ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στην Πεντέλη, είναι «τολμηρός ο βλάχος»

210 66 65 999

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ. Βούλωσαν οι σωλήνες και οι αποχετεύσεις σας; Μη χάνετε το χρόνο και τα λεφτά σας χωρίς λόγο. Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗ» με σύγχρονες κάμερες και πιεστικά μηχανήματα, εντοπίζει το σημείο της αποχέτευσης που προκαλεί τη φραγή των σωληνώσεών σας και σας απαλλάσσει από τις ανεπιθύμητες συνέπειες. Με τον καλύτερο τιμοκατάλογο στις παροχές μας, με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων αυτοκίνητων, με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτουμε άμεσα όλες τις περιοχές των Βορείων προαστίων για την απρόσκοπτη εξυπηρέτησή σας.

Σας παρέχουμε μία πλήρη γκάμα υπηρεσιών αποχετευτικών δικτύων. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να λύσουμε το πρόβλημα των σωλήνων της γραμμής του αποχετευτικού δικτύου όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Κάθε πρόβλημα της αποχέτευσης είναι μοναδικό, γι’ αυτό τις περισσότερες φορές δεν μπορούμε να παρέχουμε τις τιμές τηλεφωνικά, αλλά θα πρέπει πρώτα να έρθει σε εσάς ο τεχνικός μας και κατόπιν μίας σχολαστικής εκτίμησης να σας παρέχει μία τίμια και αναλυτική χρέωση.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Είμαστε δίπλα σας όποτε μας χρειαστείτε. Προσπαθούμε και κάνουμε τα πάντα για να μην ανησυχείτε για τίποτα. Μη διστάσετε να μας καλέσετε ακόμη και την ημέρα των Χριστουγέννων! Αντιλαμβανόμαστε πόσο σημαντικό είναι να επιλυθεί άμεσα κάθε πρόβλημα που παρουσιάζεται ξαφνικά στο σύστημα του αποχετευτικού σας δικτύου και θα βρεθούμε δίπλα σας, την ώρα που μας έχετε ανάγκη. Προσφέρουμε λύσεις στα προβλήματα στο αποχετευτικό σας σύστημα, με επαγγελματισμό και συνέπεια, χωρίς παράλληλα να σας αποσυντονίσουμε από τις καθημερινές σας δραστηριότητες.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ

 • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στην Πεντέλη
 • Απόφραξη Νεροχύτη στην Πεντέλη
 • Απόφραξη Υδρορροής στην Πεντέλη
 • Απόφραξη Τουαλετών στην Πεντέλη
 • Απόφραξη Σιφωνιού στην Πεντέλη
 • Καθαρισμός Φρεατίων στην Πεντέλη
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στην Πεντέλη
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στην Πεντέλη
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στην Πεντέλη

ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ | Συχνές ερωτήσεις

Ποιος είναι ο ευκολότερος τρόπος για να καθαρίσω ένα βούλωμα στη γραμμή αποχέτευσης;

Ζεστό νερό για να χαλαρώσετε τα υπολείμματα που κολλάνε!
Αφήστε το ζεστό νερό να τρέξει μέσω του υδραυλικού σας συστήματος για τουλάχιστον πέντε έως 10 λεπτά. Το ζεστό νερό βοηθά στη χαλάρωση των υπολειμμάτων όπως εναποτιθέμενο λίπος, λάδια ή οποιεσδήποτε επικαλύψεις στα τοιχώματα των αποχετεύσεων. Κάνοντας αυτό πολλές φορές, ίσως είναι ο ευκολότερος τρόπος για να αποφράξετε την κύρια γραμμή αποχέτευσης από ήπια βουλώματα.

Τι προκαλεί την απόφραξη της κύριας γραμμής αποχέτευσης;

Με την πάροδο του χρόνου, είναι πιθανό να αρχίσουν να συσσωρεύονται διάφορα συντρίμμια (υπολείμματα φαγητών, τρίχες, αδιάλυτες ουσίες) εντός της κύριας αποχέτευσης. Αυτό μπορεί να αποτελείται επίσης από πολλά άλλα πράγματα, όπως χαρτί υγείας, αφρό σαπουνιού και ξένα αντικείμενα που συσσωρεύονται και εμποδίζουν την κύρια γραμμή. Γράσο και λίπος. Το λίπος είναι ένα συχνό πρόβλημα για τις αποχετεύσεις κύριας γραμμής και προκαλεί γρήγορα φράξιμο.

