ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΥΚΗ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΥΚΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στην ΠΕΥΚΗ, είναι «τολμηρός ο βλάχος»

210 28 50 015

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΥΚΗ. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο των αποφράξεων από το 1978. Στις εργασίες μας περιλαμβάνονται υπηρεσίες απόφραξης, συντήρησης και καθαρισμού αποχετεύσεων. Οι αποχετεύσεις είναι η κύρια ειδικότητά μας και την κάνουμε πολύ καλά καθώς δουλεύουμε σκληρά και αγαπάμε τη δουλειά μας. Οποιοδήποτε πρόβλημα και αν έχει παρουσιαστεί στη μόνιμη ή την εξοχική κατοικία σας, ακόμη και στην επιχείρησή σας, το λύνουμε οριστικά με πρωτοποριακές τεχνικές στον τομέα των αποφράξεων.

Είτε πρόκειται για προληπτική συντήρηση του συστήματος αποχέτευσης είτε για πρόβλημα απόφραξης γνωρίζουμε πώς να σας βοηθήσουμε. Είτε πρόκειται για μια αποχέτευση ντους, νεροχύτη κουζίνας ή νιπτήρα μπάνιου, είτε μια φραγμένη γραμμή αποχέτευσης στο υπόγειο ή το γκαράζ – ή ακόμη και ρίζες των δέντρων που εισβάλλουν στη γραμμή αποχέτευσης υπόγεια, χρειάζεστε έναν επαγγελματία που έχει την εμπειρία και τον εξειδικευμένο εξοπλισμό που απαιτείται για τη διάγνωση και τη γρήγορη και αποτελεσματική αντιμετώπιση στο πρόβλημά σας.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΥΚΗ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Μπορείτε να έχετε πίστη στις ικανότητες των άρτια εκπαιδευμένων τεχνικών μας. Είναι πάντα σε αναμονή για να επιλύσουν κάθε αποχετευτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Λειτουργούμε σε όλη την διάρκεια του 24ωρου, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο. Η «Αποφράξεις Βλάχος» με σύγχρονες κάμερες και πιεστικά μηχανήματα, εντοπίζει το σημείο της αποχέτευσης που προκαλεί τη φραγή των σωληνώσεών σας και σας απαλλάσσει από τις ανεπιθύμητες συνέπειες.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΥΚΗ

 • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στην Πεύκη
 • Απόφραξη Νεροχύτη στην Πεύκη
 • Απόφραξη Υδρορροής στην Πεύκη
 • Απόφραξη Τουαλετών στην Πεύκη
 • Απόφραξη Σιφωνιού στην Πεύκη
 • Καθαρισμός Φρεατίων στην Πεύκη
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στην Πεύκη
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στην Πεύκη
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στην Πεύκη

ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΥΚΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

Οι αιτίες των προβλημάτων αποχέτευσης σε εσωτερικούς χώρους μπορεί να ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό, από τα οργανικά απορρίμματα όπως τα μαλλιά, τα λίπη ή τα υπολείμματα τροφίμων που συγκεντρώνονται μεταξύ τους για να δημιουργήσουν μια συσσώρευση ιζημάτων, μαζί με όλα τα είδη των ασυνήθιστων αντικειμένων που μυστηριωδώς βρίσκουν το δρόμο τους κάτω από τον σωλήνα, όπου απλά δεν ανήκουν.

Καλύπτοντας όλη την Αττική είμαστε σύντομα κοντά σας στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, εντοπίζοντας το πρόβλημα και αποκαθιστώντας το. Και όλα αυτά με την προηγμένη τεχνογνωσία και τεχνολογία που διαθέτουμε.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΥΚΗ – FAQ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πότε είναι απαραίτητες οι έρευνες αποχέτευσης με κάμερα;

Εάν αντιμετωπίζετε επαναλαμβανόμενα προβλήματα φραξίματος ή αργές τουαλέτες έκπλυσης κ.λπ. τότε μια έρευνα με κάμερα, είναι απαραίτητη για να φτάσετε στη βασική αιτία του προβλήματος. Η έρευνα αποχέτευσης με κάμερα μπορεί να εντοπίσει ζητήματα που διαφορετικά θα παρέμεναν κρυμμένα, οπότε είναι σίγουρα χρήσιμο να γίνει μια έρευνα αν νομίζετε ότι κάτι δεν πάει καλά.

