ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΟΣΙΑ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΟΣΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στη ΔΡΟΣΙΑ, είναι «τολμηρός ο βλάχος»

210 80 80 878

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΟΣΙΑ. Οποιοδήποτε αποχετευτικό πρόβλημα και αν έχει παρουσιαστεί στη μόνιμη ή την εξοχική κατοικία σας, ακόμη και στην επιχείρησή σας, η εταιρεία μας το λύνει οριστικά με πρωτοποριακές λύσεις στον τομέα των αποφράξεων. Συντηρούμε κατόπιν συμφωνίας όλη την αποχετευτική σας γραμμή ή μέρος αυτής ανά τακτά χρονικά διαστήματα για την μόνιμη απελευθέρωση των σωληνώσεών σας από οποιοδήποτε εμπόδιο, μπλοκάρισμα ή βούλωμα.

Με έντονη παρουσία πλήρως εξοπλισμένων οχημάτων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτουμε άμεσα όλες τις περιοχές των Βορείων προαστίων για την απρόσκοπτη εξυπηρέτησή σας. Η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες ίδιας ημέρας για τα επείγοντα περιστατικά αλλά και για την άνεσή σας.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΟΣΙΑ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Παρέχουμε και συμβουλευτική υποστήριξη για αυτό μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είναι χαρά μας να σας βοηθήσουμε. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να περιμένεις για μια εργασία. Καταλαβαίνουμε ότι ένας μπλοκαρισμένος σωλήνας μπορεί να είναι μεγάλη ταλαιπωρία. Αυτός είναι ο λόγος που παρέχουμε εργασίες που ολοκληρώνονται σωστά και κυρίως εγκαίρως.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΔΡΟΣΙΑ

 • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στη Δροσιά
 • Απόφραξη Νεροχύτη στη Δροσιά
 • Απόφραξη Υδρορροής στη Δροσιά
 • Απόφραξη Τουαλετών στη Δροσιά
 • Απόφραξη Σιφωνιού στη Δροσιά
 • Καθαρισμός Φρεατίων στη Δροσιά
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στη Δροσιά
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στη Δροσιά
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στη Δροσιά

ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΟΣΙΑ – ΞΕΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

Παρέχουμε γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση για άντληση υδάτων, καθαρισμό αποχέτευσης κεντρικής γραμμής, βουλωμένους νεροχύτες, τουαλέτες, καθαρισμό αποχετευτικών συστημάτων, επιθεώρηση αποχέτευσης με κάμερα. Επιπλέον, έχουμε σχέδια τακτικής, προληπτικής συντήρησης για να διατηρήσουμε αποτελεσματικά το σύστημα σας και να αποφύγουμε τις δαπανηρές επισκευές. Καλέστε μας σήμερα για πληροφορίες, ενημέρωση κι εκτίμηση εργασιών.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΟΣΙΑ – FAQ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Αν ένα δέντρο είναι η πηγή των ριζών μέσα στην αποχέτευση, μπορώ να το αφαιρέσω;

Τα δέντρα δεν αφαιρούνται επειδή οι ρίζες εισέρχονται στη γραμμή αποχέτευσης του σπιτιού. Οι ρίζες των δέντρων δεν αναπτύσσονται σε σωλήνες που είναι απαλλαγμένοι από ρωγμές ή ελαττώματα, οπότε η ανάπτυξη των ριζών είναι το σύμπτωμα και όχι η αιτία του προβλήματος.

Πότε χρειάζεται επιθεώρηση γραμμής αποχέτευσης με κάμερα;

Όταν εμφανίζονται μικρά προβλήματα όπως αργή αποστράγγιση ή διαρροή στην αποχέτευσή σας, συχνά επιλέγετε να τα αγνοήσετε. Είτε πρόκειται για βουλωμένες αποχετεύσεις είτε για διαρροές, τέτοια ζητήματα μπορούν συχνά να γίνουν ένα μεγαλύτερο πρόβλημα. Προγραμματίζοντας μία επιθεώρηση κάμερας στη γραμμή αποχέτευσης, μπορείτε να διαγνώσετε την ακριβή αιτία του προβλήματος και να οργανώσετε ένα σχέδιο επίλυσης των δύσκολων και αφανών αποχετευτικών σας προβλημάτων.