Η τουαλέτα και ο νεροχύτης χρησιμοποιούν την ίδια αποχέτευση;

Η τουαλέτα έχει τον μεγαλύτερο σωλήνα αποχέτευσης (σε διάμετρο), επομένως η αποχέτευση του νεροχύτη, η οποία είναι μικρότερη σε διάμετρο, θα αδειάσει στη γραμμή αποχέτευσης της τουαλέτας.

Αποφράξεις στην Πεντέλη, πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Οι τιμές απόφραξης διαμορφώνονται βάσει του χρόνου εργασιών, του είδους του προβλήματος, τη χρήση ή όχι διαγνωστικών μέσων και άλλα. Η μέση τιμή μιας απλής απόφραξης γενικότερα στον κλάδο είναι 40-50 ευρώ.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να έρθετε για αποφράξεις στην Πεντέλη;

Μπορούμε να βρεθούμε σε λιγότερο από 20 λεπτά στην Πεντέλη και σε όλα τα βόρεια προάστια.






  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΕΝΤΕΛΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

  • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
  • ΠΛΟΙΑ
  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ – ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

  Μέθοδοι και τεχνικές απόφραξης

  Διατηρούμε τη συνέπεια και την υπευθυνότητα απέναντί σας και είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι στην ικανοποίηση σας. Είμαστε επαναστατικοί στον τομέα μας και μας διακρίνει ο επαγγελματισμός και ο σεβασμός που έχουμε και σας διαβεβαιώνουμε ότι μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για 100% ικανοποιητικά αποτελέσματα.

  Η ισχύς ενός πιεστικού μηχανήματος υδροβολής απαιτείται μερικές φορές για σκληρά απορρίμματα αποχέτευσης. Διαθέτουμε ακροφύσια διαφορετικού μεγέθους για ένα ευρύ φάσμα εργασιών και εφαρμογών, π.χ. ένα ακροφύσιο τύπου σφαίρας μπορεί να καθαρίσει μια τρύπα, τα ακροφύσια κοπής ριζών έχουν σχεδιαστεί για να κόβουν τις ρίζες, ενώ ένα περιστρεφόμενο ακροφύσιο καθαρίζει οριζόντια μέσα στο σωλήνα. Τα ακροφύσια κοπής ρίζας μπορούν να καθαρίσουν μια οπή μέσω του κέντρου μιας γραμμής αποχέτευσης που έχει προσβληθεί από ρίζες και με τα ρεύματα εκτόξευσης νερού που βρίσκονται πίσω, να κόψουν τις ρίζες και να καθαρίσουν τα τοιχώματα των σωλήνων και να ξεπλύνουν τα θραύσματα ριζών μέσω της γραμμής αποχέτευσης. Καλέστε μας τώρα αν ψάχνετε για επαγγελματικό καθαρισμό αποχέτευσης και επιθεώρηση του σωλήνα αποχέτευσης. Χρησιμοποιώντας την ειδική κάμερα διάγνωσης, τη θέση γραμμής, θα σας δώσουμε μια αξιολόγηση και θα σας ενημερώσουμε ποιο είναι το πρόβλημα.

  Σημάδια ότι η γραμμή αποχέτευσης έχει σπάσει

  Μια σπασμένη γραμμή αποχέτευσης δεν είναι κάτι που θέλετε να αγνοήσετε. Δημιουργεί ζημιές στην ιδιοκτησία, λύματα που υπερχειλίζουν και πιθανούς κίνδυνους για την υγεία. Είναι όλα πιθανά εάν η φραγμένη ή κατεστραμμένη γραμμή αποχέτευσης δεν επιδιορθωθεί αμέσως. 

