ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ – 2106665999

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ – 2106665999

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ – 210 66 65 999

Βούλωσαν οι σωλήνες και οι αποχετεύσεις σας; Μην χάνετε το χρόνο και τα λεφτά σας χωρίς λόγο. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ με σύγχρονες κάμερες και πιεστικά μηχανήματα, εντοπίζει το σημείο της αποχέτευσης που προκαλεί τη φραγή των σωληνώσεών σας και σας απαλλάσσει από τις ανεπιθύμητες συνέπειες. Αποφραξεις Πεντελης με τον καλύτερο τιμοκατάλογο στις παροχές μας. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των Βορείων προαστίων για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας. Καλέστε μας στο 210 66 65 999.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ όλο το 24ωρο

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ παρέχει μία πλήρη γκάμα υπηρεσιών αποχετευτικών δικτύων. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να λύσουμε το πρόβλημα των σωλήνων της γραμμής του αποχετευτικού δικτύου όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Καλέστε μας 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο. Κάθε πρόβλημα της αποχέτευσης είναι μοναδικό, γι’ αυτό τις περισσότερες φορές δε μπορούμε να παρέχουμε τις τιμές μέσω των τηλεφώνων, αλλά θα πρέπει πρώτα να έρθει σε εσάς ο τεχνικός μας και κατόπιν μίας σχολαστικής εκτίμησης να σας παρέχει μία τίμια και αναλυτική χρέωση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες που παρέχει η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ:

 • Αποφραξεις Φρεατίων Πεντελη 
 • Απόφραξη Νεροχύτη Πεντέλη
 • Απόφραξη Υδροροής Πεντέλη 
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Πεντέλη 
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Πεντέλη 
 • Καθαρισμός Φρεατίων Πεντέλη 
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα 
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Πεντέλη 
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Πεντέλη 
ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ
ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στην Πεντελη
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες στην Πεντέλη
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στην Πεντέλη

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Πεντέλη για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας στην Πεντέλη και σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες! Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε περιλαμβάνουν αποφράξειςκαθαρισμό και συντήρηση αποχετεύσεωνδιάγνωση με κάμερα και άντληση υδάτων.

Αποφράξεις Πεντέλη
Αποφράξεις Πεντέλη

Αποφράξεις Πεντέλη κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 66 65 999

Τεχνικός της Αποφράξεις Βλάχος στη Νέα Πεντέλη βγάζει ρίζες από το φρεάτιο
Τεχνικός της Αποφράξεις Βλάχος στη Νέα Πεντέλη βγάζει ρίζες από το φρεάτιο

Καθαρισμοί και αποφράξεις Αποχετεύσεων Πεντέλη

Πέρα από τις γενικές αποφραξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας. Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Ρίζες δέντρων, χαρτί υγείας, μωρομάντηλα, λίπη, έλαια και άλλα υλικά προκαλούν φραγμένους σωλήνες αποχέτευσης και προβλήματα αποχέτευσης. Καλέστε την Αποφράξεις Πεντέλη για να μάθετε το κόστος καθαρισμού της αποχέτευσης.

Η ισχύς ενός πιεστικού μηχανήματος υδροβολής απαιτείται μερικές φορές για σκληρά απορρίμματα αποχέτευσης. Διαθέτουμε ακροφύσια διαφορετικού μεγέθους για ένα ευρύ φάσμα εργασιών και εφαρμογών, π.χ. ένα ακροφύσιο τύπου σφαίρας μπορεί να καθαρίσει μια τρύπα, τα ακροφύσια κοπής ριζών έχουν σχεδιαστεί για να κόβουν τις ρίζες, ενώ ένα περιστρεφόμενο ακροφύσιο καθαρίζει οριζόντια μέσα στο σωλήνα. Τα ακροφύσια κοπής ρίζας μπορούν να καθαρίσουν μια οπή μέσω του κέντρου μιας γραμμής αποχέτευσης που έχει προσβληθεί από ρίζες και με τα ρεύματα εκτόξευσης νερού που βρίσκονται πίσω, να κόψουν τις ρίζες και να καθαρίσουν τα τοιχώματα των σωλήνων και να ξεπλύνουν τα θραύσματα ριζών μέσω της γραμμής αποχέτευσης. Καλέστε μας τώρα αν ψάχνετε για επαγγελματικό καθαρισμό αποχέτευσης και επιθεώρηση του σωλήνα αποχέτευσης. Χρησιμοποιώντας την ειδική κάμερα διάγνωσης, τη θέση γραμμής, θα σας δώσουμε μια αξιολόγηση και θα σας ενημερώσουμε ποιο είναι το πρόβλημα.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 66 65 999

Συντηρήσεις και αποφράξεις Πεντέλη

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης η Αποφράξεις Πεντέλη Βλάχος αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος στο Πεντέλη προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΣΤΗ  ΠΕΝΤΕΛΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Αποφραξεις Πεντελη – 210 66 65 999


Περιοχές εξυπηρέτησης

Οι αποφράξεις Πεντέλη σε όλη την Αθήνα και στην Αττική.

Πεντέλη

Η Πεντέλη είναι δημοτική κοινότητα του Δήμου Πεντέλης ο οποίος απαρτίζεται επίσης από τη Νέα Πεντέλη και τα Μελίσσια, όπου βρίσκεται η έδρα. Στη νεότερα χρόνια, η ευρύτερη περιοχή προσελκύει λατόμους που έρχονται από όλη την Ελλάδα για να εκμεταλλευθούν το ξακουστό μάρμαρο του όρους.

πηγή: Wikipedia