ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΓΟΥΛΑ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΓΟΥΛΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στη Μαγούλα, είναι «τολμηρός ο βλάχος»

210 57 37 000

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΓΟΥΛΑ. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ είναι μία οικογενειακή επιχείρηση η οποία είναι γνωστή στον κλάδο των αποφράξεων για τον επαγγελματισμό, την αποτελεσματικότητα, την τιμιότητα και τις ανταγωνιστικές της τιμές. Είμαστε η ιδανική λύση για ξεβούλωμα λεκάνης τουαλέτας, μπανιέρας, νιπτήρα, νεροχύτη, είτε στο σπίτι σας, είτε στην επιχείρησή σας. Αν είσαστε ιδιοκτήτης ή ένοικος, μη διστάσετε να μας καλέσετε για οριστική απαλλαγή από το πρόβλημά σας.

Εργαζόμαστε σκληρά και έχουμε μεράκι για τη δουλειά μας. Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή πρώτης τάξεως αποχετευτικών υπηρεσιών στους πελάτες μας. Η εταιρεία μας έχει χτίσει τη φήμη της χάρη στις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και την αξιοπιστία της. Σας εγγυόμαστε μία ειλικρινή και ανθρώπινη εξυπηρέτηση με την καλύτερη λύση στο πρόβλημα αποχέτευσης που αντιμετωπίζετε.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΓΟΥΛΑ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Οι κλήσεις σας απαντώνται καθ όλη την διάρκεια του 24ωρου από υπάλληλό μας και όχι από κάποιον αυτόματο τηλεφωνητή. Είμαστε κοντά σας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Τα φορτηγά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα και οι τεχνικοί μας άρτια εκπαιδευμένοι σε συμμόρφωση με τους κανονισμούς υγείας και ασφάλειας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΑΓΟΥΛΑ

 • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στη Μαγούλα
 • Απόφραξη Νεροχύτη στη Μαγούλα
 • Απόφραξη Υδρορροής στη Μαγούλα
 • Απόφραξη Τουαλετών στη Μαγούλα
 • Απόφραξη Σιφωνιού στη Μαγούλα
 • Καθαρισμός Φρεατίων στη Μαγούλα
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στη Μαγούλα
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στη Μαγούλα
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στη Μαγούλα

ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΓΟΥΛΑ – ΞΕΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό, υπερσύγχρονα μηχανήματα και πλήρως εξοπλισμένα αυτοκίνητα σε ετοιμότητα. Διασφαλίζουμε τη σωστή και αποτελεσματική εξυπηρέτηση σε κάθε σπίτι ή επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Μαγούλας. Για όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με ξεβούλωμα αποχετεύσεων εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων, είναι μία από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΓΟΥΛΑ – FAQ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τι μπορεί να αντικαταστήσει μια βεντούζα;

Ως εναλλακτική λύση δοκιμάστε να ρίξτε ένα φλιτζάνι μαγειρική σόδα και δύο φλιτζάνια ξύδι στην τουαλέτα. Αφήστε το να αφρίσει για μισή ώρα. Εάν το φράξιμο δεν εξαφανιστεί, δοκιμάστε το κόλπο με ζεστό νερό.

Μπορώ να ξεβουλώσω μια μπανιέρα με σύρμα κρεμάστρας;

Το μόνο που κάνετε είναι να ξετυλίξετε μια συρμάτινη κρεμάστρα, διατηρώντας το άγκιστρο ανέπαφο. Τοποθετήστε το άγκιστρο, με το κεφάλι, στην αποχέτευση και τραβήξτε το πάνω-κάτω επανειλημμένα. Μπορείτε ακόμη να δοκιμάσετε να στρίψετε την κρεμάστρα για να πιάσετε το αντικείμενο του φραξίματος. Μόλις το πιάσετε στο γάντζο, τραβήξτε την κρεμάστρα έξω από την αποχέτευση και ξεφορτωθείτε το φράξιμο.

Πώς διαλύονται τα σκληρά κακά σε μια λεκάνη τουαλέτας;

Ξύδι και μαγειρική σόδα. Θα χρειαστείτε μια κατσαρόλα με ζεστό νερό, ένα φλιτζάνι μαγειρική σόδα και ένα φλιτζάνι ξύδι. Ρίξτε τη μαγειρική σόδα στη λεκάνη της τουαλέτας σας. Στη συνέχεια προσθέτουμε λίγο λίγο το ξύδι για να μην ξεχειλίσει. Το μείγμα πρέπει να αρχίσει να αφρίζει και να αναβράζει αμέσως. Στο τέλος ρίξτε το ζεστό νερό.

