ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ – 2106665999

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ – 2106665999

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ – 210 66 65 999

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΒΛΑΧΟΣ: Όταν ψάχνετε για αξιόπιστες υπηρεσίες στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής με εγγυημένη ποιότητα και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, καλέστε την εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ. Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ μπορούμε να βοηθήσουμε με όλες τις περιπτώσεις απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων σε επιχειρήσεις, νοσοκομεία, στρατόπεδα, σχολεία, οικίες, πολυκατοικίες, κ.α.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ: Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΒΛΑΧΟΣ σημαίνει ετήσια παρακολούθηση της φυσιολογικής ροής των υδάτων του αποχετευτικού σας συστήματος και ταυτόχρονα αποφυγή οποιασδήποτε φραγής των σωληνώσεών σας. Η εταιρεία Αποφράξεις Βλάχος με τις αποφρακτικές υπηρεσίες της με το πιο οικονομικό κόστος της αγοράς λύνει κάθε πρόβλημα βουλώματος των αποχετεύσεων σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Καλέστε μας στο 210 66 65 999 για οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης αποχέτευσης, καθάρισμο ή συντήρηση. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ παρέχει και συμβουλευτική υποστήριξη για αυτό μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είναι χαρά μας να βοηθήσουμε.

Ένα ξαφνικό πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο καταλαβαίνουμε ότι προκαλεί άγχος και άσχημη κατάσταση στο σπίτι και την οικογενειακή σας γαλήνη. Κατόπιν της τηλεφωνικής σας κλήσεως θα στείλουμε κατευθείαν κάποιο από τα συνεργεία μας για να αντιμετωπιστεί άμεσα το πρόβλημα που έχει αναστατώσει τον χώρο σας. Έχουμε στην διάθεσή μας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να αξιολογήσει και να επιλύσει τα ζητήματα που σας απασχολούν

Εκτός από τις υπηρεσίες καθαρισμού των αποχετεύσεων, η Αποφράξεις Παπάγου παρέχει πρόσθετες υπηρεσίες για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες που παρουσιάζουν τα δίκτυα αποχέτευσης στου Παπάγου και τις γύρω περιοχές.

Αποφράξεις Παπάγου
ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ  ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Αποφράξεις στο Παπάγου με τα πιο προηγμένα μηχανήματα

Από τις συσσωρεύσεις οργανικών υλικών μέχρι τα μπλοκαρίσματα των γραμμών αποχέτευσης, μπορούμε να αναλάβουμε κάθε είδους απόφραξη. Στην Αποφράξεις Παπάγου Βλάχος έχουμε μερικά διαφορετικά μηχανήματα και εργαλεία, για διαφορετικούς τύπους σωλήνων, όπως:

 • Ηλεκτροκίνητα, περιστροφικά μηχανήματα που χρησιμοποιούνται για μπανιέρες, νεροχύτες και νιπτήρες
 • Ριζοκοπτικά μηχανήματα για την κοπή και απομάκρυνση ριζών δέντρων
 • Πιεστικά μηχανήματα υδροβολής με υψηλή πίεση νερού

Ρίζες δέντρων, χαρτί υγείας, προϊόντα γυναικείας περιποίησης κλπ – υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα δικτύων αποχέτευσης. Αφού καθαρίσουμε τη γραμμή αποχέτευσης, μπορούμε να προτείνουμε μεθόδους για την αποφυγή περισσότερων προβλημάτων στο μέλλον.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ
ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

Πριν από την εφαρμογή οποιασδήποτε λύσης απόφραξης, χρησιμοποιούμε τις ειδικές, ψηφιακές κάμερες μας για να διαγνώσουμε το πρόβλημα από πρώτο χέρι. Με τις υψηλής ποιότητας κάμερες μας, μπορούμε να δούμε τυχόν ρωγμές ή προβλήματα εντός των σωλήνων. Οι τεχνικοί μας μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτές τις πληροφορίες και να βρουν ακριβώς πού βρίσκεται το πρόβλημα! Μπορείτε να πάρετε ένα ψηφιακό αντίγραφο του βίντεο για δική σας χρήση.

Επικοινωνήστε με την Αποφράξεις Παπάγου σήμερα

Εμπιστευθείτε μας και βασιστείτε σε εμάς. Θα ξεπεράσουμε κάθε προσδοκία σας. Στόχος μας είναι η δική σας ευχαρίστηση. Καλέστε μας σε όλη την διάρκεια του 24ωρου, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Βούλωσαν οι σωλήνες και οι αποχετεύσεις σας? Μην χάνετε το χρόνο σας και τα λεφτά σας χωρίς λόγο. Η Αποφράξεις Παπάγου με σύγχρονες κάμερες και πιεστικά μηχανήματα, εντοπίζει το σημείο της αποχέτευσης που προκαλεί τη φραγή των σωληνώσεών σας και σας απαλλάσσει από τις ανεπιθύμητες συνέπειες. Αποφράξεις Παπάγου με τον καλύτερο τιμοκατάλογο στις παροχές μας.

Αποφραξεις-Παπάγου
Αποφραξεις-Παπάγου

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Αποφράξεις Φρεατίων – 210 66 65 999
 • Απόφραξη Νεροχύτη –  210 66 65 999
 • Απόφραξη Υδροροής – 210 66 65 999
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών – 210 66 65 999
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου – 210 66 65 999
 • Καθαρισμός Φρεατίων – 210 66 65 999
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα – 210 66 65 999
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις – 210 66 65 999

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα

Παρέχουμε λύσεις για απόφραξη στο Παπάγου για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. Κοντά σας στο Παπάγου και σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες! Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε περιλαμβάνουν αποφράξειςκαθαρισμό και συντήρηση αποχετεύσεωνδιάγνωση με κάμερα και άντληση υδάτων.

Η Αποφράξεις Παπάγου αναλαμβάνει κάθε είδους απόφραξη

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Κομμάτια από λίπος που έβγαλαν από την αποχέτευσης οι τεχνικοί της Αποφράξεις Παπάγου
Κομμάτια από λίπος που έβγαλαν από την αποχέτευσης οι τεχνικοί της Αποφράξεις Παπάγου

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους. Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των Βορείων προαστίων για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Αποφράξεις Παπάγου και γύρω περιοχές

Οι αποφράξεις Βλάχος σε όλη την Αθήνα και στην Αττική.

Καθαρισμοί και αποφράξεις αποχετεύσεων στο Παπάγου

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης. Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας. Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Συντηρήσεις  και αποφράξεις αποχετεύσεων Παπάγου

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού. Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης η εταιρεία αποφράξεων Βλάχος στο Παπάγου αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος στο Παπάγου προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Παπάγου

Ο συνοικισμός του Παπάγου, ο οποίος στη συνέχεια έγινε Κοινότητα και αργότερα Δήμος, είναι δημιούργημα του Αυτόνομου Οικοδομικού Οργανισμού Αξιωματικών (ΑΟΟΑ). Ο ΑΟΟΑ συνεστήθη στις 29 Αυγούστου 1950 με τον Α.Ν. 1563/1950 (ΦΕΚ Α 254) από την τότε κυβέρνηση του Σοφοκλή Βενιζέλου, για την στέγαση των αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων. Ήταν η εποχή που η οικονομία της Ελλάδος είχε καταστραφεί από την Κατοχή και τον εμφύλιο και υπήρχε άμεση ανάγκη στέγασης των οικογενειών των αξιωματικών, οι οποίες είχαν πληγεί παντοιοτρόπως μέχρι το 1949.

πηγή: Wikipedia