Πώς διεισδύουν οι ρίζες στο σωλήνα αποχέτευσης;

Οι παλαιότεροι σωλήνες αποχέτευσης συνήθως φθείρονται και αναπτύσσουν μικρές ρωγμές με την πάροδο του χρόνου. Καθώς σχηματίζονται μικρές ρωγμές κατά μήκος των τοιχωμάτων του σωλήνα, μικρές ποσότητες νερού διαρρέουν. Οι μικρές ρίζες δέντρων τείνουν να σπρώχνουν το δρόμο τους σε αυτές τις ρωγμές αναζητώντας νερό. Καθώς οι ρίζες μεγαλώνουν με την πάροδο του χρόνου, γίνονται μεγάλα εμπόδια στον σωλήνα, προκαλώντας επομένως μια σειρά προβλημάτων.

Μπορεί η λάσπη να φράξει την αποχέτευση του ντους;

Η λάσπη είναι πιο παχύρρευστη ουσία από το νερό και αυξάνει αυτόματα τους κινδύνους απόφραξης των σωλήνων σας. Μπορεί να προκαλέσει την υπερχείλιση του νερού, να αυξήσει την πιθανότητα κακών οσμών, ακόμη και να φράξει εντελώς το σιφόνι του πατώματος.

Αποφράξεις στην Πεύκη, πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Οι τιμές απόφραξης διαμορφώνονται βάσει του χρόνου εργασιών, του είδους του προβλήματος, τη χρήση ή όχι διαγνωστικών μέσων και άλλα. Ενημερωθείτε για τις τιμές.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

  • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
  • ΠΛΟΙΑ
  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΥΚΗ – ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

  Μέθοδοι και τεχνικές απόφραξης

  Οι τεχνικές που χρησιμοποιούμε αντλούνται από την πολύχρονη εμπειρία μας αλλά και από τη διαρκή ενημέρωσή μας για αποχετευτικά θέματα και τεχνολογικές εξελίξεις μηχανημάτων και εργαλείων απόφραξης. Επενδύουμε στη νέα τεχνολογία και εφαρμόζουμε αποφρακτικές μεθόδους που συνάδουν με την ασφάλεια των σωληνώσεων και την περιβαλλοντική προστασία.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΥΚΗ – HOTSPOT ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

  Βουλωμένη κύρια γραμμή αποχέτευσης

  Όταν ένας σωλήνας βουλώνει στο σπίτι σας, δε γίνεται ποτέ σε κατάλληλη στιγμή. Συχνά, αυτά τα φράγματα μπορούν να επιδιορθωθούν χωρίς να επικοινωνήσετε με τους τεχνικούς μας. Ωστόσο, εάν το πρόβλημα είναι η κύρια γραμμή αποχέτευσης, τότε είναι μια εντελώς διαφορετική κατάσταση. Είναι μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης και δεν πρόκειται να βελτιωθεί χωρίς επαγγελματική βοήθεια. Όταν οι κύριες γραμμές επανέρχονται και τα λύματα αρχίσουν να γεμίζουν το σπίτι σας, είναι εύκολο να αγχωθείτε και να πλημμυρίσετε.

  Σημάδια ότι η κύρια γραμμή αποχέτευσης είναι αποκλεισμένη

  Εάν η κύρια γραμμή αποχέτευσης είναι φραγμένη, θα αρχίσετε να παρατηρείτε ότι το νερό θα υπερχειλίζει σε τυχαία σημεία. Για παράδειγμα, όταν ξεπλένετε την τουαλέτα, θα εμφανιστεί ξαφνικά νερό στην μπανιέρα ή στο ντους σας. Εναλλακτικά, εάν βάζετε σε λειτουργία το πλυντήριό σας, ο νεροχύτης σας μπορεί να αρχίσει να ξεχειλίζει. Αυτά είναι ξεκάθαρα σημάδια ότι έχετε φραγή ή πρόβλημα με την κύρια γραμμή αποχέτευσης.

  Απόφραξη αποχέτευσης και απόφραξη κύριας γραμμής αποχέτευσης

  Η κύρια γραμμή αποχέτευσης είναι αυτή που βγάζει όλη την αποχέτευση του νερού από το σπίτι σας, συμπεριλαμβανομένων των νεροχυτών, των μπανιερών και των τουαλετών. Είναι μια ενιαία γραμμή για όλα. Εάν παρατηρήσετε ότι το πρόβλημα αποχέτευσης περιορίζεται σε μία αποχέτευση, πιθανότατα μπορείτε να λύσετε το πρόβλημά σας καθαρίζοντας τη μία αποχέτευση χρησιμοποιώντας ένα φίδι αποχέτευσης ή μέσω υδροβολής. Όταν η κύρια γραμμή αποχέτευσης είναι φραγμένη, τότε προκαλείται προβλήματα αποχέτευσης και πιθανώς προβλήματα υπερχείλισης για όλες τις αποχετεύσεις.

