ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ «ΒΛΑΧΟΣ» στο Περιστέρι, ο ειδικός της αποχέτευσης!

210 57 37 000

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ. Όποια και αν είναι τα προβλήματα στο αποχετευτικό σας δίκτυο μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς. Θα τα επιλύσουμε και θα σας προσφέρουμε όλο το φάσμα των υπηρεσιών στον τομέα των αποχετεύσεων. Εμπιστευτείτε μας και να είστε σίγουροι για την αποτελεσματικότητα και τη συνέπειά μας. Είναι οι κυριότεροι λόγοι ώστε να γίνουμε μία από τις καλύτερες εταιρείες στον τομέα των αποχετεύσεων. Καλέστε τώρα την εταιρεία μας και προγραμματίστε σήμερα, ένα ραντεβού για υπηρεσίες ολοκληρωμένου επαγγελματικού καθαρισμού της αποχέτευσής σας στο Περιστέρι για την ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία του συστήματος αποχέτευσης του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Στην εταιρία μας έχουμε επενδύσει σε μεγάλο βαθμό στην εκπαίδευση του προσωπικού μας και οι τεχνικοί μας συνοδεύουν πλήρως εξοπλισμένα φορτηγά. Κατόπιν της κλήσεώς σας πολύ γρήγορα θα βρισκόμαστε στον χώρο σας και θα αντιμετωπίσουμε με αποτελεσματικότητα τα προβλήματα του αποχετευτικού σας δικτύου. Όλα τα συστήματα αποχέτευσης θα χρειαστούν επαγγελματικές υπηρεσίες κάποια στιγμή και η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ» είναι πάντα διαθέσιμη οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ • ΕΟΡΤΕΣ • ΑΡΓΙΕΣ • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ • ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ • ΠΑΣΧΑ

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά. Όλο το 24ωρο, με ένα απλό τηλέφωνο, σε σταθερά χαμηλές τιμές, χωρίς επιπλέον μυστικές χρεώσεις και “ψιλά γράμματα. Η εταιρία μας με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων  αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των δυτικών προαστίων για την απρόσκοπτη εξυπηρέτησή σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

 • Αποφράξεις σε Αποχετεύσεις στο Περιστέρι
 • Απόφραξη Νεροχύτη στο Περιστέρι
 • Απόφραξη Υδρορροής στο Περιστέρι
 • Απόφραξη Τουαλετών στο Περιστέρι
 • Απόφραξη Σιφωνιού στο Περιστέρι
 • Καθαρισμός Φρεατίων στο Περιστέρι
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα στο Περιστέρι
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχετεύσεων στο Περιστέρι
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία στο Περιστέρι

ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΑΙΤΙΕΣ ΒΟΥΛΩΜΑΤΟΣ

Το να καθαρίζετε και να συντηρείτε τις αποχετεύσεις σας σε τακτική βάση είναι ο καλύτερος τρόπος διασφάλισης της μακροζωίας τους. Οι τεχνικοί μας είναι έμπειροι και εξειδικευμένοι και θα δουλέψουν, για να διατηρήσουν τις αποχετεύσεις σας απαλλαγμένες από τις εμπλοκές ώστε να λειτουργούν ομαλά. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και θα χαρούμε να σας πούμε πώς διατηρούμε και καθαρίζουμε δίκτυα αποχέτευσης σε οικιακά και επαγγελματικά κτίρια σε όλη τη δυτική Αττική. Με τον εξοπλισμό υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας, καθώς και εξειδικευμένα μηχανήματα και εργαλεία η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ» διατηρεί τις αποχετεύσεις σας ώστε να λειτουργούν άριστα όλο το χρόνο. Μπορούμε επίσης να προγραμματίσουμε μια προληπτική συντήρηση στη χρονική στιγμή, που είναι βολική για εσάς.

Μάθετε γιατί βουλώνουν οι αποχετεύσεις και πως μπορείτε να τις αποφράξετε.

Τα τρόφιμα, οι τρίχες, τα λίπη μπορούν να προκαλέσουν εμπλοκές στην αποχέτευση. Επίσης ρίζες δέντρων, χαρτί υγείας και άλλα προϊόντα υγιεινής μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στις γραμμές αποχέτευσης. Οποιοσδήποτε τύπος βουλώματος μπορεί να προκαλέσει ζητήματα για ένα σπίτι ή μια επιχείρηση, που κυμαίνεται από μικρά προβλήματα έως σοβαρές ζημιές στην ιδιοκτησία. Όλα τα είδη υλικών και αντικειμένων μπορούν να εμποδίσουν τη ροή των αγωγών σας και να προκαλέσουν φράξιμο: μαλλιά, σαπούνι, γράσο, οδοντόκρεμες, υπολείμματα τροφών, χαρτί υγείας ακόμα και κοσμήματα και παιδικά παιχνίδια.