Αποφράξεις στη Μαγούλα, πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Οι τιμές απόφραξης διαμορφώνονται βάσει του χρόνου εργασιών, του είδους του προβλήματος, τη χρήση ή όχι διαγνωστικών μέσων και άλλα. Ενημερωθείτε για τις τιμές.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να έρθετε για αποφράξεις στη Μαγούλα;

Μπορούμε να βρεθούμε σε λιγότερο από 20 λεπτά στη Μαγούλα και σε όλα τα βόρεια προάστια.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΗ ΜΑΓΟΥΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

  • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
  • ΠΛΟΙΑ
  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΓΟΥΛΑ – ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

  Μέθοδοι και τεχνικές απόφραξης – καθαρισμού

  Εάν πέσει κάποιο μικρό αντικείμενο μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας, είναι πιθανόν να βουλώσει την αποχετευτική γραμμή μετά από εβδομάδες. Η διάγνωση αποχέτευσης με κάμερα απόφραξης, παρέχει τη δυνατότητα μετάδοσης σαφούς εικόνας του βουλώματος, του εμποδίου ή οποιουδήποτε άλλου προβλήματος φθοράς υπάρχει στους σωλήνες της αποχέτευσης. Οι κάμερες αποχέτευσης επίσης, είναι η ιδανική μέθοδος για τον εντοπισμό εισβολής ριζών στους σωλήνες.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΓΟΥΛΑ – HOTSPOT ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΓΟΥΛΑ

  Τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, άμεσα και αποτελεσματικά

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΓΟΥΛΑ

  Χρήσιμες υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευσή σας

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων
  ΜΑΓΟΥΛΑ και άλλες περιοχές επέμβασης

  Νίκαια • Κορυδαλλός • Νέα Φιλαδέλφεια • Άγιοι Ανάργυροι • Αθήνα

  Εκτός από αποφράξεις στη Μαγούλα εξυπηρετούμε και πολλές άλλες περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στην κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή των Αθηνών.

  Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

  Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

  Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

  Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΓΟΥΛΑ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Τα ΝΑΙ και ΟΧΙ του αποχετευτικού συστήματος

  ΟΧΙ

  Να μην πετάτε στην αποχέτευση υπολείμματα από χαρτιά, τρίχες, είδη προσωπικής υγιεινής, λίπη, περισσεύματα από φαγητά, προφυλακτικά, περιττώματα ζώων. Όλα αυτά τα σκουπίδια δημιουργούν ένα τείχος στις σωληνώσεις και με το πέρασμα του χρόνου δημιουργούνται φραγές καθώς στενεύει η ελεύθερη δίοδος λυμάτων και νερών ώστε τις περισσότερες φορές χρειάζονται επαγγελματία για να διορθωθούν. Επίσης, η ασύστολη κακή χρήση των αποχετεύσεων επιβαρύνει και το περιβάλλον.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ - ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ

  NAI

  Τα προστατευτικά φίλτρα (πλαστικά και σιδερένια) είναι πολύ χρήσιμα για την κατακράτηση όλων των απορριμμάτων που μπορεί να ξεφύγουν.

  Καλό είναι να καθαρίζετε τακτικά τις αποχετεύσεις με ζεστό νερό και για καλύτερο αποτέλεσμα με ξύδι και μαγειρική σόδα. Δύο υλικά που είναι φυσικά, και βοηθούν στην απομάκρυνση των βακτηρίων.

  Καλό επίσης είναι να ελέγχετε το αποχετευτικό σας σύστημα τακτικά και αν δείτε κάτι ύποπτο όπως π.χ. αργή αποστράγγιση σε κάποια από τις αποχετεύσεις ή δυσοσμία τότε να ξεκινήσετε προληπτική καθαριότητα για να αποφύγετε μελλοντικά βουλώματα.

  Στην τουαλέτα, εάν έχετε μικρά παιδιά στο σπίτι, καλό είναι να τα διδάξετε ότι δεν πετάμε τίποτα μέσα στη λεκάνη και όταν τελειώνετε με τη χρήση να έχετε το καπάκι κλειστό.

  Έξω από το σπίτι, ο αέρας φέρνει σκόνη και φύλλα, καλό λοιπόν είναι να διατηρείτε πάντα τους εξωτερικούς χώρους καθαρούς και να σκουπίζονται τακτικά, διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος υπερχείλισης στα λούκια και κατά συνέπεια υποψίες υγρασίας.

  Πληροφορίες για τη χρήση χημικών καθαριστικών απόφραξης του εμπορίου

  Όταν χρησιμοποιείτε χημικά καθαριστικά για απόφραξη πρέπει πάντα να είστε προστατευμένοι με γάντια και γυαλιά. Τα χημικά καθαριστικά του εμπορίου τις περισσότερες φορές είναι μια εύκολη και γρήγορη λύση για βουλώματα, όμως αυτά τα προϊόντα είναι βλαβερά για την ανθρώπινη υγεία και εξαιρετικά επικίνδυνα για το περιβάλλον. Η μακροπρόθεσμη χρήση τους καταστρέφει τις σωληνώσεις δημιουργώντας διάβρωση στα υλικά των σωλήνων.

  Πριν την εφαρμογή τους να διαβάζετε πάντα προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης καθώς κάθε προϊόν πιθανότατα χρησιμοποιείται διαφορετικά με βάση τον κατασκευαστή.

  Εύκολοι τρόποι για να ξεβουλώσετε την αποχέτευση μόνοι σας