ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στο ΧΟΛΑΡΓΟ, είναι «τολμηρός ο βλάχος»

210 66 65 999

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ. Mε 40ετή εμπειρία στον κλάδο των αποχετεύσεων, προσφέρουμε λύσεις σε κάθε δύσκολη περίπτωση βουλωμάτων που αντιμετωπίζετε και διαθέτουμε πολύτιμη εμπειρία και τεχνογνωσία. Σας προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα αποχετευτικών υπηρεσιών στο χώρο των αποχετευτικών δικτύων και είμαστε σε θέση να σας βοηθήσουμε με οποιοδήποτε πρόβλημα φραγής σωλήνων, ανεξάρτητα αν η εργασία είναι πολύ μικρή ή μεγάλη. Ανάλογα με την περίπτωση, μπορούμε να φέρουμε ειδικό αποφρακτικό εξοπλισμό για να ξέρετε ότι η δουλειά σας θα γίνει σωστά και χωρίς κίνδυνο ζημιών.

Οι εξειδικευμένες υπηρεσίες που παρέχουμε περιλαμβάνουν αποφράξεις, καθαρισμούς, συντηρήσεις των αποχετευτικών δικτύων, αντλήσεις υδάτων και σας παρέχουμε γρήγορες, προσιτές και επαγγελματικές λύσεις σε προβλήματα έκτακτης ανάγκης στο Χολαργό και στην ευρύτερη περιοχή των βορείων προαστίων με ευγενική εξυπηρέτηση σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Είμαστε μία οικογενειακή επιχείρηση που εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή της Αττικής για πάνω από 40 χρόνια. Σε όλο αυτό το διάστημα έχουμε προσφέρει τις υπηρεσίες μας σε ατελείωτα κτίρια για αυτό ακριβώς και μπορούμε να πούμε με υπερηφάνεια ότι ξέρουμε κυριολεκτικά τις αποχετεύσεις της Αττικής. Αυτό σημαίνει ότι δεν χάνουμε χρόνο για να κατανοήσουμε τις εγκαταστάσεις του κτιρίου σας, καθώς έχουμε τη δυνατότητα να λειτουργήσουμε αμέσως.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ

 • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στο Χολαργό
 • Απόφραξη Νεροχύτη στο Χολαργό
 • Απόφραξη Υδρορροής στο Χολαργό
 • Απόφραξη Τουαλετών στο Χολαργό
 • Απόφραξη Σιφωνιού στο Χολαργό
 • Καθαρισμός Φρεατίων στο Χολαργό
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στο Χολαργό
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στο Χολαργό
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στο Χολαργό

ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ – ΞΕΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

Από βουλωμένες τουαλέτες, μέχρι έναν ολοκληρωμένο, επαγγελματικό καθαρισμό σε ένα σύστημα εγκαταστάσεων αποχετευτικών δικτύων, οι τεχνικοί μας είναι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν άμεσα, γρήγορα και με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, στο χαμηλότερο, οικονομικό κόστος. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών και σας παρέχουμε εγγυημένα αποτελέσματα για όλες τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε.

Μπορούμε να αξιολογήσουμε τις ανάγκες σας, να προσδιορίσουμε το κόστος της υπηρεσίας μας, να καθορίσουμε το χρόνο εξυπηρέτησης που είναι κατάλληλος για σας και με χαρά και προθυμία να σας εξυπηρετήσουμε οικονομικά, αποτελεσματικά και γρήγορα. Η επιμονή στη λεπτομέρεια και η άριστη εξυπηρέτηση είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν την «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ». Οι ευγενικοί, φιλικοί και καταρτισμένοι εκπρόσωποι του τηλεφωνικού μας κέντρου, το έμπειρο προσωπικό και οι προσιτές μας τιμές κάνουν την επιλογή σας πανεύκολη.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ | Συχνές ερωτήσεις

Τι μπορώ να κάνω για να αποτρέψω υπερχείλιση αποχέτευσης;

MH ρίχνετε λίπη και λάδια από το μαγείρεμα στην αποχέτευση του νεροχύτη. Συλλέξτε το λίπος σε ένα δοχείο και πετάξτε το στα σκουπίδια.
ΜΗ χρησιμοποιείτε το αποχετευτικό σύστημα ως μέσο για την απόρριψη υπολειμμάτων τροφών. Τοποθετήστε τα υπολείμματα φαγητού σε δοχεία απορριμμάτων ή σακούλες σκουπιδιών για απόρριψη με την συλλογή απορριμμάτων σας.
ΜΗ χρησιμοποιείτε την τουαλέτα ως καλάθι αχρήστων. Τοποθετήστε ένα καλάθι αχρήστων στο μπάνιο για να πετάξετε τα σκουπίδια. Οι πάνες μιας χρήσης, τα προφυλακτικά, τα μαντηλάκια, το οδοντικό νήμα και τα προϊόντα προσωπικής υγιεινής δεν ανήκουν στο αποχετευτικό δίκτυο.

