ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ – 2106665999

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ – 2106665999

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ – 210 66 65 999

Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΒΛΑΧΟΣ ειδικεύεται σε αποφράξεις, καθαρισμούς και συντηρήσεις αποχετεύσεων. Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ είμαστε πολύ περήφανοι για την 40χρονη πλέον πορεία μας στον τομέα αυτό. Κάθε μέρα αποδεικνύουμε την εμπειρία που έχουμε στην αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος και να παρουσιαστεί. Εξυπηρετούμε κατοικίες, επιχειρήσεις, στρατόπεδα, νοσοκομεία, σχολεία, πλοία, κ.α.

Τεχνικός της Αποφράξεις Βλάχος στη Νέα Πεντέλη βγάζει ρίζες από το φρεάτιο
Τεχνικός της Αποφράξεις Βλάχος στη Νέα Πεντέλη βγάζει ρίζες από το φρεάτιο

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ: Η Αποφράξεις Παλαιάς Πεντέλης Βλάχος 210 66 65 999 στα θέματα των αποφράξεων με το έμπειρο προσωπικό που διαθέτει και τα οργανωμένα συνεργεία, έρχεται στο χώρο σας λίγα μόλις λεπτά αφού μας καλέσετε. Στον εξοπλισμό μας διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα μηχανήματα για να σας λύσουμε όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Αποφράξεις Παλαιάς Πεντέλης και δώστε τέλος στο βάσανο των φραγμένων αγωγών.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Καλέστε μας για οποιοδήποτε ζήτημα απόφραξης αποχέτευσης στο 210 66 65 999. Παράλληλα προσφέρουμε και συμβουλευτική υποστήριξη για αυτό μην διστάσετε να μας καλέσετε ανά πάσα στιγμή. Είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε. Κοντά σας στην Παλαιά Πεντέλη και σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Αποφράξεις Φρεατίων Παλαιάς Πεντέλης – 210 66 65 999
 • Απόφραξη Νεροχύτη Παλαιάς Πεντέλης210 66 65 999
 • Απόφραξη Υδροροής Παλαιάς Πεντέλης – 210 66 65 999
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Παλαιάς Πεντέλης – 210 66 65 999
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Παλαιάς Πεντέλης – 210 66 65 999
 • Καθαρισμός Φρεατίων Παλαιάς Πεντέλης – 210 66 65 999
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα – 210 66 65 999
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Παλαιάς Πεντέλης – 210 66 65 999
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Παλαιάς Πεντέλης210 66 65 999

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στην Παλαιά Πεντέλη
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες στην Παλαιά Πεντέλη
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στην Παλαιά Πεντέλη

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Παλαιά Πεντέλη για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες σε όλη την διάρκεια του 24ωρου, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες, Χριστούγεννα και Πάσχα. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε περιλαμβάνουν αποφράξειςκαθαρισμό και συντήρηση αποχετεύσεωνδιάγνωση με κάμερα και άντληση υδάτων.

Αποφράξεις Νέας Πεντέλης
Σταθμευμένο φορτηγό της Αποφράξεις Βλάχος στη Νέα Πεντέλη

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την παροχή του υψηλότερου επιπέδου υπηρεσιών

Έχουμε επενδύσει όχι μόνο στην προηγμένη τεχνολογία αλλά και στους τεχνικούς μας, διασφαλίζοντας ότι αναπτύσσουν και διατηρούν τα υψηλότερα πρότυπα, την πείρα και την εμπειρία. Παρέχουμε συνεχή κατάρτιση και εκπαίδευση, συμπεριλαμβανομένου τα τελευταίας τεχνολογίας νέα προϊόντα, μεθόδους και περιβαλλοντικές βιώσιμες λύσεις.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ
ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ  ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Εγγυόμαστε άριστη και άμεση εξυπηρέτηση από την στιγμή που θα μας καλέσετε έως και την ολοκλήρωση της εργασίας. Βασιστείτε σε εμάς και θα ξεπεράσουμε κάθε προσδοκία σας.

Βούλωσαν οι σωλήνες και οι αποχετεύσεις σας? Μην χάνετε το χρόνο σας και τα λεφτά σας χωρίς λόγο. Η εταιρεία Αποφράξεων Παλαιάς Πεντέλης με σύγχρονες κάμερες και πιεστικά μηχανήματα, εντοπίζει το σημείο της αποχέτευσης που προκαλεί τη φραγή των σωληνώσεών σας και σας απαλλάσσει από τις ανεπιθύμητες συνέπειες. Αποφράξεις Παλαιά Πεντέλη με τον καλύτερο τιμοκατάλογο στις παροχές μας.

ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΖΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ
Πολλά μπάζα που έβγαλαν οι τεχνικοί της Αποφράξεις Βλάχος από αποχέτευση στην Παλαιά Πεντέλη

Αποφράξεις Παλαιάς Πεντέλης και στην Αθήνα

Ο Δήμος Πεντέλης βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα του Βορείου Τομέα της Περιφέρειας Αττικής, αποτελούμενος από την Πεντέλη, τη Νέα Πεντέλη και τα Μελίσσια που αποτελούν την έδρα του, με προσανατολισμό προς το Πεντελικό όρος. Συστάθηκε το 2011 με πρώτο δήμαρχο μετά τις εκλογές του 2010 το Δημήτριο Στεργίου – Καψάλη. Ο συνολικός πληθυσμός του ανέρχεται σε 34,934 άτομα και η έκτασή του σε 28.878 τ.χλμ και έχει υψόμετρο 290-640 μέτρα.

πηγή: Wikipedia

Αποφραξεις Παλαιάς Πεντέλης κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

ΠΟΥΡΙΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ
Πουριά που έβγαλαν οι τεχνικοί της Αποφράξεις Βλάχος από αποχέτευση στην Παλαιά Πεντέλη

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

καθαρο φρεατιο στην Παλαια Πεντελη

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των Βορείων προαστίων για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Αποφράξεις Παλαιάς Πεντέλης και Αθήνα

Οι αποφράξεις Βλάχος σε όλη την Αθήνα και στην Αττική.

Καθαρισμοι Αποχετευσεων Παλαιάς Πεντέλης

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΣΤΗ ΠΑΛΑΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Ρίζες δέντρων, χαρτί υγείας, μωρομάντηλα, λίπη, έλαια και άλλα υλικά προκαλούν φραγμένους σωλήνες αποχέτευσης και προβλήματα αποχέτευσης.

Καλέστε την Αποφράξεις Παλαιά Πεντέλη για να μάθετε το κόστος καθαρισμού της αποχέτευσης

Η ισχύς ενός πιεστικού μηχανήματος υδροβολής απαιτείται μερικές φορές για σκληρά απορρίμματα αποχέτευσης. Διαθέτουμε ακροφύσια διαφορετικού μεγέθους για ένα ευρύ φάσμα εργασιών και εφαρμογών, π.χ. ένα ακροφύσιο τύπου σφαίρας μπορεί να καθαρίσει μια τρύπα, τα ακροφύσια κοπής ριζών έχουν σχεδιαστεί για να κόβουν τις ρίζες, ενώ ένα περιστρεφόμενο ακροφύσιο καθαρίζει οριζόντια μέσα στο σωλήνα. Τα ακροφύσια κοπής ρίζας μπορούν να καθαρίσουν μια οπή μέσω του κέντρου μιας γραμμής αποχέτευσης που έχει προσβληθεί από ρίζες και με τα ρεύματα εκτόξευσης νερού που βρίσκονται πίσω, να κόψουν τις ρίζες και να καθαρίσουν τα τοιχώματα των σωλήνων και να ξεπλύνουν τα θραύσματα ριζών μέσω της γραμμής αποχέτευσης. Καλέστε μας τώρα αν ψάχνετε για επαγγελματικό καθαρισμό αποχέτευσης και επιθεώρηση του σωλήνα αποχέτευσης. Χρησιμοποιώντας την ειδική κάμερα διάγνωσης, τη θέση γραμμής, θα σας δώσουμε μια αξιολόγηση και θα σας ενημερώσουμε ποιο είναι το πρόβλημα.

Η Αποφράξεις Παλαιά Πεντέλη παρέχει μία πλήρη γκάμα υπηρεσιών αποχετευτικών δικτύων. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να λύσουμε το πρόβλημα των σωλήνων της γραμμής του αποχετευτικού δικτύου όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Καλέστε μας 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο. Κάθε πρόβλημα της αποχέτευσης είναι μοναδικό, γι’ αυτό τις περισσότερες φορές δε μπορούμε να παρέχουμε τις τιμές μέσω των τηλεφώνων, αλλά θα πρέπει πρώτα να έρθει σε εσάς ο τεχνικός μας και κατόπιν μίας σχολαστικής εκτίμησης να σας παρέχει μία τίμια και αναλυτική χρέωση.

ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ
Σταματημένο φορτηγό της Αποφράξεις Βλάχος στον δρόμο στην Παλαιά Πεντέλη

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 66 65 999

Συντηρήσεις Αποφράξεις Παλαιάς Πεντέλης

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Παλαιάς Πεντέλης αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Παλαιάς Πεντέλης προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΑΠΟ 50€

Αποφράξεις Φρεατίων Παλαιάς Πεντέλης – 210 66 65 999
Απόφραξη Νεροχύτη Παλαιάς Πεντέλης – 210 66 65 999
Απόφραξη Υδροροής Παλαιάς Πεντέλης – 210 66 65 999
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Παλαιάς Πεντέλης – 210 66 65 999
Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Παλαιάς Πεντέλης – 210 66 65 999
Καθαρισμός Φρεατίων Παλαιάς Πεντέλης – 210 66 65 999
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Παλαιάς Πεντέλης – 210 66 65 999
Μηνιαίες Συντηρήσεις Παλαιάς Πεντέλης – 210 66 65 999
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Παλαιάς Πεντέλης – 210 66 65 999