  Η γραμμή αποχέτευσης είναι ο υπόγειος σωλήνας που μεταφέρει όλα τα λύματά σας από το σπίτι προς το δημόσιο αποχετευτικό σύστημα. Τέσσερα από τα πιο κοινά σημάδια μιας σπασμένης γραμμής αποχέτευσης περιλαμβάνουν αργές αποχετεύσεις, άσχημες μυρωδιές μέσα στο σπίτι, μούχλα στο υπόγειο και αυξημένη παρουσία παρασίτων. Τα ζητήματα που σχετίζονται με την αποχέτευση δεν είναι πάντα εύκολο να εντοπιστούν – ειδικά όταν αυτά που συμβαίνουν υπόγεια. Αλλά με την παρακάτω λίστα, ελπίζουμε, ίσως μπορείτε να καταλάβετε εάν έχετε σπασμένη γραμμή αποχέτευσης ή κάτι περισσότερο (ή λιγότερο) σοβαρό.

  Αργή αποχέτευση

  Μια αργή αποστράγγιση σε ένα εξάρτημα συνήθως σημαίνει ότι έχετε ένα απλό φράξιμο που μπορεί να επιλυθεί με ένα έμβολο ή ένα φίδι αποστράγγισης. Ωστόσο, όταν έχετε περισσότερα από ένα σημεία που αποστραγγίζουν αργά στο σπίτι σας, είναι ένα ενδεικτικό σημάδι ότι η απόφραξη είναι πιο βαθιά στο αποχετευτικό σας σύστημα – συνήθως στη γραμμή αποχέτευσης.

  Περίεργη οσμή ή μυρωδιά αερίου

  Αν έχεις σπάσει η αποχέτευση, θα σας το πει η μύτη σας. Δεν πρέπει ποτέ να υπάρχουν μυρωδιές οποιουδήποτε είδους από τις αποχετεύσεις σας. Αυτό που μπορεί να μυρίζετε μπορεί να είναι τοξικό αέριο αποχέτευσης που αργά αλλά σταθερά εισχωρεί σε άλλους χώρους του σπιτιού σας.

  Μούχλα

  Αν δείτε μούχλα να εξαπλώνεται γρήγορα στο σπίτι σας, ειδικά στο υπόγειο, μπορεί να οφείλεται σε νερό που υπερχειλίζει ή λύματα από μια σπασμένη γραμμή αποχέτευσης. 

  Παράσιτα, ζωύφια και τρωκτικά

  Παρατηρείτε μια ξαφνική αύξηση ζωυφίων και τρωκτικών; Θα μπορούσε να είναι σημάδι σπασμένης γραμμής αποχέτευσης. Τα τρωκτικά (ποντίκια, αρουραίοι) ζουν συχνά στους υπονόμους. Ωστόσο, μπορούν να κάνουν σπίτι τους το σπίτι σας πιέζοντας τις μικρότερες ρωγμές στη γραμμή αποχέτευσης. Ομοίως, τα έντομα βλέπουν έναν ραγισμένο σωλήνα αποχέτευσης ως το τέλειο έδαφος αναπαραγωγής τους λόγω του λιμνάζοντος νερού. Αυτό επιτρέπει στα έντομα να πολλαπλασιάζονται γρήγορα.

  Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δε γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  Χρήσιμες υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευσή σας

  Όταν χρειαζόμαστε απόφραξη της αποχέτευσης κάποιες φορές είναι η κορυφή του παγόβουνου σε σχέση με τα γενικότερα ζητήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει το αποχετευτικό δίκτυο. Οι πιο χρήσιμες επιπλέον υπηρεσίες που μπορεί να σας εξυπηρετήσουν σε κάποιο ζήτημα με το αποχετευτικό σας δίκτυο είναι ο έλεγχος με κάμερα (διάγνωση) ο καθαρισμός αποχέτευσης, η προληπτική συντήρηση της αποχέτευσης και η άντληση υδάτων. Ποιοι είναι όμως οι πιο σημαντικοί λόγοι που δημιουργούνται βουλώματα, διαρροές και βλάβες γενικότερα αλλά δεν έχουν άμεση σχέση με εμάς και την προσωπική χρήση;