  Το πρόβλημα με το DIY 

  Η απόφραξη της κύριας γραμμής σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καθόλου αποχέτευση στο σπίτι σας. Είναι απαραίτητο να το φροντίσετε το συντομότερο δυνατό. Το να προσπαθήσετε να το διορθώσετε μόνοι σας είναι πιθανότατα μία χαμένη υπόθεση, επειδή η κύρια γραμμή αποχέτευσης βρίσκεται και έξω από το σπίτι σας και συνδέεται με την κύρια γραμμή της πόλης. Ένα φίδι αποστράγγισης δεν πρόκειται να φτάσει τόσο μακριά, και οι πιθανότητες είναι ότι το πρόβλημα είναι είτε ένας σπασμένος σωλήνας είτε ένα σοβαρό φράξιμο που δεν πρόκειται να αφαιρεθεί με συμβατικά μέσα.

  Τι μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε

  Καθαρίστε την περιοχή

  Αν και δεν μπορείτε να ξεβουλώσετε το φράξιμο μόνοι σας, μπορείτε να καθαρίσετε τυχόν λύματα και να κρατήσετε όλους μακριά από τις μολυσμένες περιοχές. Τα λύματα περιέχουν βακτήρια και άλλους μικροοργανισμούς που μπορούν να προκαλέσουν ασθένειες και λοιμώξεις. Μην αγνοείτε το πρόβλημα. Δε θα εξαφανιστεί και αποτελεί σημαντικό κίνδυνο για την υγεία οποιουδήποτε βρίσκεται κοντά.

  Μην αγνοείτε το πρόβλημα και μη χρησιμοποιείτε καθαριστικό αποχέτευσης

  Μην προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε καθαριστικό αποχέτευσης για να αποφράξετε τη γραμμή αποχέτευσης. Δεν θα λειτουργήσει και μπορεί να επιδεινώσει το πρόβλημα. Οι χημικές ουσίες στο καθαριστικό αποχέτευσης είναι πολύ καυστικές και φθείρουν τους παλαιότερους σωλήνες, προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερη ζημιά.

  Κλείστε το νερό

  Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να μπαίνει περισσότερο νερό στο σπίτι. Είναι εύκολο να το ξεχάσετε, ειδικά αν έχετε παιδιά στο σπίτι. Θα χρησιμοποιήσουν τον νεροχύτη ή θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα και άθελά τους θα επιδεινώσουν το πρόβλημα. Κλείστε το νερό στο σπίτι έως ότου ένας τεχνικός επιλύσει το φράξιμο. Το κλείσιμο του νερού εμποδίζει τους άλλους στο σπίτι να το χρησιμοποιήσουν και να επιδεινώσουν το πρόβλημα.

  Επικοινωνήστε με έναν τεχνικό μας

  Μόλις όλοι είναι ασφαλείς και καθαριστεί το χάος, επικοινωνήστε με έναν τεχνικό μας. 

  Τι προκαλεί το φράξιμο της κύριας γραμμής;

  Οι τεχνικοί μας θα έρθουν άμεσα στο χώρο σας. Οι αποφράξεις των γραμμών αποχέτευσης προκαλούνται συνήθως από σπασμένο σωλήνα αποχέτευσης ή ρίζες δέντρων που έχουν αναπτυχθεί στους σωλήνες. Οι κύριοι σωλήνες αποχέτευσης έχουν διάμετρο τουλάχιστον έξι 12 εκατοστά, επομένως είναι απίθανο να είναι η αιτία το φράξιμο από μαλλιά ή άλλα δευτερεύοντα προβλήματα.

  Εάν ζείτε σε παλαιότερο σπίτι, τότε οι γραμμές αποχέτευσης μπορεί να γίνουν εύθραυστες με την πάροδο του χρόνου. Οι σωλήνες μπορεί να σπάσουν, εμποδίζοντας τη γραμμή. Οι ρίζες των δέντρων είναι επίσης ένας κοινός ένοχος που διέρχεται από τον σωλήνα και μεγαλώνει μέσα του, εμποδίζοντας τη ροή.

  Είναι επίσης πιθανό ένα σοβαρό βούλωμα να έχει φράξει τον σωλήνα από τη χρόνια συσσώρευση λίπους. Με την πάροδο του χρόνου, το γράσο σκληραίνει και γίνεται σοβαρό φυσικό μπλοκάρισμα. Είναι σημαντικό να μη ρίχνετε ποτέ λίπος στο νεροχύτη γιατί το ζεστό νερό δε θα αποτρέψει το μπλοκάρισμα.

