ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στου ΠΑΠΑΓΟΥ, είναι «τολμηρός ο βλάχος»

210 66 65 999

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ. Όταν ψάχνετε για αξιόπιστες υπηρεσίες στα βόρεια προάστια και στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής με εγγυημένη ποιότητα και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, καλέστε την εταιρεία «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ». Μπορούμε να βοηθήσουμε με όλες τις περιπτώσεις απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων σε επιχειρήσεις, νοσοκομεία, στρατόπεδα, σχολεία, οικίες, πολυκατοικίες και οποιοδήποτε χώρο απαιτεί σωστή αντιμετώπισης μπλοκαρίσματος.

Αναλαμβάνουμε την ετήσια παρακολούθηση της φυσιολογικής ροής των υδάτων του αποχετευτικού σας συστήματος και ταυτόχρονα την αποφυγή οποιασδήποτε φραγής των σωληνώσεών σας. Η εταιρεία «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» στου Παπάγου με τις αποφρακτικές υπηρεσίες της και με το πιο οικονομικό κόστος της αγοράς λύνει κάθε πρόβλημα βουλώματος των αποχετεύσεών σας.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Εμπιστευθείτε μας και βασιστείτε σε εμάς. Θα ξεπεράσουμε κάθε προσδοκία σας. Στόχος μας είναι η δική σας ικανοποίηση. Βούλωσαν οι σωλήνες και οι αποχετεύσεις σας; Μην χάνετε χρόνο και χρήματα χωρίς λόγο. Διαθέτουμε σύγχρονες κάμερες και πιεστικά μηχανήματα. Εντοπίζουμε το σημείο της αποχέτευσης που προκαλεί τη φραγή των σωληνώσεών σας και σας απαλλάσσουμε από οποιεσδήποτε ανεπιθύμητες συνέπειες. Οι «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ» είναι κοντά σας στου Παπάγου με τον καλύτερο τιμοκατάλογο παροχών.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ

 • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στου Παπάγου
 • Απόφραξη Νεροχύτη στου Παπάγου
 • Απόφραξη Υδρορροής στου Παπάγου
 • Απόφραξη Τουαλετών στου Παπάγου
 • Απόφραξη Σιφωνιού στου Παπάγου
 • Καθαρισμός Φρεατίων στου Παπάγου
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στου Παπάγου
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στου Παπάγου
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στου Παπάγου

ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΞΕΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

Ένα ξαφνικό πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο καταλαβαίνουμε ότι προκαλεί άγχος και άσχημη κατάσταση στο σπίτι και την οικογενειακή σας γαλήνη. Κατόπιν της τηλεφωνικής σας κλήσεως θα στείλουμε κατευθείαν κάποιο από τα συνεργεία μας για να αντιμετωπιστεί άμεσα το πρόβλημα που έχει αναστατώσει τον χώρο σας. Έχουμε στη διάθεσή μας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να αξιολογήσει και να επιλύσει τα ζητήματα που σας απασχολούν. Εκτός από τις υπηρεσίες καθαρισμού των αποχετεύσεων, παρέχουμε πρόσθετες υπηρεσίες για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες που παρουσιάζουν τα δίκτυα αποχέτευσης στου Παπάγου και τις γύρω περιοχές.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ | Συχνές ερωτήσεις

Γιατί μπαίνουν οι ρίζες των δέντρων στους σωλήνες αποχέτευσης;

Οι ρίζες των δέντρων αρχικά έλκονται από υδρατμούς που διαφεύγουν από ρωγμές ή χαλαρούς αρμούς σε έναν σωλήνα αποχέτευσης. Τελικά, οι ρίζες μπορούν να αναπτυχθούν σε αυτούς τους χώρους, να αρχίσουν να τροφοδοτούνται από τα λύματα και να προκαλέσουν φράξεις ή ρήξεις του σωλήνα αποχέτευσης καθώς διαστέλλονται.