Τι προκαλεί την απόφραξη της κύριας γραμμής αποχέτευσης;

Με την πάροδο του χρόνου, είναι πιθανό να αρχίσουν να συσσωρεύονται διάφορα συντρίμμια (υπολείμματα φαγητών, τρίχες, αδιάλυτες ουσίες) εντός της κύριας αποχέτευσης. Αυτό μπορεί να αποτελείται επίσης από πολλά άλλα πράγματα, όπως χαρτί υγείας, αφρό σαπουνιού και ξένα αντικείμενα που συσσωρεύονται και εμποδίζουν την κύρια γραμμή. Γράσο και λίπος. Το λίπος είναι ένα συχνό πρόβλημα για τις αποχετεύσεις κύριας γραμμής και προκαλεί γρήγορα φράξιμο.

Είναι ασφαλή τα χημικά καθαριστικά αποχέτευσης;

Τα χημικά καθαριστικά δε βλάπτουν μόνον εσάς, αλλά και τους σωλήνες σας. Πολλά από τα υγρά χημικά καθαριστικά αποχετεύσεων περιέχουν δυνατές τοξικές χημικές ουσίες. Ενδέχεται να προκληθούν σοβαρά εξανθήματα και εγκαύματα εάν τα χημικά καθαριστικά έρθουν σε επαφή με το δέρμα. Επίσης, προσέξετε να μην τα εισπνεύσετε, ειδικά αν έχετε αναπνευστικά προβλήματα.

Αποφράξεις στο Χολαργό, πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Οι τιμές απόφραξης διαμορφώνονται βάσει του χρόνου εργασιών, του είδους του προβλήματος, τη χρήση ή όχι διαγνωστικών μέσων και άλλα. Η μέση τιμή μιας απλής απόφραξης γενικότερα στον κλάδο είναι 40-50 ευρώ.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να έρθετε για αποφράξεις στο Χολαργό;

Μπορούμε να βρεθούμε σε λιγότερο από 20 λεπτά στο Χολαργό και σε όλα τα βόρεια προάστια.


  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

  • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
  • ΠΛΟΙΑ
  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ – ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

  Μέθοδοι και τεχνικές απόφραξης

  Όλοι οι τεχνικοί μας είναι πλήρως καταρτισμένοι και εκπαιδευμένοι αποκλειστικά από εμάς και είναι πάντα έτοιμοι να ανταποκριθούν σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Διαθέτουμε πλήρως εξοπλισμένα αυτοκίνητα ώστε να εντοπίζουμε το σημείο της αποχέτευσης που προκαλεί τη φραγή των σωληνώσεων σε κάθε σπίτι ή επιχείρηση και να μπορούμε να διασφαλίσουμε τη σωστή και εγγυημένη εξυπηρέτηση για όλες τις περιπτώσεις απόφραξης και ξεβουλώματος αποχετεύσεων εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων. Τα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε είναι σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και πάντα αναζητούμε τα καλύτερα, ώστε να έχουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα.

  Ως ειδικοί στις αποφράξεις και τις αποχετεύσεις, κατανοούμε την ανάγκη για έγκαιρες και αξιόπιστες υπηρεσίες που προσφέρουν ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα. Με μια ματιά στο στόλο των οχημάτων μας μπορείτε να καταλάβετε τι εννοούμε με τον όρο επαγγελματισμό. Είμαστε ηγέτες στον κλάδο μας, τόσο στη μέθοδο προσέγγισης όσο και στην τεχνολογία που χρησιμοποιούμε.

  Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να καθαρίσουμε ή να αποφράξουμε μια αποχέτευση. Παρόλο που μπορεί να ακούγεται το ίδιο, υπάρχει μια διαφορά μεταξύ της απόφραξης και του καθαρισμού μιας αποχέτευσης.

  Η πιο συνηθισμένη μέθοδος απόφραξης μιας αποχέτευσης είναι με ένα ηλεκτροκίνητο, περιστροφικό μηχάνημα. Αυτό θα αφαιρέσει το μπλοκάρισμα, αλλά εάν η γραμμή έχει πολλή επιβαρυμένη από άλλες συσσωρεύσεις (συνήθως στην αποχέτευση της κουζίνας και του μπάνιου) το μηχάνημα αυτό θα λύσει το πρόβλημα προσωρινά.