Ο σκοπός μιας υπηρεσίας καθαρισμού αποχέτευσης  είναι η εξάλειψη των συσσωρεύσεων απορριμμάτων που ενδέχεται να έχουν δημιουργηθεί με την πάροδο του χρόνου. Κάνοντας αυτό θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τις εμπλοκές μακρυά από το δίκτυο της αποχέτευσης σας. Ακόμα κι αν περιορίζετε προσεκτικά τις ουσίες που πέφτουν στις αποχετεύσεις σας, μπορούν να συσσωρευτούν λίπη και άλλα απόβλητα στο εσωτερικό των σωλήνων σας. Ο επαγγελματικός καθαρισμός των αποχετεύσεων βοηθάει στην αποφυγή της συσσώρευσης λίπους και άλλων αποβλήτων. Αυτό θα συμβάλει στον περιορισμό της εμφάνισης ραγισμένων, φραγμένων ή βουλωμένων σωλήνων.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | Συχνές ερωτήσεις

Είναι ασφαλή τα χημικά καθαριστικά αποχέτευσης;

Τα χημικά καθαριστικά δε βλάπτουν μόνον εσάς, αλλά και τους σωλήνες σας. Πολλά από τα υγρά χημικά καθαριστικά αποχετεύσεων περιέχουν δυνατές τοξικές χημικές ουσίες. Ενδέχεται να προκληθούν σοβαρά εξανθήματα και εγκαύματα εάν τα χημικά καθαριστικά έρθουν σε επαφή με το δέρμα. Επίσης, προσέξετε να μην τα εισπνεύσετε, ειδικά αν έχετε αναπνευστικά προβλήματα.

Τι πρέπει να κάνω με τις ρίζες στην αποχέτευση μου;

Οι περισσότεροι οικιακοί υπόνομοι είναι άνω των 40 ετών. Στο σπίτι σας, η αποχέτευση απαιτεί μία τακτική συντήρηση. Εάν έχετε ρίζες στην αποχέτευση, ίσως χρειαστεί να την συντηρείτε κάθε δύο χρόνια. Ο ειδικός τεχνικός μας μπορεί να σας παράσχει συμβουλές και οδηγίες ανάλογα με την περίπτωση καθώς παίζει ρόλο η θέση της εισβολής των ριζών αλλά και η διατομή του σωλήνα.

Τι προβλήματα μπορούν να προκαλέσουν οι βουλωμένες υδρορροές;

Οι βουλωμένες υδρορροές μπορούν να προκαλέσουν ζημιές σε τοίχο και οροφή καθώς και διαρροές νερού στο εσωτερικό του σπιτιού σας. Αν η υπερχείλιση του νερού εισέλθει στο σπίτι, το παγιδευμένο νερό μπορεί να σαπίσει τα ξύλινα πατώματα. Τους δε χειμερινούς μήνες, τα φράγματα πάγου μπορούν να οδηγήσουν το χιόνι να λιώσει κάτω από την ταβανοσανίδα.

Αποφράξεις στο Περιστέρι, πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Οι τιμές απόφραξης διαμορφώνονται βάσει του χρόνου εργασιών, του είδους του προβλήματος, τη χρήση ή όχι διαγνωστικών μέσων και άλλα. Η μέση τιμή μιας απλής απόφραξης γενικότερα στον κλάδο είναι 40-50 ευρώ.

Σε πόσο χρόνο μπορείτε να έρθετε για αποφράξεις στο Περιστέρι;

Μπορούμε να βρεθούμε σε λιγότερο από 20 λεπτά στην Βάρη και σε όλα τα νότια προάστια.


  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

  • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
  • ΠΛΟΙΑ
  • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

  Μέθοδοι και τεχνικές απόφραξης

  Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ «ΒΛΑΧΟΣ» θα εξυπηρετηθείτε με χρήση των πιο εξελιγμένων μηχανημάτων και πιστοποιημένων μεθόδων στον χώρο της απόφραξης δικτύων. Πάντα προσαρμόζουμε τις εφαρμογές μας στις ανάγκες της δικής σας αποχέτευσης διαφυλάσσοντας πως θα την επαναφέρουμε χωρίς να την τραυματίσουμε. Πραγματοποιούμε επαγγελματική απόφραξη σε όλους τους τύπους αποχετεύσεων με σύγχρονες και δοκιμασμένες μεθόδους.

