ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στο ΝΤΡΑΦΙ, είναι «τολμηρός ο βλάχος»

210 28 50 015

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ. Δεδομένου ότι η επιχείρησή μας λειτουργεί πλέον των 40 ετών έχει συνεργαστεί με χιλιάδες πελάτες σε οικίες, νοσοκομεία, σχολεία, στρατόπεδα, εταιρείες, βιομηχανίες και οπουδήποτε αλλού μπορείτε να φανταστείτε. Έχουμε στο ιστορικό μας αμέτρητες αποφράξεις, καθαρισμούς αποχετεύσεων και αντλήσεις υδάτων.

Η αποφράξεις «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» στο ΝΤΡΑΦΙ είναι πάντα κοντά σας μόνο με ένα τηλεφώνημα για να σας απαλλάξει από τυχόν προβλήματα που έχετε με τις αποχετεύσεις σας. Είμαστε η λύση για απόφραξη λεκάνης, μπάνιου, νεροχύτη, κουζίνας, είτε στο σπίτι σας, είτε στην επιχείρησή σας. Αν είσαστε ιδιοκτήτης ή ένοικος, μη διστάσετε να μας καλέσετε για οριστική απαλλαγή από το πρόβλημά σας. Η πολυετή μας πείρα είναι η εγγύηση για τη σωστή δουλειά στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Καλέστε την εταιρία μας για οποιοδήποτε ζήτημα απόφραξης και υπηρεσιών αποχέτευσης σε οικία ή επιχείρηση. Τα κινητά συνεργεία μας βρίσκονται παντού στην Αθήνα για αυτό είμαστε σε σας σε λίγα λεπτά. Επικοινωνήστε μαζί μας και για συμβουλευτική υποστήριξη. Είμαστε διαθέσιμοι 24 ΩΡΕΣ τη μέρα όλο τον χρόνο.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΝΤΡΑΦΙ

 • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στο Ντράφι
 • Απόφραξη Νεροχύτη στο Ντράφι
 • Απόφραξη Υδρορροής στο Ντράφι
 • Απόφραξη Τουαλετών στο Ντράφι
 • Απόφραξη Σιφωνιού στο Ντράφι
 • Καθαρισμός Φρεατίων στο Ντράφι
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στο Ντράφι
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στο Ντράφι
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στο Ντράφι

ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ – ΞΕΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

Πραγματοποιούμε αποφράξεις σε όλα τα είδη των αποχετεύσεων, μέσα και έξω από το σπίτι. Επίσης καθαρίζουμε και συντηρούμε κεντρικά φρεάτια πολυκατοικιών και πολυώροφων κτιρίων. Σας τονίζουμε ότι μερικές από τις πρόχειρες λύσεις με χημικά καθαριστικά απόφραξης μπορεί να προκαλέσουν σημαντικά μελλοντικά προβλήματα μετά την προσωρινή επίλυση ενός ήπιου αποχετευτικού προβλήματός!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ – FAQ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τι θα μπορούσα να ρίξω μέσα στον νιπτήρα ή το νεροχύτη ώστε να ξεβουλώσει;

– Ξεκινήστε ρίχνοντας μία κατσαρόλα με ζεστό νερό (όχι βραστό).
– Στη συνέχεια, ρίξτε ένα φλιτζάνι μαγειρική σόδα και 1 φλιτζάνι με νερό με 1 φλιτζάνι διάλυμα ξιδιού.
– Καλύψτε το άνοιγμα αποστράγγισης και περιμένετε 5 με 10 λεπτά.
– Ρίξτε ζεστό νερό ξανά.

Πώς διεισδύουν οι ρίζες στο σωλήνα αποχέτευσης;

Οι παλαιότεροι σωλήνες αποχέτευσης συνήθως φθείρονται και αναπτύσσουν μικρές ρωγμές με την πάροδο του χρόνου. Καθώς σχηματίζονται μικρές ρωγμές κατά μήκος των τοιχωμάτων του σωλήνα, μικρές ποσότητες νερού διαρρέουν. Οι μικρές ρίζες δέντρων τείνουν να σπρώχνουν το δρόμο τους σε αυτές τις ρωγμές αναζητώντας νερό. Καθώς οι ρίζες μεγαλώνουν με την πάροδο του χρόνου, γίνονται μεγάλα εμπόδια στον σωλήνα, προκαλώντας επομένως μια σειρά προβλημάτων.

