ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ «ΒΛΑΧΟΣ» στο Νέο Ηράκλειο, ο ειδικός της αποχέτευσης!

210 28 500 15

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.  Για πάνω από 40 χρόνια παρέχουμε ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, βασιζόμενοι στην πολύτιμη εμπειρία που αποκτήσαμε στην πολύχρονη διαδρομή μας. Η εταιρεία μας παρέχει σταθερά, υψηλής ποιότητας και ασφαλείς υπηρεσίες, χρησιμοποιώντας τον πιο σύγχρονο και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό στα κινητά συνεργεία του στόλου μας. Ειδικευόμαστε στις αποφράξεις αποχετεύσεων, καθαρισμούς αποχετεύσεων, συντήρηση αποχετεύσεων, έλεγχος και διάγνωση με κάμερα απόφραξης, αντλήσεις υδάτων.

Η εταιρεία μας σας εγγυάται τη λύση σε οποιαδήποτε ζημιά προκύψει στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Οργανωμένο προσωπικό και έμπειρα συνεργεία μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε ανάγκη. Θα ξεβουλώσουν τα σιφόνια ή τις σωληνώσεις στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Έχουμε τη δυνατότητα να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις και τις ατομικές ανάγκες του κάθε πελάτη μας ξεχωριστά. Η επιχείρηση μας είναι πρόθυμη και διαθέσιμη να λύσει όποια απορία έχετε, απλά καλέστε μας!

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Γνωρίζουμε πολύ καλά τις ανάγκες των πελατών μας, για αυτό έχουμε πάρα πολύ ανταγωνιστικές τιμές και παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Έχουμε πάντα διαθέσιμα συνεργεία όλο το 24ώρο για να καλύψουν κάθε έκτακτο περιστατικό, νεροποντή, άντληση υδάτων και οτιδήποτε άλλο πρόβλημα αντιμετωπίσει το αποχετευτικό δίκτυο εσωτερικό και εξωτερικό. Μην διστάσετε να μας καλέσετε ανά πάσα ώρα και στιγμή. Σε λίγα λεπτά θα είμαστε δίπλα σας για να σας λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

 • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στο Νέο Ηράκλειο
 • Απόφραξη Νεροχύτη στο Νέο Ηράκλειο
 • Απόφραξη Υδρορροής στο Νέο Ηράκλειο
 • Απόφραξη Τουαλετών στο Νέο Ηράκλειο
 • Απόφραξη Σιφωνιού στο Νέο Ηράκλειο
 • Καθαρισμός Φρεατίων στο Νέο Ηράκλειο
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στο Νέο Ηράκλειο
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στο Νέο Ηράκλειο
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στο Νέο Ηράκλειο

ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ | Συχνές ερωτήσεις

Γιατί μυρίζει ο νεροχύτης της κουζίνας μου;

Οι οσμές νεροχύτη κουζίνας μπορούν να προέλθουν από δύο πράγματα, σάπια τρόφιμα και αποχετευτικά αέρια. Τα σωματίδια τροφίμων στην αποχέτευση νεροχύτη κάποια στιγμή αρχίζουν να σαπίζουν και να εκπέμπουν βρώμικη οσμή. Εάν η μυρωδιά είναι από αέριο αποχέτευσης, πρέπει να ζητήσετε από έναν τεχνικό να επιθεωρήσει την κατάσταση ώστε να βεβαιωθείτε για την προέλευση του προβλήματος.

Τι είναι η απόφραξη αποχέτευσης και τι καθαρισμός;

Απόφραξη είναι η απεμπλοκή της αποχέτευσης από εμπόδια που δεν αφήνουν το νερό να αποστραγγισθεί κανονικά. Ο καθαρισμός είναι η διαδικασία μετά την απόφραξη για την πλήρη απόρριψη όλων των υλικών που είναι προσκολλημένα στα τοιχώματα των σωληνώσεων. Επίσης, ο καθαρισμός μπορεί να διενεργείται προληπτικά και προγραμματισμένα για τη σωστή συντήρηση των σωληνώσεων.

Πώς θα ξεβουλώσω μία βουλωμένη μπανιέρα με φυσικό τρόπο;

Ξεκινήστε ρίχνοντας μια κατσαρόλα με αρκετά ζεστό νερό (όχι βραστό) στην αποχέτευση. Στη συνέχεια, ρίξτε ένα φλιτζάνι μαγειρική σόδα και 1 φλιτζάνι νερό με ξίδι. Καλύψτε με την τάπα αποστράγγισης και περιμένετε 5 έως 10 λεπτά. Ρίξτε ξανά ζεστό νερό στην αποχέτευση.

