ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στη ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ, είναι «τολμηρός ο βλάχος»

210 28 50 015

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ. Η ανεκτίμητη εμπειρία 40 και πλέον χρόνων που έχουμε αντλήσει από αμέτρητες περιπτώσεις αποφράξεων σε συνδυασμό με το ήθος και τη συνέπεια, έχουν κατατάξει την εταιρεία «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΧΟΣ» ως την πρώτη επιλογή για απόφραξη και καθαρισμό αποχετεύσεων όλων των τύπων.

Σιφόνια, υδρορροές, λούκια, αποχετεύσεις, νεροχύτες, λεκάνες, μπανιέρες, διατηρούνται σε άριστη κατάσταση με τις αποφρακτικές μας υπηρεσίες. Προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με εγγυημένο αποτέλεσμα. Οποιαδήποτε παρενέργεια παρουσιαστεί στο αποχετευτικό σας δίκτυο αναλαμβάνουμε να τη διορθώσουμε και να τη συντηρήσουμε. Μπορείτε ελεύθερα και χωρίς καμία δέσμευση να μοιραστείτε μαζί μας το αποχετευτικό σας πρόβλημα. Με μεγάλη μας χαρά θα λύσουμε όλες τις απορίες και θα σας συμβουλεύσουμε πως να χρησιμοποιείτε σωστά τις αποχετεύσεις σας.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Οι ανησυχίες που ενδεχομένως έχετε είναι κάτι που θα μοιραστούμε μαζί αφού το δικό σας πρόβλημα αντιμετωπίζεται ως ένα από τα δικά μας. Η ποιότητα, η φροντίδα και η κατανόηση για τις ανάγκες σας, είναι εξίσου σημαντική με την έγκαιρη, προσιτή και ευγενική εξυπηρέτηση. Για εμάς δεν είστε μόνο ένας πελάτης. Καλέστε όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες και πολύ γρήγορα θα είμαστε κοντά σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

 • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στη Λυκόβρυση
 • Απόφραξη Νεροχύτη στη Λυκόβρυση
 • Απόφραξη Υδρορροής στη Λυκόβρυση
 • Απόφραξη Τουαλετών στη Λυκόβρυση
 • Απόφραξη Σιφωνιού στη Λυκόβρυση
 • Καθαρισμός Φρεατίων στη Λυκόβρυση
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στη Λυκόβρυση
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στη Λυκόβρυση
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στη Λυκόβρυση

ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

Μπορείτε να βασιστείτε στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΒΛΑΧΟΣ» για την παροχή αποτελεσματικών και οικονομικά αποδοτικών υπηρεσιών απόφραξη και καθαρισμού των αποχετεύσεων. Θα εντοπίσουμε το πρόβλημα στην πηγή του, κοιτάζοντας πέρα από αυτό που είναι άμεσα αντιληπτό. Θα αφαιρέσουμε ό, τι έχει φράξει την αποχέτευση, προστατεύοντας σας από μελλοντικά προβλήματα. Είτε κάποιος επιχείρησε να γεμίσει με χαρτιά ή μωρομάντηλα την αποχέτευση, είτε λίπη και τρίχες απλά συσσωρεύθηκαν στους σωλήνες, έχουμε τα μηχανήματα και τις τεχνικές που χρειάζεστε!

Το υπόγειο είναι το δεύτερο σημείο του σπιτιού, μετά το μπάνιο, από την άποψη επιβάρυνσης της αποχέτευσης και του αριθμού των επισκευών που μπορούν να απαιτήσουν αυτοί οι σωλήνες. Όπως το μπάνιο και η κουζίνα, έτσι και το υπόγειο μπορεί να παρουσιάσει φράγματα, συσσωρεύσεις υλικών ή διαρροές με την πάροδο του χρόνου, ειδικά λόγω βαριάς χρήσης. Για να αποφύγετε προβλήματα των αποχετευτικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε ένα λεπτομερές πρόγραμμα καθαρισμού και να επενδύσετε σε μία τακτική, προληπτική συντήρηση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ – FAQ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πώς διεισδύουν οι ρίζες στο σωλήνα αποχέτευσης;

Οι παλαιότεροι σωλήνες αποχέτευσης συνήθως φθείρονται και αναπτύσσουν μικρές ρωγμές με την πάροδο του χρόνου. Καθώς σχηματίζονται μικρές ρωγμές κατά μήκος των τοιχωμάτων του σωλήνα, μικρές ποσότητες νερού διαρρέουν. Οι μικρές ρίζες δέντρων τείνουν να σπρώχνουν το δρόμο τους σε αυτές τις ρωγμές αναζητώντας νερό. Καθώς οι ρίζες μεγαλώνουν με την πάροδο του χρόνου, γίνονται μεγάλα εμπόδια στον σωλήνα, προκαλώντας επομένως μια σειρά προβλημάτων.