Αν ένα δένδρο με τις ρίζες του είναι η αιτία βουλώματος της αποχέτευσης, μπορώ να το αφαιρέσω;

Τα δέντρα δεν αφαιρούνται επειδή οι ρίζες εισέρχονται στη γραμμή αποχέτευσης του σπιτιού. Οι ρίζες των δέντρων δεν αναπτύσσονται σε σωλήνες που είναι απαλλαγμένοι από ρωγμές ή ελαττώματα, οπότε η ανάπτυξη των ριζών είναι το σύμπτωμα και όχι η αιτία του προβλήματος.

Αποφράξεις στο Ντράφι, πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Οι τιμές απόφραξης διαμορφώνονται βάσει του χρόνου εργασιών, του είδους του προβλήματος, τη χρήση ή όχι διαγνωστικών μέσων και άλλα. Ενημερωθείτε για τις τιμές.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΝΤΡΑΦΙ

  • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
  • ΠΛΟΙΑ
  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ – ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

  Μέθοδοι και τεχνικές απόφραξης

  Έχουμε επενδύσει στην ανανέωση του μηχανολογικού εξοπλισμού και στην εκπαίδευση του προσωπικού μας. Η τεχνική ομάδα μας αποτελεί την εικόνα της επιχείρησής μας. Οι τεχνικές και οι μέθοδοι που χρησιμοποιούμε είναι αποτέλεσμα της πολύχρονης εμπειρίας μας σε συνδυασμό με τα εξελιγμένα αποφρακτικά εργαλεία και τους έξυπνους αποχετευτικούς μηχανισμούς που διαθέτουμε.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ – HOTSPOT ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

  Σημάδια ότι υπάρχουν ρίζες στη γραμμή αποχέτευσης

  Τα δέντρα είναι ένα σημαντικό συστατικό κάθε σπιτιού. Προσθέτει χαρακτήρα και αισθητική αξία στο σπίτι. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες πλευρές σε αυτό. Εάν τα δέντρα δεν είναι καλά συντηρημένα, μπορεί να βλάψουν εντελώς το αποχετευτικό σύστημα στο σπίτι σας. Ναι, εάν αφεθούν ανεξέλεγκτα, τα δέντρα μπορεί να προκαλέσουν όλεθρο στο γκαζόν σας και στους σωλήνες νερού κάτω από τα λύματα. Σας παρουσιάζουμε μερικές βασικές πληροφορίες σχετικά με αυτό το πρόβλημα αποχετευτικών εγκαταστάσεων.

  Γιατί μεγαλώνουν οι ρίζες των δέντρων στις αποχετεύσεις σας;

  Τα δέντρα αναζητούν υγρασία και θρεπτικά συστατικά στο έδαφος και οι γραμμές αποχέτευσης είναι το καλύτερο μέρος από το οποίο μπορούν να το πάρουν. Προσελκύονται κυρίως από τις μικρές διαρροές και ρωγμές σε σωλήνες που δημιουργούν υγρασία. Δυστυχώς, όταν οι ρίζες βρίσκουν το δρόμο τους στις γραμμές, σιγά σιγά μεγαλώνουν και γεμίζουν τον σωλήνα, προκαλώντας μια σειρά από προβλήματα στο αποχετευτικό σας σύστημα που πρέπει να αντιμετωπιστούν αμέσως.

  Για να ελέγξετε και να μάθετε αν υπάρχουν ρίζες δέντρων στις σωληνώσεις, παραθέτουμε τα πιθανά συμπτώματα των αποχετεύσεων όταν οι ρίζες των δέντρων έχουν εισβάλλει στη γραμμή αποχέτευσης.

