ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΑ – 210 80 80 878

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΑ – 210 80 80 878

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΑ – 210 80 80 878

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΒΛΑΧΟΣ: Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο της εταιρείας μας. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ιδρύθηκε το 1970. Κατά την διάρκεια των 40 ετών λειτουργίας μας προσφέρουμε υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Κατά την διάρκεια οποιαδήποτε εργασίας δίνουμε μεγάλη προσοχή σε εσάς και την περιουσία σας. Κύριο μέλημά μας της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΑ είναι η ασφάλεια και η υγεία όλων των ανθρώπων.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΑ

Τεχνικός της Αποφράξεις Βλάχος στην Σταμάτα βγάζει ρίζες από το φρεάτιο
Τεχνικός της Αποφράξεις Βλάχος στην Σταμάτα βγάζει ρίζες από το φρεάτιο

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΑ: Εμπιστευτείτε ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΑ και βασιστείτε σε εμάς. Καλέστε μας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή νύχτας, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Παρέχουμε υπηρεσίες αποφράξεων σωστά και εγγυημένα εξυπηρετούμε κάθε οικία, επιχείρηση ή δημόσια υπηρεσία στην ευρύτερη περιοχή Σταμάτας για όλες τις περιπτώσεις απόφραξης.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΒΛΑΧΟΣ Καλέστε μας στο 210 80 80 878 για οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης αποχέτευσης, καθάρισμο ή συντήρηση. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΑ παρέχει και συμβουλευτική υποστήριξη για αυτό μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είναι χαρά μας να βοηθήσουμε. ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ 24 ΩΡΕΣ ΑΜΕΣΑ.


Οι ρίζες των δέντρων είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα για τα δίκτυα αποχέτευσης στην Σταμάτα. Η ριζική διείσδυση των δέντρων στην κύρια γραμμή αποχέτευσης (μια μεγάλη πηγή νερού για τα διψασμένα δέντρα), μπορεί να προκαλέσει ένα σύνολο σχετικών προβλημάτων στο σπίτι σας.

Η παλαιότητα του ακινήτου μπορεί επίσης να κάνει γνωστή την παρουσία της στις σωληνώσεις αποχέτευσης από χυτοσίδηρο, χαλκό, άργιλο ή πλαστικό.

Ανεξάρτητα από την αιτία, συνήθως δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να προσδιορίσετε πότε τα κοινά διορθωτικά μέτρα δεν κάνουν δουλειά και πρέπει να καλέσετε έναν επαγγελματία. Σημειώστε ιδιαίτερα: Πολλοί από τους πελάτες μας δεν συνειδητοποιούν ότι μερικές από αυτές τις πρόχειρες λύσεις με χημικά καθαριστικά απόφραξης μπορεί να προκαλέσουν σημαντικά μακροπρόθεσμα προβλήματα, ακόμα και την προσωρινή επίλυση του προβλήματός σας!

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑ
ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Υπηρεσίες που παρέχει η Αποφράξεις Σταμάτα

Βούλωσαν οι σωλήνες και οι αποχετεύσεις σας? Μην χάνετε το χρόνο σας και τα λεφτά σας χωρίς λόγο. Η εταιρεία Αποφράξεων Σταμάτα με σύγχρονες κάμερες και πιεστικά μηχανήματα, εντοπίζει το σημείο της αποχέτευσης που προκαλεί τη φραγή των σωληνώσεών σας και σας απαλλάσσει από τις ανεπιθύμητες συνέπειες. Αποφράξεις Σταμάτα με τον καλύτερο τιμοκατάλογο στις παροχές μας.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Αποφράξεις Φρεατίων Σταμάτα
 • Απόφραξη Νεροχύτη Σταμάτα 
 • Απόφραξη Υδροροής Σταμάτα 
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Σταμάτα 
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Σταμάτα 
 • Καθαρισμός Φρεατίων Σταμάτα 
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Σταμάτα 
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Σταμάτα 

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στο Σταμάτα
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες στο Σταμάτα
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στο Σταμάτα

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Σταμάτα για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Κοντά σας στο Σταμάτα και σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες! Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε περιλαμβάνουν αποφράξειςκαθαρισμό και συντήρηση αποχετεύσεωνδιάγνωση με κάμερα και άντληση υδάτων.

Αποφράξεις Βλάχος Σταμάτα Επικοινωνία

Κάθε είδους αποφράξεις στη Σταμάτα

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 80 80 878

Μην αφήνετε τον χρόνο να περνάει! Το πρόβλημα στην αποχέτευσή σας μεγαλώνει και η ζημιά χειροτερεύει. Αυτό σημαίνει ότι χάνετε χρήματα. Η Αποφράξεις Σταμάτα όμως είναι πάντα στην διάθεσή σας για να λύσει αποτελεσματικά κάθε αποχετευτικό προβλημα.

Στην επόμενη επείγουσα κατάσταση της γραμμής αποχέτευσης καλέστε μας και θα σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε αυτό το σημαντικό μέρος του οικιακού σας συστήματος υγιεινής σε καλή κατάσταση λειτουργίας, τώρα και στο μέλλον. Διαθέτουμε την πιο πλήρη σειρά προϊόντων και υπηρεσιών των εγκαταστάσεων της αποχέτευσης για το σπίτι σας.

Αποφράξεις Σταμάτα και γύρω περιοχές

Δουλεύουμε με τα υψηλότερα πρότυπα, ανεξάρτητα από το είδος της εργασίας που διαχειριζόμαστε. Ως ηγέτες στον τομέα των αποχετεύσεων έχουμε αφιερώσει την επένδυσή μας σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για να διορθώσουμε προβλήματα γρήγορα και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Οι εξειδικευμένοι και έμπειροι τεχνικοί μας αγαπούν να κατανοούν τις αποχετεύσεις και τα θέματα σωληνώσεων. Χρησιμοποιώντας την κάμερα υψηλής ανάλυσης στο εσωτερικό των σωληνώσεων, μπορούμε να εντοπίσουμε την ακριβή θέση οποιουδήποτε προβλήματος. Έτσι συγκεντρώνουμε πληροφορίες και αντιμετωπίζουμε πολύ εύκολα τα πάντα.

Δουλεύουμε με ασφάλεια και οι πελάτες μας είναι η υπ ‘αριθμόν ένα προτεραιότητα. Αποφράξεις και ξεβούλωμα αποχετεύσεων εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων, συντήρηση αποχετευτικών δικτύων, είναι  μερικές μόνο  από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Πάντα με την καλύτερη σχέση τιμής και ποιότητας.

Οι αποφράξεις Βλάχος σε όλη την Αθήνα και στην Αττική.

Καθαρισμοί  και αποφράξεις αποχετεύσεων Σταμάτα

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 80 80 878

Συντηρήσεις Αποφράξεις Σταμάτα

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Βλάχος στο Σταμάτα αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος στο Σταμάτα προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Έκτος από Αποφράξεις στην Σταμάτα, η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανή στις απολυμάνσεις Σταμάτα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΑΠΟ 50€

Σταμάτα

Η Σταμάτα είναι δημοτική κοινότητα του Δήμου Διονύσου στην Ανατολική Αττική, μαζί με τον Άγιο Στέφανο, τη Δροσιά Διονύσου, το Διόνυσο, την Άνοιξη, τη Ροδόπολη Διονύσου και το Κρυονέρι. Έχει πληθυσμό 2.475 άτομα και έκταση 18,950 τ.χμ.
πηγή: Wikipedia