Τι προκαλεί την απόφραξη της κύριας γραμμής αποχέτευσης;

Με την πάροδο του χρόνου, είναι πιθανό να αρχίσουν να συσσωρεύονται διάφορα συντρίμμια (υπολείμματα φαγητών, τρίχες, αδιάλυτες ουσίες) εντός της κύριας αποχέτευσης. Αυτό μπορεί να αποτελείται επίσης από πολλά άλλα πράγματα, όπως χαρτί υγείας, αφρό σαπουνιού και ξένα αντικείμενα που συσσωρεύονται και εμποδίζουν την κύρια γραμμή. Τα λάδια και τα λίπη είναι ένα συχνό πρόβλημα για τις αποχετεύσεις κύριας γραμμής και προκαλούν γρήγορα φράξιμο.

Πώς ξεβουλώνω μια τουαλέτα με κρεμάστρα;

Αρχικά, ξετυλίξτε τη συρμάτινη κρεμάστρα και, στη συνέχεια, τυλίξτε τη μια άκρη του σύρματος με ένα πανί, χρησιμοποιώντας κολλητική ταινία για να τη διατηρήσετε στη θέση της. Σπρώξτε την κρεμάστρα στην αποχέτευση της τουαλέτας και σπρώξτε το εμπόδιο πέρα ​​από τη στροφή στην οποία έχει κολλήσει.

Αποφράξεις στη Λυκόβρυση, πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Οι τιμές απόφραξης διαμορφώνονται βάσει του χρόνου εργασιών, του είδους του προβλήματος, τη χρήση ή όχι διαγνωστικών μέσων και άλλα. Ενημερωθείτε για τις τιμές.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

  • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
  • ΠΛΟΙΑ
  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ – ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

  Μέθοδοι και τεχνικές απόφραξης

  Οι τεχνικές που χρησιμοποιούμε αντλούνται από την πολύχρονη εμπειρία μας αλλά και από τη διαρκή ενημέρωσή μας για αποχετευτικά θέματα και τεχνολογικές εξελίξεις μηχανημάτων και εργαλείων απόφραξης. Επενδύουμε στη νέα τεχνολογία και εφαρμόζουμε αποφρακτικές μεθόδους που συνάδουν με την ασφάλεια των σωληνώσεων και την περιβαλλοντική προστασία.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ – HOTSPOT ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

  Σημάδια ότι υπάρχουν ρίζες στη γραμμή αποχέτευσης

  Τα δέντρα είναι ένα σημαντικό συστατικό κάθε σπιτιού. Προσθέτει χαρακτήρα και αισθητική αξία στο σπίτι. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες πλευρές σε αυτό. Εάν τα δέντρα δεν είναι καλά συντηρημένα, μπορεί να βλάψουν εντελώς το αποχετευτικό σύστημα στο σπίτι σας. Ναι, εάν αφεθούν ανεξέλεγκτα, τα δέντρα μπορεί να προκαλέσουν όλεθρο στο γκαζόν σας και στους σωλήνες νερού κάτω από τα λύματα. Σας παρουσιάζουμε μερικές βασικές πληροφορίες σχετικά με αυτό το πρόβλημα αποχετευτικών εγκαταστάσεων.

  Γιατί μεγαλώνουν οι ρίζες των δέντρων στις αποχετεύσεις σας;

  Τα δέντρα αναζητούν υγρασία και θρεπτικά συστατικά στο έδαφος και οι γραμμές αποχέτευσης είναι το καλύτερο μέρος από το οποίο μπορούν να το πάρουν. Προσελκύονται κυρίως από τις μικρές διαρροές και ρωγμές σε σωλήνες που δημιουργούν υγρασία. Δυστυχώς, όταν οι ρίζες βρίσκουν το δρόμο τους στις γραμμές, σιγά σιγά μεγαλώνουν και γεμίζουν τον σωλήνα, προκαλώντας μια σειρά από προβλήματα στο αποχετευτικό σας σύστημα που πρέπει να αντιμετωπιστούν αμέσως.