  Απότομη αύξηση στους λογαριασμούς νερού

  Έχετε μείνει σε κατάσταση σοκ τον τελευταίο καιρό λόγω ενός απροσδόκητα υψηλού λογαριασμού νερού; Εάν η απάντηση είναι ναι, τότε ελέγξτε τους σωλήνες σας. Μπορεί να αντιμετωπίζετε σοβαρό πρόβλημα βλάβης στους σωλήνες σας λόγω εισβολής ρίζας. Εάν το νερό διαρρέει συνεχώς από τους σπασμένους σωλήνες, τότε αυτό διακαιολογεί το υψηλό κόστος του λογαριασμού. Έτσι, αν διαπιστώσετε ότι οι λογαριασμοί του νερού σας κάνουν τρύπες στην τσέπη σας, διορθώστε τη ζημιά στους σωλήνες σας που προκαλούνται από τις ρίζες των δέντρων!

  Αργό άδειασμα αποχετεύσεων ντους και νεροχύτη

  Όταν οι ρίζες των δέντρων βρουν το δρόμο τους στους σωλήνες σας, αρχίζουν να αναπτύσσονται και να εξαπλώνονται. Μπορεί να μην παρατηρήσετε καμία διαφορά στην αρχή. Ωστόσο, μπορεί να προκαλέσουν απόφραξη σωλήνων ή ακόμα και ζημιά καθώς μεγαλώνουν και εξαπλώνονται. Η αργή αποστράγγιση του νεροχύτη, των ντους και γενικότερα όλων των εσωτερικών σημείων αποστράγγισης είναι ένα άκρως ενδεικτικό σημάδι για ρίζες.

  Βαθουλώματα στην αυλή σας

  Εάν οι σωλήνες σας έχουν σοβαρή ζημιά από ρίζες, το γκαζόν σας θα έχει μαλακά σημεία και βαθουλώματα. Η υπερβολική ανάπτυξη των ριζών των δέντρων σε σωλήνες μπορεί να σπάσει ή να ραγίσει τους σωλήνες σας, προκαλώντας διαρροή νερού στο έδαφος. Μετά από μια συνεχή διαρροή νερού, το νερό θα σχηματίσει καταβόθρες στην αυλή σας. Σε αυτή την περίπτωση, θα χρειαστείτε έναν επαγγελματία για να ελέγξει τη γραμμή αποχέτευσης, καθώς η απόφραξη ριζών στις γραμμές αποχέτευσης είναι ένα σοβαρό ζήτημα.

  Θόρυβος γουργουρίσματος στην αποχέτευσή σας

  Σκέφτεστε το κανονικό γουργούρισμα που αποστραγγίζει το μπάνιο που ακούτε μετά το ντους; Όχι, δεν είναι αυτό που μιλάμε εδώ. Οι φραγμένες αποχετεύσεις παράγουν έναν απαίσιο θόρυβο γουργουρίσματος κάθε φορά που αδειάζει ο νεροχύτης ή ξεπλένετε την τουαλέτα. Ο ήχος προκαλείται από το νερό που προσπαθεί να περάσει μέσα από ένα εμπόδιο στην αποχέτευση. Κάθε φορά που ακούτε έναν τέτοιο ήχο στις αποχετεύσεις σας, ξέρετε ότι είναι ένα σημάδι για ρίζες δέντρων στη γραμμή αποχέτευσης και καλό είναι να ενεργήσετε γρήγορα πριν το πρόβλημα διογκωθεί.

  Άσχημη μυρωδιά από την αποχέτευση

  Εάν υπάρχει κάποια άσχημη μυρωδιά που αναδύεται από την αποχέτευσή σας, τότε υπάρχει πιθανότητα να υπάρχουν ρίζες δέντρων στη γραμμή αποχέτευσης. Όταν οι ρίζες των δέντρων φράζουν τους αποχετευτικούς αγωγούς, παγιδεύουν τα απόβλητα, παράγοντας μια δυσάρεστη οσμή. Εάν τα απόβλητα συνεχίσουν να συσσωρεύονται στο μπλοκάρισμα των ριζών των δέντρων, η μυρωδιά θα χειροτερέψει.

