ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ στους Θρακομακεδόνες, είναι «τολμηρός ο βλάχος»

210 28 50 015

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ. Παρέχουμε άμεσες λύσεις αποτελεσματικά για κάθε τύπο εμπλοκής των σωλήνων της αποχέτευσης. Η εμπειρία δεκαετιών αλλά και η προσήλωσή μας στον κλάδο των αποφράξεων μας δίνει τη δυνατότητα να αποφράζουμε αγωγούς κάθε μεγέθους, με εγγυημένο και άριστο αποτέλεσμα. Χωρίς αναμονή στην κλήση σας, μπορείτε να βρείτε άμεση ανταπόκριση σε ζητήματα αποφράξεων, αποχετεύσεων και αποσυμφόρησης υδάτων.

Εξυπηρετούμε την περιοχή των Θρακομακεδόνων και όλη την Αθήνα παρέχοντας όλες τις υπηρεσίες μας σε προσιτές πάντα τιμές για όλες τις περιπτώσεις απόφραξης. Αντιμετωπίζουμε τα δύσκολα και τα απλά αποχετευτικά προβλήματα με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Σεβόμαστε τη δουλειά μας και την περιουσία σας!

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Ανταποκρινόμαστε σε κάθε σας κλήση άμεσα, όπου και αν είστε στους Θρακομακεδόνες και οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και της νύχτας. Είμαστε κοντά σας όλο το 24ωρο, ημέρα και νύχτα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Είμαστε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα των αποφράξεων και εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Αθήνας για περισσότερα από 40 χρόνια. Αγαπάμε πολύ την δουλειά μας και εργαζόμαστε με ζήλο και μεράκι, έχοντας ως γνώμονα πάντα την ικανοποίηση των πελατών μας. Εμπιστευτείτε μας και θα είστε σίγουροι για την αποτελεσματικότητά μας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

 • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στους Θρακομακεδόνες
 • Απόφραξη Νεροχύτη στους Θρακομακεδόνες
 • Απόφραξη Υδρορροής στους Θρακομακεδόνες
 • Απόφραξη Τουαλετών στους Θρακομακεδόνες
 • Απόφραξη Σιφωνιού στους Θρακομακεδόνες
 • Καθαρισμός Φρεατίων στους Θρακομακεδόνες
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στους Θρακομακεδόνες
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στους Θρακομακεδόνες
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στους Θρακομακεδόνες

ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ – ΞΕΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

Η απόφραξη του νιπτήρα και του νεροχύτη είναι τα πιο συνηθισμένα σημεία προβλημάτων της αποχέτευσης. Η επαγγελματική προσέγγιση θα δώσει σίγουρο αποτέλεσμα, χωρίς φασαρία και επέμβαση στον χώρο, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, αν αντιμετωπίζετε τακτικά πρόβλημα με τον νιπτήρα ή το νεροχύτη σας, θα είμαστε πάντα δίπλα σας για να εντοπίσουμε την πιθανότητα βαθύτερου προβλήματος.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ – FAQ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Σε επείγουσες περιπτώσεις πόσο γρήγορα θα γίνει η απόφραξη;

ΑΜΕΣΑ! Διαθέτουμε πολλά συνεργεία απόφραξης σε διάφορες περιοχές της Αττικής και έχουμε τη δυνατότητα άμεσης αναχώρησης προς το χώρο σας. Εσείς απλά τηλεφωνήστε μας στο τηλέφωνο 6931 03 03 03.

Τι προκαλεί το φράξιμο της αποχέτευσης;

Γεωλογικές συνθήκες της περιοχής όπως οι ρίζες δένδρων.
Κακές κατασκευές και εγκαταστάσεις από λάθος σχεδιασμό όπως μικρή διάμετρος σωληνώσεων ή έντονες γωνίες.
Φραγή από πουρί και άλατα που μαζεύονται με το πέρασμα του χρόνου.
Ρίψη αντικειμένων στη λεκάνη όπως χαρτιά τουαλέτας, μωρομάντηλα, σερβιέτες, ταμπόν, μωρουδιακές πάνες, τρίχες, φαγητά, τσιγάρα, γάζες, τσίχλες, καλλυντικά. Στη λεκάνη δεν πετάμε τίποτα!
Μπάζα από σπασμένους σωλήνες, τσιμέντο ή υλικά κατασκευής που έπεσαν στο σωλήνα αποχέτευσης.
Χώμα και κλαδιά που παρασύρθηκαν στην κεντρική αποχέτευση μετά από έντονες βροχοπτώσεις ή πλημμύρες.