Αποφράξεις στο Νέο Ηράκλειο, πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Οι τιμές απόφραξης διαμορφώνονται βάσει του χρόνου εργασιών, του είδους του προβλήματος, τη χρήση ή όχι διαγνωστικών μέσων και άλλα. Η μέση τιμή μιας απλής απόφραξης γενικότερα στον κλάδο είναι 40-50 ευρώ.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να έρθετε για αποφράξεις στο Νέο Ηράκλειο;

Μπορούμε να βρεθούμε σε λιγότερο από 20 λεπτά στο Νέο Ηράκλειο και σε όλα τα βόρεια προάστια.


  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

  • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
  • ΠΛΟΙΑ
  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

  Μέθοδοι και τεχνικές απόφραξης

  Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ «ΒΛΑΧΟΣ» χρησιμοποιούμε τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα και πιστοποιημένες μεθόδους. Πάντα προσαρμόζουμε τις μεθόδους μας στις ανάγκες του δικού σας αποχετευτικού προβλήματος. Πραγματοποιούμε επαγγελματική απόφραξη σε όλους τους τύπους αποχετεύσεων με σύγχρονες και δοκιμασμένες μεθόδους.

  Η αντιμετώπιση των βουλωμένων αποχετεύσεων και ο ενδελεχής καθαρισμός των αποχετεύσεων απαιτεί ειδικό εξοπλισμό από εξειδικευμένο τεχνικό. Η αφοσιωμένη ομάδα μας είναι σε συνεχή επαφή με τους πελάτες μας, διασφαλίζοντας έτσι την άψογη ολοκλήρωση της οποιαδήποτε εργασίας. Μπορείτε να μιλήσετε απευθείας με το προσωπικό μας που θα σας βοηθήσει από τη στιγμή που θα καλέσετε μέχρι και την επίλυση του προβλήματος. Δεν έχει σημασία πόσο μεγάλη ή μικρή είναι η δουλειά, εμείς μπορούμε και εγγυόμαστε ότι ξεβουλώνουμε τα πάντα στις αποχετεύσεις. Πιστεύουμε ότι η διαφάνεια με τους πελάτες μας είναι αυτό που μας διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό.

  Καθαρισμός αποχετεύσεων στο Νέο Ηράκλειο

  Παρατηρήσατε ότι μια αποχέτευση στο νεροχύτη ή το ντους σας είναι πιο αργή από το κανονικό; Προκαλεί θορύβους ή υπερχειλίζει το νεροχύτη; Αυτό μπορεί να οφείλεται σε συσσώρευση στο αποχετευτικό σωλήνα που συνδέεται με την αποχέτευση. Με το πέρασμα του χρόνου στις αποχετεύσεις συγκεντρώνονται συσσωρευμένες ποσότητες από τρίχες, κατάλοιπα τροφίμων, λίπη, μαγειρικά έλαια και φυσικά ιζήματα που βρίσκονται στο νερό. Αυτά δημιουργούν μια κολλώδη μάζα που είναι δύσκολο να αφαιρεθεί. Ο καλύτερος τρόπος πρόληψης αυτής της κατάστασης είναι ένας επαγγελματικός καθαρισμός του αποχετευτικού δικτύου.

  Ένας επαγγελματικός καθαρισμός της αποχέτευσης από την «Αποφράξεις Βλάχος» είναι μία από τις πιο ευεργετικές επενδύσεις που μπορεί να κάνει ένας ιδιοκτήτης για το ακίνητό του, είτε πρόκειται για κατοικία είτε για επαγγελματικό χώρο. Πολλοί επιλέγουν να προσπαθήσουν να την κάνουν μόνοι τους χρησιμοποιώντας χημικά προϊόντα του εμπορίου χωρίς να σκέφτονται ότι αυτό θα δημιουργήσει διάβρωση στο εσωτερικό των σωληνώσεων της αποχέτευσης. Αυτή η διάβρωση μπορεί να προκαλέσει την πρόωρη φθορά των σωλήνων και μπορεί να προκαλέσει την συνεχή επανεμφάνιση του προβλήματος.