  Επαναληπτικές επιστροφές

  Ένα άλλο σημάδι των ριζών των δέντρων σε σωλήνες είναι τα τακτικά μπλοκαρίσματα της τουαλέτας. Όταν οι ρίζες των δέντρων βρίσκουν το δρόμο προς τους σωλήνες σας, παγιδεύουν χαρτί υγείας και άλλα υλικά που ρίχνουμε, προκαλώντας άσχημη φραγή στην αποχέτευση τουαλέτας αλλά και στις υπόλοιπες αποχετεύσεις του σπιτιού καθώς μπλοκάρεται όλο το εσωτερικό σύστημα του σπιτού.

  Ξαφνική χαμηλή πίεση νερού

  Η ξαφνική χαμηλή πίεση νερού στο σπίτι σας είναι ένα άλλο σημάδι φραγμένων σωλήνων. Εάν αισθάνεστε ότι δεν υπάρχει αρκετό νερό από τις βρύσες, υπάρχει περίπτωση να έχετε ρίζες δέντρων που εμποδίζουν κάποιους σωλήνες εισαγωγής νερού. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να απευθυνθείτε σε έναν επαγγελματία για να ελέγξει την αιτία.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ

  Η «Αποφράξεις Βλάχος» λύνει όλα τα προβλήματα στις εγκαταστάσεις των αποχετεύσεών σας. Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  Χρήσιμες υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευσή σας

  Για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες σας. Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό προλαβαίνουμε τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

  Σε οποιαδήποτε διαδικασία συντήρησης και καθαρισμού των σωλήνων αποχέτευσης είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί ιδιαίτερα με τις παλιές κατασκευές καθώς η ευπάθεια των σωληνώσεων λόγω φθοράς είναι αυξημένη. Δίνουμε μεγάλη σημασία στην προστασία των σωλήνων σε κάθε εργασία απόφραξης, συντήρησης ή καθαρισμού.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων
  ΝΤΡΑΦΙ και άλλες περιοχές επέμβασης

  Κηφισιά ΜαρούσιΑγία Παρασκευή Χαλάνδρι

  Εκτός από αποφράξεις στο Ντράφι εξυπηρετούμε και πολλές άλλες περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στην κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας.

  Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

  Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

  Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

  Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Τι δεν πρέπει να ρίχνετε στην αποχέτευση

  Εδώ είναι μερικά από τα πράγματα που συνήθως οι άνθρωποι ρίχνουν στις αποχετεύσεις τους αλλά δεν πρέπει. Οτιδήποτε, εκτός του νερού, κατεβαίνει στους σωλήνες του αποχετευτικού δικτύου του σπιτιού σας αυξάνει τις πιθανότητες βουλώματος.

  Κατακάθια καφέ

  Οι περισσότεροι άνθρωποι υποθέτουν ότι τα κατακάθια του καφέ είναι αρκετά μικρά ώστε να μην κολλάνε στους σωλήνες σας, αλλά αυτό δε συμβαίνει. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι τεχνικοί μας λένε ότι το κατακάθι του καφέ είναι μια από τις πιο πιθανές πηγές βουλώματος στους σωλήνες της κουζίνας σας.

  Κελύφη αυγών

  Τα ίδια τα τσόφλια αυγών μπορεί να φαίνονται αβλαβή, αλλά όταν τα στέλνετε στην αποχέτευση, ο «σκουπιδοφάγος» τα τρίβει σε μικρά κομμάτια και στη συνέχεια κολλάνε σε λίπος και άλλες ελαιώδεις ουσίες για να δημιουργήσουν μία παχύρρευστη μάζα που μπορεί εύκολα να φράξει τους σωλήνες σας. Καλύτερα να πετάξετε τα τσόφλια των αυγών στον κάδο απορριμμάτων.

  Λίπος και λάδια

  Αυτές οι ουσίες συνδυάζονται και λειτουργούν ως συνδετικό υλικό για όλα τα είδη υλικών, όπως τα τσόφλια αυγών που αναφέρθηκαν προηγουμένως, και δημιουργούν χοντρές, κολλώδεις σφαίρες που μπορούν να επικαλύψουν τους σωλήνες μέχρι να μην περάσει τίποτα μέσα από αυτά. Έτσι, όταν πρόκειται για λίπος μπέικον, λίπος κρέατος και άλλες ουσίες σαν αυτές, ο καλύτερος εμπειρικός κανόνας είναι να τα τοποθετήσετε σε ένα βάζο ή σε κονσέρβα για να τα αφήσετε να κρυώσουν και μετά να τα τοποθετήσετε στα σκουπίδια σας.

