ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στην Αγία Βαρβάρα, είναι «τολμηρός ο βλάχος»

210 57 37 000

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ. Είμαστε μία οικογενειακή επιχείρηση η οποία είναι γνωστή για τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια, την τιμιότητα και τις ανταγωνιστικές τιμές. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στην ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ έχει χτίσει τη φήμη της χάρη στις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και την αξιοπιστία. Σας εγγυόμαστε μία ειλικρινή και ανθρώπινη εξυπηρέτηση με την καλύτερη λύση στο πρόβλημα αποχέτευσης που αντιμετωπίζετε.

Είμαστε πάντα κοντά σας μόνο με ένα τηλεφώνημα για να σας απαλλάξουμε από τυχόν προβλήματα που έχετε με τις αποχετεύσεις σας. Μην αγχώνεστε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και της νύχτας είμαστε διαθέσιμοι για ταχύτατη απόκριση και άμεση απόφραξη εντός κι εκτός των κτιρίων.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Οι κλήσεις σας απαντώνται καθ όλη την διάρκεια του 24ωρου από υπάλληλό μας και όχι από κάποιον αυτόματο τηλεφωνητή. Είμαστε κοντά σας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Είτε πρόκειται για προληπτική συντήρηση του συστήματος αποχέτευσης είτε για πρόβλημα απόφραξης, γνωρίζουμε πώς να σας βοηθήσουμε. Τα φορτηγά μας (κινητά συνεργεία) είναι πλήρως εξοπλισμένα και οι τεχνικοί μας άρτια εκπαιδευμένοι σε συμμόρφωση με τους κανονισμούς υγείας και ασφάλειας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

 • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στην Αγία Βαρβάρα
 • Απόφραξη Νεροχύτη στην Αγία Βαρβάρα
 • Απόφραξη Υδρορροής στην Αγία Βαρβάρα
 • Απόφραξη Τουαλετών στην Αγία Βαρβάρα
 • Απόφραξη Σιφωνιού στην Αγία Βαρβάρα
 • Καθαρισμός Φρεατίων στην Αγία Βαρβάρα
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στην Αγία Βαρβάρα
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στην Αγία Βαρβάρα
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στην Αγία Βαρβάρα

ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ – ΞΕΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

Είμαστε η λύση για απόφραξη λεκάνης, μπάνιου, νεροχύτη, κουζίνας, είτε στο σπίτι σας, είτε στην επιχείρησή σας. Αν είσαστε ιδιοκτήτης ή ένοικος, μη διστάσετε να μας καλέσετε για οριστική απαλλαγή από το αποχετευτικό πρόβλημά σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ – FAQ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η Coca Cola ξεμπλοκάρει τη βουλωμένη τουαλέτα;

Εάν είστε τυχεροί, ο ευκολότερος τρόπος για να ξεβουλώσετε μια τουαλέτα είναι να την περιμένετε απλά. Αφήστε το νερό να διαλύσει το φράγμα και δοκιμάστε να ξεπλύνετε ξανά μετά από αρκετές ώρες. Ρίχνοντας μια καυστική σόδα (κόκα κόλα, για παράδειγμα) στη λεκάνη της τουαλέτας, μπορείτε να επιταχύνετε σημαντικά τη διαδικασία διάλυσης.

Πώς θα ξεβουλώσω μία βουλωμένη μπανιέρα με φυσικό τρόπο;

Ξεκινήστε ρίχνοντας μια κατσαρόλα με αρκετά ζεστό νερό (όχι βραστό) στην αποχέτευση. Στη συνέχεια, ρίξτε ένα φλιτζάνι μαγειρική σόδα και 1 φλιτζάνι νερό με ξίδι. Καλύψτε με την τάπα αποστράγγισης και περιμένετε 5 έως 10 λεπτά. Ρίξτε ξανά ζεστό νερό στην αποχέτευση.

Γιατί το υδραυλικό φίδι δεν πάει κάτω από την αποχέτευση;

Όταν προσπαθείτε να απομακρύνετε ένα μπλοκάρισμα, μπορεί να είναι δελεαστικό να προσπαθήσετε να πιέσετε ένα υδραυλικό φίδι να περάσει μέσα από την αποχέτευση πολύ γρήγορα. Εάν το κάνετε απότομα, υπάρχει πιθανότητα να λυγίσει ή να λοξοδρομήσει. Επεκτείνετε το υδραυλικό φίδι μερικά εκατοστά, κάθε φορά, μέχρι να φτάσετε στο φράξιμο.

