ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στα Βριλήσσια, είναι «τολμηρός ο βλάχος»

210 66 65 999

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ. Είμαστε μία εταιρεία εξειδικευμένη στις αποφράξεις, στα συστήματα αποχέτευσης και στις υπηρεσίες καθαρισμού αποχετευτικών δικτύων. Προσφέρουμε σε χαμηλό κόστος, επαγγελματικές υπηρεσίες στα δίκτυα της αποχέτευσής σας και μπορείτε να επικοινωνήσετε με το φιλικό και ευγενικό προσωπικό μας, για να σας στείλουμε έναν από τους καταρτισμένους τεχνικούς μας κοντά σας. Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στα ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ με τη σαραντάχρονη και πλέον παρουσία της εντοπίζει και επιλύει με τελευταίας γενιάς εξελιγμένα μέσα το φράξιμο των αγωγών σας όποια και αν είναι η αιτία.

Όταν πρόκειται για ένα φραγμένο αποχετευτικό σύστημα, να είστε σίγουροι ότι για Αποφράξεις στα Βριλήσσια σας προσφέρουμε, γρήγορες, αποτελεσματικές και ποιοτικές υπηρεσίες όπως επίσης σας παρέχουμε 24ωρη βοήθεια έκτακτης ανάγκης από τους τεχνικούς μας, ή προγραμματισμένο ραντεβού για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Διατηρούμε έναν στόλο από οχήματα εξοπλισμένα με μηχανήματα εξειδικευμένης και προηγμένης τεχνολογίας, τοποθετημένα σε διάφορα σημεία της βορειοανατολικής Αττικής, ώστε να φτάσουν έγκαιρα και άμεσα στον χώρο σας. Οι εκπρόσωποι του τηλεφωνικού μας κέντρου είναι στη διάθεση σας, ώστε να βοηθήσουν σε οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε στο αποχετευτικό σας σύστημα. Με μια γρήγορη κλήση σας, θα προσδιορίσουμε το κόστος της υπηρεσίας μας ανάλογα με το πρόβλημά σας και θα καθορίσουμε το χρόνο εξυπηρέτησης που είναι ο καταλληλότερος για σας. Η ικανοποίηση των πελατών είναι για εμάς δέσμευση. Το έμπειρο προσωπικό μας και οι προσιτές μας τιμές κάνουν την επιλογή σας πανεύκολη.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

 • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στα Βριλήσσια
 • Απόφραξη Νεροχύτη στα Βριλήσσια
 • Απόφραξη Υδρορροής στα Βριλήσσια
 • Απόφραξη Τουαλετών στα Βριλήσσια
 • Απόφραξη Σιφωνιού στα Βριλήσσια
 • Καθαρισμός Φρεατίων στα Βριλήσσια
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στα Βριλήσσια
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στα Βριλήσσια
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στα Βριλήσσια

ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ – ΞΕΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ» έχουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία που αποτελούν εγγύηση για το αποχετευτικό δίκτυο του σπιτιού ή της επιχείρησης σας. Βρίσκουμε λύσεις για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε στην αποχέτευσή σας. Από μία απλή βουλωμένη αποχέτευση έως έναν απαιτητικό, επαγγελματικό καθαρισμό σε ένα μεγάλο δίκτυο εγκαταστάσεων αποχετευτικού συστήματος, για εμάς είναι το ίδιο, καθώς θα χειριστούμε κάθε περίπτωση με την ίδια προσοχή και επαγγελματισμό. Από τη στιγμή που θα έρθετε σε επαφή μαζί μας, έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, καθώς κάθε δυσάρεστη κατάσταση και ανησυχία θα ανήκει στο παρελθόν.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ | Συχνές ερωτήσεις

Ποια είναι τα σημάδια μίας βουλωμένης αποχέτευσης;

Εάν το νερό αποστραγγίζεται αργά στους νεροχύτες και τις μπανιέρες σας, κάτι μπορεί να έχει φράξει τους σωλήνες. Ομοίως, εάν ξεπλύνετε την τουαλέτα και το νερό επανέλθει στους νεροχύτες ή τις μπανιέρες σας, μια απόφραξη μπορεί να εμποδίζει το νερό της αποχέτευσης να φύγει από το σπίτι. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να ακούσετε υπερβολικό γουργούρισμα στους σωλήνες σας. Επιπλέον, μπορεί να παρατηρήσετε άσχημες οσμές. Οι οσμές μπορεί να προέρχονται από τρωκτικά που έχουν κολλήσει στους σωλήνες ή άλλα βιολογικά υλικά που σαπίζουν, όπως τρίχες ή τρόφιμα.

