ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΟΣΙΑ – 210 80 80 878

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΟΣΙΑ – 210 80 80 878

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΟΣΙΑ ΒΛΑΧΟΣ – 210 80 80 878

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΟΣΙΑ: Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΟΣΙΑ ΒΛΑΧΟΣ σημαίνει επαγγελματισμός και συνέπεια. Οποιοδήποτε πρόβλημα και αν έχει παρουσιαστεί στη μόνιμη ή την εξοχική κατοικία σας, ακόμη και στην επιχείρησή σας, η εταιρεία μας το λύνει οριστικά με πρωτοποριακές λύσεις στον τομέα των αποφράξεων. Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΟΣΙΑ είναι δίπλα σας 365 μέρες το χρόνο. Ως μια τοπική οικογενειακή επιχείρηση είμαστε υπερήφανοι για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε και αυτό αποδεικνύεται κάθε μέρα και περισσότερο από τους ευχαριστημένους πελάτες μας.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΟΣΙΑ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΟΣΙΑ: Η εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΟΣΙΑ με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των Βορείων προαστίων για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας. Η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες ίδιας ημέρας για την άνεσή σας. Η ικανοποίησή σας είναι που κάνει την επιχείρησή μας να είναι η καλύτερη στην περιοχή. Για πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας παρέχουμε αξιόπιστες και σταθερά υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στις αποχετεύσεις

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΟΣΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΟΣΙΑ ΒΛΑΧΟΣ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Καλέστε μας στο 210 80 80 878 για οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης αποχέτευσης, καθάρισμο ή συντήρηση. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΟΣΙΑ παρέχει και συμβουλευτική υποστήριξη για αυτό μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είναι χαρά μας να βοηθήσουμε. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να περιμένεις και να περιμένεις για μια εργασία. Καταλαβαίνουμε ότι ένας μπλοκαρισμένος σωλήνας μπορεί να είναι μεγάλη ταλαιπωρία. Αυτός είναι ο λόγος που παρέχουμε εργασίες που ολοκληρώνονται σωστά και κυρίως εγκαίρως.

Τεχνικός της Αποφράξεις Βλάχος στην Δροσιά βγάζει ρίζες από το φρεάτιο
Τεχνικός της Αποφράξεις Βλάχος στην Δροσιά βγάζει ρίζες από το φρεάτιο

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΟΣΙΑ για κάθε πρόβλημα αποχέτευσης

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΟΣΙΑ για κάθε πρόβλημα αποχέτευσης: Αν νομίζετε ότι υπάρχει πρόβλημα με τη γραμμή της αποχέτευσης, αφήστε τους επαγγελματίες της Αποφράξεις Δροσιά να επιθεωρήσουν προσεκτικά το αποχετευτικό σας σύστημα. Από το σπάσιμο της γραμμής αποχέτευσης από εισβολές ριζών δέντρων, το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα φροντίσει ώστε ο αποχετευτικός σας αγωγός να επιθεωρηθεί σωστά.

H Αποφράξεις Δροσιά εντοπίζει το πρόβλημα

H Αποφράξεις Δροσιά εντοπίζει το πρόβλημα: Βούλωσαν οι σωλήνες και οι αποχετεύσεις σας? Μην χάνετε το χρόνο σας και τα λεφτά σας χωρίς λόγο. Η εταιρεία Αποφράξεων Δροσιάς με σύγχρονες κάμερες και πιεστικά μηχανήματα, εντοπίζει το σημείο της αποχέτευσης που προκαλεί τη φραγή των σωληνώσεών σας και σας απαλλάσσει από τις ανεπιθύμητες συνέπειες. Αποφράξεις Δροσιά με τον καλύτερο τιμοκατάλογο στις παροχές μας. Για οικιακές, επιχειρηματικές και δημοσίου χαρακτήρα λύσεις προβλημάτων αποχέτευσης καλέστε μας άμεσα. Να είστε σίγουροι ότι είναι η μόνη λύση απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων που θα χρειαστείτε ποτέ.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΔΡΟΣΙΑ
ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΔΡΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Αποφράξεις στη Δροσιά με τους πιο έμπειρους τεχνικούς

Αποφράξεις στη Δροσιά με τους πιο έμπειρους τεχνικούς: Οι έμπειροι και υψηλά καταρτισμένοι τεχνικοί μας στις αποχετεύσεις έχουν όλα τα προσόντα για να προσαρμόσουν λύσεις στο πρόβλημά σας που λειτουργεί αποκλειστικά για εσάς. Είτε χρειάζεστε απόφραξη στις αποχετεύσεις σας είτε καθαρισμό υδρορροή, θα χαρείτε που θα μας καλέσετε. Με ένα σας απλό τηλεφώνημα θα στείλουμε στον χώρο σας ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία της Αποφράξεις Δροσιά. Μπορείτε να μας καλέσετε 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΟΣΙΑ
Αποφράξεις Δροσιά
 • Αποφράξεις Φρεατίων Δροσιά 
 • Απόφραξη Νεροχύτη Δροσιά 
 • Απόφραξη Υδροροής Δροσιά 
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Δροσιά 
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Δροσιά 
 • Καθαρισμός Φρεατίων Δροσιά 
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Δροσιά 
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Δροσιά 

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στη Δροσια
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες στη Δροσιά
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στη Δροσιά

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Δροσιά για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. Κοντά σας στο Δροσιά και σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες! Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε περιλαμβάνουν αποφράξεις, καθαρισμό και συντήρηση αποχετεύσεων, διάγνωση με κάμερα και άντληση υδάτων.

Αποφράξεις κάθε είδους στη Δροσιά

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά. Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Οι αποφράξεις Βλάχος σε όλα τα βόρεια προάστια.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΔΡΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΆΞΕΙΣ ΔΡΟΣΙΆ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΔΡΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΟΣΙΑ

Καθαρισμός και αποφράξεις αποχετεύσεων στη Δροσιά

Καθαρισμός αποχέτευσης Δροσιά: Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας. Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας. Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Συντηρήσεις Δροσιά

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού. Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Βλάχος στο Δροσιά αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος στο Δροσιά προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις αποχετεύσεις και τα φρεάτια, επικοινωνήστε μαζί μας! Η Αποφράξεις Δροσιά έχει πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο καθαρισμού αποχέτευσης. Θα υπερβούμε τις προσδοκίες σας σε κάθε κλήση.

Επιθεωρήσεις αποχετεύσεων για μεσίτες ακινήτων και νέους αγοραστές κατοικιών

Στην Αποφράξεις Δροσιά προσφέρουμε λεπτομερείς υπηρεσίες επιθεώρησης αποχέτευσης για τους μεσίτες και τους νέους αγοραστές κατοικιών. Οι τεχνικοί μας μπορούν να καθαρίσουν τους αποχετευτικούς αγωγούς και τα απορρίμματα ώστε να αρχίσουν να λειτουργούν σωστά ξανά. Μπορείτε να χαλαρώσετε, γνωρίζοντας ότι θα ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας με την ποιοτική δουλειά που σας αξίζει.

Δροσιά

H Δροσιά είναι δημοτική κοινότητα του Δήμου Διονύσου στην Ανατολική Αττική, μαζί με τον Άγιο Στέφανο, την Άνοιξη Διονύσου, το Διόνυσο, το Κρυονέρι, τη Ροδόπολη Διονύσου και τη Σταμάτα. Έχει πληθυσμό 5.865 άτομα, έκταση 2,201 τ.χμ. και πυκνότητα 2.665 άτομα ανά τ.χμ.

πηγή: Wikipedia