ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στην Παλαιά Πεντέλη, είναι «τολμηρός ο βλάχος»

210 66 65 999

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ. Ειδικευόμαστε σε αποφράξεις, καθαρισμούς και συντηρήσεις αποχετεύσεων. Είμαστε πολύ περήφανοι για την 40χρονη και πλέον πορεία μας στον αποχετευτικό τομέα. Κάθε μέρα αποδεικνύουμε την εμπειρία που έχουμε στην αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος και να παρουσιαστεί.

Έχουμε επενδύσει όχι μόνο στην προηγμένη τεχνολογία αλλά και στους τεχνικούς μας, διασφαλίζοντας ότι αναπτύσσουν και διατηρούν τα υψηλότερα πρότυπα, την πείρα και την εμπειρία. Παρέχουμε συνεχή κατάρτιση και εκπαίδευση, συμπεριλαμβανομένου τα τελευταίας τεχνολογίας νέα προϊόντα, μεθόδους και περιβαλλοντικές βιώσιμες λύσεις. Στον εξοπλισμό μας διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα μηχανήματα για να σας λύσουμε όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Το έμπειρο προσωπικό που διαθέτει και τα οργανωμένα συνεργεία, έρχονται στο χώρο σας λίγα μόλις λεπτά αφού μας καλέσετε. Παράλληλα προσφέρουμε και συμβουλευτική υποστήριξη για αυτό μην διστάσετε να μας καλέσετε ανά πάσα στιγμή. Είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε. Εγγυόμαστε άριστη και άμεση εξυπηρέτηση από την στιγμή που θα μας καλέσετε έως και την ολοκλήρωση της εργασίας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

 • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στην Παλαιά Πεντέλη
 • Απόφραξη Νεροχύτη στην Παλαιά Πεντέλη
 • Απόφραξη Υδρορροής στην Παλαιά Πεντέλη
 • Απόφραξη Τουαλετών στην Παλαιά Πεντέλη
 • Απόφραξη Σιφωνιού στην Παλαιά Πεντέλη
 • Καθαρισμός Φρεατίων στην Παλαιά Πεντέλη
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στην Παλαιά Πεντέλη
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στην Παλαιά Πεντέλη
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στην Παλαιά Πεντέλη

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ | Συχνές ερωτήσεις

Είναι συνδεδεμένες όλες οι αποχετεύσεις σε ένα σπίτι;

Οι νεροχύτες, οι τουαλέτες, τα ντους και το πλυντήριό σας έχουν το καθένα τους δικούς του αγωγούς αποχέτευσης. Αυτές οι γραμμές διακλαδώνονται και συνδέονται με την κύρια αποχέτευση του σπιτιού σας σε κάποιο σημείο. Εάν η κύρια αποχέτευση του σπιτιού σας βουλώσει, όλες οι άλλες αποχετεύσεις στο σπίτι θα υπερχειλίζουν.

Είναι εντάξει να αφήνετε μια τουαλέτα βουλωμένη κατά τη διάρκεια της νύχτας;

Εάν έχετε ένα δεύτερο μπάνιο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρωί, τότε το να αφήσετε ένα φράγμα κατά τη διάρκεια της νύχτας είναι λιγότερο επικίνδυνο. Αλλά αν έχετε μόνο μία τουαλέτα στο σπίτι σας, θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά να μας καλέσετε πριν το πρωί.

Ποια είναι τα διαφορετικά δίκτυα σωληνώσεων;

Είναι τόσο σημαντικό να διατηρείτε το καθαρό νερό χωριστά από το χρησιμοποιημένο ή βρώμικο νερό, έτσι υπάρχουν τρία ξεχωριστά συστήματα υδραυλικών εγκαταστάσεων, στους περισσότερους δήμους: το δίκτυο πόσιμου νερού, το αποχετευτικό δίκτυο λυμάτων και το δίκτυο αποχέτευσης ομβρίων. Καθένα από αυτά είναι ζωτικής σημασίας με τον δικό του τρόπο για να διατηρηθεί μία πόλη υγιής.

Αποφράξεις στην Παλαιά Πεντέλη, πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Οι τιμές απόφραξης διαμορφώνονται βάσει του χρόνου εργασιών, του είδους του προβλήματος, τη χρήση ή όχι διαγνωστικών μέσων και άλλα. Η μέση τιμή μιας απλής απόφραξης γενικότερα στον κλάδο είναι 40-50 ευρώ.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να έρθετε για αποφράξεις στην Παλαιά Πεντέλη;

Μπορούμε να βρεθούμε σε λιγότερο από 20 λεπτά στην Παλαιά Πεντέλη και σε όλα τα βόρεια προάστια.


  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

  • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
  • ΠΛΟΙΑ
  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ – ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

  Μέθοδοι και τεχνικές απόφραξης

  Η έγκαιρη ανίχνευση μιας βουλωμένης αποχέτευσης μπορεί να μειώσει δραστικά μελλοντικές ζημιές. Οι φραγμένες αποχετεύσεις συχνά προκαλούνται από συσσώρευση διαφόρων ουσιών και αντικειμένων για αυτό και στην πρώτη ένδειξη θα πρέπει κατευθείαν να αναζητήσετε επαγγελματική βοήθεια. Μια από τις μεγαλύτερες αιτίες μπλοκαρισμάτων στο σπίτι ή στον κήπο σας είναι και οι ρίζες των δέντρων. Μην το αγνοήσετε, καλέστε μας αμέσως και εμείς γρήγορα και αποτελεσματικά θα αξιολογήσουμε και θα σας προτείνουμε τρόπους αντιμετώπισης.