  Ο καθαρισμός των αποχετεύσεων απαιτεί ειδικό εξοπλισμό για την κατάλληλη αντιμετώπιση του προβλήματος. Δεν μπορεί να γίνει με ένα απλό έμβολο. Ένα εργαλείο που χρησιμοποιούν οι τεχνικοί μας για την απόφραξη των αποχετεύσεων είναι το ηλεκτροκίνητο περιστροφικό μηχάνημα. Αυτό το εργαλείο είναι ένα εύκαμπτο «τρυπάνι» (μηχανική ατσαλίνα), πάνω σε ένα εύκαμπτο μεταλλικό σύρμα. Λειτουργεί με ένα στρόφαλο και περιστρέφεται καθώς περνά μέσα από την αποχέτευση ή το φρεάτιο για να σπάσει τα δύσκολα φράγματα.

  Καθαρισμός αποχετεύσεων στο Περιστέρι

  Είμαστε εταιρεία που εξειδικεύεται στους επαγγελματικούς καθαρισμούς των αποχετεύσεων. Προσφέρει ειδικά πακέτα, για πάσης φύσεως υπηρεσίες σχετικά με τις εγκαταστάσεις των αποχετεύσεων. Με το πέρασμα του χρόνου στις αποχετεύσεις συγκεντρώνονται συσσωρευμένες ποσότητες από τρίχες, κατάλοιπα τροφίμων, λίπη, μαγειρικά έλαια και φυσικά ιζήματα που βρίσκονται στο νερό. Αυτά δημιουργούν μια κολλώδη μάζα που είναι δύσκολο να αφαιρεθεί. Ο καλύτερος τρόπος πρόληψης αυτής της κατάστασης είναι ένας επαγγελματικός καθαρισμός του αποχετευτικού δικτύου.

  Ένας επαγγελματικός καθαρισμός της αποχέτευσης από την «Αποφράξεις Βλάχος» είναι μία από τις πιο ευεργετικές επενδύσεις που μπορεί να κάνει ένας ιδιοκτήτης για το ακίνητό του, είτε πρόκειται για κατοικία είτε για επαγγελματικό χώρο. Πολλοί επιλέγουν να προσπαθήσουν να την κάνουν μόνοι τους χρησιμοποιώντας χημικά προϊόντα του εμπορίου χωρίς να σκέφτονται ότι αυτό θα δημιουργήσει διάβρωση στο εσωτερικό των σωληνώσεων της αποχέτευσης. Αυτή η διάβρωση μπορεί να προκαλέσει την πρόωρη φθορά των σωλήνων και μπορεί να προκαλέσει την συνεχή επανεμφάνιση του προβλήματος.

  Μία τακτική υπηρεσία καθαρισμού της αποχέτευσης εξασφαλίζει στις υδραυλικές σας εγκαταστάσεις μια ασφαλή και αποτελεσματική καθαριότητα και σας απαλλάσσει από μελλοντικές περιπτώσεις βουλωμένων σωληνώσεων και σημαντική βελτίωση στη μακροζωία των σωλήνων σας. Όσον αφορά στη συντήρηση των αποχετεύσεών σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

  Απόφραξη με κάμερα από την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ «ΒΛΑΧΟΣ»

  Η διατήρηση ενός καθαρού αποχετευτικού συστήματος σε οποιοδήποτε σπίτι ή επιχείρηση είναι ένα σημαντικό μέρος της διασφάλισης ότι οι σωληνώσεις και οι αποχετεύσεις σας λειτουργούν σωστά και δεν έχουν διαρροές. Προσφέρουμε υπηρεσίες επιθεώρησης της αποχέτευσης με ειδική, ψηφιακή κάμερα διάγνωσης με υψηλή ανάλυση στο Περιστέρι και την ευρύτερη περιοχή των δυτικών προαστίων της Αττικής.

  Οι υπηρεσίες καθαρισμού των αποχετεύσεων μπορούν να απαλλάξουν τους αγωγούς σας από τα συντρίμμια ή οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει μπλοκάρισμα του συστήματος αποχέτευσης και οι επιθεωρήσεις με κάμερα μπορούν να εντοπίσουν αποτελεσματικά την πηγή οποιουδήποτε προβλήματος αποχέτευσης χωρίς να καταστρέψουμε τοίχους ή δάπεδα. Καλέστε τους εξειδικευμένους τεχνικούς ,μας σήμερα για όλες τις ανάγκες ελέγχου με κάμερα.

