ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΥΚΗ – 2102850015

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΥΚΗ – 2102850015

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΥΚΗ – 210 28 500 15

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΥΚΗ ΒΛΑΧΟΣ: Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΥΚΗ είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε πριν από 40 περίπου χρόνια. Στις εργασίες της περιλαμβάνονται υπηρεσίες απόφραξης, συντήρησης και καθαρισμού αποχετεύσεων. Οι αποχετεύσεις είναι το μόνο πράγμα που κάνουμε στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΥΚΗ και το κάνουμε πολύ καλά. Δουλεύουμε σκληρά και αγαπάμε πολύ την δουλειά μας.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΥΚΗ

Τεχνικός της Αποφράξεις Βλάχος στην Πεύκη βγάζει ρίζες από το φρεάτιο
Τεχνικός της Αποφράξεις Βλάχος στην Πεύκη βγάζει ρίζες από το φρεάτιο

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΥΚΗ: Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΥΚΗ σημαίνει επαγγελματισμός και συνέπεια εδώ και 40 χρόνια. Οποιοδήποτε πρόβλημα και αν έχει παρουσιαστεί στη μόνιμη ή την εξοχική κατοικία σας, ακόμη και στην επιχείρησή σας, η \εταιρεία μας το λύνει οριστικά με πρωτοποριακές λύσεις στον τομέα των αποφράξεων. Η εταιρεία Αποφράξεων Πεύκης είναι δίπλα σας 365 μέρες το χρόνο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΥΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΥΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Είτε πρόκειται για προληπτική συντήρηση του συστήματος αποχέτευσης είτε για πρόβλημα απόφραξης, στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΥΚΗ γνωρίζουμε πώς να σας βοηθήσουμε. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΥΚΗ βρίσκεται στα δυτικά προάστια εξυπηρετώντας όλες τις γύρω περιοχές. Καλέστε στο 210 28 500 15

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΥΚΗ για όλες τις υπηρεσίες αποχέτευσης

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΥΚΗ για όλες τις υπηρεσίες αποχέτευσης: Η Αποφράξεις Πεύκη Βλάχος προσφέρει υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης για το σπίτι σας. Είτε πρόκειται για μια αποχέτευση ντους, νεροχύτη κουζίνας ή νιπτήρα μπάνιου, είτε μια φραγμένη γραμμή αποχέτευσης στο υπόγειο ή το γκαράζ – ή ακόμη και οι ρίζες των δέντρων που εισβάλλουν στη γραμμή αποχέτευσης υπόγεια, χρειάζεστε έναν επαγγελματία που έχει την εμπειρία και τον εξειδικευμένο εξοπλισμό που απαιτείται για τη διάγνωση και να λύσετε το πρόβλημά σας γρήγορα και αποτελεσματικά.

Αυτό είναι αυτό που μας αρέσει να κάνουμε και με μεράκι αντιμετωπίζουμε το κάθε πρόβλημα που προκύπτει σε κάθε αποχετευτικό δίκτυο. Στην Αποφράξεις Πεύκη είμαστε που περήφανοι για την εξέλιξή μας και αυτό οφείλεται και σε εσάς. Με τους άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς μας θα σας εξυπηρετήσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά. Στα περισσότερα σπίτια δεν σκέφτονται συνήθως τις αποχετεύσεις από τους νεροχύτες μας, τις μπανιέρες και τα ντους, τις τουαλέτες ή το πλυντήριο, μέχρι τα προβλήματα να γίνουν οδυνηρά. Στάσιμα νερά όπου δεν πρέπει να υπάρχουν, υπερχείλιση με νερό ή λύματα που χύνεται στο πάτωμα ή κακές οσμές που σχετίζονται με τις εγκαταστάσεις της αποχέτευσης του σπιτιού σας, δείχνουν ότι χρειάζονται προσοχή από έναν εξειδικευμένο τεχνικό άμεσα!

Αποφράξεις Πεύκη
Αποφράξεις Πεύκη

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΠΕΥΚΗ

ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΠΕΥΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΥΚΗ
ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΠΕΥΚΗ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗ ΠΕΥΚΗ: Οι ομάδες των ειδικών τεχνικών της Αποφράξεις Πεύκη Βλάχος είναι έτοιμες να ανταποκριθούν άμεσα και να επαναφέρουν το σύστημα αποχέτευσης σε σωστή κατάσταση λειτουργίας, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε τις κανονικές, καθημερινές σας δραστηριότητες.

