ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στο ΔΙΟΝΥΣΟ, είναι «τολμηρός ο βλάχος»

210 80 80 878

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ. Παρέχουμε αποχετευτικές λύσεις για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. Κοντά σας στο Διόνυσο και σε όλη την Αθήνα. Το έμπειρο προσωπικό μας και τα αποφρακτικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας αποτελούν εγγύηση για οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης αντιμετωπίζετε.

Έχουμε 4 δεκαετίες, και πλέον, παρεχόμενης υπηρεσίας όχι μόνο για τον καθαρισμό αποχετεύσεων αλλά για όλες τις υπηρεσίες που σχετίζονται με τα αποχετευτικά σας δίκτυα. Εμπιστευτείτε μας σε οποιοδήποτε πρόβλημα του αποχετευτικού σας συστήματος και θα το λύσουμε οριστικά με το χαμηλότερο κόστος. Η εταιρεία «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» στο ΔΙΟΝΥΣΟ ικανοποιεί κάθε απαίτησή σας σε ό,τι αφορά στον καθαρισμό και στη συντήρηση των αγωγών λυμάτων και όμβριων υδάτων στο χώρο σας.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας έχουν εκτεταμένη εκπαίδευση και εμπειρία σε όλες τις πτυχές του καθαρισμού των αποχετεύσεων, της επιθεώρησης της αποχέτευσης, των αποφράξεων και των προληπτικών συντηρήσεων. Τα φορτηγά των τεχνικών συνεργείων μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με τον πιο προηγμένο διαγνωστικό εξοπλισμό, μηχανήματα και εργαλεία για να εντοπίσουμε και να διορθώσουμε το πρόβλημα σας με μία επίσκεψη στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Να είστε σίγουροι ότι είμαστε η μόνη λύση απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων που θα χρειαστείτε ποτέ.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ

 • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στο Διόνυσο
 • Απόφραξη Νεροχύτη στο Διόνυσο
 • Απόφραξη Υδρορροής στο Διόνυσο
 • Απόφραξη Τουαλετών στο Διόνυσο
 • Απόφραξη Σιφωνιού στο Διόνυσο
 • Καθαρισμός Φρεατίων στο Διόνυσο
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στο Διόνυσο
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στο Διόνυσο
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στο Διόνυσο

ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΞΕΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

Παρέχουμε γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση για άντληση υδάτων, καθαρισμό αποχέτευσης κεντρικής γραμμής, βουλωμένους νεροχύτες, τουαλέτες, καθαρισμό αποχετευτικών συστημάτων, επιθεώρηση αποχέτευσης με κάμερα. Επιπλέον, έχουμε σχέδια τακτικής, προληπτικής συντήρησης για να διατηρήσουμε αποτελεσματικά το σύστημα σας και να αποφύγουμε τις δαπανηρές επισκευές. Καλέστε μας σήμερα για πληροφορίες, ενημέρωση κι εκτίμηση εργασιών.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ – FAQ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τι είναι η απόφραξη αποχέτευσης και τι καθαρισμός;

Απόφραξη είναι η απεμπλοκή της αποχέτευσης από εμπόδια που δεν αφήνουν το νερό να αποστραγγισθεί κανονικά. Ο καθαρισμός είναι η διαδικασία μετά την απόφραξη για την πλήρη απόρριψη όλων των υλικών που είναι προσκολλημένα στα τοιχώματα των σωληνώσεων. Επίσης, ο καθαρισμός μπορεί να διενεργείται προληπτικά και προγραμματισμένα για τη σωστή συντήρηση των σωληνώσεων.

Τι μπορεί να προκαλέσει τις ρίζες ώστε να αναπτυχθούν στη γραμμή αποχέτευσης;

Η πάροδος του χρόνου και οι φθορές δημιουργούν αλλοιώσεις οι οποίες μετατρέπονται σε μικρές τρύπες και από εκεί εισχωρούν αναζητώντας νερό. Οι μετατοπίσεις του εδάφους μπορεί να προκαλέσουν ελαφριά μετατόπιση των σωλήνων αποχέτευσης, επιφέροντας μικρά κενά και ρωγμές στις αρθρώσεις των σωλήνων. Οι ρίζες δέντρων περίπου στο μέγεθος μίας ανθρώπινης τρίχας, αναπτύσσονται έπειτα σε αυτές τις ρωγμές και σε κενά λόγω αναζήτησης νερού και θρεπτικών ουσιών.