  Οι επιθεωρήσεις σωλήνων με κάμερα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ποικίλα ζητήματα αποχέτευσης και είναι ένα ανεκτίμητο εργαλείο κατά τον εντοπισμό της πηγής του προβλήματος. Οι έμπειροι τεχνικοί καθαρισμού αποχέτευσης απλώς εισάγουν τη μικροσκοπική, αδιάβροχη κάμερα σε μια αποχέτευση κοντά στην περιοχή του προβλήματος, η οποία στη συνέχεια μας επιτρέπει να κοιτάξουμε μέσα σε όλο το μήκος του σωλήνα για να ελέγξουμε τα φράγματα, τη διείσδυση ριζών δέντρων ή άλλα θέματα, όπως η μετατόπιση των σωλήνων με την πάροδο του χρόνου.

  Μόλις εντοπίσουμε το πρόβλημα, μπορούμε να καθορίσουμε την καλύτερη μέθοδο αντιμετώπισης. Συνήθως, το βίντεο χρησιμοποιείται σε υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης για να διασφαλιστεί ότι η γραμμή είναι εντελώς απαλλαγμένη από απορρίμματα μόλις καθαριστεί επαγγελματικά. Καλέστε την μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την υπηρεσία αυτή και πώς οι υπηρεσίες μας μπορούν να σας ωφελήσουν.

  Τα πλεονεκτήματα της κάμερας

  Εκτός από τον εντοπισμό των μπλοκαρισμάτων στο σύστημα αποχέτευσης, η τεχνολογία της κάμερας διάγνωσης έχει και άλλα πλεονεκτήματα για το σύστημα αποχετευτικών σας εγκαταστάσεων. Όταν χρησιμοποιείται σωστά, μπορεί να ανιχνεύσει οποιοδήποτε αριθμό προβλημάτων στις γραμμές των σωληνώσεων και το σύστημα αποχέτευσης . Εδώ είναι μερικά μόνο από αυτά τα πλεονεκτήματα:

  1. Γρήγορες και αποτελεσματικές επιθεωρήσεις αποχετεύσεων
  2. Διάγνωση αργών αποχετεύσεων ή βουλωμάτων
  3. Ανίχνευση και αποκατάσταση διαρροών
  4. Εντοπισμός εισβολής ρίζας δέντρου
  5. Εντοπισμός θέσης ρωγμών ή οπών

  Η επιθεώρηση με κάμερα διάγνωσης μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τις σωστές λύσεις σε διάφορα προβλήματα αποχέτευσης. Καλέστε τους καταρτισμένους τεχνικούς της αποφρακτικής Περιστερίου Βλάχος οποιαδήποτε στιγμή για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού για την επόμενη επιθεώρηση σας.

  Αφού πραγματοποιήσουμε μια επιθεώρηση βίντεο των σωλήνων αποχέτευσης και αποστράγγισης, μπορούμε να διαπιστώσουμε εάν το ζήτημα που προκαλείτε προκαλείται από ένα φράξιμο στο σύστημα ή άλλο πρόβλημα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτά μπορούν να αφαιρεθούν με μία από τις υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης. Χρησιμοποιούμε το πιο αποτελεσματικό μέσο για την απομάκρυνση όλων των απορριμμάτων στο σύστημα αποχέτευσης. Στη συνέχεια, κάνουμε μια άλλη σάρωση βίντεο για να σιγουρευτούμε ότι οι σωλήνες είναι διαυγείς και χωρίς μπλοκαρίσματα. Επικοινωνήστε μαζί μας  όταν χρειάζεστε υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  Χρήσιμες υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευσή σας

  Όταν χρειαζόμαστε απόφραξη της αποχέτευσης κάποιες φορές είναι η κορυφή του παγόβουνου σε σχέση με τα γενικότερα ζητήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει το αποχετευτικό δίκτυο. Οι πιο χρήσιμες επιπλέον υπηρεσίες που μπορεί να σας εξυπηρετήσουν σε κάποιο ζήτημα με το αποχετευτικό σας δίκτυο είναι ο έλεγχος με κάμερα (διάγνωση) ο καθαρισμός αποχέτευσης, η προληπτική συντήρηση της αποχέτευσης και η άντληση υδάτων. Ποιοι είναι όμως οι πιο σημαντικοί λόγοι που δημιουργούνται βουλώματα, διαρροές και βλάβες γενικότερα αλλά δεν έχουν άμεση σχέση με εμάς και την προσωπική χρήση;

