ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ – 2106665999

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ – 2106665999

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ – 2106665999

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ ΒΛΑΧΟΣ: Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ 210 66 65 999 ιδρύθηκε το 1970, παρέχοντας 24 ώρες το 24 ωρο βοήθεια στον οικιακό, δημόσιο και επιχειρηματικό τομέα στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας. Δεδομένου ότι η επιχείρησή μας λειτουργεί εδώ και 40 χρόνια έχει συνεργαστεί με εκατοντάδες πελάτες σε οικίες, νοσοκομεία, σχολεία, στρατόπεδα, εταιρείες, βιομηχανίες και οπουδήποτε αλλού μπορείτε να φανταστείτε.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ ΒΛΑΧΟΣ: Η αποφράξεις Ντράφι είναι πάντα κοντά σας μόνο με ένα τηλεφώνημα για να σας απαλλάξει από τυχόν προβλήματα που έχετε με τις αποχετεύσεις σας. Αποφράξεις Βλάχος είναι η λύση για απόφραξη λεκάνης, μπάνιου, νεροχύτη, κουζίνας, είτε στο σπίτι σας, είτε στην επιχείρησή σας. Αν είσαστε ιδιοκτήτης ή ένοικος, μην διστάσετε να μας καλέσετε για οριστική απαλλαγή από το πρόβλημά σας. Η πολυετή μας πείρα είναι η εγγύηση για την σωστή δουλειά στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ – 210 66 65 999: Καλέστε την εταιρία μας για οποιοδήποτε ζήτημα απόφραξης και υπηρεσιών αποχέτευσης σε οικία ή επιχείρηση. Τα κινητά συνεργεία μας βρίσκονται παντού στην Αθήνα για αυτό είμαστε σε σας σε λίγα λεπτά. Επικοινωνήστε μαζί μας και για συμβουλευτική υποστήριξη. Είμαστε διαθέσιμοι 24 ΩΡΕΣ τη μέρα όλο τον χρόνο.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ
ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ
Τεχνικός της Αποφράξεις Βλάχος στο Ντράφι Διώνη βγάζει ρίζες από το φρεάτιο
Τεχνικός της Αποφράξεις Βλάχος στο Ντράφι Διώνη βγάζει ρίζες από το φρεάτιο

Όλοι οι μηχανικοί μας είναι πλήρως εκπαιδευμένοι σε όλες τις περιπτώσεις που σχετίζονται με την αποχέτευση, με γνώμονα πάντα την υγεία, την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση των πελατών. Εμπιστευθείτε μας και βεβαιωθείτε ότι θα λάβετε την πιο αποτελεσματική, ασφαλής και φιλική εξυπηρέτηση.

Μέσα σε όλα αυτά, έχουμε επενδύσει εκτός του μηχανολογικού εξοπλισμού, στο προσωπικό μας. Και αυτό γιατί η ομάδα μας αποτελεί την εικόνα της επιχείρησής μας. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να δείτε είναι ένας γκρινιάρης ειδικός αποχέτευσης!

Όταν είστε αντιμέτωποι με ένα πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο, δεν χρειάζεται να νιώθετε ανήσυχοι ή αμήχανοι, απλά καλέστε μας και εμείς θα στείλουμε κατευθείαν κάποιο από τα συνεργεία του στόλου μας να λύσει το ζήτημα σας.

Μαζί σας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Αποφράξεις Ντράφι

Αποφράξεις Ντράφι – 210 66 65 999

Βούλωσαν οι σωλήνες και οι αποχετεύσεις σας? Μην χάνετε το χρόνο σας και τα λεφτά σας χωρίς λόγο. Η εταιρεία Αποφράξεων Ντράφι με σύγχρονες κάμερες και πιεστικά μηχανήματα, εντοπίζει το σημείο της αποχέτευσης που προκαλεί τη φραγή των σωληνώσεών σας και σας απαλλάσσει από τις ανεπιθύμητες συνέπειες. Αποφράξεις Ντράφι με τον καλύτερο τιμοκατάλογο στις παροχές μας.

Υπηρεσίες Αποφράξεις Ντράφι

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Αποφράξεις Φρεατίων Ντράφι – 210 66 65 999
 • Απόφραξη Νεροχύτη Ντράφι – 210 66 65 999
 • Απόφραξη Υδροροής Ντράφι – 210 66 65 999
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Ντράφι – 210 66 65 999
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Ντράφι – 210 66 65 999
 • Καθαρισμός Φρεατίων Ντράφι – 210 66 65 999
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα – 210 66 65 999
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Ντράφι – 210 66 65 999
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Ντράφι – 210 66 65 999

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στο Ντραφι
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες στο Ντράφι
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στο Ντράφι

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Ντράφι για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας στο Ντράφι και σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες! Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε περιλαμβάνουν αποφράξεις, καθαρισμό και συντήρηση αποχετεύσεων, διάγνωση με κάμερα και άντληση υδάτων.

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΟ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ
ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΟ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ

Αποφράξεις Ντράφι και στην Αθήνα

Το Ντράφι είναι γνωστή συνοικία της πρώην κοινότητας Πικερμίου Αττικής και νυν δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, οικοδομημένη στους νοτιοανατολικούς πρόποδες της Πεντέλης. Ξεκίνησε με σκοπό τη στέγαση των δικαιούχων του συνεταιρισμού γεωργικών υπαλλήλων ” Ο ΠΑΝ”.Συνορεύει με τις περιοχές Πικέρμι (κέντρο), Διώνη, Πεντέλη, Ανθούσα, Παλλήνη. Στο Ντράφι λειτουργεί ο Ναός της Αναλήψεως. Επιπλέον, υπάρχει περίπτερο για την κάλυψη των στοιχειώδων αναγκών.

πηγή: Wikipedia

Αποφραξεις Ντράφι κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Η Αποφράξεις Ντράφι είναι μια κορυφαία εταιρεία παροχής υπηρεσιών αποχετευτικών εγκαταστάσεων που ιδρύθηκε το 1970. Είμαστε μια πλήρης, τεχνική εταιρεία καθαρισμού της αποχέτευσης. Η υπηρεσία έκτακτης ανάγκης παρέχεται 24 ώρες την ημέρα.

Είμαστε ευτυχείς που μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε να είμαστε η καλύτερη εταιρεία υπηρεσιών αποχετευτικών δικτύων στα Μεσόγεια. Πιστεύουμε ότι έχουμε το καλύτερο τεχνικό προσωπικό και την τεχνολογία για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες καθαρισμού των αποχετεύσεων. Είμαστε τόσο κοντά όσο ένα τηλεφώνημα και η ανταγωνιστική μας τιμολόγηση είναι πάντα ένα επιπλέον κίνητρο για να μας επιλέξετε.

Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα. Όταν μας καλείτε, το προσωπικό του γραφείου μας θα βρίσκεται στο τηλέφωνο για να σας εξυπηρετήσει. Δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για τίποτα.

Η δουλειά μας είναι να λύνουμε τα προβλήματα για τις ανάγκες των εγκαταστάσεων των αποχετεύσεων σας.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 66 65 999

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των Βορείων προαστίων για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Αποφράξεις Ντράφι και Αθήνα

Οι αποφράξεις Βλάχος σε όλη την Αθήνα και στην Αττική.

Καθαρισμοι Αποχετευσεων Ντράφι

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 66 65 999

Συντηρήσεις Αποφράξεις Ντράφι

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Βλάχος στο Ντράφι αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος στο Ντράφι προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΑΠΟ 50€