ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ «ΒΛΑΧΟΣ» στο ΜΑΡΟΥΣΙ, ο ειδικός της αποχέτευσης!

210 80 80 878210 66 65 999

Η εταιρεία «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ ΒΛΑΧΟΣ» είναι η πιο αξιόπιστη λύση για να αντιμετωπίσετε κάθε έκτακτο και μόνιμο ζήτημα από το αποχετευτικό σας δίκτυο. Με εμπειρία από το 1978 και με τις πιο εξελιγμένες μεθόδους απόφραξης που υπάρχουν σήμερα, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς να προκαλέσουμε καμία αναστάτωση στον χώρο σας. Ο τεχνικός μας για ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στο ΜΑΡΟΥΣΙ είναι διαθέσιμος για να σας προσφέρει δωρεάν ανίχνευση του προβλήματος και χρήσιμες συμβουλές αντιμετώπισης. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες ξεκινούν από τα 15€.

Αν έχετε ανάγκη από οικονομικά προσιτές και μακράς διαρκείας αποφράξεις μπορούμε να σας τις προσφέρουμε υπεύθυνα. Διαθέτουμε τον πιο προηγμένο εξοπλισμό για να εντοπίσουμε και να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα, σε οποιοδήποτε σημείο του αποχετευτικού συστήματος και να βρίσκεται. Φροντίζουμε κατά την επίσκεψη μας να ελαχιστοποιούμε τις επεμβατικές στον χώρο σας εργασίες, χρησιμοποιώντας τεχνικές που επιτρέπουν τη λαπαροσκοπική προσέγγιση στο πρόβλημα σας.

Γνωρίζουμε καλά το αποχετευτικό σύστημα στην περιοχή του Αμαρουσίου καθώς έχουμε αρκετούς πελάτες στην περιοχή και γενικότερα στα Βόρεια προάστια. Δε χρειάζεται να ανησυχείτε σε καμία περίπτωση όσο δύσκολο και αν είναι το βούλωμα, έχουμε τη γνώση και τον κατάλληλο εξοπλισμό να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε φραγή στην αποχέτευση. Απλά καλέστε μας

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ ΒΛΑΧΟΣ» θα βρείτε ανταπόκριση στην κλήση σας οποιαδήποτε στιγμή κριθεί απαραίτητο. Με διαθεσιμότητα όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες είμαστε μια σταθερή και άμεση επιλογή για κάθε περίπτωση φραγμένης αποχέτευσης.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

 • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στο Μαρούσι
 • Απόφραξη Νεροχύτη στο Μαρούσι
 • Απόφραξη Υδρορροής στο Μαρούσι
 • Απόφραξη λεκάνης στο Μαρούσι
 • Απόφραξη Σιφωνιού στο Μαρούσι
 • Καθαρισμός Φρεατίων στο Μαρούσι
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στο Μαρούσι
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στο Μαρούσι
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στο Μαρούσι

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ – ΑΙΤΙΕΣ ΒΟΥΛΩΜΑΤΟΣ

Το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο και αυτό γιατί οι τεχνικοί μας έχουν εκπαιδευτεί και εξειδικευτεί αποκλειστικά από την «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ». Τα εργαλεία και τα μηχανήματα που φέρουν τα οχήματα των συνεργείων μας είναι προηγμένης τεχνολογίας και θα ολοκληρώσουν αποτελεσματικά κάθε εργασία που τους ανατίθεται, επαναφέροντας την εύρυθμη λειτουργία της καθημερινότητάς σας.

Μάθετε γιατί βουλώνουν οι αποχετεύσεις και πως μπορείτε να τις αποφράξετε.

Τα τρόφιμα, οι τρίχες, τα λίπη μπορούν να προκαλέσουν εμπλοκές στην αποχέτευση. Επίσης ρίζες δέντρων, χαρτί υγείας και άλλα προϊόντα υγιεινής μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στις γραμμές αποχέτευσης. Οποιοσδήποτε τύπος βουλώματος μπορεί να προκαλέσει ζητήματα για ένα σπίτι ή μια επιχείρηση, που κυμαίνεται από μικρά προβλήματα έως σοβαρές ζημιές στην ιδιοκτησία.