  Για να ελέγξετε και να μάθετε αν υπάρχουν ρίζες δέντρων στις σωληνώσεις, παραθέτουμε τα πιθανά συμπτώματα των αποχετεύσεων όταν οι ρίζες των δέντρων έχουν εισβάλλει στη γραμμή αποχέτευσης.

  Απότομη αύξηση στους λογαριασμούς νερού

  Έχετε μείνει σε κατάσταση σοκ τον τελευταίο καιρό λόγω ενός απροσδόκητα υψηλού λογαριασμού νερού; Εάν η απάντηση είναι ναι, τότε ελέγξτε τους σωλήνες σας. Μπορεί να αντιμετωπίζετε σοβαρό πρόβλημα βλάβης στους σωλήνες σας λόγω εισβολής ρίζας. Εάν το νερό διαρρέει συνεχώς από τους σπασμένους σωλήνες, τότε αυτό διακαιολογεί το υψηλό κόστος του λογαριασμού. Έτσι, αν διαπιστώσετε ότι οι λογαριασμοί του νερού σας κάνουν τρύπες στην τσέπη σας, διορθώστε τη ζημιά στους σωλήνες σας που προκαλούνται από τις ρίζες των δέντρων!

  Αργό άδειασμα αποχετεύσεων ντους και νεροχύτη

  Όταν οι ρίζες των δέντρων βρουν το δρόμο τους στους σωλήνες σας, αρχίζουν να αναπτύσσονται και να εξαπλώνονται. Μπορεί να μην παρατηρήσετε καμία διαφορά στην αρχή. Ωστόσο, μπορεί να προκαλέσουν απόφραξη σωλήνων ή ακόμα και ζημιά καθώς μεγαλώνουν και εξαπλώνονται. Η αργή αποστράγγιση του νεροχύτη, των ντους και γενικότερα όλων των εσωτερικών σημείων αποστράγγισης είναι ένα άκρως ενδεικτικό σημάδι για ρίζες.

  Βαθουλώματα στην αυλή σας

  Εάν οι σωλήνες σας έχουν σοβαρή ζημιά από ρίζες, το γκαζόν σας θα έχει μαλακά σημεία και βαθουλώματα. Η υπερβολική ανάπτυξη των ριζών των δέντρων σε σωλήνες μπορεί να σπάσει ή να ραγίσει τους σωλήνες σας, προκαλώντας διαρροή νερού στο έδαφος. Μετά από μια συνεχή διαρροή νερού, το νερό θα σχηματίσει καταβόθρες στην αυλή σας. Σε αυτή την περίπτωση, θα χρειαστείτε έναν επαγγελματία για να ελέγξει τη γραμμή αποχέτευσης, καθώς η απόφραξη ριζών στις γραμμές αποχέτευσης είναι ένα σοβαρό ζήτημα.

  Θόρυβος γουργουρίσματος στην αποχέτευσή σας

  Σκέφτεστε το κανονικό γουργούρισμα που αποστραγγίζει το μπάνιο που ακούτε μετά το ντους; Όχι, δεν είναι αυτό που μιλάμε εδώ. Οι φραγμένες αποχετεύσεις παράγουν έναν απαίσιο θόρυβο γουργουρίσματος κάθε φορά που αδειάζει ο νεροχύτης ή ξεπλένετε την τουαλέτα. Ο ήχος προκαλείται από το νερό που προσπαθεί να περάσει μέσα από ένα εμπόδιο στην αποχέτευση. Κάθε φορά που ακούτε έναν τέτοιο ήχο στις αποχετεύσεις σας, ξέρετε ότι είναι ένα σημάδι για ρίζες δέντρων στη γραμμή αποχέτευσης και καλό είναι να ενεργήσετε γρήγορα πριν το πρόβλημα διογκωθεί.

  Άσχημη μυρωδιά από την αποχέτευση

  Εάν υπάρχει κάποια άσχημη μυρωδιά που αναδύεται από την αποχέτευσή σας, τότε υπάρχει πιθανότητα να υπάρχουν ρίζες δέντρων στη γραμμή αποχέτευσης. Όταν οι ρίζες των δέντρων φράζουν τους αποχετευτικούς αγωγούς, παγιδεύουν τα απόβλητα, παράγοντας μια δυσάρεστη οσμή. Εάν τα απόβλητα συνεχίσουν να συσσωρεύονται στο μπλοκάρισμα των ριζών των δέντρων, η μυρωδιά θα χειροτερέψει.