Οι αιτίες των προβλημάτων αποχέτευσης σε εσωτερικούς χώρους μπορεί να ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό, από τα οργανικά απορρίμματα όπως τα μαλλιά, τα λίπη ή τα υπολείμματα τροφίμων που συγκεντρώνονται μεταξύ τους για να δημιουργήσουν μια συσσώρευση ιζημάτων, μαζί με όλα τα είδη των ασυνήθιστων αντικειμένων που μυστηριωδώς βρίσκουν το δρόμο τους κάτω από τον σωλήνα, όπου απλά δεν ανήκουν.

Καλύπτοντας όλη την Αττική θα είμαστε σύντομα μαζί σας στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, εντοπίζοντας το πρόβλημα και αποκαθιστώντας το. Και όλα αυτά με την προηγμένη τεχνογνωσία και τεχνολογία που διαθέτουμε.

Μπορείτε να έχετε πίστη στις ικανότητες των άρτια εκπαιδευμένων τεχνικών μας. Είναι πάντα σε αναμονή για να επιλύσουν κάθε αποχετευτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Λειτουργούμε σε όλη την διάρκεια του 24ωρου, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες, Χριστούγεννα και Πάσχα.

Θα είστε ασφαλείς μαζί μας, γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε!

Αποφράξεις Πεύκη – 210 28 500 15

Βούλωσαν οι σωλήνες και οι αποχετεύσεις σας? Μην χάνετε το χρόνο σας και τα λεφτά σας χωρίς λόγο. Η εταιρεία Αποφράξεων Πεύκη με σύγχρονες κάμερες και πιεστικά μηχανήματα, εντοπίζει το σημείο της αποχέτευσης που προκαλεί τη φραγή των σωληνώσεών σας και σας απαλλάσσει από τις ανεπιθύμητες συνέπειες. Αποφράξεις Πεύκη με τον καλύτερο τιμοκατάλογο στις παροχές μας.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΥΚΗ
ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΥΚΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Υπηρεσίες που παρέχει η Αποφράξεις Πεύκη

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ ΠΕΥΚΗ:

 • Αποφράξεις Φρεατίων Πεύκη – 210 28 500 15
 • Απόφραξη Νεροχύτη Πεύκη – 210 28 500 15
 • Απόφραξη Υδροροής Πεύκη – 210 28 500 15
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Πεύκη – 210 28 500 15
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Πεύκη – 210 28 500 15
 • Καθαρισμός Φρεατίων Πεύκη – 210 28 500 15
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα – 210 28 500 15
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Πεύκη – 210 28 500 15
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Πεύκη – 210 28 500 15

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στην Πευκη
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες στην Πεύκη
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στην Πεύκη

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Πεύκη για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

ΜΠΑΖΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΥΚΗ
Μπάζα που έβγαλαν οι τεχνικοί της Αποφράξεις Βλάχος από αποχέτευση στην Πεύκη

Κοντά σας στο Πεύκη και σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

Αποφράξεις Βλάχος Πεύκη Επικοινωνία

καθαρο φρεατιο
καθαρο φρεατιο στην Πευκη

Αποφράξεις Πεύκη κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά. Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

ΜΕΓΑΛΗ ΡΙΖΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΠΕΥΚΗ
Μεγάλη ρίζα που έβγαλαν οι τεχνικοί της Αποφράξεις Βλάχος από αποχέτευση στην Πεύκη

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 28 500 15

Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των Βορείων προαστίων για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε περιλαμβάνουν αποφράξειςκαθαρισμό και συντήρηση αποχετεύσεωνδιάγνωση με κάμερα και άντληση υδάτων.

ΡΙΖΑ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ
Ρίζα σε αποχέτευση στην Πεύκη

Αποφράξεις Πεύκη και γύρω περιοχές

Οι αποφράξεις Βλάχος σε όλη την Αθήνα και στην Αττική.

Καθαρισμοί και αποφράξεις αποχετεύσεων Πεύκη

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 28 500 15

ΚΙΝΗΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΠΕΥΚΗ
Φορτηγό της Αποφράξεις Βλάχος στον δρόμο στην Πεύκη

Συντηρήσεις Αποφράξεις Πεύκη

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Βλάχος στο Πεύκη αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος στο Πεύκη προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΑΠΟ 50€

Πεύκη

Η Πεύκη είναι η μία από τις δύο δημοτικές ενότητες του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης. Προηγουμένως ανεξάρτητος δήμος, συνενώθηκε την με αυτόν της Λυκόβρυσης κατ´εφαρμογή του σχεδίου Καλλικράτης του Ν.3852/2010.

πηγή: Wikipedia