ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ – 210 80 80 878

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ – 210 80 80 878

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ – 210 80 80 878

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΒΛΑΧΟΣ παρέχουμε μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών καθαρισμού αποχέτευσης επαγγελματικών και οικιακών χώρων.Για οικιακές, επιχειρηματικές και δημοσίου χαρακτήρα λύσεις προβλημάτων αποχέτευσης καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ. Επικοινωνήσετε άμεσα μαζί με την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ, για γρήγορη εξυπηρέτηση στο 210 80 80 878.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ προσφέρει την πιο σύγχρονη τεχνολογία για τον καθαρισμό αποχετεύσεων και φρεατίων. Μπορούμε να εντοπίσουμε αμέσως ένα επιβαρυμένο δίκτυο αποχέτευσης χρησιμοποιώντας το σύστημα επιθεώρησης με κάμερα διάγνωσης. Αν ψάχνετε για μια έμπειρη εταιρεία καθαρισμού αποχέτευσης, με αξιόπιστες υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές στον Διόνυσο και στις γύρω περιοχές, σας παρακαλούμε να

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρέχουμε λύσεις και ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. Κοντά σας στο Διόνυσο και σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες! Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ με το έμπειρο προσωπικό και τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας αποτελεί εγγύηση για οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης αντιμετωπίζετε. Καλέστε στο 210 80 80 878

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ  με 4 δεκαετίες εμπειρίας

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ με 4 δεκαετίες εμπειρίας: Έχουμε 4 δεκαετίες παρεχόμενης υπηρεσίας όχι μόνο για τον καθαρισμό αποχετεύσεων αλλά για όλες τις υπηρεσίες που σχετίζονται με τα αποχετευτικά σας δίκτυα. Εμπιστευτείτε μας σε οποιοδήποτε πρόβλημα του αποχετευτικού σας συστήματος και θα το λύσουμε οριστικά με το χαμηλότερο κόστος. Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ικανοποιεί κάθε απαίτησή σας σε ότι αφορά τον καθαρισμό και τη συντήρηση των αγωγών του νερού στο χώρο σας.

Τεχνικός της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ βγάζει ρίζες από το φρεάτιο
Τεχνικός της Αποφράξεις Βλάχος στον Διόνυσο βγάζει ρίζες από το φρεάτιο

Αποφράξεις Διόνυσος  σημαίνει άμεση εξυπηρέτηση

Στην Αποφράξεις Διόνυσος παρέχουμε γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση για άντληση υδάτων, καθαρισμό αποχέτευσης κεντρικής γραμμής, βουλωμένους νεροχύτες, τουαλέτες, καθαρισμό αποχετευτικών συστημάτων, επιθεώρηση αποχέτευσης με κάμερα. Επιπλέον, έχουμε σχέδια τακτικής, προληπτικής συντήρησης για να διατηρήσουμε αποτελεσματικά το σύστημα σας και να αποφύγουμε τις δαπανηρές επισκευές. Καλέστε σήμερα για μια επαγγελματική εκτίμηση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ
Αποφράξεις Διόνυσος

Ποιοτικές υπηρεσίες από την Αποφράξεις Διόνυσος

Οι επαγγελματίες τεχνικοί της Αποφράξεις Διόνυσος έχουν εκτεταμένη εκπαίδευση και εμπειρία σε όλες τις πτυχές του καθαρισμού των αποχετεύσεων, της επιθεώρησης της αποχέτευσης, των αποφράξεων και των προληπτικών συντηρήσεων Τα φορτηγά των τεχνικών συνεργείων μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με τον πιο προηγμένο διαγνωστικό εξοπλισμό, μηχανήματα και εργαλεία για να εντοπίσουμε και να διορθώσουμε το πρόβλημα σας με μία επίσκεψη στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Να είστε σίγουροι ότι είναι η μόνη λύση απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων που θα χρειαστείτε ποτέ.

ΠΟΥΡΙΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ
Πουριά που έβγαλαν οι τεχνικοί της Αποφράξεις Βλάχος από αποχέτευση στον Διόνυσο

Υπηρεσίες που παρέχει η Αποφράξεις Διόνυσος

Μπορεί να μην ξέρετε ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα και αυτό που βλέπετε να είναι κάποια διαρροή ή να έχετε την ένδειξη κάποιας άσχημης μυρωδιάς.

Αυτό βέβαια είναι η πιο απλή εκδοχή σε ένα πρόβλημα της αποχέτευσης σας. Μείνετε ήρεμοι και απλά τηλεφωνήστε στην Αποφρακτική Διόνυσος και εμείς θα ασχοληθούμε κατευθείαν με το ζήτημά σας. Τις περισσότερες φορές οι εμπλοκές που έχουν συμβεί είναι εύκολο να επιλυθούν.