  Το πιεστικό υδροβολής είναι ένα μηχάνημα που καθαρίζει την αποχέτευση, αλλά επίσης απομακρύνει και τη συσσώρευση. Με την εκτόξευση νερού μπορούμε να αποκαταστήσουμε τον αγωγό στην μέγιστη χωρητικότητα του, ειδικά αν πρόκειται για σωλήνα από χυτοσίδηρο.

  Ο συνδυασμός και των δύο αυτών μεθόδων είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να απαλλαγείτε από τα προβλήματα αποχέτευσης. Η υδροβολή είναι πολύ αποτελεσματική για τις αποχετεύσεις κουζίνας, οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν άσχημες οσμές στο σπίτι λόγω του λίπους και άλλων υπολειμμάτων τροφίμων. Το ηλεκτροκίνητο, περιστροφικό μηχάνημα είναι αποτελεσματικό για τις μπανιέρες και τα ντους που δεν μπορούν να καθαριστούν με υδροβολή. Τα περισσότερα εμπόδια στο ντους και τις μπανιέρες δημιουργούνται από τα μαλλιά και τα σαπούνια που απομακρύνονται εύκολα με το ηλεκτροκίνητο μηχάνημα. Αποφράξεις Χολαργος και ησυχάσατε!

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ – HOTSPOT ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

  Συμβουλές για την ομαλή ροή στους σωλήνες αποχέτευσης

  Να είστε προσεκτικοί τι πέφτει στην αποχέτευσή σας

  Οι αποχετεύσεις και οι σωλήνες έχουν σχεδιαστεί μόνο για νερό και ανθρώπινα απόβλητα, επομένως δε λειτουργούν πολύ καλά όταν άλλα αντικείμενα ή υλικά μπαίνουν στο σύστημα. Έχοντας αυτό υπόψη σας μπορεί να σας βοηθήσει να κρατήσετε τους σωλήνες και τις αποχετεύσεις σας καθαρές από φράγματα.

  Μία από τις μεγαλύτερες απειλές για τις αποχετεύσεις και τους σωλήνες, ειδικά στην κουζίνα, είναι το «πουρί». Λίπος, λάδι και γράσο συσσωρεύονται στους σωλήνες σας με την πάροδο του χρόνου, προκαλώντας πολλά προβλήματα. Καθώς στερεοποιείται, το «πουρί» πνίγει τους σωλήνες σας με αποτέλεσμα την αργή αποστράγγιση ή τη βουλωμένη αποχέτευση.

  Ο καλύτερος τρόπος για να αποτρέψετε μια βουλωμένη αποχέτευση είναι να προσέχετε τι ρίχνετε τις αποχετεύσεις σας. Ποτέ μη ρίχνετε λίπη ή λάδι στην αποχέτευση. Αντ’ αυτού, χρησιμοποιήστε κάτι σαν ένα άδειο κουτί καφέ ή βάζα για να αποθηκεύσετε το λίπος ώστε να μπορείτε να το πετάξετε σωστά αργότερα. Μπορείτε να λάβετε πρόσθετη προστασία για τους σωλήνες σας χρησιμοποιώντας ένα κάλυμμα αποστράγγισης με ένα φίλτρο, φροντίζοντας να το καθαρίζετε καθημερινά.

  Κοινά αντικείμενα που θα φράξουν την αποχέτευσή σας

  • Λίπος, λάδι και γράσο
  • Κόκκοι καφέ
  • Τσόφλια αυγών
  • Ζυμαρικά και ρύζι
  • Απορρίμματα γατών
  • Χάρτινα προϊόντα
  • Μωρομάντιλα
  • Οδοντονήματα, μπατονέτες
  • Ντεμακιγιάζ, σερβιέτες

  Ξεπλύνετε τις αποχετεύσεις σας με ζεστό νερό

  Ένας άλλος εύκολος τρόπος για να διατηρήσετε τους σωλήνες σας και να αποτρέψετε το φράξιμο είναι να ξεπλένετε τακτικά τους σωλήνες σας με ζεστό νερό. Το βράσιμο του νερού και η έκχυσή του στην αποχέτευση βοηθά στη διάσπαση των υλικών που έχουν συσσωρευτεί στους σωλήνες σας, επιτρέποντάς τους να ρέουν σε όλη τη διαδρομή.