  Επαναληπτικές επιστροφές

  Ένα άλλο σημάδι των ριζών των δέντρων σε σωλήνες είναι τα τακτικά μπλοκαρίσματα της τουαλέτας. Όταν οι ρίζες των δέντρων βρίσκουν το δρόμο προς τους σωλήνες σας, παγιδεύουν χαρτί υγείας και άλλα υλικά που ρίχνουμε, προκαλώντας άσχημη φραγή στην αποχέτευση τουαλέτας αλλά και στις υπόλοιπες αποχετεύσεις του σπιτιού καθώς μπλοκάρεται όλο το εσωτερικό σύστημα του σπιτού.

  Ξαφνική χαμηλή πίεση νερού

  Η ξαφνική χαμηλή πίεση νερού στο σπίτι σας είναι ένα άλλο σημάδι φραγμένων σωλήνων. Εάν αισθάνεστε ότι δεν υπάρχει αρκετό νερό από τις βρύσες, υπάρχει περίπτωση να έχετε ρίζες δέντρων που εμποδίζουν κάποιους σωλήνες εισαγωγής νερού. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να απευθυνθείτε σε έναν επαγγελματία για να ελέγξει την αιτία.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

  Η «Αποφράξεις Βλάχος» διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  Χρήσιμες υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευσή σας

  Προσφέρουμε όλες τις αποφρακτικές υπηρεσίες στη Λυκόβρυση. Από έλεγχο αποχετεύσεων με κάμερα, ριζοκοπτικά εργαλεία, μηχανισμούς εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης και ταχύτατες αντλίες υδάτων για απορρόφηση από πλημμύρες.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων
  ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ και άλλες περιοχές επέμβασης

  Κηφισιά ΜαρούσιΑγία Παρασκευή Χαλάνδρι

  Εκτός από αποφράξεις στη Λυκόβρυση εξυπηρετούμε και πολλές άλλες περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στην κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας.

  Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

  Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

  Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

  Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Προληπτικά μέτρα για την αποχέτευση

  ΟΧΙ

  Δεν πρέπει να ρίχνετε σκουπίδια, λίπη, τρίχες, υπολείμματα φαγητών και χαρτιά στην αποχέτευση. Αυτά σε συνδυασμό με οργανικές ύλες που δεν απορροφούνται από την αποχέτευση χτίζουν ένα σκληρό περίβλημα στις σωληνώσεις. Το αποτέλεσμα είναι, με τον καιρό, να μικραίνει η διάμετρος στις σωλήνες και να δημιουργείται βούλωμα στην αποχέτευση.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ - ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ

  NAI

  Πολύ χρήσιμο είναι να βάλουμε ένα προστατευτικό φίλτρο στα σιφώνια για να συγκρατούν κάθε απόρριμμα που ρίχνεται στην αποχέτευση.

  Προληπτικά μπορούμε κάθε 15 μέρες να αδειάζουμε ζεστό νερό στην αποχέτευση. Μια φορά τον μήνα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και μαγειρική σόδα και ξύδι.

  Είναι πολύ σημαντικό να παρατηρούμε σημάδια που μπορεί να προμηνύουν πρόβλημα όπως η κακή αποστράγγιση, οι μυρωδιές, η υγρασία σε τοίχους, και οι γάργαροι ήχοι κατά την αποστράγγιση.

  Το καπάκι της λεκάνης να είναι κλειστό γιατί μπορεί να πέσουν αντικείμενα χωρίς να το καταλάβουμε, όπως επίσης και μικρά παιχνίδια από τα παιδιά.

  Στους εξωτερικούς χώρους να σκουπίζουμε τακτικά γιατί φύλλα και χώματα θα βουλώσουν τα λούκια προκαλώντας πλημμύρες και υγρασίες.

  Τι να προσέξετε αν χρησιμοποιήσετε χημικά του εμπορίου για την απόφραξη της αποχέτευσης

  Τα χημικά καθαριστικά μπορούν να σας δώσουν γρήγορες λύσεις σε επιφανειακά προβλήματα. Πρέπει πάντα να είσαστε προσεκτικοί και να φοράτε γάντια και γυαλιά. Επίσης, πρέπει να διαβάσετε πολύ προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και να τις ακολουθήσετε πιστά, ιδιαίτερα όσον αφορά στην ποσότητα χημικού που θα ρίξετε στην αποχέτευση.

  Τα χημικά είναι βλαβερά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ενώ διαβρώνουν και τους αγωγούς της αποχέτευσης αν χρησιμοποιούνται σχετικά συχνά. Γενικά είναι μια λύση που δε σας προτείνουμε.

  Εύκολοι τρόποι για να ξεβουλώσετε την αποχέτευση μόνοι σας