Όλα τα είδη υλικών και αντικειμένων μπορούν να εμποδίσουν τη ροή των αγωγών σας και να προκαλέσουν φράξιμο: μαλλιά, σαπούνι, γράσο, οδοντόκρεμες, υπολείμματα τροφών, χαρτί υγείας ακόμα και κοσμήματα και παιδικά παιχνίδια.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ | Συχνές ερωτήσεις

Ποιο είναι το βασικό σύμπτωμα μιας φραγμένης αποχέτευσης;

Το πιο σημαντικό σημάδι πως χρειάζεστε απόφραξη αποχέτευσης είναι η κακή αποστράγγιση και η σταθερά ανεβασμένη στάθμη του νερού σε νιπτήρα, μπανιέρα κ.λπ.

Χρειάζομαι ειδικό εξοπλισμό για να κάνω μόνος/η μου την απόφραξη;

Εξαρτάται από το βάθος που βρίσκεται το πρόβλημα στην αποχέτευση. Υπάρχουν κάποιοι σπιτικοί μέθοδοι όπως το ζεστό νερό, η μαγειρική σόδα, η βεντούζα κ.λπ. Ωστόσο έχουν αποτέλεσμα μόνο σε πιο επιφανειακά προβλήματα. Σε αντίθετη περίπτωση που το φράξιμο εντοπίζεται σε μεγάλο βάθος, η χρήση διαγνωστικών μέσων και ειδικών μηχανημάτων απόφραξης είναι απαραίτητη.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να έρθετε για αποφράξεις;

Μπορούμε να βρεθούμε σε λιγότερο από 20 λεπτά και σε όλα τα βόρεια προάστια.

Αν χρειαστεί η χρήση κάμερας στην απόφραξη πόσο κοστίζει;

Ο έλεγχος δικτύου με κάμερα έχει κόστος μεταξύ 80 και 120 ευρώ στον κλάδο μας. Η ποιότητα του εξοπλισμού παίζει καθοριστικό ρόλο στην τιμή. Το μήκος του καλωδίου, ο άρτιος ρομποτικός έλεγχος και η ποιότητα λήψης είναι στοιχεία που παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο σε μια δύσκολη διάγνωση της αποχέτευσης.

Από τι βουλώνουν οι σωλήνες της αποχέτευσης;

Οι σωλήνες βουλώνουν από μαγειρικά λίπη, τρίχες, χαρτί, υπολείμματα τροφής, οργανικά λύματα, σαπούνι, χώμα (λάσπη) και σε μερικές περιπτώσεις από ρίζες δέντρων.


  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

  • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
  • ΠΛΟΙΑ
  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ – ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

  Μέθοδοι και τεχνικές απόφραξης

  Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ ΒΛΑΧΟΣ θα εξυπηρετηθείτε με χρήση των πιο εξελιγμένων μηχανημάτων και πιστοποιημένων μεθόδων στον χώρο της απόφραξης δικτύων. Πάντα προσαρμόζουμε τις εφαρμογές μας στις ανάγκες της δικής σας αποχέτευσης διαφυλάσσοντας πως θα την επαναφέρουμε χωρίς να την τραυματίσουμε. Πραγματοποιούμε επαγγελματική απόφραξη σε όλους τους τύπους αποχετεύσεων με σύγχρονες και δοκιμασμένες μεθόδους.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  Χρήσιμες υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευσή σας

  Όταν χρειαζόμαστε απόφραξη της αποχέτευσης κάποιες φορές είναι η κορυφή του παγόβουνου σε σχέση με τα γενικότερα ζητήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει το αποχετευτικό δίκτυο. Οι πιο χρήσιμες επιπλέον υπηρεσίες που μπορεί να σας εξυπηρετήσουν σε κάποιο ζήτημα με το αποχετευτικό σας δίκτυο είναι ο έλεγχος με κάμερα (διάγνωση) ο καθαρισμός αποχέτευσης, η προληπτική συντήρηση της αποχέτευσης και η άντληση υδάτων. Ποιοι είναι όμως οι πιο σημαντικοί λόγοι που δημιουργούνται βουλώματα, διαρροές και βλάβες γενικότερα αλλά δεν έχουν άμεση σχέση με εμάς και την προσωπική χρήση;

