ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ – 2102850015

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ – 2102850015

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΒΛΑΧΟΣ – 210 28 500 15

Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ  210 28 500 15 έχοντας σαράντα χρόνια εμπειρία στις αποχετεύσεις, δίνει οριστικό τέλος στα αποφρακτικά προβλήματα του οικιακού ή επαγγελματικού δικτύου σας. Η πολυετή εμπειρία μας σας παρέχει οικονομικά σίγουρα και οριστικά αποτελέσματα. ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ όλο το χρόνο δίπλα σας. Όλες οι δυσλειτουργίες των σωληνώσεων λύνονται σε λίγα μόλις λεπτά, μόνο με ένα τηλεφώνημα.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ιδρύθηκε με βάση τις αρχές της σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης. Αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η πίστη μας και οι συνεχιζόμενες προσπάθειες μας στην εξεύρεση νέων λύσεων για τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας. Ως το πιο συνηθισμένο πρόβλημα των αποχετευτικών δικτύων, οι υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης μπορούν να λύσουν το ζήτημά σας γρήγορα και εξειδικευμένα. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ λαμβάνει κλήσεις από πελάτες με προβλήματα αποχέτευσης όλη την ημέρα και τη νύχτα. Μπορείτε να καλέσετε 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ αναγνωρίζεται ως ηγέτης των αποχετεύσεων και αποτελεί ένα σύμβολο στην Αττική για τις καλές τιμές και την καλή επιχειρηματική ηθική από το 1970. Είμαστε πάντα ευτυχείς να απαντήσουμε σε οποιεσδήποτε από τις ερωτήσεις που μπορεί να έχετε και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σήμερα για να σας βοηθήσουμε σε καθετί. Καλέστε μας στο 210 28 500 15

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΣΩΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΣΩΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

ΒΑΣΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Μπορείτε να βασιστείτε στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΒΛΑΧΟΣ για την παροχή αποτελεσματικών και οικονομικά αποδοτικών υπηρεσιών καθαρισμού των αποχετεύσεων. Θα εντοπίσουμε το πρόβλημα στην πηγή του, κοιτάζοντας πέρα από αυτό που είναι άμεσα αντιληπτό. Θα αφαιρέσουμε ό, τι έχει φράξει την αποχέτευση, προστατεύοντας σας από μελλοντικά προβλήματα. Είτε κάποιος επιχείρησε να γεμίσει με χαρτιά ή μωρομάντηλα την αποχέτευση, είτε λίπη και τρίχες απλά συσσωρεύθηκαν στους σωλήνες, έχουμε τα μηχανήματα και τις τεχνικές που χρειάζεστε! Το υπόγειο είναι το δεύτερο, μετά το μπάνιο, σημείο του σπιτιού, από την άποψη επιβάρυνσης της αποχέτευσης και του αριθμού των επισκευών που μπορούν να απαιτήσουν αυτοί οι σωλήνες.

Όπως το μπάνιο και η κουζίνα, έτσι και το υπόγειο μπορεί να παρουσιάσει φράγματα, συσσωρεύσεις υλικών ή διαρροές με την πάροδο του χρόνου, ειδικά λόγω βαριάς χρήσης. Για να αποφύγετε προβλήματα των αποχετευτικών δικτύων, μπορείτε να ακολουθήσετε ένα λεπτομερές πρόγραμμα καθαρισμού και να επενδύσετε σε μία τακτική, προληπτική συντήρηση.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΗ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ
ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ  ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Αποφράξεις Λυκόβρυση – 210 28 500 15

Οι ανησυχίες που ενδεχομένως έχετε είναι κάτι που θα μοιραστούμε μαζί αφού το δικό σας πρόβλημα αντιμετωπίζεται ως ένα από τα δικά μας. Η ποιότητα, η φροντίδα και η συμπόνια για τις ανάγκες σας, είναι εξίσου σημαντική με την έγκαιρη, προσιτή και ευγενική εξυπηρέτηση. Για εμάς δεν είστε μόνο ένας πελάτης. Καλέστε όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες και πολύ γρήγορα θα είμαστε κοντά σας.

Βούλωσαν οι σωλήνες και οι αποχετεύσεις σας? Μην χάνετε το χρόνο σας και τα λεφτά σας χωρίς λόγο. Η εταιρεία Αποφράξεων Λυκόβρυση με σύγχρονες κάμερες και πιεστικά μηχανήματα, εντοπίζει το σημείο της αποχέτευσης που προκαλεί τη φραγή των σωληνώσεών σας και σας απαλλάσσει από τις ανεπιθύμητες συνέπειες. Αποφράξεις Λυκόβρυση με τον καλύτερο τιμοκατάλογο στις παροχές μας.

Υπηρεσίες που παρέχει η Αποφράξεις Λυκόβρυση

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Αποφράξεις Φρεατίων Λυκόβρυση 
 • Απόφραξη Νεροχύτη Λυκόβρυση
 • Απόφραξη Υδροροής Λυκόβρυση 
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Λυκόβρυση 
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Λυκόβρυση
 • Καθαρισμός Φρεατίων Λυκόβρυση 
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα 
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Λυκόβρυση 
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Λυκόβρυση

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στη Λυκοβρυση
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Λυκόβρυση για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας στο Λυκόβρυση και σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες! Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε περιλαμβάνουν αποφράξεις, καθαρισμό και συντήρηση αποχετεύσεων, διάγνωση με κάμερα και άντληση υδάτων.

Αποφράξεις Βλάχος Λυκόβρυση Επικοινωνία

Αποφράξεις Λυκόβρυση κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 28 500 15

Αποφράξεις Λυκόβρυση και στην Αθήνα

Η Λυκόβρυση είναι η μία από τις δύο δημοτικές ενότητες του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης. Προηγουμένως ανεξάρτητος δήμος, συνενώθηκε την με αυτόν της Πεύκης κατ’εφαρμογή του σχεδίου Καλλικράτης του Ν.3852/2010. Βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του πολεοδομικού συγκροτήματος των Αθηνών, στην Αττική. Τοποθετείται στα περίχωρα της Κηφισιάς, στις ανατολικές όχθες του Κηφισού ποταμού και καθίσταται προσβάσιμη από την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της οποίας εκτείνεται η βιομηχανική ζώνη της περιοχής.

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των Βορείων προαστίων για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Οι αποφράξεις Βλάχος σε όλη την Αθήνα και στην Αττική.

Καθαρισμοί  αποχετεύσεων Λυκόβρυση

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 28 500 15

Συντηρήσεις Λυκόβρυση

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Βλάχος στο Λυκόβρυση αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος στο Λυκόβρυση προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Έκτος από Αποφράξεις στην Λυκόβρυση, η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις Λυκόβρυση

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΑΠΟ 50€