ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ – 2106665999

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ – 2106665999

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ – 210 66 65 999

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Αν οποιαδήποτε τεχνική βλάβη ή ακόμα και φυσική καταστροφή σας δημιουργεί πρόβλημα με το αποχετευτικό σας δίκτυο, καλέστε την εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΒΛΑΧΟΣ. Οικίες ή επιχειρήσεις, ιδιώτες ή επιχειρηματίες, μπορείτε να απαλλαγείτε από το άγχος των βουλωμένων σωληνώσεων μόνο με ένα τηλεφώνημα. ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ και τέρμα στη ταλαιπωρία σας. Η επολογή της εταιρείας μας  σημαίνει μόνιμη λύση στο αποχετευτικό σύστημα του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας. Η συνεχής παρουσία μας για περισσότερο από 40 χρόνια αποτελεί εγγύηση για οποιοδήποτε πρόβλημα σας παρουσιαστεί. Η εταιρεία μας έχει εξασφαλίσει τον τρόπο αποκατάστασης τυχόν ζημιών που θα σας προκύψουν, έχοντας τα καλύτερα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και το πιο άρτια καταρτισμένο προσωπικό. Καλέστε μας στο 210 66 65 999

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 24 ΩΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 24 ΩΡΕΣ: Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ αντιλαμβανόμαστε ότι η καταστροφή μπορεί να χτυπήσει οποιαδήποτε στιγμή και γι ‘αυτό προσφέρουμε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης όλο το 24ωρο. Όχι μόνο θα είμαστε διαθέσιμοι όταν μας χρειαστείτε, αλλά και όλη η δουλειά μας θα είναι εγγυημένη για τη μέγιστη ικανοποίηση σας.   Καλέστε μας στο 210 66 65 999 για οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης αποχέτευσης, καθαρισμού ή συντήρησης. Παρέχουμε και συμβουλευτική υποστήριξη για αυτό μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είναι χαρά μας να βοηθήσουμε.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Η Αποφράξεις Αμπελόκηποι προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών υπηρεσιών καθαρισμού αποχετευτικών δικτύων, για να σας βοηθήσει να ξεβουλώσετε, να συντηρήσετε και να καθαρίσετε τις αποχετεύσεις σας όταν είναι απαραίτητο. Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Καθαρισμοί Αποχετεύσεων από την Αποφράξεις Αμπελόκηποι

Καθαρισμοί Αποχετεύσεων από την Αποφράξεις Αμπελόκηποι: Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας με άμεση επέμβαση από το πιο κοντινό μας γραφείο.

Υπηρεσίες που παρέχει η Αποφράξεις Αμπελόκηποι: Η Αποφράξεις Αμπελοκήπων με ισχυρή παρουσία πλήρως εξοπλισμένων  αυτοκίνητων με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτει άμεσα όλες τις περιοχές των προαστίων της Αθήνας για απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σας.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

 • Αποφράξεις Αμπελόκηποι 
 • Απόφραξη Νεροχύτη Αμπελόκηποι
 • Απόφραξη Υδροροής Αμπελόκηποι 
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Αμπελόκηποι
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Αμπελόκηποι
 • Καθαρισμός Φρεατίων Αμπελόκηποι 
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα 
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αμπελόκηποι 
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Αμπελοκηποι 

  ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ
  ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στους Αμπελόκηπους
 • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες στους Αμπελόκηπους
 • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στους Αμπελόκηπους

Προσφέρουμε αποφράξεις, καθαρισμό αποχέτευσης, συντηρήσεις αποχετεύσεων και άντληση υδάτων.

Συντηρήσεις αποχετεύσεων

Η Αποφράξεις Αμπελόκηποι προσφέρει και συντηρήσεις αποχετεύσεων: Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Αμπελόκηποι προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής. Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Βλάχος στους Αμπελόκηπους αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Αποφράξεις κάθε είδους

Αποφράξεις Αμπελόκηποι κάθε είδους: Υπάρχουν και περιπτώσεις για  απόφραξη εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης  και τη βροχή. Σε αντίθετη περίπτωση, μια νεροποντή ή ένα σχολαστικό πλύσιμο της βεράντας αρκούν για να προκαλέσουν πλημμύρα και πολλές ζημιές μεγάλου κόστους. Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις στους Αμπελόκηπους για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. Κοντά σας στους Αμπελόκηπους και σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!

Η Αποφράξεις Αμπελοκήπων διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για κάθε απόφραξη και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε σίγουρη λύση στο πρόβλημα σας.

καθαρο φρεατιο - Αποφράξεις Αμπελόκηποι
καθαρο φρεατιο στους Αμπελοκηπους

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 66 65 999

Αποφράξεις στις γύρω περιοχές

Οι αποφράξεις Βλάχος σε όλη την Αθήνα και στην Αττική.

Τεχνικός της Αποφράξεις Βλάχος στους Αμπελόκηπους βγάζει ρίζες από το φρεάτιο
Τεχνικός της Αποφράξεις Βλάχος στους Αμπελόκηπους βγάζει ρίζες από το φρεάτιο

Αποφράξεις Αμπελόκηποι
Αποφράξεις Αμπελόκηποι

Αμπελόκηποι

Οι Αμπελόκηποι είναι συνοικία της Αθήνας στα ανατολικά της λεωφόρου Κηφισίας και Αλεξάνδρας. Συνορεύει με τις περιοχές του Γκύζη, του Νέου Ψυχικού και του Γουδή και διασχίζεται από τις λεωφόρους Μεσογείων και Κατεχάκη. Είναι η πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή της Αθήνας μαζί με την Κυψέλη. Η περιοχή οικοδομήθηκε ταχύτατα κυρίως τις δεκαετίες του 1960 και 1970. Εξυπηρετείται από την γραμμή 3 του μετρό και συγκεκριμένα από τους σταθμούς Αμπελοκήπων και Πανόρμου.