Θα προκληθεί ζημιά στους σωλήνες κατά την απόφραξη;

Ξεχάστε την πρόκληση φθοράς ή ζημιάς των σωληνώσεων. Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό, ιδιαίτερα έμπειρους και προσεκτικούς τεχνικούς που χειρίζονται εξαιρετικά τα μηχανήματα απόφραξης. Η επιλογή του κατάλληλου μηχανισμού απόφραξης ανάλογα με την κάθε περίπτωση είναι κάτι που το κατέχουμε πλήρως.

Τι προκαλεί το φράξιμο της αποχέτευσης;

– Γεωλογικές συνθήκες της περιοχής όπως οι ρίζες δένδρων.
– Κακές κατασκευές και εγκαταστάσεις από λάθος σχεδιασμό όπως μικρή διάμετρος σωληνώσεων ή έντονες γωνίες.
– Φραγή από πουρί και άλατα που μαζεύονται με το πέρασμα του χρόνου.
– Ρίψη αντικειμένων στη λεκάνη όπως χαρτιά τουαλέτας, μωρομάντηλα, σερβιέτες, ταμπόν, μωρουδιακές πάνες, τρίχες, φαγητά, τσιγάρα, γάζες, τσίχλες, καλλυντικά. Στη λεκάνη δεν πετάμε τίποτα!
– Μπάζα από σπασμένους σωλήνες, τσιμέντο ή υλικά κατασκευής που έπεσαν στο σωλήνα αποχέτευσης.
– Χώμα και κλαδιά που παρασύρθηκαν στην κεντρική αποχέτευση μετά από έντονες βροχοπτώσεις ή πλημμύρες.

Μπορώ να απαλλαγώ από τα βουλώματα μόνος μου;

Μπορείτε να αγοράσετε υγρά προϊόντα αφαίρεσης φραγμάτων στα περισσότερα χρωματοπωλεία ή σουπερμάρκετ. Απλώς ρίχνετε αυτά τα καθαριστικά στην αποχέτευση και ενδεχομένως να διαλύσουν το φράγμα. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί. Τα καθαριστικά αποχέτευσης του εμπορίου μπορεί να ερεθίσουν το δέρμα και τα μάτια σας. Μπορούν επίσης να καταστρέψουν τις αποχετεύσεις ή τους σωλήνες σας σε ορισμένες περιπτώσεις. Τέλος, εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο αφαίρεσης φραγμών, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις οδηγίες του κατασκευαστή. Τα περισσότερα προϊόντα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο σε νεροχύτες ή μπανιέρες και όχι σε τουαλέτες.

Πότε πρέπει να καλέσω έναν επαγγελματία;

Ιδανικότερα θα πρέπει να καλέσετε μια εταιρεία καθαρισμού αποχέτευσης το συντομότερο δυνατό. Οι επαγγελματίες μπορούν να βρουν το φράγμα και να καθαρίσουν τις αποχετεύσεις αποτελεσματικά. Εάν αγνοήσετε το φράξιμο, τα λύματα μπορεί να χυθούν στο σπίτι σας, οδηγώντας σε ακριβούς καθαρισμούς και επισκευές. Εάν προσπαθείτε να λύσετε το πρόβλημα μόνοι σας με κάποια μέθοδο απόφραξης, δώστε προσοχή στο πόσες φορές την εφαρμόζετε. Αν ασχολείστε σε τακτική βάση, οι αποχετεύσεις σας χρειάζονται επαγγελματική βοήθεια.

Αποφράξεις στα Βριλήσσια, πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Οι τιμές απόφραξης διαμορφώνονται βάσει του χρόνου εργασιών, του είδους του προβλήματος, τη χρήση ή όχι διαγνωστικών μέσων και άλλα. Ενημερωθείτε για τις τιμές.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να έρθετε για αποφράξεις στα Βριλήσσια;

Μπορούμε να βρεθούμε σε λιγότερο από 20 λεπτά στα Βριλήσσια και σε όλα τα βόρεια προάστια.


  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

  • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
  • ΠΛΟΙΑ
  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ – ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

  Μέθοδοι και τεχνικές απόφραξης

  Πρέπει να καθαριστεί η γραμμή της αποχέτευσης; Ο καθαρισμός αποχετεύσεων είναι η ειδικότητά μας! Μπορείτε να βασιστείτε στους επαγγελματίες τεχνικούς μας, που θα χρησιμοποιήσουν τεχνικές και συστήματα υψηλής ποιότητας (συμπεριλαμβανομένης της μεθόδου υδροβολής) για να καθαρίσετε τις αποχετεύσεις και τα φρεάτια στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Eπωφεληθείτε από τις καινοτόμους και υψηλής απόδοσης υπηρεσίες.