Τι θα μπορούσε να συμβεί αν δεν καθαρίζω τις υδρορροές;

Όταν δεν καθαρίζετε τις υδρορροές σας, μπορούν να φράξουν φύλλα, συντρίμμια ή οτιδήποτε μπορεί να καταλήξει εκεί. Αυτό το φράξιμο στη συνέχεια αφήνει στάσιμο νερό όπου τελικά θα υπερχειλίσει. Αν το αφήσετε, τα φύλλα που φράζουν την υδρορροή σας θα αρχίσουν να αποσυντίθενται και τελικά θα σαπίσουν. Όλη αυτή η διαδικασία μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε σημαντική φθορά της υδρορροής ώστε να απαιτηθεί επιδιόρθωση ή ακόμα και αλλαγή.

Αποφράξεις στους Θρακομακεδόνες, πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Οι τιμές απόφραξης διαμορφώνονται βάσει του χρόνου εργασιών, του είδους του προβλήματος, τη χρήση ή όχι διαγνωστικών μέσων και άλλα. Ενημερωθείτε για τις τιμές.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να έρθετε για αποφράξεις στους Θρακομακεδόνες;

Μπορούμε να βρεθούμε σε λιγότερο από 20 λεπτά στους Θρακομακεδόνες και σε όλα τα βόρεια προάστια.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

  • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
  • ΠΛΟΙΑ
  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ – ΑΤΣΑΛΙΝΑ – ΦΙΔΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

  Μέθοδοι και τεχνικές

  Μία από τις γνωστές μεθόδους αποφράξεων είναι η ατσαλίνα ή το λεγόμενο «φίδι αποχέτευσης» ή «υδραυλικό φίδι» το οποίο χρησιμοποιούμε ανάλογα με το είδος και το βάθος του βουλώματος. Η ατσαλίνα είναι ένα εύκαμπτο μακρύ συρμάτινο πηνίο με άκρη κεφαλής σαν τιρμπουσόν που ελίσσεται στις σωληνώσεις για να προσεγγίσει, να σπάσει τα επίμονα και σκληρά φράγματα.

  Εκτός από τις χειρωνακτικές ατσαλίνες πραγματοποιούμε αποφράξεις αποχετεύσεων με επαγγελματικές ηλεκτρομηχανικές ατσαλίνες οι οποίες διασπούν τα ανθεκτικά φράγματα και διεισδύουν στους σωλήνες σε μεγάλο βάθος, με τον κατάλληλο πάντα χειρισμό των εξειδικευμένων τεχνικών μας.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ – HOTSPOT ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

  Μια βουλωμένη αποχέτευση μπορεί να είναι ένα σημαντικό πρόβλημα υγείας το οποίο μπορεί ενδεχομένως να απειλήσει και την ιδιοκτησία σας, εάν δεν αποκατασταθεί γρήγορα και επαγγελματικά!

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  Χρήσιμες υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευσή σας

  Το αποχετευτικό δίκτυο είναι μία περίπλοκη διαδοχή σωλήνων που λειτουργεί μέσα και κάτω από τα σπίτια μας σε όλες τις πόλεις. Η χρησιμότητά του είναι πολύ σημαντική καθώς έχει άμεση σχέση με τη δημόσια και την ατομική υγεία.