Τι προβλήματα μπορούν να προκαλέσουν οι βουλωμένες υδρορροές;

Οι βουλωμένες υδρορροές μπορούν να προκαλέσουν ζημιές σε τοίχο και οροφή καθώς και διαρροές νερού στο εσωτερικό του σπιτιού σας. Αν η υπερχείλιση του νερού εισέλθει στο σπίτι, το παγιδευμένο νερό μπορεί να σαπίσει τα ξύλινα πατώματα. Τους δε χειμερινούς μήνες, τα φράγματα πάγου μπορούν να οδηγήσουν το χιόνι να λιώσει κάτω από την ταβανοσανίδα.

Αποφράξεις στη Δροσιά, πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Οι τιμές απόφραξης διαμορφώνονται βάσει του χρόνου εργασιών, του είδους του προβλήματος, τη χρήση ή όχι διαγνωστικών μέσων και άλλα. Ενημερωθείτε για τις τιμές.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


  ΔΡΟΣΙΑ
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

  • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
  • ΠΛΟΙΑ
  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΟΣΙΑ – ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

  Μέθοδοι και τεχνικές απόφραξης

  Προσφέρουμε την πιο σύγχρονη τεχνολογία για τον καθαρισμό αποχετεύσεων και φρεατίων. Μπορούμε να εντοπίσουμε αμέσως ένα επιβαρυμένο δίκτυο αποχέτευσης χρησιμοποιώντας το σύστημα επιθεώρησης με κάμερα διάγνωσης. Αν ψάχνετε για μια έμπειρη εταιρεία καθαρισμού αποχέτευσης, με αξιόπιστες υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές στον Διόνυσο και στις γύρω περιοχές, βρίσκεστε στο σωστό σημείο.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΟΣΙΑ – HOTSPOT ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

  Πώς να αποφύγετε την εισβολή ριζών στη γραμμή αποχέτευσης

  Ενώ τα δέντρα προσθέτουν κομψότητα στο τοπίο σας, οι ρίζες τους μπορεί να σας προκαλέσουν πονοκέφαλο πολλών ευρώ εάν εισβάλουν και σπάσουν την κύρια γραμμή αποχέτευσης. Οι ρίζες αναπτύσσονται προς τους σωλήνες αποχέτευσης επειδή συγκρατούν νερό, θρεπτικά συστατικά και οξυγόνο – πράγματα που ποθούν οι ρίζες.

  Και αν η ρίζα βρει μια ρωγμή ή διαρροή στον σωλήνα, θα αγκαλιάσουν το τοίχωμα του σωλήνα και θα αναπτυχθούν μέσα στο σωλήνα, εμποδίζοντας τη ροή των λυμάτων στην αποχέτευση. Τελικά, η ανάπτυξη της ρίζας θα προσθέσει υπερβολική πίεση στον σωλήνα, με αποτέλεσμα να σπάσει και να καταρρεύσει, αφαιρώντας αρκετά ευρώ για τις απαραίτητες επισκευές.

  Θέλετε να αποτρέψετε αυτό το σενάριο; Διαβάστε παρακάτω.

  Βήμα 1: Προσδιορίστε εάν έχετε δέντρα κοντά σε μια γραμμή αποχέτευσης

  Πρώτα, καθορίστε πού βρίσκεται η γραμμή αποχέτευσης. Τα σπίτια κανονικά πρέπει να έχουν καπάκια καθαρισμού αποχέτευσης σε 2 σημεία. Συνήθως πρόκειται για λευκούς σωλήνες PVC ή μαύρους ABS που προεξέχουν από το έδαφος ή μερικές φορές σε ένα χωνευτό κουτί στο γκαζόν. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο σωλήνας οδεύεται από αυτό το γενικό πλάνο.