  Πολλοί τεχνικοί δεν έχουν πρόσβαση στο επίπεδο εξοπλισμού που διαθέτουμε. Οι πελάτες συνεχίζουν να μας επιλέγουν, για τις ανάγκες τους λόγω του υπερσύγχρονου συστήματος υδροβολής που:

  • Μπορεί να καθαρίσει τους σωλήνες σε όλο το μήκος τους.
  • Είναι πολύ πιο γρήγορη και πιο αποτελεσματική μέθοδος σε σχέση με άλλες παραδοσιακές.
  • Εξοικονομεί στους πελάτες αρκετό χρόνο και χρήμα (η δουλειά γίνεται συνήθως την ίδια ημέρα).

  Συμβουλές για την αποφυγή βουλώματος των αγωγών αποχέτευσης

  • Δώστε προσοχή στο τι ρίχνετε στην τουαλέτα. Η λεκάνη της τουαλέτας χρησιμοποιείται μόνο για τα οργανικά μας λύματα.
  • Χρησιμοποιήστε φίλτρο φαγητού ή συλλέκτες μαλλιών για να συλλέξετε σωματίδια τροφής, υπολείμματα, τρίχες ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να μπει στη γραμμή αποχέτευσης. Τα σουρωτήρια τροφίμων είναι επίσης ένα χρήσιμο εργαλείο για να κρατάτε τα υπολείμματα τροφών, όπως φλούδες πατάτας, τσόφλια αυγών και κατακάθι καφέ, μακριά από την απόρριψη των σκουπιδιών.
  • Ξεπλύνετε τις αποχετεύσεις σας μία φορά το μήνα γεμίζοντας την μπανιέρα ή τον νεροχύτη με νερό και στη συνέχεια αφήνοντάς τη να στραγγίσει. Εάν η γραμμή αποστράγγισης είναι καθαρή, θα πρέπει να στραγγίζει ελεύθερα. Εάν έχετε φράξιμο, θα παρατηρήσετε ότι το νερό στραγγίζει αργά ή καθόλου. Κάνοντας αυτό το μηνιαίο, θα βοηθήσει επίσης να ξεπλύνετε τους σωλήνες σας, επειδή η μεγάλη ροή νερού θα βοηθήσει στην απομάκρυνση της αποστράγγισης από μικρότερα σωματίδια ή μπλοκαρίσματα. Αν και το ξέπλυμα είναι χρήσιμο, θα μπορούσε να προκαλέσει ζημιά από το νερό εάν υπερχειλίσει.
  • Επιθεωρήστε τη γραμμή αποχέτευσης κάθε δύο χρόνια, ειδικά εάν είχατε προβλήματα στο παρελθόν. Καλέστε μας για καθαρισμό αποχέτευσης και για να «εξετάσουμε» τη γραμμή ώστε να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα. Η οριοθέτηση περιλαμβάνει την αποστολή μιας απομακρυσμένης κάμερας στη γραμμή για οπτική επιθεώρηση. Ανάλογα με τα ευρήματα, θα προτείνουμε την κατάλληλη μέθοδο για να καθαρίσει τη γραμμή. Η κάμερα απόφραξης επίσης είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον εντοπισμό εισβολής ριζών.

  Οι αιτίες που συνήθως βουλώνουν τις αποχετεύσεις σας είναι λίπη, τρίχες, διάφορα ξένα αντικείμενα, σαπούνι, φύλλα και ρίζες, παλιές και σπασμένες σωληνώσεις, υπολείμματα τροφών, κ.α.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  Χρήσιμες υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευσή σας

  Παρέχουμε όλες τις υπηρεσίες που αφορούν αποφράξεις, καθαρισμούς, συντηρήσεις αποχετεύσεων, αντλήσεις υδάτων, ελέγχους με κάμερα και προσφέρουμε συμβουλές σε όλους τους πελάτες μας για τη σωστή συντήρηση μετά την εφαρμογή των εργασιών. Προσέχουμε ιδιαίτερα και σεβόμαστε το χώρο σας, γι αυτό και δεν προξενούμε αναστάτωση κατά την επίσκεψή μας.