  Σημάδια ότι χρειάζεστε υπηρεσίες καθαρισμού αποχετεύσεων

  Αργές αποχετεύσεις

  Όταν ο νεροχύτης της κουζίνας ή η λεκάνη του μπάνιου σας χρειάζεται περισσότερο χρόνο από το συνηθισμένο για να καθαριστεί, τότε αυτό είναι προφανές σημάδι ότι υπάρχει απόφραξη κάπου στους σωλήνες σας. Και η συσσώρευση στην αποχέτευση μπορεί τελικά να μετατραπεί σε πλήρες φράγμα.

  Δυσάρεστες μυρωδιές

  Μερικά απόβλητα και μικρά τρωκτικά μπορεί να παγιδευτούν στους σωλήνες αποχέτευσης. Όταν τα υλικά αρχίζουν να αποσυντίθενται, αναδίδουν μια άσχημη οσμή. Οποιαδήποτε δυσάρεστη οσμή θα πρέπει να διερευνηθεί αμέσως για να αποφευχθεί η περαιτέρω συσσώρευση βακτηρίων στην αποχέτευση σας, που οδηγεί σε προβλήματα υγείας.

  Ξεχειλισμένες τουαλέτες

  Εάν μια τουαλέτα δεν ξεπλένει σωστά και οδηγεί σε υπερχείλιση, θα μπορούσε να είναι σημάδι πιθανής σοβαρής φραγής. Καλό είναι να ζητήσετε επαγγελματικό καθαρισμό αποχέτευσης όταν χρησιμοποιείτε ένα έμβολο και δεν μπορεί να επιλύσει το πρόβλημα ενώ αντιμετωπίζετε πάντα συχνή υπερχείλιση.

  Εφεδρικό νερό

  Όταν μια αποχέτευση είναι φραγμένη, το νερό δεν μπορεί να ρέει στους σωλήνες. Αντίθετα, επανέρχεται στις αποχετεύσεις. Εάν ξεχάσετε και αφήσετε τη βρύση σας να λειτουργεί, η αντίστροφη ροή μπορεί να προκαλέσει σοβαρή ζημιά στο σπίτι σας.

  Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων
  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ και άλλες περιοχές επέμβασης

  Κηφισιά ΜαρούσιΑγία Παρασκευή Χαλάνδρι

  Εκτός από αποφράξεις στην Παλαιά Πεντέλη εξυπηρετούμε και πολλές άλλες περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στην κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας.

  Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

  Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες στην Παλαιά Πεντέλη.

  Επίσης μπορούμε να παράσχουμε και υπηρεσίες Απολύμανσης – Απεντόμωσης – Μυοκτονίας στην Παλαιά Πεντέλη.

  Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

  Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

  Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Προληπτικά μέτρα για την αποχέτευση

  ΟΧΙ

  Δεν πρέπει να ρίχνετε σκουπίδια, λίπη, τρίχες, υπολείμματα φαγητών και χαρτιά στην αποχέτευση. Αυτά σε συνδυασμό με οργανικές ύλες που δεν απορροφούνται από την αποχέτευση χτίζουν ένα σκληρό περίβλημα στις σωληνώσεις. Το αποτέλεσμα είναι, με τον καιρό, να μικραίνει η διάμετρος στις σωλήνες και να δημιουργείται βούλωμα στην αποχέτευση.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ - ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ

  NAI

  Πολύ χρήσιμο είναι να βάλουμε ένα προστατευτικό φίλτρο στα σιφώνια για να συγκρατούν κάθε απόρριμμα που ρίχνεται στην αποχέτευση.

  Προληπτικά μπορούμε κάθε 15 μέρες να αδειάζουμε ζεστό νερό στην αποχέτευση. Μια φορά τον μήνα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και μαγειρική σόδα και ξύδι.

  Είναι πολύ σημαντικό να παρατηρούμε σημάδια που μπορεί να προμηνύουν πρόβλημα όπως η κακή αποστράγγιση, οι μυρωδιές, η υγρασία σε τοίχους, και οι γάργαροι ήχοι κατά την αποστράγγιση.

  Το καπάκι της λεκάνης να είναι κλειστό γιατί μπορεί να πέσουν αντικείμενα χωρίς να το καταλάβουμε, όπως επίσης και μικρά παιχνίδια από τα παιδιά.

  Στους εξωτερικούς χώρους να σκουπίζουμε τακτικά γιατί φύλλα και χώματα θα βουλώσουν τα λούκια προκαλώντας πλημμύρες και υγρασίες.

  Τι να προσέξετε αν χρησιμοποιήσετε χημικά του εμπορίου για την απόφραξη της αποχέτευσης

  Τα χημικά καθαριστικά μπορούν να σας δώσουν γρήγορες λύσεις σε επιφανειακά προβλήματα. Πρέπει πάντα να είσαστε προσεκτικοί και να φοράτε γάντια και γυαλιά. Επίσης, πρέπει να διαβάσετε πολύ προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και να τις ακολουθήσετε πιστά, ιδιαίτερα όσον αφορά στην ποσότητα χημικού που θα ρίξετε στην αποχέτευση.

  Τα χημικά είναι βλαβερά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ενώ διαβρώνουν και τους αγωγούς της αποχέτευσης αν χρησιμοποιούνται σχετικά συχνά. Γενικά είναι μια λύση που δε σας προτείνουμε.

  Εύκολοι τρόποι για να ξεβουλώσετε την αποχέτευση μόνοι σας