Τι πρέπει να κάνω με τις ρίζες στην αποχέτευση μου;

Οι περισσότεροι οικιακοί υπόνομοι είναι άνω των 40 ετών. Στο σπίτι σας, η αποχέτευση απαιτεί μία τακτική συντήρηση. Εάν έχετε ρίζες στην αποχέτευση, ίσως χρειαστεί να την συντηρείτε κάθε δύο χρόνια. Ο ειδικός τεχνικός μας μπορεί να σας παράσχει συμβουλές και οδηγίες ανάλογα με την περίπτωση καθώς παίζει ρόλο η θέση της εισβολής των ριζών αλλά και η διατομή του σωλήνα.

Αποφράξεις στο Διόνυσο, πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Οι τιμές απόφραξης διαμορφώνονται βάσει του χρόνου εργασιών, του είδους του προβλήματος, τη χρήση ή όχι διαγνωστικών μέσων και άλλα. Ενημερωθείτε για τις τιμές.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


  ΔΙΟΝΥΣΟΣ
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

  • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
  • ΠΛΟΙΑ
  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

  Μέθοδοι και τεχνικές απόφραξης

  Προσφέρουμε την πιο σύγχρονη τεχνολογία για τον καθαρισμό αποχετεύσεων και φρεατίων. Μπορούμε να εντοπίσουμε αμέσως ένα επιβαρυμένο δίκτυο αποχέτευσης χρησιμοποιώντας το σύστημα επιθεώρησης με κάμερα διάγνωσης. Αν ψάχνετε για μια έμπειρη εταιρεία καθαρισμού αποχέτευσης, με αξιόπιστες υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές στον Διόνυσο και στις γύρω περιοχές, βρίσκεστε στο σωστό σημείο.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ – HOTSPOT ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

  Πώς να αποφύγετε την εισβολή ριζών στη γραμμή αποχέτευσης

  Ενώ τα δέντρα προσθέτουν κομψότητα στο τοπίο σας, οι ρίζες τους μπορεί να σας προκαλέσουν πονοκέφαλο πολλών ευρώ εάν εισβάλουν και σπάσουν την κύρια γραμμή αποχέτευσης. Οι ρίζες αναπτύσσονται προς τους σωλήνες αποχέτευσης επειδή συγκρατούν νερό, θρεπτικά συστατικά και οξυγόνο – πράγματα που ποθούν οι ρίζες.

  Και αν η ρίζα βρει μια ρωγμή ή διαρροή στον σωλήνα, θα αγκαλιάσουν το τοίχωμα του σωλήνα και θα αναπτυχθούν μέσα στο σωλήνα, εμποδίζοντας τη ροή των λυμάτων στην αποχέτευση. Τελικά, η ανάπτυξη της ρίζας θα προσθέσει υπερβολική πίεση στον σωλήνα, με αποτέλεσμα να σπάσει και να καταρρεύσει, αφαιρώντας αρκετά ευρώ για τις απαραίτητες επισκευές.

  Θέλετε να αποτρέψετε αυτό το σενάριο; Διαβάστε παρακάτω.

  Βήμα 1: Προσδιορίστε εάν έχετε δέντρα κοντά σε μια γραμμή αποχέτευσης

  Πρώτα, καθορίστε πού βρίσκεται η γραμμή αποχέτευσης. Τα σπίτια κανονικά πρέπει να έχουν καπάκια καθαρισμού αποχέτευσης σε 2 σημεία. Συνήθως πρόκειται για λευκούς σωλήνες PVC ή μαύρους ABS που προεξέχουν από το έδαφος ή μερικές φορές σε ένα χωνευτό κουτί στο γκαζόν. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο σωλήνας οδεύεται από αυτό το γενικό πλάνο.

