποτέ από την αρχή. Ο ευκολότερος τρόπος για να εντοπίσετε πού συνδέεται η αποχέτευση με το δημόσιο αποχετευτικό δίκτυο είναι να καλέσετε το τοπικό τμήμα Ύδρευσης και Αποχέτευσης. Πείτε τους ότι θέλετε να μάθετε πού βρίσκονται οι γραμμές αποχέτευσής σας και θα στείλουν έναν ελεγκτή για να επισημάνουν κατά προσέγγιση την τοποθεσία των υπόγειων σωλήνων σας όπου συνδέονται με το αποχετευτικό σύστημα της πόλης. Μόλις μάθετε τη θέση της γραμμής αποχέτευσης, δείτε εάν υπάρχουν δέντρα κοντά στα σημάδια.

  Εάν τα δέντρα είναι μακρυά, μεταβείτε στο βήμα 4. Εάν τα δέντρα είναι κοντά, μεταβείτε στο βήμα 2.

  Βήμα 2: Επιθεωρήστε τη γραμμή αποχέτευσης

  Τώρα που ξέρετε ότι ένα δέντρο είναι κοντά στη γραμμή αποχέτευσης, πρέπει να δείτε αν έχουν εισβάλει οι ρίζες. Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να μας καλέσετε ώστε να επιθεωρήσουμε τη γραμμή αποχέτευσης χρησιμοποιώντας την κάμερα απόφραξης.

  Ενώ θα μπορούσατε να περιμένετε να περατωθεί η επιθεώρηση μπορείτε να παρατηρήσετε τη διαδρομή στη γραμμής αποχέτευσης σε πλήρη απεικόνιση με λεπτομέρειες. Η λήψη της επιθεώρησης θα λύσει τα προβλήματα εντοπισμού του προβλήματος και πιθανόν θα σας εξοικονομήσει χρήματα.

  Βήμα 3: Αφαιρέστε τις ρίζες και επισκευάστε όπως χρειάζεται

  Εάν ο τεχνικός έχει βρει ρίζες στο σωλήνα, ήρθε η ώρα να επιλέξετε λύσεις.

  1. Κόψιμο των ριζών στο σωλήνα χρησιμοποιώντας υδροκοπτικό ή ριζοκοπτικό αποχέτευσης.
  2. Σκοτώστε τη δομή της ρίζας χρησιμοποιώντας χημικές ουσίες για να σταματήσετε προσωρινά την ανάπτυξή τους.
  3. Επισκευή του σωλήνα αποχέτευσης όπου απαιτείται. 

  Το χειρότερο σενάριο: Ο σωλήνας δεν μπορεί να καθαριστεί επειδή είναι πολύ κατεστραμμένος και χρειάζεται αντικατάσταση.

  Βήμα 4: Αποτρέψτε μελλοντικά προβλήματα ρίζας δέντρων

  Θέλετε να προσθέσετε περισσότερα δέντρα στην ιδιοκτησία σας; Κρατήστε τα δέντρα τουλάχιστον 10 μέτρα μακριά από τη γραμμή αποχέτευσης. Με αυτόν τον τρόπο χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να φτάσουν οι ρίζες στη γραμμή αποχέτευσης. Θα πρέπει επίσης να διαλέξετε ένα μικρό, αργά αναπτυσσόμενο δέντρο «ασφαλές για αποχέτευση», όπως π.χ. το Κυπαρίσσι.

  Καλέστε για έλεγχο κάμερας

  Εάν έχετε διαπιστώσει ότι υπάρχουν δέντρα γύρω από την αποχετευτική σας γραμμή ή παρατηρείτε σημάδια θραύσης της γραμμής αποχέτευσης, επικοινωνήστε μαζί μας για επιθεώρηση μέσω κάμερας απόφραξης. Μπορούμε να βρούμε το πρόβλημα, να το διορθώσουμε και να σας εξοικονομήσουμε τα υψηλά κόστη επισκευής στη γραμμή αποχέτευσης.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

  Η απόφραξη αποχέτευσης και ο καθαρισμός αποχέτευσης είναι δύο διαφορετικές εφαρμογές. Η απόφραξη ξεβουλώνει την αποχέτευση από κάποιο φράγμα ενώ ο καθαρισμός ξεπλένει τους σωλήνες από διάφορα σωματίδια τα οποία προσκολλώνται στα τοιχώματα και δυσκολεύουν την ομαλή ροή.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  Χρήσιμες υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευσή σας

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων
  ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ και άλλες περιοχές επέμβασης

  Κηφισιά ΜαρούσιΑγία Παρασκευή Χαλάνδρι

  Εκτός από αποφράξεις στον Άγιο Στέφανο εξυπηρετούμε και πολλές άλλες περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στην κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας.

  Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

  Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

  Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

  Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Προληπτικά μέτρα για την αποχέτευση

  ΟΧΙ

  Δεν πρέπει να ρίχνετε σκουπίδια, λίπη, τρίχες, υπολείμματα φαγητών και χαρτιά στην αποχέτευση. Αυτά σε συνδυασμό με οργανικές ύλες που δεν απορροφούνται από την αποχέτευση χτίζουν ένα σκληρό περίβλημα στις σωληνώσεις. Το αποτέλεσμα είναι, με τον καιρό, να μικραίνει η διάμετρος στις σωλήνες και να δημιουργείται βούλωμα στην αποχέτευση.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ - ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ

  NAI

  Πολύ χρήσιμο είναι να βάλουμε ένα προστατευτικό φίλτρο στα σιφώνια για να συγκρατούν κάθε απόρριμμα που ρίχνεται στην αποχέτευση.

  Προληπτικά μπορούμε κάθε 15 μέρες να αδειάζουμε ζεστό νερό στην αποχέτευση. Μια φορά τον μήνα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και μαγειρική σόδα και ξύδι.

  Είναι πολύ σημαντικό να παρατηρούμε σημάδια που μπορεί να προμηνύουν πρόβλημα όπως η κακή αποστράγγιση, οι μυρωδιές, η υγρασία σε τοίχους, και οι γάργαροι ήχοι κατά την αποστράγγιση.

  Το καπάκι της λεκάνης να είναι κλειστό γιατί μπορεί να πέσουν αντικείμενα χωρίς να το καταλάβουμε, όπως επίσης και μικρά παιχνίδια από τα παιδιά.

  Στους εξωτερικούς χώρους να σκουπίζουμε τακτικά γιατί φύλλα και χώματα θα βουλώσουν τα λούκια προκαλώντας πλημμύρες και υγρασίες.

  Τι να προσέξετε αν χρησιμοποιήσετε χημικά του εμπορίου για την απόφραξη της αποχέτευσης

  Τα χημικά καθαριστικά μπορούν να σας δώσουν γρήγορες λύσεις σε επιφανειακά προβλήματα. Πρέπει πάντα να είσαστε προσεκτικοί και να φοράτε γάντια και γυαλιά. Επίσης, πρέπει να διαβάσετε πολύ προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και να τις ακολουθήσετε πιστά, ιδιαίτερα όσον αφορά στην ποσότητα χημικού που θα ρίξετε στην αποχέτευση.

  Τα χημικά είναι βλαβερά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ενώ διαβρώνουν και τους αγωγούς της αποχέτευσης αν χρησιμοποιούνται σχετικά συχνά. Γενικά είναι μια λύση που δε σας προτείνουμε.

  Εύκολοι τρόποι για να ξεβουλώσετε την αποχέτευση μόνοι σας