Γιατί αναρροφάται νερό στην κουζίνα μου όταν χρησιμοποιώ το πλυντήριο πιάτων;

Τα πλυντήρια πιάτων και οι νεροχύτες κουζίνας συνδέονται συνήθως στην ίδια γραμμή αποχέτευσης, η οποία μπορεί να είναι βουλωμένη. Εάν έχετε απόρριψη σκουπιδιών κάτω από αυτόν τον νεροχύτη, το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται σε βουλωμένη απόρριψη. Σε κάθε περίπτωση, ένα πρόβλημα όπως αυτό θα πρέπει να εντοπιστεί και να διορθωθεί πριν το φράξιμο οδηγήσει σε υπερχείλιση που μπορεί να προκαλέσει ακριβή ζημιά.

Τι είναι το hydro-jetting;

Η υδροβολή είναι μια μέθοδος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό των βουλωμένων αποχετεύσεων και των γραμμών αποχέτευσης με μία εκτόξευση νερού υψηλής πίεσης. Για εσωτερικές γραμμές, μια φορητή μονάδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσα στο σπίτι ή την επιχείρησή σας για να ξεπλύνετε τη γραμμή. Οι εξωτερικές γραμμές αποχέτευσης ενδέχεται να απαιτούν τη χρήση μιας ακόμη πιο ισχυρής μονάδας.

Αποφράξεις στου Παπάγου, πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Οι τιμές απόφραξης διαμορφώνονται βάσει του χρόνου εργασιών, του είδους του προβλήματος, τη χρήση ή όχι διαγνωστικών μέσων και άλλα. Η μέση τιμή μιας απλής απόφραξης γενικότερα στον κλάδο είναι 40-50 ευρώ.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να έρθετε για αποφράξεις στου Παπάγου;

Μπορούμε να βρεθούμε σε λιγότερο από 20 λεπτά στου Παπάγου και σε όλα τα βόρεια προάστια.


  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΑΠΑΓΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

  • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
  • ΠΛΟΙΑ
  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

  Μέθοδοι και τεχνικές απόφραξης

  Χρησιμοποιούμε αποφρακτικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς τον οποίο χειρίζονται καλά εκπαιδευμένοι και αρκετά έμπειροι τεχνικοί. Στα σαράντα και πλέον χρόνια της δραστηριότητάς μας στον αποχετευτικό τομέα έχουμε αντιμετωπίσει αρκετά δύσκολες περιπτώσεις βουλωμάτων. Ταυτόχρονα εφαρμόζουμε την ευρηματικότητά μας και εξελίσσουμε τις μεθόδους και τις τεχνικές μας. Θεωρούμε κάθε βούλωμα μία πρόκληση για να αποδείξουμε τις ικανότητες και την αποτελεσματικότητά μας.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ – HOTSPOT ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

  Βουλωμένη κύρια γραμμή αποχέτευσης

  Όταν ένας σωλήνας βουλώνει στο σπίτι σας, δε γίνεται ποτέ σε κατάλληλη στιγμή. Συχνά, αυτά τα φράγματα μπορούν να επιδιορθωθούν χωρίς να επικοινωνήσετε με τους τεχνικούς μας. Ωστόσο, εάν το πρόβλημα είναι η κύρια γραμμή αποχέτευσης, τότε είναι μια εντελώς διαφορετική κατάσταση. Είναι μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης και δεν πρόκειται να βελτιωθεί χωρίς επαγγελματική βοήθεια. Όταν οι κύριες γραμμές επανέρχονται και τα λύματα αρχίσουν να γεμίζουν το σπίτι σας, είναι εύκολο να αγχωθείτε και να πλημμυρίσετε.