  Μία τακτική υπηρεσία καθαρισμού της αποχέτευσης εξασφαλίζει στις υδραυλικές σας εγκαταστάσεις μια ασφαλή και αποτελεσματική καθαριότητα και σας απαλλάσσει από μελλοντικές περιπτώσεις βουλωμένων σωληνώσεων και σημαντική βελτίωση στη μακροζωία των σωλήνων σας. Όσον αφορά στη συντήρηση των αποχετεύσεών σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

  Παρέχουμε υπηρεσίες καθαρισμού, όχι μόνο για να απομακρύνουμε τα εμπόδια, αλλά και για να αποφύγουμε να δημιουργηθούν πιο σοβαρά προβλήματα των αποχετευτικών δικτύων στο μέλλον.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  Χρήσιμες υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευσή σας

  Όταν χρειαζόμαστε απόφραξη της αποχέτευσης κάποιες φορές είναι η κορυφή του παγόβουνου σε σχέση με τα γενικότερα ζητήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει το αποχετευτικό δίκτυο. Οι πιο χρήσιμες επιπλέον υπηρεσίες που μπορεί να σας εξυπηρετήσουν σε κάποιο ζήτημα με το αποχετευτικό σας δίκτυο είναι ο έλεγχος με κάμερα (διάγνωση) ο καθαρισμός αποχέτευσης, η προληπτική συντήρηση της αποχέτευσης και η άντληση υδάτων. Ποιοι είναι όμως οι πιο σημαντικοί λόγοι που δημιουργούνται βουλώματα, διαρροές και βλάβες γενικότερα αλλά δεν έχουν άμεση σχέση με εμάς και την προσωπική χρήση;

  • Η κακή ποιότητα κατασκευής είναι ένας σημαντικός λόγος που το δίκτυο μας μπορεί να μας προκαλεί συνεχώς πρόβλημα. Κακή σχεδίαση, με διαμόρφωση γωνιών που δυσκολεύουν τη ροή του νερού, στενοί αγωγοί, κλπ.
  • Ένας άλλος σημαντικός λόγος είναι η παλαιότητα του δικτύου. Παρωχημένα υλικά κατασκευής, ταλαιπωρημένοι αγωγοί και πολλές παθογένειες που έχουν παρουσιαστεί με τον καιρό.
  • Τέλος, η κακή συντήρηση του γενικού ή του δικού μας δικτύου πολλές φορές είναι η αιτία των ζητημάτων που αντιμετωπίζουμε. Οι ανωμαλίες στο δίκτυο διαμορφώνονται προσθετικά, έτσι η καλή συντήρησή του είναι ζωτικής σημασίας.

  Απόφραξη με κάμερα από την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ «ΒΛΑΧΟΣ»

  Η προηγμένη τεχνολογία επιθεώρησης με κάμερα της Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο είναι ο καλύτερος και πιο αποδοτικός τρόπος για να επιθεωρήσουμε τις αποχετεύσεις σας. Αν έχετε ήδη μια προβληματική αποχέτευση ή απλά θέλετε να αποφύγετε ένα μελλοντικό πρόβλημα, η διάγνωση με κάμερα είναι μονόδρομος, είναι ένας γρήγορος και ακριβής τρόπος για να φτάσουμε στη ρίζα του προβλήματος, να εξετάσουμε με κάθε λεπτομέρεια την κατάσταση της αποχέτευσής σας.

  Χρησιμοποιούμε ελεγχόμενη, ειδική κάμερα και λογισμικό για να πραγματοποιήσουμε μια τέτοια έρευνα. Αυτός ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός αναμεταδίδει σε μια οθόνη το εσωτερικό της αποχέτευσης και ο τεχνικός μπορεί να εκτιμήσει την κατάσταση και την ακεραιότητα της αποχέτευσης. Και το πιο σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχει καμιά απολύτως διακοπή στην ιδιοκτησία σας. Στην πραγματικότητα είναι ο πιο εξελιγμένος εξοπλισμός έρευνας στον κόσμο. Μας επιτρέπει και μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα και μπορείτε και εσείς να έχετε αντίγραφο της όλης εργασίας.

  Μια τέτοια έρευνα με κάμερα απόφραξης χρησιμοποιείται σε διάφορες περιπτώσεις όπως, επαναλαμβανόμενα μπλοκαρίσματα, ρίζες δέντρων, σπασίματα και ραγίσματα, κατασκευαστικά λάθη, κ.α. Η έρευνα με κάμερα είναι και ένας αποτελεσματικός τρόπος ελέγχου για τα τρωκτικά στην ιδιοκτησία σας. Θυμηθείτε ότι τα τρωκτικά αποκτούν συνήθως πρόσβαση μέσω του συστήματος αποστράγγισης.