  Εάν δεν έχετε καθαρά καπάκια, μπορεί να έχουν θαφτεί από το χώμα ή να μην έχουν τοποθετηθεί ποτέ από την αρχή. Ο ευκολότερος τρόπος για να εντοπίσετε πού συνδέεται η αποχέτευση με το δημόσιο αποχετευτικό δίκτυο είναι να καλέσετε το τοπικό τμήμα Ύδρευσης και Αποχέτευσης. Πείτε τους ότι θέλετε να μάθετε πού βρίσκονται οι γραμμές αποχέτευσής σας και θα στείλουν έναν ελεγκτή για να επισημάνουν κατά προσέγγιση την τοποθεσία των υπόγειων σωλήνων σας όπου συνδέονται με το αποχετευτικό σύστημα της πόλης. Μόλις μάθετε τη θέση της γραμμής αποχέτευσης, δείτε εάν υπάρχουν δέντρα κοντά στα σημάδια.

  Εάν τα δέντρα είναι μακρυά, μεταβείτε στο βήμα 4. Εάν τα δέντρα είναι κοντά, μεταβείτε στο βήμα 2.

  Βήμα 2: Επιθεωρήστε τη γραμμή αποχέτευσης

  Τώρα που ξέρετε ότι ένα δέντρο είναι κοντά στη γραμμή αποχέτευσης, πρέπει να δείτε αν έχουν εισβάλει οι ρίζες. Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να μας καλέσετε ώστε να επιθεωρήσουμε τη γραμμή αποχέτευσης χρησιμοποιώντας την κάμερα απόφραξης.

  Ενώ θα μπορούσατε να περιμένετε να περατωθεί η επιθεώρηση μπορείτε να παρατηρήσετε τη διαδρομή στη γραμμής αποχέτευσης σε πλήρη απεικόνιση με λεπτομέρειες. Η λήψη της επιθεώρησης θα λύσει τα προβλήματα εντοπισμού του προβλήματος και πιθανόν θα σας εξοικονομήσει χρήματα.

  Βήμα 3: Αφαιρέστε τις ρίζες και επισκευάστε όπως χρειάζεται

  Εάν ο τεχνικός έχει βρει ρίζες στο σωλήνα, ήρθε η ώρα να επιλέξετε λύσεις.

  1. Κόψιμο των ριζών στο σωλήνα χρησιμοποιώντας υδροκοπτικό ή ριζοκοπτικό αποχέτευσης.
  2. Σκοτώστε τη δομή της ρίζας χρησιμοποιώντας χημικές ουσίες για να σταματήσετε προσωρινά την ανάπτυξή τους.
  3. Επισκευή του σωλήνα αποχέτευσης όπου απαιτείται. 

  Το χειρότερο σενάριο: Ο σωλήνας δεν μπορεί να καθαριστεί επειδή είναι πολύ κατεστραμμένος και χρειάζεται αντικατάσταση.

  Βήμα 4: Αποτρέψτε μελλοντικά προβλήματα ρίζας δέντρων

  Θέλετε να προσθέσετε περισσότερα δέντρα στην ιδιοκτησία σας; Κρατήστε τα δέντρα τουλάχιστον 10 μέτρα μακριά από τη γραμμή αποχέτευσης. Με αυτόν τον τρόπο χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να φτάσουν οι ρίζες στη γραμμή αποχέτευσης. Θα πρέπει επίσης να διαλέξετε ένα μικρό, αργά αναπτυσσόμενο δέντρο «ασφαλές για αποχέτευση», όπως π.χ. το Κυπαρίσσι.

  Καλέστε για έλεγχο κάμερας

  Εάν έχετε διαπιστώσει ότι υπάρχουν δέντρα γύρω από την αποχετευτική σας γραμμή ή παρατηρείτε σημάδια θραύσης της γραμμής αποχέτευσης, επικοινωνήστε μαζί μας για επιθεώρηση μέσω κάμερας απόφραξης. Μπορούμε να βρούμε το πρόβλημα, να το διορθώσουμε και να σας εξοικονομήσουμε τα υψηλά κόστη επισκευής στη γραμμή αποχέτευσης.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ

  Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης η «Αποφράξεις Βλάχος» στο Διόνυσο αναλαμβάνει να διατηρήσει το δίκτυό σας σε άριστη κατάσταση. Είμαστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί κατά την διάρκεια των εργασιών και σεβόμαστε την ιδιοκτησία σας.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  Χρήσιμες υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευσή σας

  Πολλές καθημερινές ουσίες και αντικείμενα οικιακής χρήσης μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στις αποχετεύσεις σας. Βουλώματα προκαλούνται από λίπη και έλαια, ακαθαρσίες ή ξένα αντικείμενα αλλά και πιο σοβαρά προβλήματα, όπως κατάρρευση αποχετεύσεων που προκαλούνται από καθίζηση ή ακόμη και από ρίζες δέντρων. Μπορεί να μην ξέρετε ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα και αυτό που βλέπετε να είναι κάποια διαρροή ή να έχετε την ένδειξη κάποιας άσχημης μυρωδιάς.