  Τα δύο βασικά μέρη του αποχετευτικού δικτύου είναι το σύστημα αγωγών για τα όμβρια ύδατα (βροχή) και το σύστημα αγωγών για τα λύματα (από τη λεκάνη, το νιπτήρα, το νεροχύτη, τη μπανιέρα κ.λ.π.) προς το Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων. Έτσι η πόλη διατηρείται καθαρή από τις καθημερινές ανθρώπινες ακαθαρσίες. Οι υπηρεσίες καθαρισμού και η συντήρησης του αποχετευτικού συστήματος κρατούν τις σωληνώσεις σε καλή κατάσταση και προλαμβάνουν την ομαλή ροή των λυμάτων.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων
  ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ και άλλες περιοχές επέμβασης

  Νίκαια • Κορυδαλλός • Νέα Φιλαδέλφεια • Άγιοι Ανάργυροι • Αθήνα

  Εκτός από αποφράξεις στους Θρακομακεδόνες εξυπηρετούμε και πολλές άλλες περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στην κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας.

  Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

  Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

  Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

  Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Τα ΝΑΙ και ΟΧΙ του αποχετευτικού συστήματος

  ΟΧΙ

  Να μην πετάτε στην αποχέτευση υπολείμματα από χαρτιά, τρίχες, είδη προσωπικής υγιεινής, λίπη, περισσεύματα από φαγητά, προφυλακτικά, περιττώματα ζώων. Όλα αυτά τα σκουπίδια δημιουργούν ένα τείχος στις σωληνώσεις και με το πέρασμα του χρόνου δημιουργούνται φραγές καθώς στενεύει η ελεύθερη δίοδος λυμάτων και νερών ώστε τις περισσότερες φορές χρειάζονται επαγγελματία για να διορθωθούν. Επίσης, η ασύστολη κακή χρήση των αποχετεύσεων επιβαρύνει και το περιβάλλον.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ - ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ

  NAI

  Τα προστατευτικά φίλτρα (πλαστικά και σιδερένια) είναι πολύ χρήσιμα για την κατακράτηση όλων των απορριμμάτων που μπορεί να ξεφύγουν.

  Καλό είναι να καθαρίζετε τακτικά τις αποχετεύσεις με ζεστό νερό και για καλύτερο αποτέλεσμα με ξύδι και μαγειρική σόδα. Δύο υλικά που είναι φυσικά, και βοηθούν στην απομάκρυνση των βακτηρίων.

  Καλό επίσης είναι να ελέγχετε το αποχετευτικό σας σύστημα τακτικά και αν δείτε κάτι ύποπτο όπως π.χ. αργή αποστράγγιση σε κάποια από τις αποχετεύσεις ή δυσοσμία τότε να ξεκινήσετε προληπτική καθαριότητα για να αποφύγετε μελλοντικά βουλώματα.

  Στην τουαλέτα, εάν έχετε μικρά παιδιά στο σπίτι, καλό είναι να τα διδάξετε ότι δεν πετάμε τίποτα μέσα στη λεκάνη και όταν τελειώνετε με τη χρήση να έχετε το καπάκι κλειστό.

  Έξω από το σπίτι, ο αέρας φέρνει σκόνη και φύλλα, καλό λοιπόν είναι να διατηρείτε πάντα τους εξωτερικούς χώρους καθαρούς και να σκουπίζονται τακτικά, διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος υπερχείλισης στα λούκια και κατά συνέπεια υποψίες υγρασίας.

  Πληροφορίες για τη χρήση χημικών καθαριστικών απόφραξης του εμπορίου

  Όταν χρησιμοποιείτε χημικά καθαριστικά για απόφραξη πρέπει πάντα να είστε προστατευμένοι με γάντια και γυαλιά. Τα χημικά καθαριστικά του εμπορίου τις περισσότερες φορές είναι μια εύκολη και γρήγορη λύση για βουλώματα, όμως αυτά τα προϊόντα είναι βλαβερά για την ανθρώπινη υγεία και εξαιρετικά επικίνδυνα για το περιβάλλον. Η μακροπρόθεσμη χρήση τους καταστρέφει τις σωληνώσεις δημιουργώντας διάβρωση στα υλικά των σωλήνων.

  Πριν την εφαρμογή τους να διαβάζετε πάντα προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης καθώς κάθε προϊόν πιθανότατα χρησιμοποιείται διαφορετικά με βάση τον κατασκευαστή.

  Εύκολοι τρόποι για να ξεβουλώσετε την αποχέτευση μόνοι σας