  Σημάδια ότι η κύρια γραμμή αποχέτευσης είναι αποκλεισμένη

  Εάν η κύρια γραμμή αποχέτευσης είναι φραγμένη, θα αρχίσετε να παρατηρείτε ότι το νερό θα υπερχειλίζει σε τυχαία σημεία. Για παράδειγμα, όταν ξεπλένετε την τουαλέτα, θα εμφανιστεί ξαφνικά νερό στην μπανιέρα ή στο ντους σας. Εναλλακτικά, εάν βάζετε σε λειτουργία το πλυντήριό σας, ο νεροχύτης σας μπορεί να αρχίσει να ξεχειλίζει. Αυτά είναι ξεκάθαρα σημάδια ότι έχετε φραγή ή πρόβλημα με την κύρια γραμμή αποχέτευσης.

  Απόφραξη αποχέτευσης και απόφραξη κύριας γραμμής αποχέτευσης

  Η κύρια γραμμή αποχέτευσης είναι αυτή που βγάζει όλη την αποχέτευση του νερού από το σπίτι σας, συμπεριλαμβανομένων των νεροχυτών, των μπανιερών και των τουαλετών. Είναι μια ενιαία γραμμή για όλα. Εάν παρατηρήσετε ότι το πρόβλημα αποχέτευσης περιορίζεται σε μία αποχέτευση, πιθανότατα μπορείτε να λύσετε το πρόβλημά σας καθαρίζοντας τη μία αποχέτευση χρησιμοποιώντας ένα φίδι αποχέτευσης ή μέσω υδροβολής. Όταν η κύρια γραμμή αποχέτευσης είναι φραγμένη, τότε προκαλείται προβλήματα αποχέτευσης και πιθανώς προβλήματα υπερχείλισης για όλες τις αποχετεύσεις.

  Το πρόβλημα με το DIY 

  Η απόφραξη της κύριας γραμμής σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καθόλου αποχέτευση στο σπίτι σας. Είναι απαραίτητο να το φροντίσετε το συντομότερο δυνατό. Το να προσπαθήσετε να το διορθώσετε μόνοι σας είναι πιθανότατα μία χαμένη υπόθεση, επειδή η κύρια γραμμή αποχέτευσης βρίσκεται και έξω από το σπίτι σας και συνδέεται με την κύρια γραμμή της πόλης. Ένα φίδι αποστράγγισης δεν πρόκειται να φτάσει τόσο μακριά, και οι πιθανότητες είναι ότι το πρόβλημα είναι είτε ένας σπασμένος σωλήνας είτε ένα σοβαρό φράξιμο που δεν πρόκειται να αφαιρεθεί με συμβατικά μέσα.

  Τι μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε

  Καθαρίστε την περιοχή

  Αν και δεν μπορείτε να ξεβουλώσετε το φράξιμο μόνοι σας, μπορείτε να καθαρίσετε τυχόν λύματα και να κρατήσετε όλους μακριά από τις μολυσμένες περιοχές. Τα λύματα περιέχουν βακτήρια και άλλους μικροοργανισμούς που μπορούν να προκαλέσουν ασθένειες και λοιμώξεις. Μην αγνοείτε το πρόβλημα. Δε θα εξαφανιστεί και αποτελεί σημαντικό κίνδυνο για την υγεία οποιουδήποτε βρίσκεται κοντά.

  Μην αγνοείτε το πρόβλημα και μη χρησιμοποιείτε καθαριστικό αποχέτευσης

  Μην προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε καθαριστικό αποχέτευσης για να αποφράξετε τη γραμμή αποχέτευσης. Δεν θα λειτουργήσει και μπορεί να επιδεινώσει το πρόβλημα. Οι χημικές ουσίες στο καθαριστικό αποχέτευσης είναι πολύ καυστικές και φθείρουν τους παλαιότερους σωλήνες, προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερη ζημιά.