Αποφράξεις στην Αγία Βαρβάρα, πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Οι τιμές απόφραξης διαμορφώνονται βάσει του χρόνου εργασιών, του είδους του προβλήματος, τη χρήση ή όχι διαγνωστικών μέσων και άλλα. Ενημερωθείτε για τις τιμές.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να έρθετε για αποφράξεις στην Αγία Βαρβάρα;

Μπορούμε να βρεθούμε σε λιγότερο από 20 λεπτά στην Αγία Βαρβάρα και σε όλα τα βόρεια προάστια.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

  • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
  • ΠΛΟΙΑ
  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ – ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

  Μέθοδοι και τεχνικές

  Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, αποτελεί την πιο αποτελεσματική λύση για απόφραξη και συντήρηση των αποχετεύσεων. Με την δεξιότητα των εκπαιδευμένων και έμπειρων τεχνικών μας προστατεύετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας από φθορές που προξενούνται κατά τη διάρκεια των εργασιών. Ταυτόχρονα η μέθοδος αυτή δεν επιβαρύνει το περιβάλλον. Η Εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη. Έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε μία σίγουρη και αποτελεσματική λύση στο αποχετευτικό σας πρόβλημα.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ – HOTSPOT ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

  Η έρευνα και η καινοτομία στις μεθόδους απόφραξης είναι για εμάς ανάγκη και για εσάς άνοδος της ποιότητας των αποχετευτικών υπηρεσιών.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  Χρήσιμες υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευσή σας

  Η συντήρηση και ο τακτικός προληπτικός καθαρισμός των σωληνώσεων συμβάλλει πάρα πολύ στην καλή κατάσταση του αποχετευτικού δικτύου αλλά και την αποφυγή δαπανηρών βλαβών. Τοποθετήστε στη λίστα των ετήσιων εξόδων σας την συντήρηση αποχετευτικού δικτύου, ειδικά αν είστε επαγγελματίας που τις χρησιμοποιεί αρκετά. Έτσι θα παρατείνετε την ζωή τους, θα αποφύγετε φραξίματα και διαρροές και δεν θα σπαταλήσετε άσκοπα υπέρογκα ποσά για ενδεχόμενη αποκατάσταση ζημιών.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων
  ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ και άλλες περιοχές επέμβασης

  Νίκαια • Κορυδαλλός • Νέα Φιλαδέλφεια • Άγιοι Ανάργυροι • Αθήνα

  Εκτός από αποφράξεις στην Αγία Βαρβάρα εξυπηρετούμε και πολλές άλλες περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στην κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας.

  Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

  Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

  Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

  Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Τα ΝΑΙ και ΟΧΙ του αποχετευτικού συστήματος

  ΟΧΙ

  Να μην πετάτε στην αποχέτευση υπολείμματα από χαρτιά, τρίχες, είδη προσωπικής υγιεινής, λίπη, περισσεύματα από φαγητά, προφυλακτικά, περιττώματα ζώων. Όλα αυτά τα σκουπίδια δημιουργούν ένα τείχος στις σωληνώσεις και με το πέρασμα του χρόνου δημιουργούνται φραγές καθώς στενεύει η ελεύθερη δίοδος λυμάτων και νερών ώστε τις περισσότερες φορές χρειάζονται επαγγελματία για να διορθωθούν. Επίσης, η ασύστολη κακή χρήση των αποχετεύσεων επιβαρύνει και το περιβάλλον.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ - ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ

  NAI

  Τα προστατευτικά φίλτρα (πλαστικά και σιδερένια) είναι πολύ χρήσιμα για την κατακράτηση όλων των απορριμμάτων που μπορεί να ξεφύγουν.

  Καλό είναι να καθαρίζετε τακτικά τις αποχετεύσεις με ζεστό νερό και για καλύτερο αποτέλεσμα με ξύδι και μαγειρική σόδα. Δύο υλικά που είναι φυσικά, και βοηθούν στην απομάκρυνση των βακτηρίων.

  Καλό επίσης είναι να ελέγχετε το αποχετευτικό σας σύστημα τακτικά και αν δείτε κάτι ύποπτο όπως π.χ. αργή αποστράγγιση σε κάποια από τις αποχετεύσεις ή δυσοσμία τότε να ξεκινήσετε προληπτική καθαριότητα για να αποφύγετε μελλοντικά βουλώματα.

  Στην τουαλέτα, εάν έχετε μικρά παιδιά στο σπίτι, καλό είναι να τα διδάξετε ότι δεν πετάμε τίποτα μέσα στη λεκάνη και όταν τελειώνετε με τη χρήση να έχετε το καπάκι κλειστό.

  Έξω από το σπίτι, ο αέρας φέρνει σκόνη και φύλλα, καλό λοιπόν είναι να διατηρείτε πάντα τους εξωτερικούς χώρους καθαρούς και να σκουπίζονται τακτικά, διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος υπερχείλισης στα λούκια και κατά συνέπεια υποψίες υγρασίας.

  Πληροφορίες για τη χρήση χημικών καθαριστικών απόφραξης του εμπορίου

  Όταν χρησιμοποιείτε χημικά καθαριστικά για απόφραξη πρέπει πάντα να είστε προστατευμένοι με γάντια και γυαλιά. Τα χημικά καθαριστικά του εμπορίου τις περισσότερες φορές είναι μια εύκολη και γρήγορη λύση για βουλώματα, όμως αυτά τα προϊόντα είναι βλαβερά για την ανθρώπινη υγεία και εξαιρετικά επικίνδυνα για το περιβάλλον. Η μακροπρόθεσμη χρήση τους καταστρέφει τις σωληνώσεις δημιουργώντας διάβρωση στα υλικά των σωλήνων.

  Πριν την εφαρμογή τους να διαβάζετε πάντα προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης καθώς κάθε προϊόν πιθανότατα χρησιμοποιείται διαφορετικά με βάση τον κατασκευαστή.

  Εύκολοι τρόποι για να ξεβουλώσετε την αποχέτευση μόνοι σας