  Aυτοκόλλητα σε προϊόντα και φρούτα

  Αυτά τα φαινομενικά αβλαβή αυτοκόλλητα μπορούν πραγματικά να προκαλέσουν μεγάλα προβλήματα στο εσωτερικό των σωλήνων σας. Ακόμη και η μικρή κόλλα που είναι πάνω τους μπορεί να είναι αρκετή για να τα κάνει να κολλήσουν στο εσωτερικό των σωλήνων. Εάν περάσουν από τους σωλήνες σας, μπορεί επίσης να παγιδευτούν σε σωλήνες και φίλτρα επεξεργασίας λυμάτων, προκαλώντας προβλήματα με τον εξοπλισμό που έχει σχεδιαστεί για την επεξεργασία του νερού σας. Αν με κάποιο τρόπο ξεπεράσουν και τα δύο αυτά εμπόδια, μπορεί να καταλήξουν στην παροχή νερού. Όπως και να το δεις, αυτό απλώς δημιουργεί πρόβλημα.

  Βαμβακερές μπάλες και χαρτοπετσέτες

  Ακριβώς επειδή οι χαρτοπετσέτες και οι μπάλες από βαμβάκι είναι βιοδιασπώμενα δε σημαίνει ότι θα διαλυθούν αμέσως. Είναι σχεδιασμένα να είναι απορροφητικά, γεγονός που τα καθιστά τον τέλειο ένοχο για να φράξουν τους σωλήνες. Εάν πρέπει να τα χρησιμοποιήσετε, πετάξτε τα στα σκουπίδια όταν τελειώσετε. Ωστόσο, συνιστούμε να μεταβείτε σε υφασμάτινες πετσέτες, ειδικά στην κουζίνα όπου οι άνθρωποι τείνουν να χρησιμοποιούν πολλές χαρτοπετσέτες σε σύντομο χρονικό διάστημα.

  Προφυλακτικά

  Τα προφυλακτικά είναι κατασκευασμένα από καουτσούκ. Το καουτσούκ δεν είναι βιοδιασπώμενο. Δεν διαλύεται στο νερό. Είτε θα κολλήσει στα υδραυλικά σας είτε, αν καταφέρει με κάποιο τρόπο να περάσει τους σωλήνες σας, πιθανότατα θα καταλήξει να επιπλέει κάπου στην παροχή νερού και κανείς δεν θέλει να το συναντήσει.

  Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής

  Ακριβώς όπως τα προφυλακτικά, έτσι και οι σερβιέτες, τα ταμπόν, τα ντεμακιγιάζ, οι μπατονέτες αυτιών, τα οδοντονήματα δεν πρέπει να τα ρίχνουμε στις αποχετεύσεις καθώς περιπλέκονται μεταξύ τους. Επίσης μαζί με αλλά υλικά δημιουργούν άμορφες μάζες και συσσωματώσεις οι οποίες μερικές φορές είναι αρκετά δύσκολο να αφαιρεθούν.

  Περιττώματα γάτας

  Τα απορρίμματα γάτας είναι γνωστό ότι φράζουν τις αποχετεύσεις και δημιουργούν τεράστια προβλήματα στα σηπτικά συστήματα. Εκτός αυτού, τα κόπρανα γάτας μπορούν να μαζέψουν βακτήρια τα οποία είναι ανθεκτικά στις χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται συνήθως για την επεξεργασία του νερού, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί τελικά να βρει το δρόμο του στην παροχή νερού όπου μπορεί να αποτελέσει απειλή για πολλά ζώα.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Πώς να απαλλαγείτε από τις μυρωδιές του νεροχύτη της κουζίνας

  Γιατί εμφανίζονται μυρωδιές από την αποχέτευση της κουζίνας

  Υπάρχουν δύο κύριοι λόγοι για τους οποίους η αποχέτευση της κουζίνας σας μπορεί να μυρίζει:

  1. Συσσώρευση τροφής και υπολειμμάτων στον αγωγό αποχέτευσης. Οτιδήποτε ρίχνετε στο νεροχύτη σας, εκτός από το νερό, μπορεί να κολλήσει στα πλαϊνά των σωλήνων ή να καθίσει στο σιφώνι. Και με την πάροδο του χρόνου, τα βακτήρια θα το κάνουν να αποσυντεθεί και να μυρίσει.
  2. Μυρίζουν οι σωλήνες σας από την αποχέτευση. Εάν δεν υπάρχει νερό στο σιφώνι (το σωλήνα κάτω από το νεροχύτη σε σχήμα U) λόγω διαρροής ή εξάτμισης, τα αέρια αποχέτευσης θα απελευθερωθούν από τον σωλήνα σας. Η λύση είναι να διερευνήσετε το σιφώνι για διαρροές ή εμπόδια. Για να το διορθώσετε, μπορεί να χρειαστεί να αφαιρέσετε το σιφώνι και να το καθαρίσετε.
  3. Μούχλα. Σε ορισμένες σπάνιες περιπτώσεις, οι μυρωδιές της κουζίνας προκαλούνται από μούχλα.

  Πώς να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά

  Παρακάτω είναι μια λίστα με διάφορες μεθόδους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να απαλλαγείτε από τις δυσάρεστες οσμές του νεροχύτη της κουζίνας.

  Για μυρωδιές φαγητού που σαπίζουν, δοκιμάστε μία από τις παρακάτω μεθόδους καθαρισμού μόνοι σας. Για μυρωδιές αερίων αποχέτευσης κάνετε έλεγχο στο σιφώνι σας.

  1. Ζεστό νερό

  1. Βράζουμε ένα μπρίκι γεμάτο νερό, το αφήνουμε λίγο για να φθάσει στους 80 βαθμούς Κελσίου.
  2. Χύστε το αργά στην οπή του νεροχύτη
  3. Περίμενε 5 λεπτά
  4. Ανοίξτε την κρύα βρύση για να αναγκάσετε το υπόλοιπο λίπος να πήξει και να ξεπλυθεί

  2. Λευκό ξύδι

  1. Ρίξτε μια μικρή ποσότητα λευκού ξιδιού στην οπή του νεροχύτη
  2. Αφήστε το να σταθεί για 30 λεπτά
  3. Ξεπλύνετε με ζεστό νερό

  3. Μαγειρική σόδα και ξύδι

  1. Ρίξτε μισό φλιτζάνι μαγειρική σόδα στην οπή του νεροχύτη
  2. Ρίξτε 1 φλιτζάνι ξύδι στην τρύπα
  3. Αφήστε το διάλυμα να αφρίσει και αφήστε το να σταθεί για μερικές ώρες
  4. Ρίξτε λίγο ζεστό νερό στην οπή για να ξεπλύνετε τα πάντα

  Ελέγξτε το σιφώνι

  Το σιφώνι κάτω από τον νεροχύτη της κουζίνας σας το οποίο είναι επίσης γνωστό και ως παγίδα αερίων αποχέτευσης. Αυτή η κάμψη σε σχήμα U πρέπει να είναι πάντα γεμάτη νερό και να λειτουργεί ως φράγμα για να σταματά τις μυρωδιές της αποχέτευσης να διαφεύγουν προς τα πάνω.

  Ελέγξτε τα ακόλουθα:

  Έχει εξατμιστεί το νερό στην καμπή U; Αυτό μπορεί να συμβεί αν έχετε πάει διακοπές και δεν τρέχεει το νερό για κάποιο διάστημα. Η απλή λύση είναι να τρέξετε λίγο νερό για να γεμίσετε το σιφώνι.

  Υπάρχει διαρροή στο σιφώνι; Ελέγξτε για σταγόνες ή υγρές κηλίδες κάτω από το νεροχύτη. Εάν υπάρχει διαρροή, καλέστε έναν επαγγελματία.

  Υπάρχει εμπόδιο στο σιφώνι; Εάν εξακολουθεί να υπάρχει απόφραξη μετά τον καθαρισμό, αφαιρέστε το U-bend με ένα κλειδί και καθαρίστε το με μια συρμάτινη βούρτσα.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ – BINTEO