  Μείνετε ήρεμοι και απλά τηλεφωνήστε μας και εμείς θα ασχοληθούμε κατευθείαν με το ζήτημά σας. Τις περισσότερες φορές οι εμπλοκές που έχουν συμβεί είναι εύκολο να επιλυθούν. Ωστόσο, αν είναι λίγο πιο σοβαρή η κατάσταση, να είστε βέβαιοι ότι έχουμε όλες τις απαιτούμενες δεξιότητες που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε βούλωμα ή εμπόδιο βρίσκεται στην αποχέτευση σας.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων
  ΔΙΟΝΥΣΟΣ και άλλες περιοχές επέμβασης

  Κηφισιά ΜαρούσιΑγία Παρασκευή Χαλάνδρι

  Εκτός από αποφράξεις στο Διόνυσο εξυπηρετούμε και πολλές άλλες περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στην κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας.

  Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

  Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

  Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

  Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Προληπτικά μέτρα για την αποχέτευση

  ΟΧΙ

  Δεν πρέπει να ρίχνετε σκουπίδια, λίπη, τρίχες, υπολείμματα φαγητών και χαρτιά στην αποχέτευση. Αυτά σε συνδυασμό με οργανικές ύλες που δεν απορροφούνται από την αποχέτευση χτίζουν ένα σκληρό περίβλημα στις σωληνώσεις. Το αποτέλεσμα είναι, με τον καιρό, να μικραίνει η διάμετρος στις σωλήνες και να δημιουργείται βούλωμα στην αποχέτευση.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ - ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ

  NAI

  Πολύ χρήσιμο είναι να βάλουμε ένα προστατευτικό φίλτρο στα σιφώνια για να συγκρατούν κάθε απόρριμμα που ρίχνεται στην αποχέτευση.

  Προληπτικά μπορούμε κάθε 15 μέρες να αδειάζουμε ζεστό νερό στην αποχέτευση. Μια φορά τον μήνα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και μαγειρική σόδα και ξύδι.

  Είναι πολύ σημαντικό να παρατηρούμε σημάδια που μπορεί να προμηνύουν πρόβλημα όπως η κακή αποστράγγιση, οι μυρωδιές, η υγρασία σε τοίχους, και οι γάργαροι ήχοι κατά την αποστράγγιση.

  Το καπάκι της λεκάνης να είναι κλειστό γιατί μπορεί να πέσουν αντικείμενα χωρίς να το καταλάβουμε, όπως επίσης και μικρά παιχνίδια από τα παιδιά.

  Στους εξωτερικούς χώρους να σκουπίζουμε τακτικά γιατί φύλλα και χώματα θα βουλώσουν τα λούκια προκαλώντας πλημμύρες και υγρασίες.

  Τι να προσέξετε αν χρησιμοποιήσετε χημικά του εμπορίου για την απόφραξη της αποχέτευσης

  Τα χημικά καθαριστικά μπορούν να σας δώσουν γρήγορες λύσεις σε επιφανειακά προβλήματα. Πρέπει πάντα να είσαστε προσεκτικοί και να φοράτε γάντια και γυαλιά. Επίσης, πρέπει να διαβάσετε πολύ προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και να τις ακολουθήσετε πιστά, ιδιαίτερα όσον αφορά στην ποσότητα χημικού που θα ρίξετε στην αποχέτευση.

  Τα χημικά είναι βλαβερά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ενώ διαβρώνουν και τους αγωγούς της αποχέτευσης αν χρησιμοποιούνται σχετικά συχνά. Γενικά είναι μια λύση που δε σας προτείνουμε.

  Εύκολοι τρόποι για να ξεβουλώσετε την αποχέτευση μόνοι σας