  • Η κακή ποιότητα κατασκευής είναι ένας σημαντικός λόγος που το δίκτυο μας μπορεί να μας προκαλεί συνεχώς πρόβλημα. Κακή σχεδίαση, με διαμόρφωση γωνιών που δυσκολεύουν τη ροή του νερού, στενοί αγωγοί, κλπ.
  • Ένας άλλος σημαντικός λόγος είναι η παλαιότητα του δικτύου. Παρωχημένα υλικά κατασκευής, ταλαιπωρημένοι αγωγοί και πολλές παθογένειες που έχουν παρουσιαστεί με τον καιρό.
  • Τέλος, η κακή συντήρηση του γενικού ή του δικού μας δικτύου πολλές φορές είναι η αιτία των ζητημάτων που αντιμετωπίζουμε. Οι ανωμαλίες στο δίκτυο διαμορφώνονται προσθετικά, έτσι η καλή συντήρησή του είναι ζωτικής σημασίας.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχέτευσης στο ΜΑΡΟΥΣΙ και στις γύρω περιοχές

  Βριλήσσια Κηφισιά Χαλάνδρι Ηράκλειο Μελίσσια

  Εκτός από αποφράξεις στο Μαρούσι εξυπηρετούμε και τις γύρω περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στη κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή των βορείων προαστίων.

  Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

  Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

  Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

  Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Προληπτικά μέτρα για την αποχέτευση

  ΟΧΙ

  Δεν πρέπει να ρίχνετε σκουπίδια, λίπη, τρίχες, υπολείμματα φαγητών και χαρτιά στην αποχέτευση. Αυτά σε συνδυασμό με οργανικές ύλες που δεν απορροφούνται από την αποχέτευση χτίζουν ένα σκληρό περίβλημα στις σωληνώσεις. Το αποτέλεσμα είναι, με τον καιρό, να μικραίνει η διάμετρος στις σωλήνες και να δημιουργείται βούλωμα στην αποχέτευση.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ - ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ

  NAI

  Πολύ χρήσιμο είναι να βάλουμε ένα προστατευτικό φίλτρο στα σιφώνια για να συγκρατούν κάθε απόρριμμα που ρίχνεται στην αποχέτευση.

  Προληπτικά μπορούμε κάθε 15 μέρες να αδειάζουμε ζεστό νερό στην αποχέτευση. Μια φορά τον μήνα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και μαγειρική σόδα και ξύδι.

  Είναι πολύ σημαντικό να παρατηρούμε σημάδια που μπορεί να προμηνύουν πρόβλημα όπως η κακή αποστράγγιση, οι μυρωδιές, η υγρασία σε τοίχους, και οι γάργαροι ήχοι κατά την αποστράγγιση.

  Το καπάκι της λεκάνης να είναι κλειστό γιατί μπορεί να πέσουν αντικείμενα χωρίς να το καταλάβουμε, όπως επίσης και μικρά παιχνίδια από τα παιδιά.

  Στους εξωτερικούς χώρους να σκουπίζουμε τακτικά γιατί φύλλα και χώματα θα βουλώσουν τα λούκια προκαλώντας πλημμύρες και υγρασίες.

  Τι να προσέξετε αν χρησιμοποιήσετε χημικά του εμπορίου για την απόφραξη της αποχέτευσης

  Τα χημικά καθαριστικά μπορούν να σας δώσουν γρήγορες λύσεις σε επιφανειακά προβλήματα. Πρέπει πάντα να είσαστε προσεκτικοί και να φοράτε γάντια και γυαλιά. Επίσης, πρέπει να διαβάσετε πολύ προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και να τις ακολουθήσετε πιστά, ιδιαίτερα όσον αφορά στην ποσότητα χημικού που θα ρίξετε στην αποχέτευση.

  Τα χημικά είναι βλαβερά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ενώ διαβρώνουν και τους αγωγούς της αποχέτευσης αν χρησιμοποιούνται σχετικά συχνά. Γενικά είναι μια λύση που δε σας προτείνουμε.

  Εύκολοι τρόποι για να ξεβουλώσετε την αποχέτευση μόνοι σας

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ
  ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ
  Google

  Ανακαλύψτε μας στους χάρτες της Google, δείτε τα νέα μας και τις αξιολογήσεις μας.