Ωστόσο, αν είναι λίγο πιο σοβαρή η κατάσταση, να είστε βέβαιοι ότι έχουμε όλες τις απαιτούμενες δεξιότητες που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουμε το καθετί χωρίς κόπο.
Πολλές καθημερινές ουσίες και αντικείμενα οικιακής χρήσης μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στις αποχετεύσεις σας.

ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ ΣΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ
Σταματημένο φορτηγό της Αποφράξεις Βλάχος στον δρόμο στον Διόνυσο

Βουλώματα που προκαλούνται από λίπη και έλαια, ακαθαρσίες ή ξένα αντικείμενα αλλά και πιο σοβαρά προβλήματα, όπως κατάρρευση αποχετεύσεων που προκαλούνται από καθίζηση ή ακόμη και από ρίζες δέντρων.
Έτσι είτε χρειάζεστε μια απλή απόφραξη ή ακόμη και μια έρευνα με τις υψηλής τεχνολογίας κάμερες για τον καθορισμό της αιτία ενός προβλήματος αποχέτευσης έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Εμπιστευτείτε μας για τα πιο άμεσα και εξαιρετικά αποτελέσματα.

Είμαστε κοντά σας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Αποφράξεις Φρεατίων Διόνυσος 
 • Απόφραξη Νεροχύτη Διόνυσος 
 • Απόφραξη Υδροροής Διόνυσος 
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Διόνυσος 
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Διόνυσος 
 • Καθαρισμός Φρεατίων Διόνυσος 
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα 
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Διόνυσος 
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Διόνυσος 

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στο Διονυσο
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες στο Διόνυσο
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στο Διόνυσο
ΓΕΜΑΤΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΓΕΜΑΤΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

Αποφράξεις κάθε είδους Διόνυσος

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά. Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Βούλωσαν οι σωλήνες και οι αποχετεύσεις σας? Μην χάνετε το χρόνο σας και τα λεφτά σας χωρίς λόγο. Η εταιρεία Αποφράξεις Διόνυσος με σύγχρονες κάμερες και πιεστικά μηχανήματα, εντοπίζει το σημείο της αποχέτευσης που προκαλεί τη φραγή των σωληνώσεών σας και σας απαλλάσσει από τις ανεπιθύμητες συνέπειες. Αποφράξεις Διόνυσος με τον καλύτερο τιμοκατάλογο στις παροχές μας. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε περιλαμβάνουν αποφράξεις, καθαρισμό και συντήρηση αποχετεύσεων, διάγνωση με κάμερα και άντληση υδάτων.

Πείρα 40 χρόνων από στον Διόνυσο

Για πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας παρέχουμε αξιόπιστες και σταθερά υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στις αποχετεύσεις. Ως μια τοπική οικογενειακή επιχείρηση είμαστε υπερήφανοι για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε και αυτό αποδεικνύεται κάθε μέρα και περισσότερο από τους ευχαριστημένους πελάτες μας.
Οι έμπειροι και υψηλά καταρτισμένοι τεχνικοί μας στις αποχετεύσεις έχουν όλα τα προσόντα για να προσαρμόσουν λύσεις στο πρόβλημά σας που λειτουργεί αποκλειστικά για εσάς. Είτε χρειάζεστε απόφραξη στις αποχετεύσεις σας είτε καθαρισμό υδρορροή, θα χαρείτε που θα μας καλέσετε.

Με ένα σας απλό τηλεφώνημα θα στείλουμε στον χώρο σας ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας.

Μπορείτε να μας καλέσετε 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΕ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ
Τεχνικός της Αποφράξεις Βλάχος που εργάζεται σε απόφραξη αποχέτευσης στον Διόνυσο

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 80 80 878

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των Βορείων προαστίων για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ
ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ  ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Αποφράξεις Διόνυσος και στις γύρω περιοχές.

Οι αποφράξεις Βλάχος σε όλη την Αθήνα και στην Αττική.

καθαρο φρεατιο ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ
καθαρο φρεατιο στο Διονυσο

Καθαρισμοί και αποφράξεις αποχετεύσεων Διόνυσος

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 80 80 878

Συντηρήσεις και αποφράξεις Διόνυσος

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Βλάχος στο Διόνυσος αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος στο Διόνυσος προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Διόνυσος

Ο Διόνυσος είναι δημοτική ενότητα του ομώνυμου Δήμου τον οποίον απαρτίζουν οι πρώην δήμοι Άνοιξη, ΄Δροσιά, Κρυονέρι, Ροδόπολη, Σταμάτα και ο Άγιος Στέφανος όπου βρίσκεται και η έδρα του. Ο οικισμός έχει πληθυσμό 6.458 κατοίκους και έκταση 21,41 τ.χμ., ενώ αναπτύσσεται σε υψόμετρο 480 μ.. Κομμάτι του Διονύσου αποτελεί και η συνοικία Αναγέννηση στα σύνορα με την Εκάλη.

πηγή: Wikipedia