  Η διατήρηση ενός καθαρού αποχετευτικού συστήματος σε οποιοδήποτε σπίτι ή επιχείρηση είναι ένα σημαντικό μέρος της διασφάλισης ότι οι σωληνώσεις και οι αποχετεύσεις σας λειτουργούν σωστά και δεν έχουν διαρροές. Προσφέρουμε υπηρεσίες επιθεώρησης της αποχέτευσης με ειδική, ψηφιακή κάμερα διάγνωσης με υψηλή ανάλυση στο Νέο Ηράκλειο και την ευρύτερη περιοχή των βορείων προαστίων της Αττικής.

  Τα πλεονεκτήματα της κάμερας

  Εκτός από τον εντοπισμό των μπλοκαρισμάτων στο σύστημα αποχέτευσης, η τεχνολογία της κάμερας διάγνωσης έχει και άλλα πλεονεκτήματα για το σύστημα αποχετευτικών σας εγκαταστάσεων. Όταν χρησιμοποιείται σωστά, μπορεί να ανιχνεύσει οποιοδήποτε αριθμό προβλημάτων στις γραμμές των σωληνώσεων και το σύστημα αποχέτευσης . Εδώ είναι μερικά μόνο από αυτά τα πλεονεκτήματα:

  1. Γρήγορες και αποτελεσματικές επιθεωρήσεις αποχετεύσεων
  2. Διάγνωση αργών αποχετεύσεων ή βουλωμάτων
  3. Ανίχνευση και αποκατάσταση διαρροών
  4. Εντοπισμός εισβολής ρίζας δέντρου
  5. Εντοπισμός θέσης ρωγμών ή οπών

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων
  ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ και άλλες περιοχές επέμβασης

  Κηφισιά ΜαρούσιΑγία Παρασκευή Χαλάνδρι

  Εκτός από αποφράξεις στο Νέο Ηράκλειο εξυπηρετούμε και πολλές άλλες περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στην κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας.

  Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

  Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

  Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

  Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Προληπτικά μέτρα για την αποχέτευση

  ΟΧΙ

  Δεν πρέπει να ρίχνετε σκουπίδια, λίπη, τρίχες, υπολείμματα φαγητών και χαρτιά στην αποχέτευση. Αυτά σε συνδυασμό με οργανικές ύλες που δεν απορροφούνται από την αποχέτευση χτίζουν ένα σκληρό περίβλημα στις σωληνώσεις. Το αποτέλεσμα είναι, με τον καιρό, να μικραίνει η διάμετρος στις σωλήνες και να δημιουργείται βούλωμα στην αποχέτευση.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ - ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ

  NAI

  Πολύ χρήσιμο είναι να βάλουμε ένα προστατευτικό φίλτρο στα σιφώνια για να συγκρατούν κάθε απόρριμμα που ρίχνεται στην αποχέτευση.

  Προληπτικά μπορούμε κάθε 15 μέρες να αδειάζουμε ζεστό νερό στην αποχέτευση. Μια φορά τον μήνα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και μαγειρική σόδα και ξύδι.

  Είναι πολύ σημαντικό να παρατηρούμε σημάδια που μπορεί να προμηνύουν πρόβλημα όπως η κακή αποστράγγιση, οι μυρωδιές, η υγρασία σε τοίχους, και οι γάργαροι ήχοι κατά την αποστράγγιση.

  Το καπάκι της λεκάνης να είναι κλειστό γιατί μπορεί να πέσουν αντικείμενα χωρίς να το καταλάβουμε, όπως επίσης και μικρά παιχνίδια από τα παιδιά.

  Στους εξωτερικούς χώρους να σκουπίζουμε τακτικά γιατί φύλλα και χώματα θα βουλώσουν τα λούκια προκαλώντας πλημμύρες και υγρασίες.

  Τι να προσέξετε αν χρησιμοποιήσετε χημικά του εμπορίου για την απόφραξη της αποχέτευσης

  Τα χημικά καθαριστικά μπορούν να σας δώσουν γρήγορες λύσεις σε επιφανειακά προβλήματα. Πρέπει πάντα να είσαστε προσεκτικοί και να φοράτε γάντια και γυαλιά. Επίσης, πρέπει να διαβάσετε πολύ προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και να τις ακολουθήσετε πιστά, ιδιαίτερα όσον αφορά στην ποσότητα χημικού που θα ρίξετε στην αποχέτευση.

  Τα χημικά είναι βλαβερά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ενώ διαβρώνουν και τους αγωγούς της αποχέτευσης αν χρησιμοποιούνται σχετικά συχνά. Γενικά είναι μια λύση που δε σας προτείνουμε.

  Εύκολοι τρόποι για να ξεβουλώσετε την αποχέτευση μόνοι σας