  • Η κακή ποιότητα κατασκευής είναι ένας σημαντικός λόγος που το δίκτυο μας μπορεί να μας προκαλεί συνεχώς πρόβλημα. Κακή σχεδίαση, με διαμόρφωση γωνιών που δυσκολεύουν τη ροή του νερού, στενοί αγωγοί, κλπ.
  • Ένας άλλος σημαντικός λόγος είναι η παλαιότητα του δικτύου. Παρωχημένα υλικά κατασκευής, ταλαιπωρημένοι αγωγοί και πολλές παθογένειες που έχουν παρουσιαστεί με τον καιρό.
  • Τέλος, η κακή συντήρηση του γενικού ή του δικού μας δικτύου πολλές φορές είναι η αιτία των ζητημάτων που αντιμετωπίζουμε. Οι ανωμαλίες στο δίκτυο διαμορφώνονται προσθετικά, έτσι η καλή συντήρησή του είναι ζωτικής σημασίας.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων
  ΠΕΝΤΕΛΗ και άλλες περιοχές επέμβασης

  Κηφισιά ΜαρούσιΑγία Παρασκευή Χαλάνδρι

  Εκτός από αποφράξεις στην Πεντέλη εξυπηρετούμε και πολλές άλλες περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στην κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας.

  Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

  Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

  Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

  Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Προληπτικά μέτρα για την αποχέτευση

  ΟΧΙ

  Δεν πρέπει να ρίχνετε σκουπίδια, λίπη, τρίχες, υπολείμματα φαγητών και χαρτιά στην αποχέτευση. Αυτά σε συνδυασμό με οργανικές ύλες που δεν απορροφούνται από την αποχέτευση χτίζουν ένα σκληρό περίβλημα στις σωληνώσεις. Το αποτέλεσμα είναι, με τον καιρό, να μικραίνει η διάμετρος στις σωλήνες και να δημιουργείται βούλωμα στην αποχέτευση.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ - ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ

  NAI

  Πολύ χρήσιμο είναι να βάλουμε ένα προστατευτικό φίλτρο στα σιφώνια για να συγκρατούν κάθε απόρριμμα που ρίχνεται στην αποχέτευση.

  Προληπτικά μπορούμε κάθε 15 μέρες να αδειάζουμε ζεστό νερό στην αποχέτευση. Μια φορά τον μήνα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και μαγειρική σόδα και ξύδι.

  Είναι πολύ σημαντικό να παρατηρούμε σημάδια που μπορεί να προμηνύουν πρόβλημα όπως η κακή αποστράγγιση, οι μυρωδιές, η υγρασία σε τοίχους, και οι γάργαροι ήχοι κατά την αποστράγγιση.

  Το καπάκι της λεκάνης να είναι κλειστό γιατί μπορεί να πέσουν αντικείμενα χωρίς να το καταλάβουμε, όπως επίσης και μικρά παιχνίδια από τα παιδιά.

  Στους εξωτερικούς χώρους να σκουπίζουμε τακτικά γιατί φύλλα και χώματα θα βουλώσουν τα λούκια προκαλώντας πλημμύρες και υγρασίες.

  Τι να προσέξετε αν χρησιμοποιήσετε χημικά του εμπορίου για την απόφραξη της αποχέτευσης

  Τα χημικά καθαριστικά μπορούν να σας δώσουν γρήγορες λύσεις σε επιφανειακά προβλήματα. Πρέπει πάντα να είσαστε προσεκτικοί και να φοράτε γάντια και γυαλιά. Επίσης, πρέπει να διαβάσετε πολύ προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και να τις ακολουθήσετε πιστά, ιδιαίτερα όσον αφορά στην ποσότητα χημικού που θα ρίξετε στην αποχέτευση.

  Τα χημικά είναι βλαβερά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ενώ διαβρώνουν και τους αγωγούς της αποχέτευσης αν χρησιμοποιούνται σχετικά συχνά. Γενικά είναι μια λύση που δε σας προτείνουμε.

  Εύκολοι τρόποι για να ξεβουλώσετε την αποχέτευση μόνοι σας