  Η ιδέα είναι να ρίξετε αρκετό ζεστό νερό στην αποχέτευση για να λιώσει τυχόν αηδιαστικές συσσωρεύσεις λιπών που μπλοκάρουν τους σωλήνες. Για τους περισσότερους σωλήνες, ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να βράσετε μερικά λίτρα νερού και να το ρίξετε απευθείας στην αποχέτευση.

  ΠΡΟΣΟΧΗ. Λάβετε υπόψη σας εάν έχετε σωλήνες PVC, τότε μη χρησιμοποιείτε βραστό νερό γιατί αυτό θα μπορούσε να καταστρέψει τους σωλήνες σας. Αντίθετα, μπορείτε απλώς να χρησιμοποιήσετε πολύ ζεστό νερό.

  Καθαρίστε τις αποχετεύσεις σας κάθε εβδομάδα

  Μπορείτε επίσης να διατηρήσετε τους σωλήνες σας καθαρούς καθαρίζοντάς τους μία φορά την εβδομάδα, χωρίς να χρειάζονται εργαλεία. Χρησιμοποιώντας μόνο μαγειρική σόδα, λευκό ξύδι και ζεστό νερό, μπορείτε να ρυθμίσετε τις σωλήνες σας για επιτυχία. Αυτή η απλή εργασία μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα και να σας στρεσάρει.

  Μία φορά την εβδομάδα, ρίξτε ½ φλιτζάνι μαγειρική σόδα στο πόδι σας, ακολουθούμενη από ½ φλιτζάνι λευκό ξύδι. Κλείστε αμέσως την αποχέτευση και αφήστε τη σκεπασμένη για τουλάχιστον μία ώρα. Η χημική αντίδραση μεταξύ της μαγειρικής σόδας και του ξιδιού αναδεύεται και διασπά κάθε υλικό που έχει συσσωρευτεί στους σωλήνες σας. Ολοκληρώστε τη διαδικασία ρίχνοντας βραστό νερό στην αποχέτευση.

  Ασφαλείς DIY μέθοδοι για να καθαρίσετε τους σωλήνες και τις αποχετεύσεις σας

  • Μαγειρική σόδα και αλάτι – Ανακατέψτε ½ φλιτζάνι από το καθένα, αφήστε τα σε σωλήνες για 30+ λεπτά, ξεπλύνετε με ζεστό νερό.
  • Μαγειρική σόδα και χυμός λεμονιού – ½ φλιτζάνι μαγειρική σόδα ακολουθούμενη από ½ φλιτζάνι χυμό λεμονιού, αποστραγγίστε το, αφήστε το να καθίσει για τουλάχιστον μία ώρα, ξεπλύνετε με ζεστό νερό.

  Επενδύστε σε ετήσιες υπηρεσίες καθαρισμού αποχετεύσεων

  Το τελευταίο κομμάτι για το τέλειο παζλ συντήρησης αποχέτευσης είναι η επένδυση σε ετήσιες υπηρεσίες καθαρισμού αποχετεύσεων. Υπάρχουν λίγες ενέργειες που μπορείτε να κάνετε χωρίς τα εργαλεία, την εκπαίδευση και την εμπειρία ενός επαγγελματία τεχνικού αποχετεύσεων. Επενδύοντας σε ετήσιες υπηρεσίες καθαρισμού αποχετεύσεων, διασφαλίζετε ότι οι σωλήνες σας παραμένουν καθαροί όλο το χρόνο, ενώ παράλληλα μειώνετε την πιθανότητα να βουλώσουν ή να καταστρέψουν τους σωλήνες.

  Οι επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού αποχετεύσεων ξεκινούν με μια βιντεοεπιθεώρηση του εσωτερικού των σωλήνων σας. Η κάμερα περνά μέσα από τους σωλήνες, αναζητώντας βουλώματα και ζημιές, δίνοντας μια ακριβή εικόνα της συνολικής υγείας των σωληνώσεών σας.

  Μετά την εφαρμογή της κάμερας, η ηλεκτρομηχανική ατσαλίνα χρησιμοποιείται για να σπάσει οποιαδήποτε από τα συσσωρευμένα συντρίμμια στους σωλήνες. Αυτή η υπηρεσία μία φορά το χρόνο βοηθά να διατηρείτε τους σωλήνες σας καθαρούς όλο το χρόνο και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποφύγετε εκτεταμένες και δαπανηρές ζημιές αργότερα.