  Εάν δεν έχετε καθαρά καπάκια, μπορεί να έχουν θαφτεί από το χώμα ή να μην έχουν τοποθετηθεί ποτέ από την αρχή. Ο ευκολότερος τρόπος για να εντοπίσετε πού συνδέεται η αποχέτευση με το δημόσιο αποχετευτικό δίκτυο είναι να καλέσετε το τοπικό τμήμα Ύδρευσης και Αποχέτευσης. Πείτε τους ότι θέλετε να μάθετε πού βρίσκονται οι γραμμές αποχέτευσής σας και θα στείλουν έναν ελεγκτή για να επισημάνουν κατά προσέγγιση την τοποθεσία των υπόγειων σωλήνων σας όπου συνδέονται με το αποχετευτικό σύστημα της πόλης. Μόλις μάθετε τη θέση της γραμμής αποχέτευσης, δείτε εάν υπάρχουν δέντρα κοντά στα σημάδια.

  Εάν τα δέντρα είναι μακρυά, μεταβείτε στο βήμα 4. Εάν τα δέντρα είναι κοντά, μεταβείτε στο βήμα 2.

  Βήμα 2: Επιθεωρήστε τη γραμμή αποχέτευσης

  Τώρα που ξέρετε ότι ένα δέντρο είναι κοντά στη γραμμή αποχέτευσης, πρέπει να δείτε αν έχουν εισβάλει οι ρίζες. Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να μας καλέσετε ώστε να επιθεωρήσουμε τη γραμμή αποχέτευσης χρησιμοποιώντας την κάμερα απόφραξης.

  Ενώ θα μπορούσατε να περιμένετε να περατωθεί η επιθεώρηση μπορείτε να παρατηρήσετε τη διαδρομή στη γραμμής αποχέτευσης σε πλήρη απεικόνιση με λεπτομέρειες. Η λήψη της επιθεώρησης θα λύσει τα προβλήματα εντοπισμού του προβλήματος και πιθανόν θα σας εξοικονομήσει χρήματα.

  Βήμα 3: Αφαιρέστε τις ρίζες και επισκευάστε όπως χρειάζεται

  Εάν ο τεχνικός έχει βρει ρίζες στο σωλήνα, ήρθε η ώρα να επιλέξετε λύσεις.

  1. Κόψιμο των ριζών στο σωλήνα χρησιμοποιώντας υδροκοπτικό ή ριζοκοπτικό αποχέτευσης.
  2. Σκοτώστε τη δομή της ρίζας χρησιμοποιώντας χημικές ουσίες για να σταματήσετε προσωρινά την ανάπτυξή τους.
  3. Επισκευή του σωλήνα αποχέτευσης όπου απαιτείται. 

  Το χειρότερο σενάριο: Ο σωλήνας δεν μπορεί να καθαριστεί επειδή είναι πολύ κατεστραμμένος και χρειάζεται αντικατάσταση.

  Βήμα 4: Αποτρέψτε μελλοντικά προβλήματα ρίζας δέντρων

  Θέλετε να προσθέσετε περισσότερα δέντρα στην ιδιοκτησία σας; Κρατήστε τα δέντρα τουλάχιστον 10 μέτρα μακριά από τη γραμμή αποχέτευσης. Με αυτόν τον τρόπο χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να φτάσουν οι ρίζες στη γραμμή αποχέτευσης. Θα πρέπει επίσης να διαλέξετε ένα μικρό, αργά αναπτυσσόμενο δέντρο «ασφαλές για αποχέτευση», όπως π.χ. το Κυπαρίσσι.