  Οι βουλωμένες αποχετεύσεις δε δημιουργούν μόνο τεράστια ταλαιπωρία, δυσοσμία και προβλήματα στην υγεία, αλλά αρκετά συχνά υπάρχει κάτι πιο σκοτεινό από πίσω τους. Αν διαπιστώσετε να ρέει το νερό αργά, να υπάρχει δυσάρεστη οσμή ή δείτε βρώμικο νερό να χύνεται έξω από τις αποχετεύσεις σας, τότε καλέστε μας κατευθείαν.

  • Η κακή ποιότητα κατασκευής είναι ένας σημαντικός λόγος που το δίκτυο μας μπορεί να μας προκαλεί συνεχώς πρόβλημα. Κακή σχεδίαση, με διαμόρφωση γωνιών που δυσκολεύουν τη ροή του νερού, στενοί αγωγοί, κλπ.
  • Ένας άλλος σημαντικός λόγος είναι η παλαιότητα του δικτύου. Παρωχημένα υλικά κατασκευής, ταλαιπωρημένοι αγωγοί και πολλές παθογένειες που έχουν παρουσιαστεί με τον καιρό.
  • Τέλος, η κακή συντήρηση του γενικού ή του δικού μας δικτύου πολλές φορές είναι η αιτία των ζητημάτων που αντιμετωπίζουμε. Οι ανωμαλίες στο δίκτυο διαμορφώνονται προσθετικά, έτσι η καλή συντήρησή του είναι ζωτικής σημασίας.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων
  ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ και άλλες περιοχές επέμβασης

  Κηφισιά ΜαρούσιΑγία Παρασκευή Χαλάνδρι

  Εκτός από αποφράξεις στα Βριλήσσια εξυπηρετούμε και πολλές άλλες περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στην κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας.

  Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

  Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

  Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

  Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Προληπτικά μέτρα για την αποχέτευση

  ΟΧΙ

  Δεν πρέπει να ρίχνετε σκουπίδια, λίπη, τρίχες, υπολείμματα φαγητών και χαρτιά στην αποχέτευση. Αυτά σε συνδυασμό με οργανικές ύλες που δεν απορροφούνται από την αποχέτευση χτίζουν ένα σκληρό περίβλημα στις σωληνώσεις. Το αποτέλεσμα είναι, με τον καιρό, να μικραίνει η διάμετρος στις σωλήνες και να δημιουργείται βούλωμα στην αποχέτευση.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ - ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ

  NAI

  Πολύ χρήσιμο είναι να βάλουμε ένα προστατευτικό φίλτρο στα σιφώνια για να συγκρατούν κάθε απόρριμμα που ρίχνεται στην αποχέτευση.

  Προληπτικά μπορούμε κάθε 15 μέρες να αδειάζουμε ζεστό νερό στην αποχέτευση. Μια φορά τον μήνα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και μαγειρική σόδα και ξύδι.

  Είναι πολύ σημαντικό να παρατηρούμε σημάδια που μπορεί να προμηνύουν πρόβλημα όπως η κακή αποστράγγιση, οι μυρωδιές, η υγρασία σε τοίχους, και οι γάργαροι ήχοι κατά την αποστράγγιση.

  Το καπάκι της λεκάνης να είναι κλειστό γιατί μπορεί να πέσουν αντικείμενα χωρίς να το καταλάβουμε, όπως επίσης και μικρά παιχνίδια από τα παιδιά.

  Στους εξωτερικούς χώρους να σκουπίζουμε τακτικά γιατί φύλλα και χώματα θα βουλώσουν τα λούκια προκαλώντας πλημμύρες και υγρασίες.

  Τι να προσέξετε αν χρησιμοποιήσετε χημικά του εμπορίου για την απόφραξη της αποχέτευσης

  Τα χημικά καθαριστικά μπορούν να σας δώσουν γρήγορες λύσεις σε επιφανειακά προβλήματα. Πρέπει πάντα να είσαστε προσεκτικοί και να φοράτε γάντια και γυαλιά. Επίσης, πρέπει να διαβάσετε πολύ προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και να τις ακολουθήσετε πιστά, ιδιαίτερα όσον αφορά στην ποσότητα χημικού που θα ρίξετε στην αποχέτευση.

  Τα χημικά είναι βλαβερά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ενώ διαβρώνουν και τους αγωγούς της αποχέτευσης αν χρησιμοποιούνται σχετικά συχνά. Γενικά είναι μια λύση που δε σας προτείνουμε.

  Εύκολοι τρόποι για να ξεβουλώσετε την αποχέτευση μόνοι σας