  Μια άλλη σημαντική αιτία δημιουργίας υπερχειλίσεων είναι τα αντικείμενα που ξεπλένονται στην τουαλέτα και δεν μπορούν να διαλυθούν, όπως παιχνίδια, γυναικεία αντικείμενα προσωπικής υγιεινής ή μωρομάντηλα. Το μόνο πράγμα που πρέπει να ξεπλύνετε είναι τα οργανικά λύματα. Οτιδήποτε άλλο μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στη γραμμή αποχέτευσης.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΥΚΗ

  Η «Αποφράξεις Βλάχος» διαθέτει εργαλεία και μηχανήματα τελευταίας γενιάς για κάθε είδους αποφρακτικό ζήτημα ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι θα έχετε αποτελεσματική λύση στο αποχετευτικό θέμα που σας ταλαιπωρεί.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΥΚΗ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  Χρήσιμες υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευσή σας

  Προσφέρουμε όλες τις αποφρακτικές υπηρεσίες στην Πεύκη. Από έλεγχο αποχετεύσεων με κάμερα, ριζοκοπτικά εργαλεία, μηχανισμούς εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης και ταχύτατες αντλίες υδάτων για απορρόφηση από πλημμύρες.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων
  ΠΕΥΚΗ και άλλες περιοχές επέμβασης

  Κηφισιά ΜαρούσιΑγία Παρασκευή Χαλάνδρι

  Εκτός από αποφράξεις στην Πεύκη εξυπηρετούμε και πολλές άλλες περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στην κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας.

  Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

  Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

  Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

  Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΥΚΗ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Προληπτικά μέτρα για την αποχέτευση

  ΟΧΙ

  Δεν πρέπει να ρίχνετε σκουπίδια, λίπη, τρίχες, υπολείμματα φαγητών και χαρτιά στην αποχέτευση. Αυτά σε συνδυασμό με οργανικές ύλες που δεν απορροφούνται από την αποχέτευση χτίζουν ένα σκληρό περίβλημα στις σωληνώσεις. Το αποτέλεσμα είναι, με τον καιρό, να μικραίνει η διάμετρος στις σωλήνες και να δημιουργείται βούλωμα στην αποχέτευση.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ - ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ

  NAI

  Πολύ χρήσιμο είναι να βάλουμε ένα προστατευτικό φίλτρο στα σιφώνια για να συγκρατούν κάθε απόρριμμα που ρίχνεται στην αποχέτευση.

  Προληπτικά μπορούμε κάθε 15 μέρες να αδειάζουμε ζεστό νερό στην αποχέτευση. Μια φορά τον μήνα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και μαγειρική σόδα και ξύδι.

  Είναι πολύ σημαντικό να παρατηρούμε σημάδια που μπορεί να προμηνύουν πρόβλημα όπως η κακή αποστράγγιση, οι μυρωδιές, η υγρασία σε τοίχους, και οι γάργαροι ήχοι κατά την αποστράγγιση.

  Το καπάκι της λεκάνης να είναι κλειστό γιατί μπορεί να πέσουν αντικείμενα χωρίς να το καταλάβουμε, όπως επίσης και μικρά παιχνίδια από τα παιδιά.

  Στους εξωτερικούς χώρους να σκουπίζουμε τακτικά γιατί φύλλα και χώματα θα βουλώσουν τα λούκια προκαλώντας πλημμύρες και υγρασίες.

  Τι να προσέξετε αν χρησιμοποιήσετε χημικά του εμπορίου για την απόφραξη της αποχέτευσης

  Τα χημικά καθαριστικά μπορούν να σας δώσουν γρήγορες λύσεις σε επιφανειακά προβλήματα. Πρέπει πάντα να είσαστε προσεκτικοί και να φοράτε γάντια και γυαλιά. Επίσης, πρέπει να διαβάσετε πολύ προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και να τις ακολουθήσετε πιστά, ιδιαίτερα όσον αφορά στην ποσότητα χημικού που θα ρίξετε στην αποχέτευση.

  Τα χημικά είναι βλαβερά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ενώ διαβρώνουν και τους αγωγούς της αποχέτευσης αν χρησιμοποιούνται σχετικά συχνά. Γενικά είναι μια λύση που δε σας προτείνουμε.

  Εύκολοι τρόποι για να ξεβουλώσετε την αποχέτευση μόνοι σας