  Καλέστε για έλεγχο κάμερας

  Εάν έχετε διαπιστώσει ότι υπάρχουν δέντρα γύρω από την αποχετευτική σας γραμμή ή παρατηρείτε σημάδια θραύσης της γραμμής αποχέτευσης, επικοινωνήστε μαζί μας για επιθεώρηση μέσω κάμερας απόφραξης. Μπορούμε να βρούμε το πρόβλημα, να το διορθώσουμε και να σας εξοικονομήσουμε τα υψηλά κόστη επισκευής στη γραμμή αποχέτευσης.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΟΣΙΑ

  Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, η «Αποφράξεις Βλάχος» στη Δροσιά προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΟΣΙΑ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  Χρήσιμες υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευσή σας

  Προσφέρουμε λεπτομερείς υπηρεσίες επιθεώρησης αποχέτευσης για τους μεσίτες και τους νέους αγοραστές κατοικιών. Οι τεχνικοί μας μπορούν να καθαρίσουν τους αποχετευτικούς αγωγούς και τα απορρίμματα ώστε να αρχίσουν να λειτουργούν σωστά ξανά. Μπορείτε να χαλαρώσετε, γνωρίζοντας ότι θα ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας με την ποιοτική δουλειά που σας αξίζει.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων
  ΔΡΟΣΙΑ και άλλες περιοχές επέμβασης

  Κηφισιά ΜαρούσιΑγία Παρασκευή Χαλάνδρι

  Εκτός από αποφράξεις στη Δροσιά εξυπηρετούμε και πολλές άλλες περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στην κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας.

  Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

  Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

  Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

  Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΟΣΙΑ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Προληπτικά μέτρα για την αποχέτευση

  ΟΧΙ

  Δεν πρέπει να ρίχνετε σκουπίδια, λίπη, τρίχες, υπολείμματα φαγητών και χαρτιά στην αποχέτευση. Αυτά σε συνδυασμό με οργανικές ύλες που δεν απορροφούνται από την αποχέτευση χτίζουν ένα σκληρό περίβλημα στις σωληνώσεις. Το αποτέλεσμα είναι, με τον καιρό, να μικραίνει η διάμετρος στις σωλήνες και να δημιουργείται βούλωμα στην αποχέτευση.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ - ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ

  NAI

  Πολύ χρήσιμο είναι να βάλουμε ένα προστατευτικό φίλτρο στα σιφώνια για να συγκρατούν κάθε απόρριμμα που ρίχνεται στην αποχέτευση.

  Προληπτικά μπορούμε κάθε 15 μέρες να αδειάζουμε ζεστό νερό στην αποχέτευση. Μια φορά τον μήνα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και μαγειρική σόδα και ξύδι.

  Είναι πολύ σημαντικό να παρατηρούμε σημάδια που μπορεί να προμηνύουν πρόβλημα όπως η κακή αποστράγγιση, οι μυρωδιές, η υγρασία σε τοίχους, και οι γάργαροι ήχοι κατά την αποστράγγιση.

  Το καπάκι της λεκάνης να είναι κλειστό γιατί μπορεί να πέσουν αντικείμενα χωρίς να το καταλάβουμε, όπως επίσης και μικρά παιχνίδια από τα παιδιά.

  Στους εξωτερικούς χώρους να σκουπίζουμε τακτικά γιατί φύλλα και χώματα θα βουλώσουν τα λούκια προκαλώντας πλημμύρες και υγρασίες.

  Τι να προσέξετε αν χρησιμοποιήσετε χημικά του εμπορίου για την απόφραξη της αποχέτευσης

  Τα χημικά καθαριστικά μπορούν να σας δώσουν γρήγορες λύσεις σε επιφανειακά προβλήματα. Πρέπει πάντα να είσαστε προσεκτικοί και να φοράτε γάντια και γυαλιά. Επίσης, πρέπει να διαβάσετε πολύ προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και να τις ακολουθήσετε πιστά, ιδιαίτερα όσον αφορά στην ποσότητα χημικού που θα ρίξετε στην αποχέτευση.

  Τα χημικά είναι βλαβερά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ενώ διαβρώνουν και τους αγωγούς της αποχέτευσης αν χρησιμοποιούνται σχετικά συχνά. Γενικά είναι μια λύση που δε σας προτείνουμε.

  Εύκολοι τρόποι για να ξεβουλώσετε την αποχέτευση μόνοι σας