  Κλείστε το νερό

  Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να μπαίνει περισσότερο νερό στο σπίτι. Είναι εύκολο να το ξεχάσετε, ειδικά αν έχετε παιδιά στο σπίτι. Θα χρησιμοποιήσουν τον νεροχύτη ή θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα και άθελά τους θα επιδεινώσουν το πρόβλημα. Κλείστε το νερό στο σπίτι έως ότου ένας τεχνικός επιλύσει το φράξιμο. Το κλείσιμο του νερού εμποδίζει τους άλλους στο σπίτι να το χρησιμοποιήσουν και να επιδεινώσουν το πρόβλημα.

  Επικοινωνήστε με έναν τεχνικό μας

  Μόλις όλοι είναι ασφαλείς και καθαριστεί το χάος, επικοινωνήστε με έναν τεχνικό μας. 

  Τι προκαλεί το φράξιμο της κύριας γραμμής;

  Οι τεχνικοί μας θα έρθουν άμεσα στο χώρο σας. Οι αποφράξεις των γραμμών αποχέτευσης προκαλούνται συνήθως από σπασμένο σωλήνα αποχέτευσης ή ρίζες δέντρων που έχουν αναπτυχθεί στους σωλήνες. Οι κύριοι σωλήνες αποχέτευσης έχουν διάμετρο τουλάχιστον έξι 12 εκατοστά, επομένως είναι απίθανο να είναι η αιτία το φράξιμο από μαλλιά ή άλλα δευτερεύοντα προβλήματα.

  Εάν ζείτε σε παλαιότερο σπίτι, τότε οι γραμμές αποχέτευσης μπορεί να γίνουν εύθραυστες με την πάροδο του χρόνου. Οι σωλήνες μπορεί να σπάσουν, εμποδίζοντας τη γραμμή. Οι ρίζες των δέντρων είναι επίσης ένας κοινός ένοχος που διέρχεται από τον σωλήνα και μεγαλώνει μέσα του, εμποδίζοντας τη ροή.

  Είναι επίσης πιθανό ένα σοβαρό βούλωμα να έχει φράξει τον σωλήνα από τη χρόνια συσσώρευση λίπους. Με την πάροδο του χρόνου, το γράσο σκληραίνει και γίνεται σοβαρό φυσικό μπλοκάρισμα. Είναι σημαντικό να μη ρίχνετε ποτέ λίπος στο νεροχύτη γιατί το ζεστό νερό δε θα αποτρέψει το μπλοκάρισμα.

  Μια άλλη σημαντική αιτία δημιουργίας υπερχειλίσεων είναι τα αντικείμενα που ξεπλένονται στην τουαλέτα και δεν μπορούν να διαλυθούν, όπως παιχνίδια, γυναικεία αντικείμενα προσωπικής υγιεινής ή μωρομάντηλα. Το μόνο πράγμα που πρέπει να ξεπλύνετε είναι τα οργανικά λύματα. Οτιδήποτε άλλο μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στη γραμμή αποχέτευσης.

  Η απόφραξη αποχέτευσης και ο καθαρισμός αποχέτευσης είναι δύο διαφορετικές εφαρμογές. Η απόφραξη ξεβουλώνει την αποχέτευση από κάποιο φράγμα ενώ ο καθαρισμός ξεπλένει τους σωλήνες από διάφορα σωματίδια τα οποία προσκολλώνται στα τοιχώματα και δυσκολεύουν την ομαλή ροή.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  Χρήσιμες υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευσή σας

  Οι υπηρεσίες μας στοχεύουν στην επίλυση όλων των αποχετευτικών προβλημάτων που σας ταλαιπωρούν και δυσχεραίνουν τον ομαλό ρυθμό της ζωής σας. Επίσης, προστατεύουμε την ατομική και τη δημόσια υγεία με την αμεσότητα της επέμβασης αλλά και της ταχύτατης επιδιόρθωσης του αποχετευτικού σας θέματος. Η σύγχρονη τεχνολογία και η εμπειρία είναι οι πολύτιμοι σύμμαχοί μας. Σεβόμαστε την ιδιοκτησία σας και προσέχουμε ιδιαίτερα καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών.