  Διαθέτουμε πολλαπλές επιλογές για την επίλυση όλων των προβλημάτων σας, ώστε να σας προσφέρουμε την καταλληλότερη λύση για εσάς, εγγυόμαστε το αποτέλεσμα για κάθε εργασία που εκτελούμε και σας απαλλάσσουμε από ταλαιπωρίες και περιττά έξοδα.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  Χρήσιμες υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευσή σας

  Πάντα με την καλύτερη σχέση τιμής ποιότητας η Αποφράξεις Χολαργός θα σας απαλλάξει από τις ανεπιθύμητες συνέπειες μιας φραγής στο Χολαργό με τον καλύτερο τιμοκατάλογο στις υπηρεσίες απόφραξης και απολύμανσης που προσφέρουμε αλλά και σε άλλες υπηρεσίες, όπως η συντήρηση αποχετευτικών δικτύων.

  Αναλαμβάνουμε συντηρήσεις, αντλήσεις, διάγνωση με κάμερα στο Χολαργό:

  • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στο Χολαργό
  • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες στο Χολαργό
  • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στο Χολαργός

  Η κάμερα ελέγχου και διάγνωσης αποχετεύσεων μπορεί να εμφανίσει την πραγματική αιτία της φραγής σε όποιο βάθος και αν βρίσκεται καθώς η εξαιρετική δεξιότητα των τεχνικών μας στον χειρισμό της, την οδηγεί στα πιο δυσπρόσιτα σημεία των σωλήνων.

  Οι υδραντλίες μας είναι ισχυρές και μπορούμε να φθάσουμε άμεσα σε οποιοδήποτε χώρο όσο απομονωμένος ή δύσβατος κι αν είναι, για αντλήσεις υδάτων είτε από πλημμύρες είτε από βουλώματα είτε από διαρροές.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων
  ΧΟΛΑΡΓΟΣ και άλλες περιοχές επέμβασης

  Κηφισιά ΜαρούσιΑγία Παρασκευή Χαλάνδρι

  Εκτός από αποφράξεις στο Χολαργό εξυπηρετούμε και πολλές άλλες περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στην κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας.

  Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

  Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

  Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

  Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Προληπτικά μέτρα για την αποχέτευση

  ΟΧΙ

  Δεν πρέπει να ρίχνετε σκουπίδια, λίπη, τρίχες, υπολείμματα φαγητών και χαρτιά στην αποχέτευση. Αυτά σε συνδυασμό με οργανικές ύλες που δεν απορροφούνται από την αποχέτευση χτίζουν ένα σκληρό περίβλημα στις σωληνώσεις. Το αποτέλεσμα είναι, με τον καιρό, να μικραίνει η διάμετρος στις σωλήνες και να δημιουργείται βούλωμα στην αποχέτευση.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ - ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ

  NAI

  Πολύ χρήσιμο είναι να βάλουμε ένα προστατευτικό φίλτρο στα σιφώνια για να συγκρατούν κάθε απόρριμμα που ρίχνεται στην αποχέτευση.

  Προληπτικά μπορούμε κάθε 15 μέρες να αδειάζουμε ζεστό νερό στην αποχέτευση. Μια φορά τον μήνα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και μαγειρική σόδα και ξύδι.

  Είναι πολύ σημαντικό να παρατηρούμε σημάδια που μπορεί να προμηνύουν πρόβλημα όπως η κακή αποστράγγιση, οι μυρωδιές, η υγρασία σε τοίχους, και οι γάργαροι ήχοι κατά την αποστράγγιση.

  Το καπάκι της λεκάνης να είναι κλειστό γιατί μπορεί να πέσουν αντικείμενα χωρίς να το καταλάβουμε, όπως επίσης και μικρά παιχνίδια από τα παιδιά.

  Στους εξωτερικούς χώρους να σκουπίζουμε τακτικά γιατί φύλλα και χώματα θα βουλώσουν τα λούκια προκαλώντας πλημμύρες και υγρασίες.

  Τι να προσέξετε αν χρησιμοποιήσετε χημικά του εμπορίου για την απόφραξη της αποχέτευσης

  Τα χημικά καθαριστικά μπορούν να σας δώσουν γρήγορες λύσεις σε επιφανειακά προβλήματα. Πρέπει πάντα να είσαστε προσεκτικοί και να φοράτε γάντια και γυαλιά. Επίσης, πρέπει να διαβάσετε πολύ προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και να τις ακολουθήσετε πιστά, ιδιαίτερα όσον αφορά στην ποσότητα χημικού που θα ρίξετε στην αποχέτευση.

  Τα χημικά είναι βλαβερά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ενώ διαβρώνουν και τους αγωγούς της αποχέτευσης αν χρησιμοποιούνται σχετικά συχνά. Γενικά είναι μια λύση που δε σας προτείνουμε.

  Εύκολοι τρόποι για να ξεβουλώσετε την αποχέτευση μόνοι σας