  • Η κακή ποιότητα κατασκευής είναι ένας σημαντικός λόγος που το δίκτυο μας μπορεί να μας προκαλεί συνεχώς πρόβλημα. Κακή σχεδίαση, με διαμόρφωση γωνιών που δυσκολεύουν τη ροή του νερού, στενοί αγωγοί, κλπ.
  • Ένας άλλος σημαντικός λόγος είναι η παλαιότητα του δικτύου. Παρωχημένα υλικά κατασκευής, ταλαιπωρημένοι αγωγοί και πολλές παθογένειες που έχουν παρουσιαστεί με τον καιρό.
  • Τέλος, η κακή συντήρηση του γενικού ή του δικού μας δικτύου πολλές φορές είναι η αιτία των ζητημάτων που αντιμετωπίζουμε. Οι ανωμαλίες στο δίκτυο διαμορφώνονται προσθετικά, έτσι η καλή συντήρησή του είναι ζωτικής σημασίας.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων
  ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ και άλλες περιοχές επέμβασης

  ΝίκαιαΚορυδαλλόςΝέα ΦιλαδέλφειαΆγιοι Ανάργυροι

  Εκτός από αποφράξεις στο Περιστέρι εξυπηρετούμε και τις γύρω περιοχές. Πάντα κάποιο κινητό μας συνεργείο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο σας, έτοιμο να επιχειρήσει απευθείας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ανταποκρινόμαστε σε πολύ μικρούς χρόνους στη κλήση σας από οποιαδήποτε περιοχή των βορείων προαστίων.

  Αν χρειάζεστε έκτακτες υπηρεσίες, καλώντας μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Ο χρόνος ανταπόκρισης στην κλήση σας είναι μικρότερος των 20 λεπτών. Με χρήση τεχνολογίας GPS έχουμε τη δυνατότητα να σας στείλουμε το κοντινότερο κινητό μας συνεργείο στον χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων σε κάθε χώρο και μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε κάθε πιθανό σημείο που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

  Η «Βλαχουλίτσα» συμβουλεύει

  Τι να προσέχετε για να έχετε καθαρές κι ελεύθερες αποχετεύσεις από βουλώματα.

  Κόλπα και εύκολοι τρόποι ξεβουλώματος με οικιακά και οικολογικά υλικά.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Προληπτικά μέτρα για την αποχέτευση

  ΟΧΙ

  Δεν πρέπει να ρίχνετε σκουπίδια, λίπη, τρίχες, υπολείμματα φαγητών και χαρτιά στην αποχέτευση. Αυτά σε συνδυασμό με οργανικές ύλες που δεν απορροφούνται από την αποχέτευση χτίζουν ένα σκληρό περίβλημα στις σωληνώσεις. Το αποτέλεσμα είναι, με τον καιρό, να μικραίνει η διάμετρος στις σωλήνες και να δημιουργείται βούλωμα στην αποχέτευση.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ - ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ

  NAI

  Πολύ χρήσιμο είναι να βάλουμε ένα προστατευτικό φίλτρο στα σιφώνια για να συγκρατούν κάθε απόρριμμα που ρίχνεται στην αποχέτευση.

  Προληπτικά μπορούμε κάθε 15 μέρες να αδειάζουμε ζεστό νερό στην αποχέτευση. Μια φορά τον μήνα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και μαγειρική σόδα και ξύδι.

  Είναι πολύ σημαντικό να παρατηρούμε σημάδια που μπορεί να προμηνύουν πρόβλημα όπως η κακή αποστράγγιση, οι μυρωδιές, η υγρασία σε τοίχους, και οι γάργαροι ήχοι κατά την αποστράγγιση.

  Το καπάκι της λεκάνης να είναι κλειστό γιατί μπορεί να πέσουν αντικείμενα χωρίς να το καταλάβουμε, όπως επίσης και μικρά παιχνίδια από τα παιδιά.

  Στους εξωτερικούς χώρους να σκουπίζουμε τακτικά γιατί φύλλα και χώματα θα βουλώσουν τα λούκια προκαλώντας πλημμύρες και υγρασίες.

  Τι να προσέξετε αν χρησιμοποιήσετε χημικά του εμπορίου για την απόφραξη της αποχέτευσης

  Τα χημικά καθαριστικά μπορούν να σας δώσουν γρήγορες λύσεις σε επιφανειακά προβλήματα. Πρέπει πάντα να είσαστε προσεκτικοί και να φοράτε γάντια και γυαλιά. Επίσης, πρέπει να διαβάσετε πολύ προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και να τις ακολουθήσετε πιστά, ιδιαίτερα όσον αφορά στην ποσότητα χημικού που θα ρίξετε στην αποχέτευση.

  Τα χημικά είναι βλαβερά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ενώ διαβρώνουν και τους αγωγούς της αποχέτευσης αν χρησιμοποιούνται σχετικά συχνά. Γενικά είναι μια λύση που δε σας προτείνουμε.

  Εύκολοι τρόποι για να ξεβουλώσετε την αποχέτευση μόνοι σας