  Η κάμερα ελέγχου και διάγνωσης αποχετεύσεων μπορεί να εμφανίσει την πραγματική αιτία της φραγής σε όποιο βάθος και αν βρίσκεται καθώς η εξαιρετική δεξιότητα των τεχνικών μας στον χειρισμό της, την οδηγεί στα πιο δυσπρόσιτα σημεία των σωλήνων.

  Οι υδραντλίες μας είναι ισχυρές και μπορούμε να φθάσουμε άμεσα σε οποιοδήποτε χώρο όσο απομονωμένος ή δύσβατος κι αν είναι, για αντλήσεις υδάτων είτε από πλημμύρες είτε από βουλώματα είτε από διαρροές.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων
  ΠΑΠΑΓΟΥ και άλλες περιοχές επέμβασης

  Κηφισιά ΜαρούσιΑγία Παρασκευή Χαλάνδρι

  Εκτός από αποφράξεις στου Παπάγου εξυπηρετούμε και πολλές άλλες περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στην κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας.

  Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

  Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

  Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

  Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Προληπτικά μέτρα για την αποχέτευση

  ΟΧΙ

  Δεν πρέπει να ρίχνετε σκουπίδια, λίπη, τρίχες, υπολείμματα φαγητών και χαρτιά στην αποχέτευση. Αυτά σε συνδυασμό με οργανικές ύλες που δεν απορροφούνται από την αποχέτευση χτίζουν ένα σκληρό περίβλημα στις σωληνώσεις. Το αποτέλεσμα είναι, με τον καιρό, να μικραίνει η διάμετρος στις σωλήνες και να δημιουργείται βούλωμα στην αποχέτευση.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ - ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ

  NAI

  Πολύ χρήσιμο είναι να βάλουμε ένα προστατευτικό φίλτρο στα σιφώνια για να συγκρατούν κάθε απόρριμμα που ρίχνεται στην αποχέτευση.

  Προληπτικά μπορούμε κάθε 15 μέρες να αδειάζουμε ζεστό νερό στην αποχέτευση. Μια φορά τον μήνα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και μαγειρική σόδα και ξύδι.

  Είναι πολύ σημαντικό να παρατηρούμε σημάδια που μπορεί να προμηνύουν πρόβλημα όπως η κακή αποστράγγιση, οι μυρωδιές, η υγρασία σε τοίχους, και οι γάργαροι ήχοι κατά την αποστράγγιση.

  Το καπάκι της λεκάνης να είναι κλειστό γιατί μπορεί να πέσουν αντικείμενα χωρίς να το καταλάβουμε, όπως επίσης και μικρά παιχνίδια από τα παιδιά.

  Στους εξωτερικούς χώρους να σκουπίζουμε τακτικά γιατί φύλλα και χώματα θα βουλώσουν τα λούκια προκαλώντας πλημμύρες και υγρασίες.

  Τι να προσέξετε αν χρησιμοποιήσετε χημικά του εμπορίου για την απόφραξη της αποχέτευσης

  Τα χημικά καθαριστικά μπορούν να σας δώσουν γρήγορες λύσεις σε επιφανειακά προβλήματα. Πρέπει πάντα να είσαστε προσεκτικοί και να φοράτε γάντια και γυαλιά. Επίσης, πρέπει να διαβάσετε πολύ προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και να τις ακολουθήσετε πιστά, ιδιαίτερα όσον αφορά στην ποσότητα χημικού που θα ρίξετε στην αποχέτευση.

  Τα χημικά είναι βλαβερά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ενώ διαβρώνουν και τους αγωγούς της αποχέτευσης αν χρησιμοποιούνται σχετικά συχνά. Γενικά είναι μια λύση που δε σας προτείνουμε.

  Εύκολοι τρόποι για να ξεβουλώσετε την αποχέτευση μόνοι σας